Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Ostrovy zatracených
Sarako
KinimodLP
Posadíš se na dřevěné schody, opřeš se o svou lékárničku a po chvíli čekání se zavřeš oči a pokusíš se usnout. Než se ti to však povede, ucítíš mírné poklepání prstem na rameno a poté uslyšíš mnichův vřelý hlas: ,,Tady nemůžete jen tak spát. Tady jste na svaté půdě, ale jestli jste unavený, nabídnu Vám místo k odpočinku u sebe doma. Mám tam i nějaké deky navíc, takže to budete mít pohodlnější než tohle dřevěné schodiště."

Tondulin
,,Lai Mingovi? Je snad Lai Ming jedním z Kai Langových důstojníků?" zeptá se nechápavě Nori, ale pak rychle dodá: ,,Promiňte, asi se moc ptám." přitom se s tebou snaží udržet krok ,,Namovi jde hlavně o peníze, ale teď má místo peněz jen několik zbraní, které jsou příliš drahé na to, aby je s ostatními lidmi z vesnice za něco vyměnil a paní Shuová mu důrazně řekla, že mu saké za náboje nalévat nebude. "
(do vesnici dorazíš příští příspěvek)

Aurelius
Pomalu dojdeš domku, následně se rozhlédneš kolem a umyješ si ruce. Hitomi spatříš, jak jde k prameni, kde se posadí na jeden z větších kamenů a zasněně hledí na průzračnou vodní hladinu. Mnich spatříš otevřenými dveřmi do pagody, jak se snaží probudit Davida usínajícího na schodech vedoucích do vyšších pater.

SuperHunter
Všichni ostatní pomalu opustili mnichův domek, až na Nori, která se rozběhla ven po Davidově poznámce o Rambově vystřílení všech pirátů. Zůstala jsi sedět v domku sama.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Dobře, mám u sebe nějaké dolary, tak uvidíme, co mi za ně nabídne." odpovím Nori a budu zcela ignorovat její otázku. "Jak často k vám zavítají piráti pro výpalné?"
 
KinimodLP
„Huh?“ vyhrknu a rychle otevřu oči. „Moc se omlouvám. Nechtěl jsem vás rušit při modlitbě,“ promnu si jedno oko, „ale jsem hrozně unavený. Dneska toho bylo nějak moc. Samozřejmě si vezmu deku a vyspím se venku – nevypadá to, že budu mrznout. Navíc se nepřísluší, abych vzal takovému staršímu člověku postel.“ dodám a postavím se. „Bez urážky.“ I přes možný mnichův nátlak si budu stále trvat na svém. Následně si dojdu pro deku, ustelu si na nějakém pěkném místečku blízko domku a pokusím se usnout.
Upravil/a KinimodLP dne 23.10.2016 17:16
 
Aurelius
Pomaličku se vydám za Hitomi. Půjdu klidnou chůzí, nebudu se snažit jít nějak hodně potichu, abych jí nevyděsil když je zasněná. Posadím se na vedlejší kámen, pokud není tak zůstanu stát. „Je všechno v pořádku?“ zeptám se nakonec, pokud nebude rychlejší.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Sarako
Tondulin
,,Tak jednou za měsíc. Chtějí hlavně jídlo a peníze." odpoví Nori na tvou otázku.
Jakmile cesta před vámi vyústí z džungle, naskytne se ti pohled na vesnici. Šest domků je ledabyle rozmístěno na mírném svahu mezi políčky, a někde uprostřed stojí podlouhlý dům a naproti němu, na opačné straně cesty, krámek se smíšeným zbožím, před kterým je vyskládáno několik beden s ovocem a hliněných nádob. Další dva domky, kolem kterých je rozvěšeno několik rybářských sítí, se nacházejí u dlouhého mola, u kterého končí i cesta vedoucí napříč vesnicí.
,,Tamhle bydlí má rodina." ukáže Nori na jednu z rybářských chatrčí ,,Tamhle je čajovna." ukáže prstem na podlouhlý dům ,,A tamhle je Namův obchod." ukáže prstem na krámek se smíšeným zbožím.
Na políčkách si všimneš jen dvou vesničanů uklízejících nářadí a podle kouře vycházejícího z otvorů ve střechách většiny domků a hlasitého klábosení z čajovny usoudíš, že už mají vesničané nejspíš odpracováno.
,,Máme štěstí, vypadá to, že Nam má ještě otevřeno." dodá Nori a pokračuje po cestě rovnou k Namovu krámku.

KinimodLP
,,Dobrá." pronese Mnich a doprovodí tě zpět do svého domku, kde spatříš sedět Laru. Následuješ mnicha do další místnosti, ve které se nachází jen jedna matrace a proutěná truhla. Mnich dojde k truhle a podá ti z ní deku se slovy: ,,Jestli chceš spát venku, ustel si na verandě. Člověk nikdy neví, kdy začne pršet a Buddha mě na déšť ještě nikdy neupozornil předem."

Aurelius
Pomalu dojdeš k Hitomi, posadíš se na kámen a položíš jí svou otázku.
,,Nevím, ale horší, než to bylo před Huanovou smrtí, kdy jsem musela poslouchat Huanovy výhružky, jak půjdu šlapat chodník, když mu udělám ostudu, nebo jak mě nechával nahou obsluhovat na svém večírku to být nemůže." odpoví Hitomi a po chvíli dodá: ,,Jsem ráda, že už to skončilo, ale bojím se, abych někdy nepotkala Gaa, nebo někoho z jeho lidí. Co když se dozví o Huanově smrti a bude si myslet, že jsem s tím měla něco společného? Mám obavy, že sem pošle někoho ze svých lidí dřív, než k nám dorazí nějaká pomoc. Pokud nějaká pomoc vůbec dorazí."

SuperHunter
Všichni ostatní pomalu opustili mnichův domek, až na Nori, která se rozběhla ven po Davidově poznámce o Rambově vystřílení všech pirátů. Zůstala jsi sedět v domku sama.
Po několika minutách se vrátí mnich v doprovodu Davida, kterého zavede do druhé místnosti, kde mu podá z proutěné truhly dekuse slovy: ,,Jestli chceš spát venku, ustel si na verandě. Člověk nikdy neví, kdy začne pršet a Buddha mě na déšť ještě nikdy neupozornil předem."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Hrozí, že by se tu v blízké době ukázali?" zeptám se Nori a půjdu stále za ní až do krámku. Jak mi bude ukazovat jednotlivé domy, budu akorát přikyvovat, ale ve skutečnosti nebudu dávat moc pozor, jelikož mě to nezajímá.
 
SuperHunter
Pokud na stole zbyla nějaká rýžová placka nebo pití tak ho sním/vypiju a půjdu se porozhlédnout ven.

Trápí mě nějaké tělesné potřeby ? (únava, potřeba na záchod)
 
KinimodLP
Poděkuji, popřeji mnichovi pěkný zbytek dne a půjdu si lehnout ven. Deku si rozložím tam, kam bude právě teď svítit nejvíce slunce (klidně i na zmiňovanou verandu). Jak už jsem psal – stále se budu držet v blízkosti domku.
 
Aurelius
„Tak nějak mi bylo jasné, že Huan nebyl žádný svaťoušek, ale nevidím jediný důvod proč by si měl někdo myslet, že za jeho smrt můžeš ty?“ podívám se na ní, „Kolik měl vlastně Huan kumpánu na lodi? Já jen... Abych věděl jak moc velká šance je, že někdo další od něj přežil.“


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Sarako
Tondulin
,,Výpalné sice vybírali před týdnem, ale občas zavítají po setmění do čajovny, když se nestihnou vrátit zpět do Paradis ensoleillé, nebo některého z jejich stanovišť, a pijou tam až do půlnoci." odpoví Nori cestou k Namovu krámku.
,,Dobrý večer pane Name." pozdraví Nori Nama, který právě vylez ven z krámku a chystal se zavřít.
,,I tobě Nori, i tobě." odpoví na pozdrav Nam, ale sotva si všimne tebe, dodá: ,,Kde jsi vyhrabala tohohle žoldáka? Copak většina z nich nezdrhla potom, co začali končit na jídelníčku démonů, které probudily, nebo z rozvěšenými vnitřnostmi po stromech?"
,,Ne, on není jeden z nich. Je to Rambo a přišel sem pobít všechny Kai Langovy piráty. To mi řekli lidé kteří s ním ztroskotali na lodi přepadené piráty." odvětí Nori a pokračuje: ,,Přišel si k tobě koupit zbraň."
Nam dá po Noriiných slovech oči v sloup, chytí se za hlavu a dodá: ,,Holka bláznivá, jako bych ti neříkal, že o těch puškách nemáš nikomu nic říkat." potom se podívá na tebe ,,Jestli Rambo shání kulomet, tak má smůlu. Mám jen několik útočných pušek, samopalů a nějakou munici." pronese Nam a pokyne rukou, abys jej následoval do jeho obchůdku.

SuperHunter
Dojíš si poslední rýžovou placku a dopiješ vodu ze sklenice.
Když potom vyjdeš ven a rozhlédneš se kolem, spatříš jen Jamese, jak sedí vedle Hitomi u jezírka a o něčem si spolu povídají. Chvíli na to vyjde z domku David, rozloží si deku na prosluněnou verandu mnichova domku a uloží se na ní ke spánku.
Jedinými potřebami jsou jídlo, voda a spánek (stejné jako ve většině Survival her). Potřebu na záchod není nutné oznamovat (tohle není The Sims). Lara je zatím jen mírně unavená (pochod džunglí trvající několik desítek minut + jedna bitva)

KinimodLP
,,Netřeba děkovati." odvětí mnich na tvé poděkování.
S dekou v ruce vyjdeš ven, kde spatříš rozhlížející se Laru a u jezírka Jamese, jak sedí vedle Hitomi a o něčem si spolu povídají. Rozložíš si deku na prosluněnou verandu mnichova domku a uložíš se ke spánku.
(Usneš příští tah. Pokud nechceš komunikovat s ostatními přítomnými, nic psát nemusíš.)

Aurelius
,,Gaovy bude stačit podezření, že jsem chtěla utéct. Navíc jeho lidé působí od Indie až po Ameriku. Navíc má i několik kontaktů v Evropě." odpoví Hitomi na tvou první otázku a pokračuje: ,,Huana doprovázelo celkem deset bodyguardů, já a Xiao. Já a Xiao jsme nu měli dělat společnost, pět bodyguardů ho hlídalo a zbylých pět odpočívalo v jeho V.I.P. kajutě, kde vždy dva z nich měli za úkol hlídat kufr se zálohou pro otrokáře za "nové zboží" a pokud vím, v tom kufru bylo něco kolem čtyřiceti tisíc dolarů. Ti co doprovázeli Huana jsou mrtví, Enlai a Kun leželi mrtví na pláži a Jonga zabil Scott při té přestřelce, takže možná zbývají dva."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Mírně se pousměju, po tom co mě Nori označí jako "Ramba." Hned, ale nahodím zpět svoji vážnou tvář a půjdu dále za Namem.
 
Aurelius
„Dva? To naštěstí není moc. Třeba budou bez svého nadřízeného trochu rozumnější. Přeci jen ztroskotání na neznámém ostrovu není něco co se stává každý den a s psychikou to dokáže dost zaházet.“ poznamenám, „Neměj obavy. Dopadne to dobře. Pochybuji, že si dá Gao takovou práci, aby tě našel... Přeci jen jsme pravděpodobně pro všechny mimo tento ostrov mrtvý.“


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Sarako
Tondulin
Když vejdeš dovnitř, následován Nori, spatříš několik dalších beden s ovocem, zeleninou, pečivem, luštěninami a různými balenými potravinami. Na levé stěně je rozvěšeno několik kožešin, vpravo je zase dlouhá tyč, na které je zavěšeno několik ramínek s oblečením a na policích za pultem jsou vyskládané láhve s alkoholem a balíčky s cigaretami.
Než se stihneš pořádně rozhlédnout,Nam osloví Nori: ,,Radši zůstaň venku a dávej pozor, dneska tu na člunech kolem naší vesnice projelo víc pirátů než obvykle."
,,Jistě pane Name." přikývne Nori a vyjde před krámek, přitom nezapomene zavřít dveře.
,,Tak to bychom měli." poznamená polohlasně Nam, obejde prodejní pult, na kterém má vyskládaných několik nožů, boxerů a porno časopisů, a posune jej stranou. Potom otevře menší padací dveře, které byly schovány pod pultem, a sestoupí do necelý metr hluboké skrýše, ze které během minuty vyskládá několik zbraní, které jsou na první pohled v dobrém stavu. Jako první ukáže na útočnou pušku M4 Carbine: ,,Tuhle můžeš mít za 1800$ a po 60-ti $ za zásobník." následně ukáže na útočnou pušku IMI Galil: ,,Tuhle prodávám za 1200$ a po 70-ti $ za zásobník." poté ukáže na útočnou pušku Famas-F1: ,,Tahle je za 1400$, zásobník stojí 50$." a nakonec ukáže na Samopal HK MP5: ,,Tenhle kousek si cením na 800$ a zásobník prodávám po 30-ti $. Pokud budeš chtít k některé ze zbraní tlumič, tak si připrav 300$ navíc."

Aurelius
,,Gao si vždycky dokázal najít způsob pro uskutečnění svých plánů. Nechal zabít mnoho lidí i s rodinou jenom proto, že mu zkřížili cestu, nebo měl jen podezření, že proti němu něco chystají." pronese Hitomi a pokračuje: ,,Gao je úspěšný hlavně proto, že z něj mají všichni takový strach, že není naděje, aby se někdo rozhodl proti němu něco vyzradit, natož jít svědčit." Hitomi se na chvíli odmlčí, podívá se ti do očí a dodá: ,,Nevím, kde bereš takovou jistotu, že to dobře dopadne a snažím se tomu uvěřit, ale nedokážu přestat myslet na ty, které jsem viděla umírat, když byli mučeni a zabíjeni na Gaův rozkaz, ale když jsem s tebou, cítím se alespoň o trochu bezpečněji, přitom tě ani pořádně neznám."

KinimodLP
(spíš)

SuperHunter
Dojíš si poslední rýžovou placku a dopiješ vodu ze sklenice.
Když potom vyjdeš ven a rozhlédneš se kolem, spatříš jen Jamese, jak sedí vedle Hitomi u jezírka a o něčem si spolu povídají. Chvíli na to vyjde z domku David, rozloží si deku na prosluněnou verandu mnichova domku a uloží se na ní ke spánku.
Jedinými potřebami jsou jídlo, voda a spánek (stejné jako ve většině Survival her). Potřebu na záchod není nutné oznamovat (tohle není The Sims). Lara je zatím jen mírně unavená (pochod džunglí trvající několik desítek minut + jedna bitva)
Upravil/a Sarako dne 18.09.2016 11:32
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Slyšel jsem že moc zákazníků tu nemáte, možná by jste mi mohl dát nějakou tu slevu, moc peněz nemám." odmlčím se. "Potřeboval bych ještě nějakou mapu ostrova, nebo aspoň okolí vesnice máte něco takového?"
 
SuperHunter
Dojdu za Jamesem a Hitomi a zeptám se jich:

"Kam zmizel náš Rambo ?"
 
Aurelius
„Říká se že naděje umírá jako poslední…“ krátce se odmlčím, „Tady jsme na neznámé pevnině, ostrově nebo kde to jsme… Gao nemá žádnou možnost jak nás vysledovat, telefony nefungují, protože se namočili do vody a a žádnou jinou elektroniku, která by nás identifikovala či na nás upozornila u sebe nemáme.“ opět se krátce odmlčím, „Také mne trápí mnoho věcí z mé minulosti, ale život jde dále… Minulost ani své chyby nemůžeme změnit, můžeme se pouze soustředit na budoucnost a snažit se neudělat to samé.“ pousměji se, „Alespoň tak mi to vždy říkal můj otec.“ podívám se na Hitomi, „Pojďme se raději bavit o něčem veselejším.“


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Sarako
Tondulin
Nam se na chvíli zamyslí a potom pronese: ,,Dobrá, pravdou je, že potřebuji peníze, takže by jsme se mohli dohodnout na výměně. Samopal, co máš na zádech je ve výborném stavu, jako nepoužitý. Když k němu přihodíš 200$, vyměním jej s tebou za tuhle útočnou pušku ..." ukáže na IMI Galil a pokračuje: ,, ... a všechnu 9-ti milimetrovou munici ti rozměním v poměru 2:1 za munici ráže 5.56 milimetrů. Tak co, plácnem si?" (Při hodu na přesvědčování ti padlo 10, takže úspěch)

Aurelius + SuperHunter
Zatímco se Jamesovi podaří povzbudit Hitomi, přijde k nim k prameni Lara a zeptá se na Ramba.
,,Naposledy jsem ho viděla v mnichově domku s ostatními. Já jsem byla většinu času s mnichem a pak jsem si tu povídala s Jamesem, takže o tom, kam Rambo zmizel, nemám ponětí." odpoví na Lařinu otázku Hitomi, pokrčí rameny a dodá: ,,Popravdě ani nevím, že by někam odcházel."

KinimodLP
(spíš)
Upravil/a Sarako dne 25.09.2016 09:25
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Přikývnu a předám mu svůj samopal společně s dvěma plnými zásobníky a 200 dolary. "A co ta mapa, máte nějakou?" znovu se zeptám Nama.
Upravil/a Tondulin dne 25.09.2016 13:15
 
SuperHunter
"Aha...takže se prostě vypařil...díky" poděkuju Hitomi.

Sednu si někam opodál, vytáhnu deagle, vyndám z něj zásobník a kulku co je v komoře a letmo ho prohlídnu v jakém je stavu. Nepotřebuju zbraň co se mi uprostřed souboje zasekne.
 
Aurelius
„Já jsem na tom podobě.“ pokrčím rameny po Hitomině odpovědi směrem k Laře. „'Zmizel' ještě někdo?“


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Ostrovy zatracených: Inventáře, Statistiky a Dotazy Zdejší kobky 2 27.05.2016 22:34
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4089 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8053 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5477 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4652 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12491 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7331 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6403 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6224 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7420 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist