Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Ve Znamení Draka
Aurelius
„Krucinál...“ povzdechnu si nad nepříliš vydařeným pokusem o získání zubů z goblina a rozhlédnu se ve snaze najít jiného mrtvého goblina na kterém bych mohl svůj pokus zopakovat. Nakonec, ale svoji snahu zahodím, prohlédnu si dvojici pěkných zubů, očistím je, uschovám a vrátím ještěřákovi sekeru se slovy: „Díky.“

A poté se pomalu odploužím zpět k vozu, který jsem nějaký čas nechali zcela bez dozoru.
 
Killiaden09
Využiju voly k odstranění stromu z cesty (pouze jej odstrčit na stranu). Po té vezmu sekeru od Aurelia a začnu goblinům odsekávat hlavy, zpracuji větve do rádoby kůlů,narazím na ně setnuté hlavy a rozmístím je podél cesty pro budoucí gobliny jako varování .
Upravil/a Killiaden09 dne 11.07.2021 22:28
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
SuperHunter
Stručně přetlumočím goblinovo varování Doranovi a Boriqovi a poté zase naopak řeknu goblinovi to co řekl Doran pokud mu tedy goblin sám nerozuměl.
 
Tondulin
Doran a Safrila
Chodba je vysoká zhruba 1,7 metru a vejde se do ní tedy i normálně urostlý člověk, pokud se trochu sehne. Safrila začala tlumočit komunikaci mezi Daranem a goblinem a Boriq se zatím šťoural v uchu a nevrle bručel, jelikož to na jeho vkus trvalo zbytečně až moc dlouho.

Na Daranovu žádost goblin vypustil z hrdla podivné zaskřehotání, jež bylo zřejmě smluveným "heslem" pro to, že se blíží někdo z kmene. "Běž tam Srilku..... Já? Proč zas já doprdele, to je Srilku udělej tohle Srilku udělej tamto..." Zaznělo z houští po vaší pravici a spolu s hlasem vzdychajícím nad svým osudem se objevila postava jednoho z goblinů, který na vás začal civět, jak kdyby spadnul z višně. (Máte jeden příspěvek k dobru, než začne goblin nějak reagovat.)

Úkryt goblinů


Darastrix
Zapřáhl si voly a začal s jejich pomocí táhnout strom ke straně. (Příští tah budeš bodat hlavy na kůly, pokud se nerozhodneš pro nic jiného. Můžeš přitom volně komunikovat s Aureliem)

Aurelio
Vrátil ses z poloúspěšného felčarského zákroku k vozu a začal jsi v klidu a pohodě pozorovat Darastrixe při odtahování stromu.



Cesta


(Byli provedeny aktualizace inventářů Aurelia a Darastrixe http://ruvean.4fa...e-postavy/)
 
Sarako
,,Radši jim přelož, co jim budu říkat." špitnu k Safrile a poté s vřelým přátelským úsměvem spustím (Persuasion): ,,Drahý zelený příteli, tohle je tvůj šťastný den. Tady kamarád..." rukou pokynu k zajatému goblinovi ,,... nám řekl, že je na vás váš vůdce tuze zlý a nezachází s vámi dobře. Já jsem Doran z Berdusku a rozhodl jsem se, že vás navždy zbavím jeho krutovlády, abyste mohli zase šťastně žít. Zavoláš sem svého vůdce a řekneš mu JENOM, že mu musíš něco důležitého ukázat? Že jsi našel něco, co ho bude moc zajímat." přitom budu od goblina očekávat letící kámen, nebo útok a či šíp letící ze křoví.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
SuperHunter
Kouknu nervózně na Dorana, když začne vyjednávat s nově příchozím goblinem, nejistě očekávat na goblinovo nadcházející reakci. Pokud se bude tvářit že zřejmě nerozumí tomu co Doran říká a nezačne hned vyřvávat na poplach nebo na nás útočit začnu přetlumočovat přesně to co mu říká.
 
Tondulin
Doran a Safrila
Než stačil goblin začít křičet na poplach Safrila mu přetlumočila Doranovo přátelské poselství. PRS- 10+8=18 "Za Klargem mě nikdo nedostane.... Já.... Můžem vás pustit, jakože jsme zrovna opíkali zajíce a nedávali pozor.... " Vidíte, že se vás nejspíše gobliní hlídka bojí, než by vám věřila, že je chcete zbavit tyranského vůdce.

"Má nasráno v gatích, že to cejtím až tady, prostě ty chcípáčky vypneme hezky jednoho po druhým, proč se s nima vůbec bavíte." Zamumlal si Boriq pod vousy. Je vám jasné, že stačí říct a trpaslík je připravený se na ně vrhnout.

Úkryt goblinů

Darastrix
Zapřáhl si voly a začal s jejich pomocí táhnout strom ke straně. (Příští tah budeš bodat hlavy na kůly, pokud se nerozhodneš pro nic jiného. Můžeš přitom volně komunikovat s Aureliem)

Aurelio
Vrátil ses z poloúspěšného felčarského zákroku k vozu a začal jsi v klidu a pohodě pozorovat Darastrixe při odtahování stromu.

Cesta
 
Sarako
Jakmile si všimnu, že goblin váhá, pokynu trpaslíkovi, aby pustil zajatého goblina, jako gesto, že to myslíme vážně.

Potom co ho trpaslík pustí, se k propuštěnému goblinovi nakloním: ,,Je to na tobě. Přiveď sem Klarga a neudělej žádnou hloupost. Určitě si umíš domyslet, co s tebou Klarg udělá, pokud se dozví, že jsi zavedl obávaného bojovníka Dorana z Berdusku k jeho skrýši. Viď?" načež věnuji goblinovi sebejistý úsměv a mrknu na Safrilu, aby mu má slova pro jistotu ještě přeložila.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
SuperHunter
Povzdechnu nad svou novou rolí skupinové tlumočnice a přetlumočím se seriózním tónem Doranův požadavek, na což nervózně kouknu na Boriqa jestli si Doranovo gesto nevysloví jako že má goblina setnout místo propustit.
 
Aurelius
Pomalu se posadím na okraj vozu kde jsem předtím seděl, oklepu si boty a budu vyčkávat na návrat našich zbylých dobrodruhů, občas zkontroluji jak si vede Drastrix s odklízením cesty.

„Měl sem si v koupit něco k pití...“ poznamenám po notné době vyčkávání, přičemž se obrátím na naše zavazadla jestlipak neuvidím ve voze nějakou pověstnou trpasličí pálenku, kterou by mohl mít Boriq připravenou na večerní posazení u ohně a občasné doplnění hladinky.
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Nemohu zabít draka Archív zodpovězených dotazů 2 18.11.2018 22:09
Akt 1 - Vzestup Draka (BUG?) Skyrim - dotazy, návody,.. 5 14.03.2014 12:41
Mod proměna v draka Archív zodpovězených dotazů 4 08.03.2014 21:42
Quest : Pád Draka Archív zodpovězených dotazů 4 27.02.2014 15:59
Nelze pozřít duše draka Archív zodpovězených dotazů 4 28.07.2013 03:55
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4082 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8039 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5463 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4642 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12475 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7320 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6396 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6217 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7409 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist