Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
V zajetí nadpřirozena
Aurelius
„Viděl jsi to?“ zasměju se poté co člen školního koncilu urychleně opustí záchody, „Zjevně té tzv. 'přihlouplé školní pohádce' věří.“ dodám se stejným úsměvem a půjdu se s povzdechem podívat po záchodech ať vím co nás čeká.
 
Tondulin
"Vypadá to tak, bál se sem jít sám, tak si našel záminku, proč sem poslat někoho jinýho. Idiot. Každopádně ty záchody jsou naprosto čistý, takže bych jen přejel hadrama okno a mopem podlahu, aby se neřeklo a jsme hotový." Načež teda vezmu nějaký přípravek na mytí oken a hadru a půjdu jen tak lehce vyčistit okna.
 
Aurelius
„Jak říkáš.“ dám za pravdu Chibovi a rovněž se pustím do úklidu, najdu mop, kývl a pustím se do vytírání podlahy, abychom záchody stihli uklidit dříve než se vrátí.
 
Sarako
Oba:
Nijak jste úklid neprožívali a poklidným tempem jste uklidili jen to, co bylo potřeba. Umyli jste okna, utřeli prach z parapetu, vytřeli podlahu a záchodové mísy zalili dezinfekcí, aby se neřeklo. Nakonec jste ještě umyli šmouhaté zrcadlo a vrátili jste všechno náčiní pro úklid zpět do komory.

Pár minut na to se vrátil onen člen studentského koncilu, aby vás zkontroloval.
Když se mu prostory chlapeckých toalet jevili uklizeně, pronesl: ,,Vidím, že jste dost se činili. Ne, jako ti dva, kterým jsem to zadal před vámi, co odtud s křikem utekli ani ne po pěti minutách a dělali, že viděli sukubu jenom proto, aby nemuseli pracovat. Byl bych moc rád, abyste řekli ostatním, že jste tu uklízeli a žádná sukuba tu není, aby se jednou provždy učinila přítrž téhle hloupé školní pohádce."
Jen to však dořekl, zjevila se za ním dívčí postava s křídly vznášející se něco přes metr nad zemí a spustila: ,,Copak, copak? Že bys na mě přestal věřit Hideshi?"
Hideshi sebou polekaně cukl: ,,P-Promiň, j-já ... já ..."

https://vzajetinadprirozena.webnode.cz/_files/200000122-b494cb494f/700/LilianaHideshi.png

,,Neboj se, já nekoušu. Leda do ouška, a to jen když mě o to požádáš." usmála se sukuba, nadechla se a pokračovala: ,,V tobě se dá číst jako v otevřené knize: Čistá duše nepošpiněna hříchem, ale dbáš jen na školní prospěch a vůbec se neumíš bavit. Co kdybych ti ukázala co je to ta pravá zábava? Můžu tě ujistit, že už bys na učebnici z matematiky ani nepomyslel."
Jenže strachem zkoprnělý Hideshi nebyl schopen slova a tak sukuba obrátila svůj zrak směrem k vám dvěma: ,,Podívejme, nová krev! Tak co vy dva, povíte mi, jestli už jste si našli na škole našli nějakou holku, nebo je vaše duše stále neposkvrněna?" věnovala vám široký úsměv a dodala: ,,A málem bych zapomněla. Mé jméno je Liliana."
Upravil/a Sarako dne 07.04.2021 13:31
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Trochu nevěřícně se zakoukám na Lilianu a ihned se štípnu do tváře, abych zjistil, že se mi to jen nezdá. "Mám nějaký zatmění mozku nebo jí vidíš taky Henry?" Načež můj spolužák snad poprvé uslyší, že takový ten můj pověstný ledový klid naprosto zmizí a bude spíše jen tak stát a nevěřícně civět.
 
Aurelius
„Také jí vidím. Chibo.“ dám za pravdu Chibovi zatímco si promnu oči, abych se ujistil, že vidím dobře. „Takže to pohádka asi nebyla.“ poznamenám nejistě zatímco budu pomalu ustupovat k Chibovi s nadějí, že on je z nás ten silnější a nějak si s nastalou situací spíš poradí.
 
Sarako
Oba:
,,Snad se mě nebojíš?" poznamenala Liliana k Henrymu, když si všimla, jak pomalu ustupuje směrem k Chibovi, a následně zklamaně pronesla: ,,Copak na téhle škole není kluk, co by se nebál zaplatit duší a trochu se pobavit?" Poté přelétla přes Hideshiho rovnou Chibovi, něžně ho pohladila po tváři, zadívala se mu do očí a dodala: ,,Tak co, řekneš mi jestli už sis našel holku, nebo ne? Prahnu po čisté duši, ne po něčem použitém."
Hideshi využil chvíle, kdy k němu byla sukuba zády a rozeběhl se ke dveřím na chodbu, které se nacházeli necelý metr za ním. Když se Liliana otočila jeho směrem, vzal za kliku a s křikem: ,,Sukuba! Sukuba!" utíkal pryč školní chodbou, jako o život.
Na toaletách jste zůstali jen vy dva a Liliana.
Upravil/a Sarako dne 07.04.2021 19:20
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Trochu mi přeběhne mráz po zádech, poté co se mě sukuba dotkne, ale budu se snažit zachovat chladnou hlavu. "Tak to vás asi budu muset zklamat, na minulé škole jsem chodil s jednou holkou, rozhodně nejsem netknutý. Hlavně spěcháme tady s Henrym na hodinu, takže pokud nás omluvíte. Je mi líto." Otočím se na patě a svižným krokem se protáhnu pryč z místnosti.
 
Aurelius
„Tak tak... Jak říká Chiba.“ vydám ze sebe zadrhávaje, budu urychleně kývat hlavou, „Rádi jsme vás poznali... snad někdy příště. Mějte se.“ dodám a jakmile se Chiba k mému překvapení odhodlá k útěku budu utíkat co mi budou nohy stačit za ním, abych co nejrychleji opustil záchodky a byl od sukuby pokud možno co nejdál.
 
Sarako
Oba:
,,To je hrozná škoda." odvětila zklamaně Liliana na Chibova slova, střídavě si vás ještě jednou změřila pohledem a když jí i Henry naznačil, že už musíte jít, usmála se na něho a dodala: ,,Kdyby sis to rozmyslel, víš kde mě najdeš. Na čistou duši tu čekám velmi dlouho." a když jste se pokusili proklouznout, nijak vám v tom nebránila.
Proklouzli jste kolem ní a ve chvíli, kdy jste byli skoro u dveří, zvolala: ,,A kdyby jste náhodou potkali někoho smutného s čistou duší, pošlete ho sem za mnou. Nebude-li mít strach, Lili už bude vědět, jak ho rozveselit."
Pár okamžiků na to Lilianu zahalila načervenalá mlha a zmizela. Jenže to už jste byli na chodbě, kde po vás koukali polekané tváře několika studentek. Hideshi, který předtím natropil tolik povyku, ležel o kus dál na zádech, jakoby nezvládl svůj běh po čerstvě vytřené podlaze.

,,Jestli jste hledali osvícení, tak jste si spletli dveře. Budu hádat to osud tomu tak chtěl." zazněl ode dveří na školní atrium ledově klidný hlas patřící brýlatému studentovy s tmavými vlasy sestříhanými na máničku ,,Ti co zavítali do mého klubu dobře vědí, že sukuba nemá žádnou moc nad těmi, jenž nepodlehnou pokušení." věnoval vám krátký pohled a pokračoval v leštění dveří do atria, jakoby se nic nestalo. Neunikl vám podivný červený amulet na jeho krku, který byl velmi podobný tomu, co nosí vaše spolužačka Tomona.
Upravil/a Sarako dne 09.04.2021 01:07
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Jdeme Henry." Popoženu svého spolužáka a zamířím zpět do třídy, zatímco budu naprosto ignorovat toho podivného kluka.
 
Aurelius
„Pěkný... mějte se.“ odbydu neznámého spolužáka a případné další kolemjdoucí co se semnou pokusí navázat diskuzi nebo se jen budou vyptávat. „Jsem hned za tebou Chibo.“ řeknu Chibovi zatímco ho budu následovat do třídy, cestou se krátce zadívám na ležícího Hideshiho, ale více pozornosti mu věnovat nebudu, protože se na nás vykašlal, lhal nám a vystavil nás možnému nebezpečí.
 
Sarako
Bez věnování další pozornosti ostatním studentům jste vyrazili zpět do své třídy ve třetím patře.
Ve dveřích na schodiště jste se minuli s Kazouem, který zrovna vynášel koš. Jen co se Kazou objevil na chodbě, padl mu do oka Hideshi, jak sedí na podlaze a mne si si naražená záda přes školní uniformu nasáklou vodou ze zadní strany a spustil s poťouchlým smíchem na celé kolo: ,,Podívejte! Někdo si udělal z Hideshiho hadr na podlahu." položil odpadkový koš, sáhl do kapsy pro mobil a pořídil si pro zvěčnění oné události jeden snímek.

Vyšli jste po schodech do třetího patra a míjejíc několik studentů na cestě chodbou, jste dorazili zpět do třídy, kde se nacházela trojice spolužaček: Hanako s Kannou, které zrovna myly okna a Tomona, která velmi pomalým tempem vytírala podlahu s pohledem upřeným někam do prázdna.
Upravil/a Sarako dne 10.04.2021 17:50
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Hanako o tom určitě bude něco vědět." Povím Henrymu a zamířím ke dvojici dívek. "Jak se vede holky? Nechcete pomoci?" Přijdu k Hanako s Kannou až s pro mě nepřirozeně falešným úsměvem.
 
Aurelius
„Když myslíš... ale nevím jestli se potom chci moc pídit. Ani nevím jestli je to dobrý nápad. Rozebírat to, když jsme jen krátce.“ pokrčím rameny, ale i tak budu Chibu následovat a přemýšlet nad tím co se vlastně na záchodech odehrálo, konverzaci s holkami ponechám na něm, protože se s nimi neznám a nemám potřebu je oslovovat zrovna kvůli informacím o sukubě.
 
Sarako
Oba:
Zatímco Henry zůstal stát na místě, Chiba se vydal za Kannou a Hanako, a oslovil je.
,,Jestli máš hotovou práci, co to zadal Hideshi, tak nejsme proti, a kdyby ne, tak se tu určitě do pěti minut objeví a vyslechneš si dlouhý proslov o tom, jak je uklízení na naší škole důležité. Viď Hanako." odvětila s úsměvem na Chibova slova Kanna. Hanako jen souhlasně přikývla a bez jediného slova pokračovala v práci. Kanna nabídla Chibovi hadr a pokračovala: ,,To okno vpravo chce ještě vyleštit, nebo se můžeš chopit mopu místo Tomony. Tím jejím tempem jí to potrvá až do večera."
Aurelius

Upravil/a Sarako dne 10.04.2021 23:52
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
„A sakra...“ pomyslím si, když ke mně upře svůj pohled Tamona, „Chibo? Chceš s něčím pomoct?“ zvolám raději na Chibu, abych se vyhnul nějaké případné konfrontaci s Tamonou a jen nepostával nečině na místě.
 
Tondulin
"Jak chceš, určitě holky využijí další ruku." Otočím se na Henryho a vrazím mu hadr do ruky. Pak se přiblížím k Hanako a jemně se dotknu její paže a pošeptám jí. "Potřebuju s tebou mluvit o samotě, spěchá to." A pokynu Hanako ať mě následuje, nejspíše do knihovny.
Upravil/a Tondulin dne 11.04.2021 00:18
 
Aurelius
Ah... No dobře.“ nahodím vynucený úsměv a pokusím se pomoci s leštěním oken.
 
Sarako
Tondulin:
Předal jsi Henrymu hadr a poté ses jemně dotkl Hanačiny paže a zašeptal jsi jí svou prosbu. Ta s sebou polekaně škubla, na chvíli zaváhala, ale nakonec kývla a následovala tě s hadrem v ruce do knihovny.

,,Tak c-co jsi potřepoval?" zeptala se tě Hanako, když jste dorazili do knihovny ,,Já ... Já ... Musím se vrátit za Kannou a Tomonou. Kdyby Mihara zjistila, že jsem odešla, nejspíš by mi vymyslely nějakou další práci."
Na druhém konci knihovny sis všimnul Yuri, jak vytírá podlahu. Nikoho dalšího v knihovně zatím nevidíš.

Aurelius:
Poté, co sis převzal hadr, Chiba něco zašeptal k Hanako a ta ho po krátkém zaváhání následoval pryč ze třídy. Tomona jim věnovala krátký pohled a opět pokračovala svým pomalým tempem v práci.

,,Myslím, že tě Chiba vyměnil za Hanako." usmála se na tebe po chvíli leštění oken Kanna ,,Nevíš náhodou, co jí potřeboval tak důležitého říct, že to nemohlo počkat, až skončí přestávka na úklid?"
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
V zajetí nadpřirozena - Pravidla, Odkazy, Mapy, Diskuze Zdejší kobky 4 24.12.2021 23:20
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8041 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5466 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4644 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12477 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7322 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6219 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7411 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist