Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba III.
Tondulin
"To bych nečekal, že se Palagán vzdá svého teplého křesla a hlavně svojí misky s oříšky." Usměju se. "Takže všechno řídí z pozadí hádám? A ohledně toho domku ještě uvidíme, jestli pro nás Belius něco nevymyslí, třeba budeme bydlet jako šlechta. Ale máš pravdu, že kdyžtak nastřádáno něco máme." Kývnu na souhlas, že tedy půjdeme, postavím Mirabelle po dlouhé době na vlastní nohy a sejdu společně s ní zpět do hospody, dveře za sebou znovu zamknu a klíč si uschovám.
 
Sarako
,,Děkuji za informace. Mám v plánu být mezi zbrojnoši, co s Delmusem přivedou nevěstu a poté doprovázet manželský pár do hradu." pronesu ke kvestorce, zatímco se budu rozhlížet po prostranství před chrámem a střechách okolních budov, hledajíc nejvhodnější místo, odkud by se dalo vystřelit po novomanželském páru ,,Nechci nic nechávat náhodě." a poté se půjdu podívat dle mého úsudku na nejvhodnější místo pro střelbu a zároveň s možností rychlého útěku za hradby.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 811

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
V průběhu rozhovoru jsi zmapoval okolí. Většina střech neposkytuje dostatečný úkryt pro případného střelce, využití střechy je tak téměř nemožné. Potenciálním rizikem může být dvojice domů naproti chrámu, z přízemí nebude možné zasáhnout kohokoliv z novomanželů kvůli davu, který výhled s oknem znemožní. Oba domy mají, ale patro s okny směřujícím přímo na chrámové dveře a bylo by z nich pravděpodobně možné zasáhnout kohokoliv opouštějícího chrám.

„Jestli upoutal pozornost některých z těch domů naproti nám.“ ozvala se kvestorka, která si všimla kam se tvá pozornost ubírá, „Můžete je pustit z hlavy. Ten nalevo nemá žádný zadní chod, musel by se protáhnout starými okny a uvnitř žije poměrně příjemná rodinka s malými dětmi. Pochybuji, že by dům poskytli nějakému atentátníkovi, když by to mohlo ohrozit jejich děti. Ten druhý…“ nadechla se, „Už zadní vchod má, okno je dost prostorné, aby z něj bylo možné vystřelit, ale úplnou anonymitu neposkytuje, všimli bychom si útočníka, když se na něj zaměříme. Vlastní ho starší paní, nepříliš milá… nejspíš vás vyhodí, možná dostanete pánvičkou nebo nějakým hrncem. Nelezla bych tam… včera jsme to prověřovali.“ dodala a obrátila se zpět ke dveřím chrámu, „Rolstonová je perfekcionistka. Nepřehlédne jak tak něco.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulin
„Překvapilo to snad všechny.“ přiznala Mirabelle, „Mělo to rychlý spád, ale samozřejmě se úplně neodstřihl. Je ve vedení i nadále jako Benochův zástupce, dělá to, co dělal předtím Arterius, je vedoucím profesorem a řeší východu a kázeň studentů.“ odmlčela se pobaveně, „Nevím jestli Palagán řídí Benocha zpovzdálí, ale spíš asi ne... Benoch dělá občas dost kontroverzní rozhodnutí a pochybuji, že by je Palagán schvaloval.“ pokrčila rameny, „Uvidíme.“ odpověděla směrem k domku a opatrně vstala z postele, porovnala si šaty a zamířila ke dveřím. Následoval jsi ji, odemkl dveře a nechal ji odejít z pokoje, následně jsi zamkl a s vycházkovou holí v jedné ruce a Mirabelle chycenou za druhou zamířil dolů.

Společně jste se vrátili dolů do hostince. Selena Benochová, Valindor Benoch, Alawen Silverwoodová i tobě neznámá altmerská blondýnka v černých šatech seděli u jednoho stolu. Zbývala poslední tři volná místa. Selena na vás mávla a naznačila, že se máte posadit vedle ní (dvě volná místa jsou vedle Seleny, poslední je v čele, Valindor Benoch sedí vedle Alawen Silverwoodové, blondýnka sedí vedle nich).

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
Tondulin
Jen pozdravím přítomné kývnutím hlavy a posadím se na kraj stolu vedle Mirabelle. Nejsem mimořádně nadšen ze společnosti tolika neznámých mágů a tak se zatím zdržím nějakého hovoru.
 
Sarako
,,Dobrá, to mi bude k ujištění stačit." věnuji kvestorce krátký úsměv, který ovšem neuvidí, a vydám se do hradu za Delmusem zjistit, jak probíhají přípravy.
Upravil/a Sarako dne 13.11.2020 17:34
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 812

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„Není zač.“ přikývla kvestorka a vyrazila plnit své povinnosti, sám jsi zamířil zpět k hradu, počet návštěvníků poblíž chrámu se zvyšoval, návštěvníci opouštěli tržiště a začali se přeskupovat, aby měli dobrý výhled na budoucí panovníky Chorrolu. V hostinci panovala stále stejná nálada, hlahol a smích. Pokračoval jsi k Chorrolskému hradu, prošel branou a spatřil nastoupenou osmičlennou skupinku rytířů, kteří čekali měli nejspíš tvořit doprovod nevěsty. Jejich zbroje byly naleštěné, ozdobené a tváře jim zakrývaly plné přilby.

Pokračoval jsi otevřenými dveřmi do sídla, prošel sálem až do audienčního sálu s trůny, ve kterém nervózně pochodoval Delmus Helbone, zastavil se na místě až při tvém příchodu.
„Už ji připravují.“ řekl trochu nervózně.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulin
Kývnutím hlavy jsi pozdravil všechny přítomné a posadil se na kraj stolu vedle Mirabelle. Jakmile se Mirabelle posadila začala ti jednotlivé členy kolegy a kolegyně u stolu představovat, „Aedane, představuji ti arcimága Valindora Benocha.“ představila tě pomlácenému bosmerovi, který seděl vedle Silverwoodové, „Alawen Silverwoodová, Selena Benechová a Fairwen Spellorová.“ představila zbylé kolegyně, které postupně kývaly hlavou.

„Jakpak jste se rozhodla?“ zeptal se Benoch, aby prolomil ticho. „Doufám, že už jste nabídku, kterou jsem vám dal projednala se svým přítelem.“ pokračoval pozvolna.
„Projednala.“ kývla hlavou souhlasně Mirabelle.
„A? Netlačím na vás samozřejmě… jen se musím dneska setkat s baronem, rád bych měl v ruce už nějaké jméno, kdyby se náhodou zeptal, kdo pobočku povede.“ pokračoval Benoch.
„Chápu.“ kývla znovu hlavou Mirabelle a otočila se na tebe, pousmála se a následně zpět na Benocha, „Mluvili jsme o tom s Aedanem… a ráda bych se o tu pozici ucházela.“
„Skvělé.“ usmál se Benoch spokojeně jak jen mu to tvář umožnila, „To strašně rád slyším, protože krom vás jsem hodlal ještě požádat profesorku Arteriovou, ale samozřejmě až poté co byste odmítla.“
„Když už jsme u tohohle tématu.“ ozvala se Selena, „Teď jsem si vzpomněla, že s tebou chtěl mluvit baron Arterius už během zasedání rady Starších, vypadal dost nakrknutě, že tě tam neviděl.“ otočila se k Benochovi, který jen s povzdechnutím přikývl.
„Nečekám, že mezi námi proběhne zrovna dvakrát přátelský rozhovor.“ přiznal s dalším povzdechnutím, „Protože já si sice vážím toho co pro Univerzitu rod Arteriů v minulosti udělal a dělá, ale ani všechna jejich pomoc a finance z nás nedělají jejich vazaly. Jsme nezávislá Univerzita, a to je nutné dávat jasně najevo a nemíním jít baronovi ve všem na ruku.“
Silverwoodová jen protočila oči, zjevně se diskuze odebírá směrem, který jí ani trochu nezajímá a netrpělivě už očekává obřad.
„No…“ povzdechla si Selena, „Doufej, že je v dobrém rozmaru a svatba jeho syna ho dostatečně obměkčí… protože jestli v něm zůstal vztek z rána, tak tě Osmička ochraňuj.“ poznamenala nepříliš nadšeně.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
Tondulin
"To vám nezávidím, když jsem ho viděl dnes ve vile Arteriů, zabíjel lidi jen pohledem. Nebude úplně příjemné s ním o něčem vyjednávat."
 
Sarako
,,Nějaké komplikace?" optám se Delmuse, když vidím, jak nervózně přešlapuje z jednoho místa na druhé.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 813

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„Žádné.“ zakroutil hlavou Delmus, „Jsem nervózní kvůli Anitě. Trochu to na mě dolehlo.“ přiznal, „Znám ji od mala, znal jsem jejího otce, vážil si ho a teď jeho otcovskou roli převezmu a povedu ji k oltáři já místo něj.“ pokračoval zatímco Rolstnová scházela ze schodu, shlédla vás pohledem, ale nerušeně pokračovala dál směrem k východu ze sídla. „Přál bych si vést takto svoji skutečnou dceru, ale kdoví jestli to někdy bude možné.“ povzdechl si, „Chcete si ještě před svatbou promluvit s nevěstou?“ zeptal se.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulin
„Počítám s tím, že to nebude žádný příjemný rozhovor.“ přikývl Benoch na tvoje vyjádření k situaci, „Ale věřím, že k nějakému výsledku dospějeme tak či tak. Ať už za klidného rozhovoru tak i během trochu ráznějšího.“ dodal nepříliš nadšeně. „Čas nám pomalu utíká… vypadá to, že nikdo další z Univerzity nedorazí.“ řekl po chvilce, když se rozhlédl kolem sebe.
„On měl snad ještě někdo dorazit?“ zeptala se Selena.
„Nevím. O volno jste si zažádali vy, jak tu sedíte a Palagán s Viciovou… a nějaké novicky, ale těm volno vystavoval Palagán a zatím jsem tu žádnou nezahlédl.“ vysvětlil Benoch.
„Palagán na svatbě?“ zasmála se pobaveně Mirabelle, „To si vůbec nedovedu představit.“ přiznala.
„Taktéž.“ přitakala Selena, Alawen Silverwoodová jen koukla na Benocha, který se jen lehce pousmál. Fairwen Spellorová nic nenamítla.
„A pak nás čeká vaše svatba.“ otočil se Benoch na Spellorovou, „Doufám, že obdržíme pozvání.“ ponoukl ji ze srandy.
„Možná.“ pokrčila rameny Fairwen Spellorová, „Snoubencova rodina má tohle celé na starosti, ale kvůli oboustranné vytíženosti je docela těžké domluvit se na nějakém termínu… tak s ním tak trošku šoupeme a oddalujeme.“ pokračovala pozvolna, „Třeba z té svatby nakonec sejde.“ připustila nepříliš zarmouceně, „Vztahy na dálku zřídkakdy fungují a já se nechci příliš vracet do Valenského lesa.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 15.11.2020 14:20
 
Tondulin
Při zmínce o Valenském lese zpozorním, ale pro jistotu to nebudu jinak komentovat. Pak se nakloním k Mirabelle a potichu jí budu šeptat do ucha. "Tady se vdává každej druhej, ty už na to máš taky svůj věk ne?" Žertovně do ní ještě bodnu loktem a budu se samolibě šklebit.
 
Sarako
,,Radši ani ne, nerad bych přišel v nevhodnou chvíli. Hodlám jen dohlížet na její bezpečí cestou ke chrámu a poté na bezpečí novomanželského páru cestou zpět do hradu." odvětím Delmusovi ,,Slíbil jsem, že Vám pomohu vést Chorrol k lepším zítřkům, a tohle je ta nejmenší věc, kterou pro to mohu udělat." a pak budu společně s Delmusem očekávat příchod mladé Haynové.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 814

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„Jak myslíte.“ přikývl, „Stejně je ještě čas asi čas...“ poznamenal a opět začal pochodovat z místa na místo, pochodoval tak notnou dobu dokud vás nevyrušil příchod blonďaté lesní elfy oblečené do zlatavých šatů, dlouhé vlasy měla rozpuštěné, ale upravené. Podle modrých očí a obličejových rysů jsi ihned identifikoval Carwen (graf. vzhled - zde). V ruce držela cosi zabaleného.

„Dobrý den.“ pozdravila především místodržícího, tobě příliš pozornosti nevěnovala nejspíš tě považovala za obyčejného bodyguarda, kterému není potřeba věnovat pozornost. „Omlouvám se, že vyrušuji…“ pokračovala, „Ale přinesla jsem mladé paní Haynové nové šaty, které si včera objednala u pana Alfonse von Champagneho.“
„Dobrý den, Shael.“ pozdravil jí Delmus a věnoval ji pozornost, „Mohl byste jí šaty předat? Odpovídají jejím mírám i přáním. Bohužel samotný pan Champagne se nemohl dnes dostavit, protože ho množství zakázek odválo opět někam jinam.“ pokračovala, zatímco opatrně předávala zabalené nové šaty Delmusovi.
„Jistě. Děkuji… ale možná bude lepší, když jí šaty předáte osobně.“ navrhl poté, „Cestu nahoru znáte, ozbrojená předpokládám nejste… pokračujte vzhůru.“ vybídl jí následně.
„Děkuji, místodržící.“ přikývla bosmerka, kterou Delmus identifikoval jako Shael a zamířila ke schodišti s cílem pokračovat do komnat budoucí hraběnky.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulin
Šťouch jsi do Mirabelle, která po tvých slovech ztuhla a bylo vidět, že si není jistá, jak zareagovat. Selena se jen pobaveně usmívala, Alawen zůstala vážná a Benoch s Fairwen se rovněž nenápadně pousmáli. Když se Mirabelle konečně odhodlala něco říci rozevřely se dveře dokořán a zaznělo: „Aedan Ervine.“ hlas byl přísný a ihned jsi poznal, že patří Rolstonové, která vešla v doprovodu dvou rytířů rovnou do hostince a začala se rozhlížet. Muž ve slavnostní Císařské zbroji se otočil na příchozí Rolstonovou, ale následně se natočil opět nazpět a pokračoval v popíjení piva. Hospodský znatelně protočil oči a raději zmizel do kuchyně. Když tě Rolstonová konečně spatřila mezi hosty, ponechala svůj doprovod stát u dveří a zamířila rovnou za tebou.

„Aedane Ervine.“ zopakovala nanovo tvé jméno s vážným výrazem ve tváři, „Potřebuji s vámi nutně mluvit. Soukromě a pokud možno venku.“ pokynula hlavou směrem ke dveřím už nich stála dvojice rytířů.
„Dopustil se snad Aedan nějakého problému?“ zeptala se Mirabelle trochu vyděšeně, když viděla výraz mladé ženy a její doprovod rytířů v plné zbroji.
„Přátelství s Beliem Arteriem.“ odpověděla jí Rolstonová s mírným úsměvem, který z její tváře rychle zmizel.
„V tom případě byste nás měla odvést všechny.“ zažertoval Benoch.
„Nebojte se… arcimágu. Baron Arterius už se setkání s vámi nemůže dočkat.“ odpověděla mu nevzrušeně a pozornost věnovala tobě.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
Tondulin
"Já se snad někdy dostal do problémů drahá?" Usměju se, rychle políbím Mirabelle na tvář a pak energeticky vyskočím od lavice. "Sice mi lichotí, že jste si na mě přivedla i fešáky ve zbroji, ale zas tak nebezpečný nejsem. Co máte na srdci?" Okomentuji doprovod Rolstonové zatímco půjdeme ven.
 
Sarako
,,Počkejte, doprovodím Vás!" zvolám vstřícným tónem ke Carwen, popoběhnu za ní a doprovodím jí k pokoji mladé Haynové.

Naskytne-li se mi cestou hradními chodbami příležitost, kdy budu s Carwen o samotě, potichu spustím: ,,Doufám, že se tu nechystá další hon na Thalmory, Carwen. Jak se mají Belven a Nivren?" na chvíli si sundám přilbu, věnuji Carwen krátký úsměv, přilbu si opět nasadím a pokračuji: ,,V Arenthii jsem se po vás třech sháněl, ale tamní část odboje nebyla moc sdílná. Měl jsem obavy, jestli se něco nepokazilo."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 815

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Bosmerka se podivila nad tvojí nabídkou, ale nijak neodporovala. Popoběhl jsi a dohodil ji po pár schodech. Když jste vyšli schodiště a pokračovali chodbou ujistil jsi se, že nikdo ze stráží není poblíž, kupodivu nikdo poblíž nebyl, a tak jsi mohl nakrátko sundat svoji přilbu a nezůstat jen u slov. Carwen se jen pousmála.
„Nechystám.“ zakroutila hlavou Carwen, „Tohle období mého života už jen nejspíš nenávratně pryč.“ přiznala tiše, „Obě jsou snad v pořádku… kdesi ukryté ve Valenském lese.“ odpověděla a zastavila se, „A co vás přivedlo do Chorrolu? Doufám, že nemáte v plánu také někoho ‚lovit‘?“ zeptala se.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulin
„Jistěže ne… drahý.“ zakroutila Mirabelle škádlivě hlavou, věnoval jsi jí polibek a energicky skončil od stolu, obešel stůl a následoval Rolstonovou ven z hostince. Rolstnová na tvoji otázku ihned neodpověděla, počkala až opustíte hostinec v doprovodu rytířů.

„Nepovažuji vás za život ohrožující hrozbu.“ ujistila tě Rolstonová, „Jste svědkem Belia Arteria, budete mít projev na hostině a budete stát po jeho boku při svatebním obřadu.“ pokračovala pozvolna, „A také předáte prsteny.“ řekla následně a zastavila se na místě, když jste byli pryč z pozemku hostince, sáhla do brašny a vytáhla menší krabičku. „Uvnitř jsou prsteny, jsou drahé a nesmírně důležité.“ vysvětlila a napřáhla ruku s prsteny, „Neztraťte je.“ zdůraznila, „Předpokládám, že průběh celého obřadu je vám dobře znám.“ podívala se na tebe s tázavým pohledem.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
Sarako
,,Ne. Teď je ze mě Bílý Guar, neohrožený hrdina bez tváře přeskakující hradby. Proslavili mě bitvy o Chorrol a Anvil, získal jsem rytířský titul, dekret umožňující jednat jménem Anvilského hraběte, přízeň brumské hraběnky a rodu Arteriů a teď tu dohlížím na bezpečí nevěsty a ženicha." odvětím Carwen, zhluboka se nadechnu a dodám: ,,Od chvíle, co mi Thera zemřela v náruči na následky Corrientisova kouzla, jsem si uvědomil, že i jediný život může mít větší hodnotu, než všechno zlato Tamrielu. Nebylo dne, kdybych si nevyčítal, že jsem na tom mostě před univerzitou měl zemřít já a ne ona." znovu se zhluboka nadechnu, ale už se mi nepovede naleznout dalších slov.
Upravil/a Sarako dne 18.11.2020 21:36
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Krabičku si pečlivě uschovám, tak abych jí neztratil a poté zareaguji na Rolstonovou. "Abych pravdu řekl, ne tak docela. Byl jsem na nějakých vesnických svatbách a veselkách, ale to asi neprobíhalo úplně stejně." Usměju se. "Vím jen o té řeči na hostině a předání prstenů, ale moc netuším kde by měl svědek sedět a kdy vlastně jdu ty prsteny předat."
 
Aurelius
→ Tah 816

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„Bílý Guar.“ pousmála se pobaveně Carwen, „Originální jméno.“ odvětila nakonec a nechala tě pokračovat, „Rozhodně se nenudíš.“ konstatovala, „Vím jak se asi cítíš. Také mi ten den umřel někdo velmi blízký.“ zesmutněla, „Ale takový už je život...“ dodala nakonec, pozvedla hlavu, kterou předtím smutně sklopila, „Půjdeme dovnitř?“ zeptala se.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulin
„Je to jednoduché.“ začala Rolstonová, „Půjdete společně se svojí partnerkou s ostatními hosty do chrámu, posadíte se v přední lavici, abyste mohl bez nějakého přelézání vystoupit a postavit se kousek od Belia a byl mu po ruce až bude potřebovat prsteny. Anitina svědkyně bude stát naproti vám, po boku nevěsty.“ pokračovala pozvolna, abys dokázal vstřebat každé její slovo, „Nejprve předstoupí před oltář oddávající, následně začne hrát hudba, povstanete a vyčkáte do příchodu barona s jeho doprovodem, baron se zařadí vedle vás a počkáte vestoje na příchod ženicha, ženich následně předstoupí před oddávajícího, vy vystoupí a půjdete si stoupnout vedle něj, prsteny už v té době mějte po ruce ať je pak nemusíte nikde štrachat. Následně vejde nevěsta s doprovodem, zařadí se k oltáři a všichni přítomní se posadí. Vy zůstanete stát… samozřejmě s oddávajícím, nevěstou a ženichem. Poté už se budete řídit pouze instrukcemi, které vám sdělí ve své řeči oddávající. Jakmile bude obřad ukončen, mladý pár se odebere ven, vy se chytnete se svědkyní nevěsty za rámě a budete je následovat ven.“ koukla na tebe, „Je vám to jasné?“ zeptala se, „Úplně ideální by bylo kdybyste se při příchodu barona k vám uklonil a vyjádřil mu svoji úctu, ale není to striktně vyžadováno, protože to bezprostředně nesouvisí s obřadem.“ poznamenala.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
Tondulin
"Jasné jako facka, na tom snad nezvládnu ani nic zkazit." Usměju se. "Tak díky za informace, potřebujete ještě něco nebo jsem volný?" Zeptám se Rolstonové a pokud už nebude chtít o ničem mluvit vrátím se zpět za společností mágů.
 
Sarako
Souhlasně přikývnu hlavou a nechám Carwen zaklepat na dveře.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8045 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5468 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4644 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12478 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7322 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6220 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7413 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist