Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
V zajetí nadpřirozena
Sarako
Tondulin:
,,Naše škola má rozšířenou výuku Historie. Když zapracuješ na angličtině, můžeš dělat průvodce." navrhla Kanna.
,,Ale nesměj ti vadit cizinci jako Henry, Edward, nebo Dominigo, protože se s lidma jako oni budeš setkávat každej den." doplnil s úsměvem na její návrh Kai, přitom na něm bylo vidět, že svá slova nebere nijak vážně.
,,Kaii, na škole máme horší lidi než tyhle tři. Chiba s Tamami mi jistě dají za pravdu." odvětila na jeho slova Kanna.
Tamami přikývla, nadechla se, jako by chtěla něco říct, na chvíli zaváhala, ale nakonec radši zůstala zticha.

Aurelius
,,No, jestli byl Kanji pryč, aby koupil Yuně dárek, tak se to brzo dozvíme." pronesla zasněně Midori, zatímco jsi dojedl poslední zbytky svého jídla. Midori na chvíli zaváhala a pak se tě zeptala: ,,Co říkáš na Japonsko, nebo zatít to, co jsi z něj za ty dva dny viděl? Je to tu o hodně jiné než u vás v Anglii? Já ... Já jsem byla nanejvýš s rodiči na dovolené v Singapuru."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
„Máte tu hezčí počasí.“ zasměji se, „V něčem ano.“ přikývnu, „Třeba v tom jakým způsobem se zde učíte, kluby, přísná školní pravidla a úklid škol organizovaný přímo vámi studenty.“
 
Tondulin
"Historii? To nevím jestli je úplně pro mě. Chtěla jsi něco říct? Nemusíš se stydět, jediná celebrita mezi námi je tady Rudý Drak." Poprvé se mile usměju na Tamami.
 
Sarako
Tondulin:
,,N-Ne." zakroutila hlavou Tamami ,,Kdyby se Misuzu dozvěděla, že jsem jí pomlouvala, udělala by mi ze života peklo."
,,Ty se jí snad bojíš?" zasmál se Kai ,,Misuzu je jen neškodná mrcha, co si ráda utahuje z ostatních."
,,Možná pro tebe, Chibu a Kannu." odvětila mu zoufale Tamami ,,Na vás si nic nedovolí, ale ... ale co já? V-Většina spolužáků ani neví, že existuju." Tamami na chvíli zaváhala, sklopila hlavu a o něco tišeji dodala: ,,Nechtěli mě pustit ze třídy, dokud jsem jim neřekla, co po mě Chiba chtěl, pak se mi smáli, že mě chce Chiba shodit dolů ze střechy a nakonec uzavírali sázky, jestli dopadnu na školní dvorek, nebo na školní cestu."
,,Budu hádat: Misuzu, Akari a Yasuka." ušklíbl se Kai.
,,A neměl by jim někdo domluvit?" navrhla Kanna.
,,N-Ne." zděsila se Tamami ,,Hlavně jim o tom nic neříkejte. Nechci dopadnout jako Yumiko."
,,Ta studentka, co před půl rokem odešla z naší školy?" podivila se Kanna.
Tamami jen přikývla a po chvíli mlčení se na tebe provinile podívala: ,,Odpustíš mi, ž-že ... že jsem jim to řekla?"

Aurelius:
,,Dneska si ten úklid budeš moci vyzkoušet Henry. Začíná hned po hodině Chemie." zareagovala s úsměvem Asami na tvá slova ,,Včera se nekonal jenom proto, že všichni členové studentského koncilu, kteří jej organizují, měli nějakou mimořádnou poradu."
,,A nevíte náhodou proč se ta mimořádná porada konala?" zeptala se zamyšleně Midori.
,,Nemám tušení a Mihary, nebo někoho jiného ze studentského koncilu se na to vyptávat nebudu." odvětila jí Asami, podívala se na mobil a dodala: ,,Už nám zbývá necelých deset minut. Jestli chceme dát Mihaře ten deník před hodinou, měli bychom pomalu vyrazit."
,,Ehm Henry ... mohl ... mohl by ses přitom zeptat Mihary, na důvod té porady?" zeptala se nejistě Midori ,,Kluci z naší třídy tvrdí, že je to kvůli tomu zmizelému studentovi."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
„To nee...“ povzdechnu si a zklamaně zakroutím hlavou, když se dozvím o plánované povinnosti úklidu po škole. Poklidím si své věci, vstanu a otočím se na Asami, „Jsem připravený vyrazit.“ když se však Midori zmíní o zmizelém studentovi zarazím se, „Zmizel?“ zopakuji, „Jaký student zmizel?“ kouknu střídavě na Asami a Midori.
 
Tondulin
"Pořád jen Misuzu a Misuzu, jsem tu teprve druhý den a už mě ta holka neskutečně sere. Nějaký nápad, jak se jí pomstít Kai?"
 
Sarako
Tondulin:
Kai jen pokrčil rameny: ,,Tak s tím ti neporadím. Pomstu nějaký rozmazlený holce jsem ještě nikdy neplánoval.
,,Počkejte! Nechci aby jste se kvůli mě dostali do průšvihu." zarazila ho Tamami.
,,Klídek, já bych nikdy žádný holce neublížil." usmál se Kai ,,Kanna ti to může dosvědčit."
Kanna opět dala otráveně oči v sloup a přikývla: ,,Jó, nejradši by měl ze všech holek na škole fanynky, co by ho doprovázeli na jeho turnajích."
,,Vidíš. A až jednou vyhraju celej turnaj, tak se mi to splní." pronesl hrdě Kai.
,,Moc si nefandi Kaii. usmála se Kanna, podívala se na mobil a poté se podívala na tebe: ,,Díky za oběd, ale už budu muset jít. Za pár minut začíná hodina chemie a profesorka Taniguchi si hodně potrpí dochvilnou na docházku."
,,Doprovodím tě." nabídl se bez rozmyšlení Kai, zvedl se a postavil se hned vedle Kanny.
Kanna na jeho slova jen s úsměvem přikývla a podívala se na tebe: ,,Jdeš s námi, nebo doprovodíš Tamami?"
Všiml sis, jak se ti Kai zakroucením hlavy a všemožnými posunky snaží nenápadně naznačit, abys doprovodil Tamami, nebo, abys tu s ní ještě chvíli počkal. Taky bylo vidět, že si dává pozor, aby si toho Kanna nevšimla.
Tamami, které Kaiovi posunky neunikly se jen usmála, ale zůstala zticha.

Aurelius:
Midori na chvíli zaváhala a pak spustila: ,,Minulý týden se prý ztratil na cestě ze školy jeden student z nižších ročníků. Nevím, jak se jmenoval, ale bydlel na studentské ubytovně. Začalo se to řešit až když nebyl druhý den ve škole. Ředitel volal rodičům a potom, co nezvedal telefon ani jim, po něm policie rozjela pátrání. Renův táta pracuje u policie a Renovi se od něj povedlo zjistit, že se jeho rodiče rozvádějí a policie pokládá za nejpravděpodobnější scénář to, že prostě někam na truc rodičům odešel a vykašlal se na školu. Samozřejmě se toho chytilo několik kluků a začali rozrtubovat po škole, že ho Makoto nechal obětovat, nebo že ho dostala Liliana - Sukuba která se prý objevuje na chlapeckých toaletách v prvním podlaží, jiní z toho zase viní Róniny a další spekulují o tom, že ho unesla Korejská vláda."
,,A ty to vidíš jako spoustu ukvapených závěrů o klukovi, který řešil rodinné trauma útěkem ze školy?" zeptala se jí zvědavě Asami.
,,Popravdě nevím, co si o tom mám myslet." přiznala Midori ,,Jenom ... Jenom se chci ujistit, že nic z těch školních drbů není pravda."
Upravil/a Sarako dne 10.03.2021 15:36
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
„Sukuba Liliana?“ pousměji se nevěřícně, „Obětování.“ zakroutím hlavou, „To zní všechno dost podivně. Ale snad je v pořádku.“ povzdechnu si, „Jestli bude nějaká příležitost zkusím se zeptat, ale nic neslibuju... Přece jen jsem tu teprve druhý den a neměl bych o tom asi vědět.“
 
Tondulin
"Běžte napřed na chemii se moc nehrnu. Díky za ten oběd, bylo to výborný a nemusíš se mě bát." Lehce se na Tamami usměju a vyčkám, jestli bude chtít doprovodit."
 
Sarako
Tondulin:
,,Jak myslíš." usmála se Kanna, zatímco ti Kai nenápadně gestem naznačil, ať mu držíš palce a poté oba vyrazili zpět do třídy.
Tamami se po tvých slovech lehce začervenala, sklopila zrak a když Kanna s Kaiem odešli, spustila: ,,Myslím, že bych měla poděkovat já tobě, většina školy se na rozdíl od tebe chová, jako bych vůbec neexistovala a taky bych se ti chtěla ještě jednou omluvit za to, ... že jsem tě soudila podle toho, jak mi tě vylíčili Misuzu a její kámošky. Nejsi vůbec takovej, jak tě popisovali. Spíš bych řekla, že jsi docela fajn kluk." na chvíli se odmlčela, jakoby jí došlo, že řekla něco, co nechtěla a pak s úsměvem dodala: ,,Promiň, moc mluvím." vstala a začala sklízet krabici, ubrousky, hůlky a další zbytky od oběda.

Aurelius:
,,Děkuju. Jestli se ti to povede zjistit, tak mi to prosím řekni, až budeme v klubu." usmála se na tebe Midori a vydala se s tebou a Asami ke dveřím na schodiště.
,,Já jsem Sukubu Lilianu nikdy neviděla, ale jestli o ní chceš vědět víc, můžeš si promluvit s kluky ze třídy. Někteří jí prý viděli na vlastní oči." navrhla cestou Asami, na chvíli se zamyslela a pak dodala: ,,Nebo promluv rovnou Dominigem. Ten přišel o místo vůdce klubu Hledačů nadpřirozena kvůli tomu, že jí prý vyvolal, ale nedokázal jí ovládat, nebo tak něco."
,,Kolem Hledačů nadpřirozena koluje po škole hodně neuvěřitelných historek." doplnila jí Midori ,,Pamatuješ si jak hlásali příchod Cthulhu a ve školním bazénu se objevili ty mrtvý chobotnice."
,,Ano." přikývla Asami, zatímco jste kráčeli po schodech dolů ,,Jenže se nakonec ukázalo, že v tom měli prsty Róninové." naklonila se k tobě a o něco tišeji dodala: ,,Kdyby nebyli tak hloupí, asi by jim došlo, že ty chobotničky ve školním bazénu se sladkou vodou a chlórem dlouho nepřežijou."
,,Tak ahoj, uvidíme se v klubu." rozloučila se s Vámi Midori, oddělila se od Vás a sama pokračovala do chodby ve třetím podlaží.
,,Tak ahoj." odvětila jí Asami, zatímco jsi s ní pokračoval do druhého podlaží do učebny fyziky a chemie.

,,Chceš se jí vážně zeptat, nebo jí jen odevzdáš ten deník?" zeptala se tě Asami, když jste dorazili do třídy, přitom se krátce podívala směrem k Mihaře, která seděla v lavici a pročítala si v učebnici chemie.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"V pohodě, taky nejsem žádnej svatoušek. Ale neboj nikomu neřeknu..... no ty víš co." Jen se pousměju a naznačím Tamami, že by jsme měli jít nazpět. Někde na chodbě se s ní rozloučím a zamířím na hodinu chemie.
 
Aurelius
Nevěřícně se budu usmívat nad slovy o existenci stvoření jako je Leliana, ale nijak se k tématu slovně nevyjádřím. Při rozloučení jen zamávám Midori na rozloučenou.

„Přemýšlím nad tím.“ přiznám, „Ale přijde mi zvláštní se ptát, když jsem tu teprve krátce. Nerad bych přispěl k tvorbě nějakých dalších drbů.“ kouknu na Asami, „Myslíš, že bych to raději nechat být?“
 
Sarako
Tondulin:
,,Děkuju." opětovala ti úsměv Tamami, douklidila zbytky od oběda a vydala se s tebou zpět do třídy.

,,Tak ahoj." odvětila ti po tvém rozloučení Tamami, na chvíli zaváhala a když ses chystal odejít, nejistě se tě zeptala: ,,Ehm Chibo, ... přijdeš ... přijdeš zase zítra o polední přestávce na střechu?"

Aurelius:
,,Dělej, jak myslíš." pokrčila rameny Asami ,,Jestli máš odvahu, klidně se Mihary zeptej. Midori možná bude klidnější, ale může se toho chytit někdo ze třídy. Do rozhovoru s Miharou nebo s někým ze studentského koncilu se mě osobně moc nechce, ale pořád lepší, než kvůli tomu deníku otravovat některého z učitelů."
Upravil/a Sarako dne 17.03.2021 15:30
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Možná. Ještě uvidíme." Odvětím a půjdu si sednout do své lavice.
 
Aurelius
„Počkám jak zareaguje na ten deník a uvidíme...“ přikývnu, „Ale asi to radši nechám být. Mohlo by to přinést víc problémů než užitku. Docela mi stačí, že jsem namíchl tu holčičí bandu.“
 
Sarako
Tondulin:
Opustil jsi Tamami a vrátil ses zpět do třídy, kde ses posadil do své lavice.
,,Tak co ty a Tamami?" usmál se Kai, když dorazil ke tvé lavici ,,Mě to s Kannou nevyšlo. Pozval jsem jí na večeři, do kina, do divadla i k termálním pramenům a klidně si tipni jaká byla pokaždé její odpověď." udělal krátkou dramatickou pauzu ,,Na všechno mi řekla ne. To musí brát školu a ten dramatickej klub tak vážně, že si nemůže po vyučování někam vyrazit a bavit se?"

Aurelius:
Asami jen mlčky přikývla, vydala se ke své lavici a nechala ti tak prostor k tomu, abys mohl Mihaře odevzdat Yumičin deník, a ona jí přitom nepadla do oka. Všiml sis, že se do třídy vrátil Chiba a rovnou zamířil do své lavice. Ve třídě už chybí jen Kanji, který se ještě nevrátil z onoho "nákupu".
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Já se jí nesnažím sbalit Kaii. No vypadá to, že to nemáš nejlehčí." Lehce se usměju a připravím si učebnici a sešit na stůl.
 
Aurelius
„Jdu na to.“ usměji se na Asami, vytáhnu deník a vyrazím za Miharou.
„Ahoj.“ pozdravím ji, „Prosím tě, našel jsem ve své skříňce tenhle deník. Podle všeho patří nějaké Yumice.“ ukáži ji deník, „Myslím, že by ses dokázala prosím postarat o to, aby nepadl do špatných rukou a dostal se ke své majitelce?“
 
Sarako
Tondulin:
,,Chápu." usmál se Kai ,,Tamami je taková tichá a nudná a ty by ses chtěl podívat po něčem lepším, že jo? Já sice v tomhle nejsem žádnej borec, ale oba víme, že je u nás ve škole dost pěknejch holek. Buď se můžu dál snažit získat Kannu, nebo se můžu se poohlídnout po nějaký jiný." přitom na něm bylo vidět, že se snaží nedávat najevo své zklamání z neúspěchu s Kannou.

Aurelius:
Došel jsi za Miharou, pozdravil jsi jí a ukázal jí Yumičin deník. Mihara se zatvářila překvapeně, přesto se pokusila nahodit přátelský úsměv, přikývla a ujistila tě: ,,Ano. Jako členka studentského koncilu mám přístup do databáze studentů. Sice jen omezený, ale myslím, že to k navrácení toho deníku bude stačit. A kdyby ne, mohu se poradit s panem ředitelem nebo z někým z profesorského sboru a ty už jistě budou vědět." vyčkávajíc, až jí onen deník přenecháš.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"O to ani nejde, spíš se nesnažím hledat si holku. Pokud o Kannu tak moc stojíš, asi by ses neměl hnedka vzdávat, neříkej že se Rudý drak nechá tak rychle odradit."
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
V zajetí nadpřirozena - Pravidla, Odkazy, Mapy, Diskuze Zdejší kobky 4 24.12.2021 23:20
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8045 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5468 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4644 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12479 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7323 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6220 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7413 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist