Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
scorpioncz
"Vhodný by bylo to dohodnout co nejdříve, vyřídíme to už zítra ... Přesuneme se dovnitř? Začíná se ochlazovat."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Adrian_S
"Dva strážci neuhlídají celou univerzitu." pronesu, "být jich víc, tak už jo, ale... ehm, dva? Nejsem nějaký stratég, ale na univerzitu je spousta cest, kudy se sem dá dostat." zamyslím se, "To mě napadá, jestlipak zkontroloval někdo z učitelů nebo těhlech "strážců" stoky pod námi?"

Až dopoví novicové, pokračuji v novém tématu, "Mě napadá, něco trochu na odlehčení, máte některý z vás tušení, jak se tu odesílá korespondence? Ve Vysokoskalí si mágové posílali psaní skrze teleportační místo. Jak to tady chodí?"

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Sarako
,,Víš co, dostaň ho rovnou k Mefalině svatyni, já mám v Imperial city ještě nějaké neodkladné záležitosti, takže pokud to tady s kráskou přežijeme, sejdeme se tam. Takhle bude mít náš přítel větší šanci, že to přežije." pokynu mágovi, aby vzal jenom Trevyna (tady ho čeká stejně jenom smrt a takhle mu alespoň dám nějakou šanci) a počkám až se s Trevynem přemístí, přitom budu připravený zaútočit, kdyby měl v úmyslu něco jiného a nepřemístil se. Potom si opatrně od omráčených legionářů obstaráme uniformy a pokusíme se potichu svižným krokem dostat chodbou až k nádvoří.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Leneren
Kývnu Delmusovi, že může odejít "Děkuji za vaši pomoc hrabě, velmi si ji cením a věřte, že na ni nezapomenu." a počkám až se zvedne a výjde ven
 
Aurelius
ScorpionCZ
Světlana kývla, „V kolik budeš chtít tak vyrazit? Já bych na tebe počkala uvnitř univerzity a odcestovali bychom pomocí těch teleportů o kterých jsi předtím mluvil.“ jakmile domluvila společně jste se vrátili zpět do vily. U stolu už seděla i Laurana, která v náruči držela malou Merril a hrávala si s jejíma ručičkami přitom komunikovala s Lyrou. Belius a Scipio vedli rozhovor o legii a politické situaci ačkoliv Belius nevypadal příliš nadšeně z tohoto tématu. Jakmile vás uviděl přicházet usmál se. Úsměv dozajista nebyl věnován tobě nýbrž tvé tetě kráčející po tvém levém boku.

Adrian_S
„Bylo jich víc.. ale umřeli..“ odpověděl ti tiše Andreas a Mariana přikývla, „..brzo udělají nábor a rozšíří své počty, ale jestli prošli chodby to fakt netuším.“ pokrčil rameny.
„Já myslím, že Globullus nebo Belius se o to postarali.“ přispěla Mariana.
„Globullus možná, ale Belius? Toho jsem dneska většinu času viděl ve společnosti té profesorky z Ledohradu. A upřímně? Pochybuji, že by s ní zrovna on lezl kontrolovat nějaké tajemná zákoutí Univerzity. Jak ho znám tak by s ní raději zkoumal jiná zákoutí než ty Univerzitní.“ ušklíbl se a Mariana jen protočila oči.

„Já se vždycky projdu po městě kouknu na obchody a pak dám dopis kurýrovi přitom si koupím list Cyrodiilského kurýra a přečtu si co je nového. Udělám tím více věcí najednou.“ odpověděl ti Andreas.
„On je totiž línej vytáhnout paty z Univerzity, takže nebýt těch dopisů nikdy by odtud pořádně nevypadl. Já posílám dopisy přes profesory. Jednoduše jim dám dopis a oni ho pak pošlou. Funguje to parádně a hlavně dorazí dřív od nějakého kurýra.“
„To nemáš ale záruku, že si to někdo z profesorů nepřečte.“ koukl na Novicku Andreas.
„K čemu by jim bylo číst si moji soukromou korespondenci? Nemyslím si, že by to někdo z profesorů dělal. Obzvláště ne Globullus.“
„To si jen myslíš. Geril takhle poslal po Beliovi soukromou korespondenci ve které byly nakreslené nahé obrázky zdejších - ehm.. mno však víte - a ten dopis nikdy nedorazil.“ usmíval se Novic.
„Eh.. raději nechci vědět co posíláš v těch dopisech ty.“ zakroutila hlavou. „Máš dvě možnosti Fallene.. každopádně posílání dopisů přes Globulla funguje parádně. Mirabelle Sarric je taky spolehlivá a ostatní profesory jsem s tím zatím nezatěžovala.“

Tondulín
(romance 4/4)

Sarako
„Jak myslíte. Hodně štěstí a díky.“ promluvil k vám naposled a chytl zraněného Dunmera jakmile vykřikl zaklínadlo obalilo je modré světlo a zmizeli. Arvena na tebe koukla a tiše poznamenala „Doufám, že to přežije.“ Společně jste se vrátili do cely a vysvlékli omráčené legionáře. Oblékli si jejich zbroj a i přesto, že Arveně příliš neseděla povedlo se vám dostat ke schodišti a následně pokračovat dobře osvětlenou, ale prázdnou chodbou dál. „Teď bychom měli jít doleva a pak hned doprava.. pokud se nepletu.“ šeptla tiše.

Na konci točitého schodiště jste se konečně octnuli před dřevěnými dveřmi. Byli pootevřené a po jejich úplném otevření jste zjistili, že místnost je zcela prázdná. Krom běžného nábytku a připravených hrnků, talířů, který již byly dávno dojedené a zbytky se váleli v míse pro psa tu nikdo živý nebyl. „Zvláštní.“ špitla tiše Dunmerka, „Buď už jsem dneska zbytečně paranoidní nebo všude vidím nějakou past?“ koukla na tebe. Z místnosti vedou další dvě dveře. Dveře napravo vedou ven na nádvoří, nalevo vedou do vyšších pater a pravděpodobně i do kanceláře velitele věznice a na ubikace posádky.

BadWolf
„Občas hrozí i větší nebezpečí než piráti, Vlku.“ usmál se Marsus, „Bouře a nebo mořská stvoření. Dokonce se říká jedna legenda, že jedno mořské stvoření je natolik silné, že během několika minut potopí celou loď i s posádkou a to se skoro ani nemusí vynořit na hladinu.“

Killieden09
(spíš - probuzení závislé na tazích ostatních)

Leneren
„Hodně štěstí. Snad to vyjde přesně jak má a nikdo zbytečně nepřijde k úrazu.“ dodal nakonec Delmus a vydal se k odchodu. Než za ním bouchli dveře vešel dovnitř zbrojnoš nesoucí zbroj v barvách Brumy. Byla to starší obnošená zbroj, který obsahovala na látce nakreslený znak města a starou kroužkovou košili.
„Něco lepšího tam nebylo?“ optal se Fjor a když zbrojnoš zakroutil hlavou otočil se k tobě, „Alespoň to nebude tak nápadné. Běžte se převléknout do vedlejší místnosti a až budete připraven sejdeme se před hostincem. Mezitím připravím zbylé chlapy.“


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 16.04.2016 23:09
 
scorpioncz
"Domluveno, viděl bych to kvůli přednáškám tak nějak ráno, asi bych tam šel okolo 8 až 9 hodiny pokud by to šlo ... No myslím, že tě již nebudu déle zdržovat. Užij si večer!" ještě dopovím a půjdu se posadit ke své drahé polovičce a podívám se na Merril.
Upravil/a scorpioncz dne 17.04.2016 16:50
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Lord Rade
,,Vlastně by tu měl ještě bydlet můj starý přítel. Chtěl bych se po něm poptat, případně ho navštívit. Jeď beze mě, koně mám, takže si poradím," odpovím a pomalu dopíjím.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Adrian_S
"Hmpf... náborovou akci. Už vidím, jak se ptají studentů, kdo chce být v téhle "stráži"." dodám povrchně.

"Pokud jste za dobře s mágy, tak je lepší po nich posílat dopisy. Přeci jen, budou vás považovat za "kolegy" nebo "přátele" a těm by asi neotevřeli psaní." v duchu se zamyslím a usměji se nad jistou možností, "Ale jinak díky za tipy. Myslím, že jste mi v tomhle hodně pomohli."

Kouknu se ještě jednou na ony strážce a pak zpět na novice, "Vy byste chtěli být s nima?"

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Sarako
,,Taky se mi to nelíbí, jde to až příliš snadno. Nechce se mi udělat Luciovi tu radost, že se necháme zabít při útěku, ale tady zůstat nemůžeme. Možná z vyšších pater povede vstup rovnou na hradbu." špitnu k Arveně a potichu se vydáme dveřmi nalevo.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
BadWolf
"No jo, ale s tím pak já nic nezmůžu. Na bouřku nejsem ani námořník a ani čaroděj a mořský monstra můžu tak odpudit."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Tak jo. Budu na tebe budu čekat ve Velkém sále.“ odpověděla ti Světlana a než se přesunula ke stolu vedle Belia rovněž ti popřála krásný večer. Když jsi usedal vedle Laurany koukla na tebe a pootočila k tobě Merril. „Podívej kdopak to je..“ promlouvala k dítěti, „..tatínek. Zamávej mu.“ usmála se a koukla na tebe.

Belius koukl na tvoji tetu a jakmile mu bylo sděleno, že je nejvyšší čas vyrazit kývl a se slovy, „Tak se mějte. Někdy se zase sejdeme a budeme pokračovat v naší diskuzi.“ vstal od stolu.
„Ještě nemusíte chodit. Vždyť vás nevyháníme.“ ozval se Scipio, který rovněž vstal s tím, že dvojici vyprovodí.
„Kdepak je nejvyšší čas. Vy si tu jistě budete chtít udělat rodinnou večeři a v klidu si promluvit. Já se ještě musím zabydlet. Sice je to jen na týden.. ale však to znáte.“ usmála se Světlana. „Děkuji za pohoštění a mějte se.“ koukla na tebe a Lauranu a pronesla pár posledních vět na rozloučení poté zmizela v chodbě.
„Hlavně dávejte pozor. Už se setmělo a upíři budou vylézat z té propadliny v nedaleké ulici.“ upozornila starostlivě Lyra. „Sice s nimi měl ten bdící udělat rychlí konec, ale kdo ví jestli se mu to povedlo.“
„Nebojte od toho ji doprovázím já..“ zvolal Belius, „..mému meči nic neunikne.“ dodal s úsměvem a rovněž zmizel v chodbě společně s Lyrou a Scipiem, kteří je šli vyprovodit ven z domu tak jak bývá slušností.

Adrian_S
„Nemáš zač.“ usmála se Mariana. Když jsi se podíval na dvojici válečníků spatřil jsi je jak pomaličku dopíjejí alkohol v láhvi a přitom spolu vedou rozhovor, který byl stejně jako ten váš tlumený, aby působil co nejsoukroměji. „My už s nimi jsme.. stejně jako oni jsou s námi. Mají nás za úkol chránit ale asi bych k nim nešel. Ani kdyby nabízeli nějaký zajímavý plat nebo výcvik. Stát skoro celý den na stráži a čučet do blba to není nic pro mě. Kdybych chtěl dělat něco takového tak bych sem nikdy nešel.“ odpověděl ti Andreas.

Tondulín
„Tak.. a teď se zase dlouhou dobu neuvidíme..“ pronesla smutným tónem Mirabelle hledící na tebe. Vlasy měla mírně rozcuchané a zem na kterou jste před několika málo minutami vylezli pokrýval měkký mech. Mirabelliny promočené šaty leželi pohozené opodál a tvoje na suché na místě kde jsi je nechal před skokem do vody.

Sarako
Co nejtišeji jsi se přesunul k dveřím nalevo. Arvena byla hned za tebou. Sáhl jsi na kliku a pokusil se dveře otevřít, ale nepovedlo se. Byly zamknuté. „Máš pravdu.. šlo by to příliš snadno..“ povzdychla si Arvena, „..asi nebudeš mít paklíč?“ koukla na tebe a následně po místnosti hledajíc něco co by paklíč připomínalo.

BadWolf
Marsus se jen usmíval až do chvíle než se zastavil. „Kam jsme to vlastně měli namířeno?“ zeptal se tě. „Zakecali jsme se a mě to úplně vypadlo z hlavy.“ Nacházíte se před bránou do přístavu. Stmívání rychle pokročilo a slušní lidé ulice opustili ať už kvůli možným zlodějům tak kvůli hrozbě upířích útoků.

Killieden09
(spíš - probuzení závislé na tazích ostatních)

Leneren
„Hodně štěstí. Snad to vyjde přesně jak má a nikdo zbytečně nepřijde k úrazu.“ dodal nakonec Delmus a vydal se k odchodu. Než za ním bouchli dveře vešel dovnitř zbrojnoš nesoucí zbroj v barvách Brumy. Byla to starší obnošená zbroj, který obsahovala na látce nakreslený znak města a starou kroužkovou košili.
„Něco lepšího tam nebylo?“ optal se Fjor a když zbrojnoš zakroutil hlavou otočil se k tobě, „Alespoň to nebude tak nápadné. Běžte se převléknout do vedlejší místnosti a až budete připraven sejdeme se před hostincem. Mezitím připravím zbylé chlapy.“

Lord Rade
Dopila poslední kapky medoviny a položila na stůl větší měšec s penězi. „Mělo by tam být dostatek, aby to zaplatilo tvé služby.. z části zaplať tuhle naši 'večeři' a snad se ještě v Kvatchu někdy uvidíme.“ promluvila k tobě a mírně se pousmála. Byl to však falešný úsměv neboť ztráta kapitána jí dozajista velmi trápila a přidělala jí další starosti. „Opatruj se.“ řekla na konec a vstala od stolu.

Venku se rychle setmělo a čas rychle utekl. Nyní je něco málo kolem půl sedmé. V hostinci se mezitím vystřídalo hned několik lidí. Zůstali akorát místní štamgasti a pár trojice dobrodruhů sedící u jednoho většího stolu. I mladá obsluhující odešla již domů a vystřídal jí starší muž, kterému hostinec nejspíš patřil.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Adrian_S
"Pravda... dobrý odhad, Andreasi." pokynu hlavou, "No... na co bych se vás chtěl zeptat.. Jo, už jsem si vzpomenul. Nevíte o někom, kdo by se věnoval škole "Vyvolávání"?" začnu otázku a dopiju čaj.

Počkám si na odpověď, pak se asi už přemístím na ubikace, podle toho, jestli budou mít ještě nějaké věci na srdci.
(rozloučím se s nimi v příštím tahu.. kdyžtak)
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
scorpioncz
"Nejspíš budu dělat pomocníka dvornímu mágovi v Brumě, doufám že se od něj bude možnost něco naučit. Jinak ale neboj, budu tu dále studovat na univerzitě ... a také se budu vracet domů, takže by to mělo být v pohodě."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"O to lepší byla tahle naše společná chvíle, budeme to muset někdy zopakovat" s úsměvem odpovím Mirabelle a půjdu se pomalu oblékat. "Nějak to zvládneme,budu ti posílat dopisy. A kdo ví třeba mi Carwen dá někdy na chvíli oddych, v tom případě se tu určitě ukážu." Na chvilku se odmlčím. "Mimochodem dokážeš ty šaty nějako vysušit nebo ti mám pro něco skočit do kabinetu?"
 
Aurelius
ScorpionCZ
„To zní úžasně..“ usmála se Laurana a pustila ručičku malé Merril, „..akorát si budeš muset zvyknout na tu zimu. Vždycky mě lákalo podívat se na chrám Čepelí, ale to bylo předtím než ho Thalmor nechal srovnat se zemí.“ odmlčela se a koukla na malou elfku.

„Vypadá to, že Flavius už dneska nedorazí..“ konstatoval Scipio, když se vracel společně se svou manželkou zpět ke stolu. „..v tom případě bychom se mohli všichni společně navečeřet a připít si na seznámení.“ usmál se Scipio. Lyra usedla na své místo ke stolu a on zamířil do kuchyně, aby informoval služebnou.
„To už nikdo další nedorazí?“ zeptala se Laurana své tety.
„Náš syn je s rodinou v Anvilu a Flavius se asi zdržel když doprovázel nějaký konvoj do Skyrimu.“ vysvětlila Lyra, „Ale tím se nezatěžujete. Hlavní je, že jste tu vy dva a můžeme se Scipiem po dlouhé době usednout k tomuto stolu ve více lidech.“

Adrian_S
„Magii vyvolávání tu učí akorát Arcimág Palagán.“ odpověděl ti Andreas, „Předním ním to tu učil ještě nějaký profesor, ale ten pak odešel kvůli vysokému věku a od té doby je tu jen Palagán a žádný další profesor na magii 'Vyvolávání' nepřišel.“ krátce se odmlčel „Ono asi ani nebylo potřeba, protože většina si pod touhle magií představí oživování mrtvých a ihned se jí obloukem vyhne.“
„Já už vás asi opustím..“ ozvala se Mariana a zakryla si rukou ústa neboť zívala, „..zítra je taky den. Třeba se potkáme na nějaké přednášce.“ dodala s úsměvem a pomaličku se zvedla od stolu.

Tondulín
„To doufám. Hlavně si nesmíš hrát v lese na hrdinu.. nerada bych o tebe přišla.“ začala starostlivě Mirabelle, „Carwen nezněla jako by tě měla v plánu někam pouštět. Takže si asi moc velké iluze nedělej.“ sklopila hlavu a koukla na své modré šaty zatím co jsi se oblékal. „Asi bys mi mohl skočit do kabinetu pro nějaké šaty.“ usmála se nakonec a jakmile jsi byl oblečený půjčila ti svůj klíč od kabinetu. „Vezmi první oděv co uvidíš v šatní skříni nemám žádné speciální přání.“

Sarako
Co nejtišeji jsi se přesunul k dveřím nalevo. Arvena byla hned za tebou. Sáhl jsi na kliku a pokusil se dveře otevřít, ale nepovedlo se. Byly zamknuté. „Máš pravdu.. šlo by to příliš snadno..“ povzdychla si Arvena, „..asi nebudeš mít paklíč?“ koukla na tebe a následně po místnosti hledajíc něco co by paklíč připomínalo.

BadWolf
Marsus se jen usmíval až do chvíle než se zastavil. „Kam jsme to vlastně měli namířeno?“ zeptal se tě. „Zakecali jsme se a mě to úplně vypadlo z hlavy.“ Nacházíte se před bránou do přístavu. Stmívání rychle pokročilo a slušní lidé ulice opustili ať už kvůli možným zlodějům tak kvůli hrozbě upířích útoků.

Killieden09
(spíš - probuzení závislé na tazích ostatních)

Leneren
„Hodně štěstí. Snad to vyjde přesně jak má a nikdo zbytečně nepřijde k úrazu.“ dodal nakonec Delmus a vydal se k odchodu. Než za ním bouchli dveře vešel dovnitř zbrojnoš nesoucí zbroj v barvách Brumy. Byla to starší obnošená zbroj, který obsahovala na látce nakreslený znak města a starou kroužkovou košili.
„Něco lepšího tam nebylo?“ optal se Fjor a když zbrojnoš zakroutil hlavou otočil se k tobě, „Alespoň to nebude tak nápadné. Běžte se převléknout do vedlejší místnosti a až budete připraven sejdeme se před hostincem. Mezitím připravím zbylé chlapy.“

Lord Rade
Dopila poslední kapky medoviny a položila na stůl větší měšec s penězi. „Mělo by tam být dostatek, aby to zaplatilo tvé služby.. z části zaplať tuhle naši 'večeři' a snad se ještě v Kvatchu někdy uvidíme.“ promluvila k tobě a mírně se pousmála. Byl to však falešný úsměv neboť ztráta kapitána jí dozajista velmi trápila a přidělala jí další starosti. „Opatruj se.“ řekla na konec a vstala od stolu.

Venku se rychle setmělo a čas rychle utekl. Nyní je něco málo kolem půl sedmé. V hostinci se mezitím vystřídalo hned několik lidí. Zůstali akorát místní štamgasti a pár trojice dobrodruhů sedící u jednoho většího stolu. I mladá obsluhující odešla již domů a vystřídal jí starší muž, kterému hostinec nejspíš patřil.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 18.04.2016 23:23
 
Sarako
,,Jeden mám." sáhnu do boty a podám jej Arveně:,,Vždycky pro mě byla jednodušší cesta oknem ve druhém patře, než lámat jeden paklíč za druhým." Než se Arvena pokusí otevřít dveře, půjdu se potichu podívat klíčovou dírkou skrz dveře na nádvoří (Jsou legionáři dole, nebo jenom na hradbách? Jsou na hradbě zhasnutá světla a přitom je nádvoří osvícené).
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Na zimu si vezmu kabát, to by mohlo stačit." Poté co tedy všichni odejdou či usednou tak jen tak pronesu aby nestála řeč. "Mohu se zeptat co za konvoj to bylo? Pokud to není tajemství samozřejmě."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Adrian_S
"Přeji dobrou noc, Mariano!" rozloučím se s ní a zamířím opět na Andrease, "A někdo ze studentů neprahne po téhle magii? Prozatím jsem tu nikoho takového neviděl."

Až mi odpoví, navrhnu, "Asi už toho bylo pro dnešek dost. Taky na mne začíná nějak padat únava. Co ty?"

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Tondulin
Zajdu do Mirabellina kabinetu pro nějaké šaty co se mi budou zdát pěkné a vrátím se s nimi zpět. "Nedělej si starosti. Nemá se co zvrtnout, všechno dopadne dobře, uvidíš." sebevědomě odpovím a počkám až se Mirabelle oblékne. (popřípadě jí pomůžu zapnout šaty)
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Ale.. Arterius chtěl, aby někdo doprovodil Ra'Jaziny rodiče do Skyrimu za dcerou.“ odpověděl ti Scipio, když se vrátil a usedl zpět na své místo. Služebná postupně nanosila talíře s připravenou večeří. Před každého z vás položila talíř se třemi nakrájenými krající chleba, kousek salámů a kus opečeného vepřového masa. Celý sýr položila vedle džbánku s teplým čajem, který dolila jakmile zjistila, že je poloprázdný.
„Ráno o tom mluvil. Přímo se těšil, že nebude muset na sněm.“ usmála se Laurana.
„To je celý Flavius jeho politika nikdy nezajímala..“ poznamenal Scipio a přitom koukl na tebe, „..Škorpiasi moc dobře si pamatuj, že základem každého správného šlechtice je politický přehled. Musím mít přehled alespoň základní, aby se nestalo, že budeš nemile překvapen. Stačí když budeš vědět kdo který rod vede a jak moc je rod známý a respektovaný. Podstatné je také -“
„No tak. Drahý, přeci nebudeme u večeře probírat politiku..“ zastavila jej Lyra, „..po dlouhé době jsme se tu sešli ve více lidech a ty bys řešil jen politiku. Škorpias určitě o politiku moc velký zájem jako mág nejeví, nemám pravdu?“ (můžeš vést volně rozhovor s kýmkoliv kdo je přítomen)

Adrian_S
Mariana ti rovněž popřála dobrou noc stejně tak Andreasovi a poté zmizela ve Velkém sále. Jakmile odešla Andreas se opřel lokty o stůl a povídá „Však víš, že tu dlouhou dobu Arcimág chyběl. Přednášky o magii Vyvolávání vůbec nebyly takže nový studenti se k ní vůbec nedostali a nějací starší prahnoucí po tomto umění se určitě najdou. Když zajdeš na nějakou přednášku tak se s nimi určitě seznámíš.“ odmlčel se.

„Jo.. taky už to zabalím. Měl bych zkontrolovat naši uraženou orčici jestli náhodou někde rozzuřeně nesoptí.“ usmál se, „Jaké máš vlastně číslo pokoje?“ zeptal se a pomaličku začal vstávat od stolu.

Tondulín
S klíčem v ruce jsi opustil kabinet Silverwoodové a zamířil úzkou sklepení chodbou zpět do Velkého sálu a následně k Mirabellině kabinetu. S cvaknutím zámku jsi vešel a otevřel větší šatní skříň. Uvnitř se nacházelo několik červených rouch se smaragdovým zdobením a dvojice rouch se symboly magie obnovy. Rovněž jsi spatřil několik druhů šatů, které jsou vhodnější spíše na oslavy a několik párů spodního prádla. Vespodu skříně se nacházelo několik párů bot, některé byly obyčejné látkové, které používají novicové a některé byly vhodnější spíše na oslavy a společenské akce. Mezi boty byla pohozená menší papírová krabice svázaná provázky. Také sis všiml spadlých modrých šatů, které zjevně neudrželo dřevěné ramínko a spadli dolů.

Sarako
„Tenhle zámek snad nebude složitý..“ šeptla a uchopila tvůj paklíč. Zatím co se snažila odemknout jsi se přesunul k druhým dveřím a klíčovou dírkou jsi hleděl skrz. Příliš dobrý výhled jsi neměl, ale přesto bylo poznat, že cesta je osvětlena louči, aby bylo zřetelně vidět kdo opouští věznici. Na hradbu jsi přímo neviděl, ale u dveří bezpochyby stojí dvojice legionářů. A pokud i večer dodržují rozestavení jako ve dne tak se několik legionářů bude nacházet na hradbě. Dlouho se nic nezměnilo až do chvíle než se z levého strany klidnou chůzí vylezl agent Penitus Oculatus. Jeho tvář byla špatně vidět, ale podle postavy se nebude nejednat o Nira. Jeho kroky v doprovodu dvou legionářů skončili kus před dveřmi. Pootočil se a začal mluvit s jedním z legionářů.

BadWolf
Marsus se jen usmíval až do chvíle než se zastavil. „Kam jsme to vlastně měli namířeno?“ zeptal se tě. „Zakecali jsme se a mě to úplně vypadlo z hlavy.“ Nacházíte se před bránou do přístavu. Stmívání rychle pokročilo a slušní lidé ulice opustili ať už kvůli možným zlodějům tak kvůli hrozbě upířích útoků.

Killieden09
(spíš - probuzení závislé na tazích ostatních)

Leneren
„Hodně štěstí. Snad to vyjde přesně jak má a nikdo zbytečně nepřijde k úrazu.“ dodal nakonec Delmus a vydal se k odchodu. Než za ním bouchli dveře vešel dovnitř zbrojnoš nesoucí zbroj v barvách Brumy. Byla to starší obnošená zbroj, který obsahovala na látce nakreslený znak města a starou kroužkovou košili.
„Něco lepšího tam nebylo?“ optal se Fjor a když zbrojnoš zakroutil hlavou otočil se k tobě, „Alespoň to nebude tak nápadné. Běžte se převléknout do vedlejší místnosti a až budete připraven sejdeme se před hostincem. Mezitím připravím zbylé chlapy.“

Lord Rade
Dopila poslední kapky medoviny a položila na stůl větší měšec s penězi. „Mělo by tam být dostatek, aby to zaplatilo tvé služby.. z části zaplať tuhle naši 'večeři' a snad se ještě v Kvatchu někdy uvidíme.“ promluvila k tobě a mírně se pousmála. Byl to však falešný úsměv neboť ztráta kapitána jí dozajista velmi trápila a přidělala jí další starosti. „Opatruj se.“ řekla na konec a vstala od stolu.

Venku se rychle setmělo a čas rychle utekl. Nyní je něco málo kolem půl sedmé. V hostinci se mezitím vystřídalo hned několik lidí. Zůstali akorát místní štamgasti a pár trojice dobrodruhů sedící u jednoho většího stolu. I mladá obsluhující odešla již domů a vystřídal jí starší muž, kterému hostinec nejspíš patřil.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 18.04.2016 23:17
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5092 04.05.2024 13:33
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4100 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8069 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5491 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4663 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12502 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7347 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6417 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6236 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7431 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist