Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
O hrách
Whirt
Protože se nám na fóru vždy vyskytne nějaká hra, o které diskutujeme, a pak zapomeneme k čemu to vlákno původně bylo, zakládám nové téma, kde se bude moci mluvit o jiných hrách než o Skyrimu, aniž by jsme porušovaly pravidla fóra. Naposledy jsme se rozpovídaly o WoW (neboli World of Warcraft), o tom v čem je jeho problém a o tom, proč většina fanoušků TES tuto hru zrovna nemusí. Tak tedy, můžeme pokračovat, nebo se pustíme do jiné hry...
 
Scarcz
No WoWko jsem hrál tak dva měsíce a strašně mě to bavilo. Objevoval jsem svět, který se mi i dost líbil a skiloval svého nemrtvého hrdinu. A pak ze dne na den mě to přestalo bavit, prostě jsem přijmul asi stý vzrušujcí quest ve kterým mám zabít 10 nějakých příšer a zjistil jsem, že je to prostě pořád to samý. Tohle se mi stalo i u více her obsahujcí extrémní množství těchto "originálních" úkolů.
 
SkyrimAdmin
když už jsme u toho názoru na WoW, tak musím říct, že jsem to nikdy nehrál, nehraju a určitě nikdy hrát nebudu. Ta grafika, chaos a prostě... brr, zhnusilo se mi to od té doby co o tom kamarádi ještě na základce pořád dokola žvanili..viděl jsem pár videií, obrázků a prostě nijak mě to nenadchlo.
 
http://skyrim.4fan.cz/
Scarcz
Z vlastní zkušenosti vím že kamarádi dokážou hru člověku naprosto zhnusit. Já musel poslouchat neustálý žvanění o Mass effectu, Falloutu 3 a Dragon age.
Mass effect nemůžu skoro vystát. Vůči Falloutu 3 mám averzi a Dragon age je na hraně a to se mi ta hra líbila.
 
Ondrex
Wow bych taky nikdy nehrál a to to ani nikdo v okolí nehraje. Mně se nelíbí žádná hra od Blizzardu. A ani žádná jiná online hra mě neláká. To si radši zahraju pořádné RPG s dobrýa úkolama a grafikou.
 
MortuusDominus
Jak říkám, hrála jsem to chvíli a skončila jsem tak, že jsem se zasekla... Navíc jsem si tu hru totálně povorala...Jak nejsem na cheaty, tak ja už mi to přišlo zdlouhavý čekat na lepší kouzlo a napsala jsem tam nějaký 3 cheaty - chyba. Menu s kouzlama se mi naplnilo šíleným způsobem a spojili se mi snad vsechny dovednosti vsech ras... Zachvíli mě přestalo bavit prskat na nepřítele nějaký jiskřičky , sla jsem nahoru i s manou a dala jsem se na hromadný kremace. To mě za chvíli taky přešlo. . . Tím to skončilo úplně. Nejhorší mi to nepřišlo...ale pomalej postup. A to jsem furt jen skillovala.

PS: Umím si představit, jak někdo dělá překlad na 9000 guestu Smile Jak jenom nainstaluju cd... Grin
Upravil/a MortuusDominus dne 18.02.2011 23:39
 
Ashkael
Na WOW si vzpomínám. Chytl mě asi v 15-16 letech a to jsem se od toho skoro nehnul po 2 měsíce. Stejně tak moji spolubydlící. V mém případě to ale bylo spíše díky těm lidem, co jsem tam poznal a té atmosféře. Hrál jsem na zahraničním SuperFun serveru, takže o nějakém levelování nemohla být řeč.

Každopádně ale po dvou měsících jsme si uvědomili, že tahle zábava je silně neproduktivní a sekli jsme s tím. A dobře jsme udělali. Bohužel 4tý spolubydlící si naši radu k srdci nevzal, odmaturoval až napodruhé, nešel na vysokou školu, a teď sedí doma, nemá práci, ale hlavně, že celý den do 4 do rána hraje WoW. Cesta do pekel je s touhle hrou snadná Smile.
Per aspera ad astra!
 
www.transhumanism.hys.cz
Whirt
Právě proto jsem chytil k té hře absolutní nechuť Wink - když jsem vyděl, jak to kámoši na základce hrajou a questy, kde máte zabít deset příšer, jim připadají vzrušující, mě neskutečně znechutilo. Jo, byla by to hra, která by mě možná chvilkově bavila do té doby, kdy je jednoduché levlovat. Prostě mě to naprosto odradilo od veškerých online her a zůstal jsem věrný RPG pro jednoho hráče a protože jsem měl náhle odvařený počítač, objevil jsem nádhernou českou freeware hru Cardhalia. Bylo to milé čtverečkové překvapení, které mě hřálo u srdce. Tvůrci se vrátily ke staré metodě čtverečkových dungeonů, tu jsem sice dříve moc nemusel, ale na rozdíl od jiných čtverečkových RPG mě stejně jako Brány Skeldalu vtáhla do svého příběhu.
 
Zarath
Je až k nevíře, jak u starých čtverečkovaných her, nikdy nikomu nezáleželo na grafice, ale vždy nás to bavilo kvůli příběhu. To už se dneska říct nedá Sad Všichni touží jen po grafice a děj přehlíží, což je opravdu škoda. Zachvilku to budou jen hry s bomba grafikou pro úplný id*oty s jedním úkolem vraždit.
http://i54.tinypic.com/242a0d4.gifhttp://i55.tinypic.com/wan238.png
 
Whirt
Taky si říkám, WoW je toho samozřejmě příkladem (i když ta online grafika Wink)... Doufám že Skyrim všem ukáže cestu Smile
 
MortuusDominus
Grafika, negrafika...hry mého dětství hraju ještě dodnes-
FURY OF THE FURRIES http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/2/24/FuryOfTheFurries.jpg

a takovej SUPERFROG je taky nezapomenutelná hra http://www.dream17.info/boxart_superfrog_amiga.jpg

Bohužel to dnes nikdo ani nezná...
Upravil/a MortuusDominus dne 08.03.2011 19:20
 
Marien
MortuusDominus napsal:
Grafika, negrafika...hry mého dětství hraju ještě dodnes-FURY OF THE FURRIES
a takovej SUPERFROG je taky nezapomenutelná hra
Bohužel to dnes nikdo ani nezná...


Ale jo, myslím, že vím o čem mluvíš. Pravda je, že staré herní pecky, co byly na jedné 3,5" disketě měly nejednou tak bombastickou atmosféru, že jsem měl často problém udělat si pauzu i na toaletu. Abych si tyto nádherné vzpomínky uchoval co nejdéle, začal jsem před lety sbírat originálky starých amigáckých her abych se jimi mohl nejen potěšit, ale si je i zahrát, protože jsem na této geniální platformě vyrostl.

A moje srdeční záležitosti?:
Ishar2; Perihelion; Ambermoon; Shadow of the Beast; Reunion; Logical!; Dune2; OoopsUp; Superfrog] a spousty dalších...

Tady jsem našel několik fotek z mých sběratelských začátků, všechny jsou pochopitelně v disketových verzích, plně funkční a v bezvadném stavu:
http://sousedodnaproti.sweb.cz/Hry/hry1.jpg
http://sousedodnaproti.sweb.cz/Hry/hry2.jpg

a na tomhle si je hraji i se svýma děckama, krásná Amiga A1200 Smile
http://sousedodnaproti.sweb.cz/Hry/amiga.jpg

mimochodem, Superfrog patří k našemu hernímu rodinnému stříbru...
Upravil/a Marien dne 08.03.2011 21:45
 
MortuusDominus
Smile Jéje. Super frog... Smile tak to vidím ráda. A já myslela, že to skoro nikdo nezná (kromě mě a mýho otce, který mi ty hry pouštěl)
Ještě jsem často hrávala Robbo, ten byl snad na Atari ... (na kazety) Grin
Upravil/a MortuusDominus dne 08.03.2011 21:50
 
Marien
Neboj, zná. Kdo po tom nepátrá neví, že v Česko-Slovensku je stále velmi silná Amiga komunita. Alespoň teď víš, že je nás víc Smile
 
MortuusDominus
Grin když to tak čtu, tak mám chuť si ho zahrát, jdu se poprat s úrovní ve vesmíru.
 
Whirt
Je pravda, že znám spoustu lidí, co ještě mají rádi Amigu, ale já osobně jsem vyrůstal už na obyčejných PCčkách, kde jsem také poznal svoje první hry, jak Crystal, Jatpack, Commander Keen nebo taky moji nejoblíbenější Arenu Smile
My jsme v rodině měli dva počítače a na jednom jsme my děti měli několik her, které jsme hrály snad tři roky pořád dokola. Jedna z těch her se mi vryla do paměti, ale téměř nikdo ji nezná. Je to už výše zmiňovaný Jetpack: http://www.skyrim.4fan.cz/images/news/Bez%20n%C3%A1zvu.png
 
Scarcz
Tak jsem se konečně dokopal k Amnesii. Hororové adventuře od tvůrců Penumbry a je to teda něco. Plně si to užívám, hraju jen po večerech se sluchátkama a teď jsem zkusil skvělou věc pro ještě lepší atmosféru. Na doporučení jsem si vedle monitoru zapálil dvě svíčky, šoupnul je za bedničky aby mě neosilňovali a je to paráda. Jinak kdo nehrál Penumbru tak silně doporučuju, kdo se alespoň trochu rád bojí, tak by to měl zkusit. Byl to zatim asi můj nejsilnější emoční zážitek a nevydržel jsem jí hrát dýl jak 1,5 hodiny v kuse. Na Penumbře jsem zjistil že mě baví hororové adventury, do tý doby jsem se hororům vyhýbal oklikou.
 
Scarcz
Tak jak se těšíte na E3? Pravděpodobně se můžeme připravit na novinky ze Skyrimu, možná i na další video.
A valve chystá nějaký překvapení, prý to není Episoda 3, ale třeba jen slovíčkaří. No zkrátka už se nemůžu dočkat 7.června
http://sig.gamerdna.com/quizzes/BARTL/Scarcz.png
 
Scarcz
Aha, tak teď jsem zjistil, že "novinka", podle které má Valve představit na E3 nějaké překvapení, je rok stará. Škoda, už by s tou 3 epizodou měli něco dělat.
Každopádně o Skyrimu by se něco objevit mělo.
http://sig.gamerdna.com/quizzes/BARTL/Scarcz.png
 
Kresuky
Mě bavil Gothic 1.
Ork
 
Přejít na fórum:
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4088 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8052 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5475 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4650 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12489 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7329 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6403 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6223 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7419 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist