Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Ostrovy zatracených
Sarako
Ostrovy zatracených

Někde v Jihočínském moři leží nejmenované souostroví. Dříve se na některých z ostrovů nacházela rekreační letoviska, ale po sopečné erupci byla zahalena oblaky popela a turistický ruch zde upadl. Na některých z ostrovů, které nejsou zcela pokryty popelem, žije stále několik desítek místních. Na zbylé ostrovy se ostrovy se odváží jen piráti vedeni Kai Langem, který je pánem celého souostroví od doby, co o toto zpustlé místo vlády sousedních zemí ztratili zájem a pořádá odsud loupežné výpravy na širé moře.

Měla to být plavba snů, luxusní výletní loď s bazénem, kasinem a kabaretem s vybranými tanečnicemi. Proto není divu, že většina účastníků téhle plavby byla samá VIP smetánka s doprovodem, ale byli zde i ti, kteří lístky na tuto plavbu vyhráli v tombole.
Neuplynuly ani tři dny od vyplutí z Bangkoku a tuhle luxusní loď unesli místní piráti. Ti, kteří se jim pokoušeli postavit, skončili zabiti, nebo zraněni a omráčeni. Jenže ve chvíli kdy se piráti pustili do okrádání výletníků a výběru žen, za které by dostali dobře zaplaceno na trhu s otroky, se rozpoutala silná bouře. Loď narazila na útes a začala se potápět. V nastalé panice se cestující snažili dostat ke člunům, a jelikož se přitom piráti snažili o to samé, a zároveň si udržet odstup od pasažérů, rozpoutalo se krveprolití, takže se k záchranným člunům nedostal téměř nikdo. Jen několik pirátů.
Loď se rychle potápěla a brzy byly všechny paluby zaplavené. Tobě se však podařilo dostat se ven včas a chytit se jedné z plovoucích trosek. Hladina moře je zbarvená krví. Vysoké vlny si pohrávají s mrtvými těly. Slyšíš volání o pomoc, ale sám se z posledních zbytků sil snažíš udržet trosek. Silný proud tě odnáší pryč, a tobě pomalu dochází síly.

Ostrovy zatracených je survival-hororová hra, jejíž jediným cílem je zkrátka přežít co nejdéle. Je jen na vás, jestli se pokusíte dostat pryč, odhalit temnou minulost těchto ostrovů, nebo se postavíte na odpor Kai Langovi a jeho pirátům a pokusíte se získat vládu nad těmito ostrovy. Mějte však na paměti, že piráti a dravá zvěř nebudou těmi nejnebezpečnějšími protivníky, na které tu narazíte. Některé vaše noční můry se zde stanou skutečností. Krom toho si musíte obstarat jídlo a vodu, což může být docela problém, zejména na popelem pokrytých částech ostrovů.

Tímto se omlouvám hráčům Zapomenutého proroctví. Jelikož tato kobka byla náročná na administrativu (zejména při tvorbě NPC protivníků), bylo nemožné, i přes mojí snahu o její zjednodušení, v této kobce pokračovat. V kobce Ostrovy zatracených je vše řešeno pomocí perků namísto systému úrovní, tudíž ukončení kobky z výše zmíněného důvodu nehrozí.

Tvorba postavy
1. Pohlaví
2. Povolání
3. Výhody
4. Slabiny

Přihláška
Přihlášky posílejte přes PM.
Do přihlášky po vás budu chtít:
Jméno (+ Pohlaví)
Barva
Povolání
Výhoda
Slabina
Povaha + Krátký příběh postavy (Jak se dostala na loď?)
Vzhled (Stručný popis postavy, může být přidán i obrázek.)
Příklad přihlášky

Zbraně a munice
Názvy zbraní jsou skutečné a byly přizpůsobeny místu děje. Názvy v závorkách jsou názvy původních zbraních, ze kterých tyto ve většině případů nepatentované čínské kopie vznikly.
Boj z blízka
Vrhací zbraně
Pistole
Pušky
Těžké zbraně
Munice
Průraz (průbojnost) a zranění: Nedojde li k průrazu je způsobené zranění poloviční (zaokrouhleno dolů). Vyjímkou jsou broky a munice Dum-Dum u nichž je v případě nepřekonání kvality zbroje, je zranění pouze 1.
Dostřel a vliv vzdálenosti na přesnost: Za každých 50m vzdálenosti je přesnost snížena o 1. Vyjímku tvoří odstřelovací pušky a zbraně opatřené optikou, u nichž je přesnost snižována o 1 za každých 100m vzdálenosti.

Zbroje
Hlava
Tělo
Nohy

Zbroje jsou roztřízené podle pásma zásahu, takže je jen na tobě, jak na své protivníky zaútočíš.
Hlava: -5 pro zásah, způsobené zranění je dvojnásobné, a pokud na kostce nepadne hod vyšší, než bylo způsobené zranění, je protivník omráčen.
Tělo: Žádné omezení, ani výhody.
Nohy: -2 pro zásah, způsobené zranění je pouze poloviční, ale pokud na kostce nepadne hod vyšší, než bylo způsobené zranění, je protivník sražen a pokud chce v boji pokračovat, musí příští kolo vstávat. Pokud protivník přijde při útoku na nohy o všechny životy, neumírá, ale dojde ke zlomenině, nebo utnutí končetiny a protivník není schopen přesunu. Kontaktní útoky na sraženého protivníka mají dvojnásobné zranění.

Každé pásmo má dvě části, které mohou být ozbrojeny.
Celková kvalita zbroje v každém pásmu se skládá ze součtu obou kvalit.
Hlava: Přilba + Maska
Tělo: Oblečení + Rukavice
Nohy: Kalhoty + Boty

Něco k pravidlům
Pravidla pro souboj jsou podobná jako v byla v Zapomenutém proroctví, jen se všechny hody provádí desetistěnnou kostkou a k obraně se přičítá +5. Počet životů postav hráčů byl zvýšen o dvojnásobek oproti NPC protivníkům.

Lékárničky a léčba zranění
Každou lékárničku lze použít až 10x, přičemž vyléčí 5 (+dovednost léčení) životů při každém použití. Použití lékárničky v průběhu boje trvá 5 kol.
Na zastavení krvácení stačí i v průběhu boje použít dostatečně velký kus látky (obvázání trvá 1 kolo), ale pokud zranění není po skončení boje vydezinfikováno (jako dezinfekce může být použit alkohol), je šance, že se do rány dostane infekce.

Počet zásob a ostatních položek v inventáři
Maximální počet zásob, a ostatních položek v inventáři tvoří součet míst (kapes) u všech kusů oblečení a místa (objemu) v batohu. Zbraně se do počtu položek počítají jen v případě, kdyby jste k nim neměli pouzdro. Zbraně z kategorie Pušky a Těžké zbraně lze nést pouze dvě a to na zádech, přičemž k jejichž nošení stačí jejich kožený řemen.
V rukou zvládnete nést až dalších 8 položek navíc, ale pokud dojde k souboji, potrvá 1 kolo, než je stihnete položit a v druhém kole budete teprve vyndavat zbraň.
Počet zásob, a ostatních položek



Další informace: Inventáře, Statistiky a Dotazy
Upravil/a Sarako dne 24.09.2016 22:57
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Sarako
Přihlášení hráči
KinimodLP
Aurelius
SuperHunter
Tondulin

Upravil/a Sarako dne 30.05.2016 11:26
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Sarako
KinimodLP
Pomalu přicházíš k sobě. Na obličeji cítíš hřejivé sluneční paprsky a všude kolem je slyšet šumění moře. Pomalu se posadíš a otevřeš oči. Spatříš klidnou mořskou hladinu, ale když se rozhlédneš kolem, na prosluněné pláži, krom trosek a vyplavených zavazadel, leží i několik lidských těl. Už si nevzpomínáš, jak dlouho jsi byl unášen mořskými proudy, ani jak se ti podařilo dostat z moře na pláž. Snažíš se vybavit si alespoň poslední chvíle toho, co se stalo na lodi, ale najednou zavadíš rukou o jedno z těl. Instinktivně jej otočíš, protože leží obličejem v písku. V tu chvíli se díváš do vytřeštěných očích zírajícím někam do prázdna. Muž utrpěl několik střelných ran do hrudi, aniž by stihl vytáhnout pistoli kterou měl v pouzdře u pasu.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
KinimodLP
„Ó můj bože…“ řeknu šeptem a s mírnou hrůzou v očích se posadím vedle těla mrtvého muže. V hlavě si zkusím vybavit, jestli jsme se během cesty nepoznali nebo jestli jsem ho na lodi vůbec viděl. Potom mu zkusím nejistě vytáhnout pistoli, kterou má v pouzdře u pasu a zasunout si ji za pásek svých kalhot, popř. pouze kalhot pokud žádný pásek nemám. S ostychem se podívám, jestli u sebe nemá nějaké náboje.
 
Sarako
KinimodLP
Zamyslíš se. Vzpomínáš si, že jsi tohoto muže viděl mezi členy ostrahy jedné z celebrit, ale nejsi si jistý.
Vyndaváš zbraň z pouzdra. Jedná se o Calico M950 a na první pohled vidíš, že jí jen tak při její délce 36,5 cm a zásobníkem o kapacitě 50-ti nábojů, umístěným shora, jen tak za kalhoty nestrčíš, proto si od mrtvého vezmeš opasek i pouzdro (pokud zbraň nechceš někde ztratit). Další zásobník u sebe mrtvý nemá, ale v jedné z jeho kapes jsi našel i pár kožených rukavic. Najednou za sebou uslyšíš slabé zasténání.
(inventář byl upraven)
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
KinimodLP
Rukavice zahodím a rychle přiběhnu ke sténající osobě.
 
Sarako
KinimodLP
Přiběhneš ke sténající osobě. Jedná se o mladou asiatku a podle jejího tanečního kostýmu s minisukní soudíš, že se jedná o jednu z kabaretních tanečnic. Dívka se drží za zakrvácené rameno a jen co tě spatří, zasténá: ,,Prosím, pomozte mi. Hrozně to bolí.", ale sotva se k ní sehneš, uslyšíš arogantní mužský hlas o kus dál: ,,Hej ty, gringo! Jestli seš doktor vy*er se na tu čubku a koukej mi pomoc, páč mám asi něco s nohou! Mám u sebe spoustu peněz a ona u sebe nebude mít ani cent." Zvedneš hlavu, podíváš se za hlasem a spatříš asiata ve smokingu. Kalhoty má v místě pravého stehna mírně zbarvené od krve.
(pokračování... viz. tah všichni)

Aurelius
Pomalu otvíráš oči. Nad sebou spatříš klidnou oblohu zalitou září poledního slunce. Snažíš se vybavit si poslední chvíle toho, co se stalo na lodi a jak se ti povedlo dostat z moře na pláž. Náhle však uslyšíš arogantní mužský hlas o kus dál: ,,Hej ty, gringo! Jestli seš doktor vy*er se na tu čubku a koukej mi pomoc, páč mám asi něco s nohou! Mám u sebe spoustu peněz a ona u sebe nebude mít ani cent." Otočíš hlavou a spatříš nějakého asiata ve smokingu, jak se domáhá pomoci od nějakého muže, který se zrovna sklání ke zraněné mladé dívce. Pláž kolem je poseta troskami a několika lidskými těly.
(pokračování... viz. tah všichni)

SuperHunter
Probouzí tě arogantní mužský hlas o kus dál: ,,Hej ty, gringo! Jestli seš doktor vy*er se na tu čubku a koukej mi pomoc, páč mám asi něco s nohou! Mám u sebe spoustu peněz a ona u sebe nebude mít ani cent." Otevřeš oči, podíváš se směrem, odkud hlas přichází a spatříš nějakého asiata ve smokingu, jak se domáhá pomoci od nějakého muže, který se zrovna sklání ke zraněné mladé dívce. Pláž kolem je poseta troskami a několika lidskými těly.
(pokračování... viz. tah všichni)

Všichni
Než však kdokoliv z vás stihne něco říci, asiata ve smokingu okřikne muž, který se už nějakou dobu schovával na vrchní části pláže ve stínu jedné z palem: ,,Tady nemáš co poroučet ty žluťáku. Na lodi, když jsi byl obklopenej svejma gorilama, jsi byl někdo, ale teď budeš držet hubu, protože jsi mi hlostejnej, jako všichni ostatní!"
,,Víš ty vůbec s kým mluvíš?" zrudne asiat v obličeji ,,Já jsem Huan Feng ... " ale než stačí říci cokoliv dalšího, muž vystoupí ze stínu a přeruší ho slovy: ,,A já jsem Edgar O'Neill. Vůbec mě nezajímá, co jsi zač, ale jedno je jistý. Jestli na mě ještě jednou zvedneš hlas, tak dostaneš přes držku! Takže teď budeš zticha, jasný?" Huan si pohledem změří vysokého a svalnatého irčana s rezavým plnovousem a dlouhými vlasy a zůstane sedět s otevřenou pusou, jakoby chtěl ještě něco říci, ale po chvíli jen mávne rukou, odvrátí od Edgara zrak, vyhrne si nohavici a začne si sám prohlížet zranění na své noze. Edgar se beze slova pomalu vrátí zpět do stínu, aniž by se zajímal o zdravotní stav kohokoliv z trosečníků, vytáhne z poza opasku pistoli a začne jí čistit.
Upravil/a Sarako dne 28.05.2016 12:30
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
„Eh.. do prdele..“ zasténám a pomaličku se přetočím, abych mohl vstát. S námahou se postavím s rukou přiloženou k břichu, abych působil zraněně. (přeci jen zraněný nepředstavuje na první pohled takovou hrozbu) Jakmile budu na nohou rozhlédnu se kolem sebe, abych získal lepší přehled o situaci. Když budu mít situaci alespoň trochu zmapovanou vykročím směrem k Asiatovi.

„Nevypadá to vážně..“ pronesu při pohledu na jeho zranění z bezpečné vzdálenosti ačkoliv nejsem doktor (ale předpokládám, že on nic takového netuší a vzhledem k jeho situaci bude rád za každou pomoc) „Nejsem pro vás hrozba O'Neille.“ zvolám na Irčana, abych ho ujistil, že ho nemám v plánu nijak ohrozit. Zatím co budu hledět na Asiata. Ruku budu mít stále v místě břicha, abych působil zraněně.



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
KinimodLP
Znovu se podívám na mladou Asiatku, „Chvíli tu počkej, hned se vrátím.“ Pak vstanu a zkusím se podívat po nějaké lékárničce. Pokud nic nenajdu, tak začnu prohledávat zavazadla.
 
SuperHunter
Posadím se a prohlédnu se jestli nemám nějaké vážnější zranění. Pokud ne tak se pomalu zvednu a porozhlédnu se po svém blízkém okolí po něčem užitečném, při čemž si budu dávat na reakce asiata a Edgara.
 
Sarako
KinimodLP
Vstaneš a letmo se rozhlédneš kolem. Hned dvě lékárničky spatříš naskládané na úhledném komínku vedle Edgara. Jednu lékárničku naštěstí vidíš ležet na kraji pláže.
Podívej se začátek do sekce Lékárničky a léčba zranění

Aurelius
Na tvojí hlášku O'Neill nijak nezareagoval, jen mlčky pokračoval v čištění zbraně.
Podíváš se na Huanovo zranění na noze. Jedná se jen o škrábanec, pravděpodobně od kulky (doktor by řekl, že na tři stehy), což se potvrdí, když spatříš kruhové díry na obou stranách jeho nohavice. Vážnost jeho zranění se nedá srovnávat se zraněním oné mladé Asiatky v kostýmu kabaretní tanečnice, která leží se zakrváceným ramenem o deset metrů dál potichu sténá bolestí. ,,Doufám, že tam nebudu mít jizvu." pronese Huan, postaví se a kulhavým krokem se vydá někam do stínu, přitom si sebou vezme první kufr, který mu přijde pod ruku.

SuperHunter
Ujistíš se, že jsi neutrpěla žádné zranění. Potom vstaneš a porozhlédneš se kolem. Vypadá to, že jste jedni z mála co přežili. Na pláži napočítáš osm těch, co neměli tolik štěstí jako vy a teď jsou mrtví. Krom trosek je zde i několik zavazadel. Všimneš si dvou lékárniček, které má Edgar u sebe naskládané úhledně na sobě, ale ve chvíli, kdy zjistí, že se díváš jeho směrem, zanechá na chvíli čistění zbraně, změří si tě pohledem a poté opět pokračuje v čištění. Najednou si všimneš tří postav, jak jdou po pláži směrem k vám.
Upravil/a Sarako dne 28.05.2016 18:24
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
„Kdopak na něj asi vystřelil?“ pomyslím si při pohledu na jeho ránu. „Snad ne..“ odvětím mu při poznámce o jizvě a když uvidím jak mi nevěnuje pozornost zachovám se naprosto stejně. O'Neilla si nebudu všímat ani té jeho zbraně a vyrazím se podívat po vyplavených věcech a mrtvých/zraněných.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
KinimodLP
Starostlivě se podívám na Asiatku a pak na O'Neilla. Abych se vyhnul dalším problémům, tak si doběhnu vzít lékárničku, která leží na kraji pláže. Podívám se do ní, a pokud bude plně vybavená, vrátím se zpět a zjistím, jak vážná jsou dívčina zranění.
 
SuperHunter
Pokusím se rozpoznat jestli blížící se postavy mají zbraně. Potom upozorním ostatní na jejich přítomnost:
"Máme společnost..."

Upravil/a SuperHunter dne 28.05.2016 21:07
 
Sarako
KinimodLP
Zkontroluješ obsah lékárničky. Některé věci v lékárničce již byli několikrát použity, ale všeho je v ní zatím dost (zbývá 7 použití), tak se vrátíš s lékárničkou zpět ke zraněné dívce. Dívka utrpěla dva střelné zásahy do levého ramene (její stav: 3/9 životů) jedna kulka prošla skrz, druhá zůstala uvnitř. Bez řádného ošetření (vyjmutí kulky a použití lékárničky) jí navíc hrozí infekce. Najednou uslyšíš hlas dívky stojící na pláži, která pronese jen slova: ,,Máme společnost..."

Aurelius
Na svou otázku „Kdopak na něj asi vystřelil?“ se rychle dovtípíš, že to byli nejspíš Kai Langovi piráti, když se jim pokoušela jeho ostraha klást odpor. Jeden kufr se nachází hned před tebou, ale jelikož je zamčený, budeš se do něj muset dostat násilím. Odolnost kufru je 4, ale riskuješ poškození výbavy uvnitř. Další možností je urazit zámek, nebo kufr rozřezat za pomoci nože, v takovém případě je odolnost kufru 8. Použitou vlastností na překonání těchto odolností je průraz zbraně, které k otevření tohoto předmětu použiješ. Najednou uslyšíš hlas dívky stojící na pláži, která pronese jen slova: ,,Máme společnost..."

KinimodLP + Aurelius
Huan na chvílí zvedne hlavu, a hned kouká, kam by se schoval. Edgar zanechá čistění zbraně, zvedne se a se slovy:,,A kolik jich je?" se jde podívat za dívkou, která vás upozornila na blížící se osoby.

SuperHunter
Zbraně u nikoho z nich nevidíš. S největší pravděpodobností se to budou další trosečníci, ale nejsi si naprosto jistá. Upozorníš ostatní na blížící se trojici osob.
Huan na chvílí zvedne hlavu, a hned kouká, kam by se schoval. Edgar zanechá čistění zbraně, zvedne se a se slovy:,,A kolik jich je?" se jde podívat za tebou.
Upravil/a Sarako dne 28.05.2016 21:58
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
SuperHunter
"Zatím tři. Nevypadá to že jsou ozbrojení, ale kdo ví..."
 
KinimodLP
„Na klinice jsem měl sál s personálem, teď mi zbyla pláž a lékárnička.“ pomyslím si a pokusím se uklidnit sténající dívku, „Už mám všechno, co potřebuji, neboj, budeš v pořádku.“ Sám bych kulku asi nevyndal, proto vstanu a zakřičím na Jamese, „Hej ty! Kufry si můžeš prohledávat celej zbytek našeho pobitu tady. Teď mi pojď radši pomoct s tou holkou tady, než dozajista ztratí vědomí. Prosím!“
 
Aurelius
Poté co zaslechnu své jméno otočím se k Chirurgovi a zvolám, „Už běžím!“ uchopím kufr a vychlejším krokem vyrazím k tanečnici a Chirurgovi. Jakmile k nim dorazím odložím kufr a dřepnu si k nim. „Takže..“ začnu při pohledu na krvácející ránu ženy, „Jak konkrétně chceš pomoc?“


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Sarako
KinimodLP
Než James přijde, připravíš si z lékárničky všechno potřebné, skalpel i pinzetu sterilizuješ pomocí dezinfekce.
Pak uslyšíš Jamesovu otázku: „Jak konkrétně chceš pomoc?“
Vyndání jedné kulky zvládneš sám (+3 k léčení), počet asistujících bez bonusu k dovednost léčení pouze ovlivní dobu trvání tohoto zákroku tak, že je zkrácena o polovinu za každého asistujícího. Jamesovi tedy vysvětlíš, co ti má průběhu zákroku podávat, jak držet ránu otevřenou a jak případně zabránit dívce v pohybu, kdyby anestetikum přestalo působit. Potom podáš dívce lokální anestetikum (nic silnějšího v lékárničce nenajdeš) a pustíš se do vyjmutí kulky z rány.
(zákrok potrvá následující příspěvek, při němž můžeš volně komunikovat s Jamesem)

Aurelius
Chirurg ti vysvětlí, co mu máš průběhu zákroku podávat, jak držet ránu otevřenou a jak případně zabránit dívce v pohybu, kdyby anestetikum přestalo působit. Potom podá dívce lokální anestetikum a pustí se do vyjmutí kulky z rány.
(zákrok potrvá následující příspěvek, při němž můžeš volně komunikovat s Davidem)

SuperHunter
Edgar se dlouze zadívá na trojici, která se k vám pomalu přibližuje. Už s jistotou rozeznáváte, že se jedná o dva muže a jednu ženu (dorazí k vám za tři příspěvky). Ve chvíli, kdy jedna z osob na vás začne mávat, Edgar znechuceně poznamená: ,,Další blbý ztroskotanci." přičemž je v jeho hlase znát zklamání, jako by předtím očekával záchranný tým, odplivne si, vezme jeden z kufrů a vrátí se s ním v ruce zpět do stínu. Huan se mezitím někam schoval.
Upravil/a Sarako dne 29.05.2016 10:59
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
KinimodLP
„Díky za pomoc, za chvíli jsme hotoví. V tom zmatku jsem se ti nějak zapomněl představit, já jsem David.“
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Ostrovy zatracených: Inventáře, Statistiky a Dotazy Zdejší kobky 2 27.05.2016 22:34
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8045 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5468 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12479 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7323 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6220 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7413 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist