Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 3 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba III.
Aurelius
→ Tah 824

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Do audienční síně vešel jeden z rytířů, poklonil se a následně oznámil: „Máme pomalu vyrazit. Už je nejvyšší čas.“ a následně se opět uklonil a zamířil ven na nádvoří.
„Tak pojďme.“ usmál se Delmus, který se konečně zařadil vedle budoucí hraběnky a chytl jí za rámě. Poté po jejím boku směřoval i se zbytkem doprovodu ven na nádvoří s cílem připojit se k rytířům a následně pokračovat ke chrámu.

„Teď to přijde. Zvony na poplach nebijí, zatím se nic nepokazilo.“ konstatovala Carwen, „Doufám, že to tak zůstane. Kvůli ní i kvůli tomu, že si chci konečně užít nějakou poklidnou oslavu.“ přiznala. (Carwen není ozbrojena)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulin
Vystoupil jsi a zamířil k Beliovi, během chůze jsi pokynul Chocholkovi ve snaze mu naznačit, že to on se má ujmout baronky. Chocholka nejspíš pochopil, co tvé pokynutí mělo znamenat, ale nejprve se podíval na Adriannu stojící po jeho boku. Ta však zakroutila hlavou, Chocholka odvrátil zrak směrem ke Klargovi, který spokojeně hleděl vpřed, nevšiml si, že se na něj dívá Chocholka. Argonian se otočil nazpět na Adriannu, která už mu tentokrát žádný pokyn hlavou nepředala a zůstala stát se zrakem upřeným na svého bratra.

Došel jsi až k Beliovi, který se zrovna loučil se svou matkou. Krátce mu cosi tiše řekla a pohladila ho po tváři, následně se od něj sama vzdálila, když tě uviděla přicházet, vykročila směrem k tobě. Byla překvapená, když ses zastavil a zařadil za kousek za Belia. Rychle však své překvapení zamaskovala pod úsměvem a přátelským pohledem směrem k svatebčanům, zatímco sama kráčela k lavici, kde se postavila vedle svého muže. Belius se na tebe nakrátko pootočil, nervózně přešlápl z místa na místo a pak se opět podíval na altmerku. Hudba utichla.

„Belie Arterie.“ promluvila k němu kněžka, „Slibuješ před bohem Stendarrem a celou Osmičkou, že budeš chránit své poddané, že budeš s mocí jež ti bude dána sňatkem nakládat s rozvahou, rozumem a nedopustíš, aby páchala zlo a rozsévala po hrabství chaos a temnotu. Naopak ji využiješ k prosperitě a blahobytu svého lidu.“ pokračovala, a přitom se přísně dívala na mladého ženicha, který mlčel. „Slibuješ?“ zeptala se důrazně.
Belius se nakrátko rozhlédl doprava doleva, vás hosty za svými zády není neviděl. Nakonec poklekl na jedno koleno a sklopil hlavu.
„Slibuji. Slibuji, že budu vládnout spravedlivě, moudře a udělám maximum, aby můj lid směřoval k prosperitě a blahobytu. Slibuji, že budu dělat čest svému hrabství, svému rodu, své rodině, matce, otci i své budoucí ženě.“ pokračoval nahlas a zřetelně, „Tak slibuji.“ zakončil svůj slib. Altmerka jen spokojeně přikývla hlavou a pokynula mu ať vstane. Belius povstal.
„Nyní nadešel čas.“ převzala si slovo kněžka, „Abys Belie Arterie, ženichu poznal svoji ženu.“ rozhodla následně. Hudebníci opět začali hrát.

(prsteny jsou stále u tebe, neztratil jsi je ani ti je nikdo neukradl)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
Sarako
Mlčky vyrazím s ostatními, přitom budu dávat pozor na okolí, připraven tasit své meče, kdyby se něco pokazilo.
Upravil/a Sarako dne 26.11.2020 08:25
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 825

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Mlčky jsi vyrazil s ostatními, rytíři byli již nastoupení a očekávali jen na příchod nevěsty a jejího doprovodu. Dvojice rytířů vyšla vpřed, aby v případě potřeby odklidila překážející jedince. Následně se zařadila mladá nevěsta v doprovodu Delmuse Helbona, následovala dvojice rytířů a poté ty s Carwen. Za vámi šel zbytek rytířů. Šli jste poklidnou chůzí, pomalu od hradu až k chrámu. V půli cesty jste potkali LaRouchovou, která se k vám ochotně připojila. Společně jste následovali nevěstu s doprovodem dál k chrámu. Zbrojnoši byli již nastoupení a udržovali průchozí uličku k chrámu, návštěvníci a občané hrabství nadšeně volali směrem k budoucí hraběnce. Na doporučení Delmuse jim párkrát Anita zamávala. Pomalu jste pokračovali až k chrámu.
Ostražitě pozoruješ své okolí, ale nezdá se, že by se někdo pokoušel zpovzdálí zmařit celou svatbu. Občané a návštěvníci nemají u pasu jedinou zbraň, důležité pozice a temné uličky jsou střežené zbrojnoši Shornhelmského království a dvojice rizikových budov má u vchodových dveří rovněž nastoupené zbrojnoše. Střecha chrámu má taktéž své strážce.

Došli jste až k chrámu, všichni se zastavili. Delmus se pootočil na nevěstu, která nebyla nejspíš neskutečně nervózní, ale přes závoj to nebylo tolik poznat. Služebná, která jí až doposud pomáhala s dlouhým závojem závoj pustila a opustila průvod. Rytíř stojící u dveří chrámu chtěl dát pokyn k jejich otevření, ale Delmus ho gestem zastavil a požádal o malou chvilku.

„Teď…“ otočil se směrem k vám a pokynul rytířům ať se přeskupíte. Rytíři stojící před vámi si s vámi vyměnili pozice. „Která z vás je svědkyně?“ podíval se na LaRouchovou i Carwen.
„Shael.“ řekla Anita, Delmus jen přikývl.
„Jakmile vejdeme dovnitř rytíři se rozestoupí po chrámu. Všímat si jich nemusíte. Vy Guare můžete udělat s LaRouchovou to samé, rozestoupit se podél stěn chrámu a získat tak přehled o celé situaci. Nebo můžete potichu usednout do některé z lavic, ale do těch lavic zamiřte až bude nevěsta u oltáře.“ nakrátko se odmlčel, „Vy Shael už jste měla být dávno uvnitř chrámu jako svědkyně a čekat v první řadě.“ pokračoval.
„To je moje chyba… nevěděla, že bude svědkyní.“ přiznala tiše Anita.
„Nevadí…“ kývl Delmus, „Půjdete s námi, budete se držet pár kroků za námi. Přivedu nevěstu k oltáři, přenechám ji ženichovi a půjdu se postavit k lavici. Doprovodíte mě k lavici v první řadě a poté se zařadíte kousek od nevěsty. Je to snadné. Zvládnete to.“ vysvětlil Carwen Delmus a poté se otočil vpřed. Rytíř mu naznačil, že už je nejvyšší čas. „Nějaké otázky?“ zeptal se ještě Delmus, když se na vás nanovo otočil. Carwen zakroutila hlavou.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulin
Hudebníci pokračovali v hraní slavnostní písně, ale dveře se stále ještě otevíraly. Rytíři tímto pověření stály stále v pozoru s hrdě vypnutou hrudí a vyčkávali. Belius nervózně přešlápl z místa na místo.
„Možná si to rozmyslela.“ poznamenal Belius tiše směrem k tobě, „Možná měla větší odvahu a utekla.“ dodal s menším úsměvem, který měl zamaskovat jeho stupňující se nervozitu.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
Sarako
,,Žádné nemám. Jak to bude možné, půjdu zabrat si najít pozici, ze které budu mít o všem přehled." odpovím Delmusovi, připraven učinit dle svých slov.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"To si jen přeješ bratře, určitě tu ale bude co nevidět." Popíchnu Belia, abych trochu rozvolnil atmosféru a společně s ostatními budu vyhlížet nevěstu.
 
Aurelius
→ Tah 826

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako a Tondulin
@Sarako: Delmus přikývl, otočil se dal pokyn rytíři. Dveře chrámu se začaly otevírat a nevěsta se svým doprovodem mohla za hudebního doprovodu vstoupit. Delmus jí však věnovala krátký pohled a poté jí pobídl. (pokračuje v tahu @Oba)

@Tondulin: „Každý máme nějaká přání. Jen já idiot jsem ho řekl nahlas… se mi nevyplní.“ povzdechl si tiše Belius, ale kněžka ho zjevně slyšela, protože na něj vrhla káravý pohled. „Díky… bratře za podporu.“ šeptla nazpět k tobě a lehce se pootočil, protože dveře chrámu se začaly otevírat. (pokračuje v tahu @Oba)

@Oba: Nevěsta kráčející s místodržícím Delmusem bok po boku a svým doprovodem směřovala uličkou mezi lavicemi. Rytíři se téměř okamžitě rozešli střídavě na obě strany, stejně tak Bílý Guar, který si svolil svoji stranu a zamířil se postavit ke stěně, aby měl dokonalí před o situaci (@Sarako: Volbu strany ponechám na tobě, stačí ji zmínit v tahu). Čarodějka LaRouchová (graf. vzhled - zde) usedla do jedné z posledních řad lavic na nevěstině straně.

@Sarako:

Nevěsta držící se za rámě Delmuse kráčela pomalu k oltáři. Carwen si od nich držela odstup. Nevěsta došla až k oltáři. Nervózně se krátce podívala na Belia a následně na oddávající. Belius nervózně polkl a podíval se na Aedana. @Tondulin: Přes dlouhý bílý závoj příliš do tváře mladé nevěsty vidět nebylo, ale ty jsi již nevěstu viděl tudíž si její tvář dokážeš představit. Hudba utichla, hudebníci přestali hrát. Nevěsta, Delmus i Carwen se uklonili před oltářem, kněžka následně kývla hlavou na Delmuse. Carwen vystoupila stranou, chytla místodržícího za rámě a doprovodila ho k Rolstonové u které již zůstal stát. Sama se pak vrátila zpět k nevěstě po jejímž boku se jako svědkyně postavila.

„Vážení přítomní, vážení svatebčané.“ zahájila opatrně svoji řeč kněžka a všichni přítomní začali usedat na své místo. „Dovolte mi, abych vás dnes již konečně přivítala na tomto významném dni, který je významný nejen pro tento mladý pár, taktéž pro všechny zde přítomné a zejména pak pro celé hrabství.“ pokračovala, „Belie Arterie, Anito Haynová.“ promluvila k dvojici, „Dnešní den pro vás bude patřit k těm nejdůležitějším dnům ve vašem životě. Vstupuje do vašeho doposud bezstarostného života…“ podívala se směrem k Beliovi, „a poklidného života…“ pootočila se směrem k Anitě, která se pod závojem lehce pousmála, „Velká zodpovědnost, protože od dnešního dne nebudete opatrovat jen sebe samotného nebo sebe samotnou, ale taktéž toho druhého, budete se vzájemně opatrovat, být si oporou v dobrém i ve zlém, v nemoci i ve zdraví. Budete ve svých rukou dřímat štěstí toho druhého, ten od vás očekává život pln lásky, tolerance a vzájemné podpory.“ nadechla se a střídavě koukla po nevěstě i ženichovi, „Vaše vzájemná harmonie, láska a tolerance bude inspirací pro váš lid, jenž se dnes zavážete vést k prosperitě a blahobytu. Neboť z tohoto obřadu neodejdete jen jako manželé, ale taktéž jako vladaři zdejšího hrabství.“ udělala dlouho odmlčku a podívala se směrem k Aedanovi. „Vážený svědku, prosím připravte prsteny.“ vyzvala Aedana následně. „Nevěsto a ženichu. Poklekněte před bohem Stendarrem, Osmičkou a bohyní lásky Marou.“ vybídla dvojici k pokleknutí.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 27.11.2020 12:41
 
Tondulin
Na pokyn kněžky pohotově vyndám krabičku, otevřu ji a budu stát nablízku pro předání prstenů.
 
Sarako
Až vstoupím dovnitř, vydám se na stranu nevěsty, projdu po kraji chrámu k první lavici, kde ke stěně a za bedlibého sledování okolí, vyčkám beze slova v pozoru do konce svatebního obřadu.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 827

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako a Tondulin
@Oba: Aedan na pokyn kněžky připravil prsteny skryté uvnitř malé krabičky. Kněžka spokojeně přikývla a učinila dva kroky vpřed, postavila se do těsné blízkosti mladého páru, který poklekl se zrakem upřeným proti sobě.
„Vážený ženichu, Belie Arterie, potomku Veronique a Klarga Arteriových. Berete si zde přítomnou Anitu Haynovou za svoji právoplatnou manželku a slibujete zde před zraky boha Stendarra, Osmičky a zejména pak bohyně lásky Mary, že ji budete opatrovat, budete jí oporou ve zdraví i nemoci?“ podívala se s vážnou tváří k Beliovi. Belius polkl a pozvedl hlavu.
„Ano.“ řekl nakonec zřetelně a jasně s pohledem věnovaný své budoucí ženě.
„Vážená Anito Haynová, berete si zde přítomného Belia Arteria za svého právoplatného manžela a slibujete zde před zraky boha Stendarra, Osmičky a zejména pak bohyně lásky Mary, že ho budete opatrovat, budete mu oporou ve zdraví i nemoci?“ podívala se s vážnou tváří k mladé nevěstě zahalené do závoje. Nevěsta se koutkem oka podívala na svoji svědkyni, která se jen lehce pousmála. Belius nervózněl, bylo patrné, že nervózně zatnul pěst.
„Ano.“ rozhodla se nakonec s nervózním tónem hlasu Anita.
„Osmička je mi svědkem vašeho dnešního slibu, nyní až povstanete a nasadíte si navzájem své prsteny stanete se nejenom mužem a ženou, ale taktéž hrabětem a hraběnkou Chorrolského hrabství.“ převzala opět slovo kněžka a gestem naznačila, aby dvojice pokynula. Popošel jsi vpřed a napřáhl ruku před sebe. „Nasaďte si prsteny.“ pobídla je kněžka. Belius popadl první prsten a opatrně nasadil nevěstě na prs její hubené ručky prsten. Anita učinila to samé a opatrně nasadila prsten svému budoucímu muži, navzájem se chytly za ruce a vyčkali do dalších pokynů oddávající. „A nyní vás prohlašuji mužem a ženou.“ řekla slavnostně nakonec.

@Tondulin:

Belius volnou rukou, za kterou nedržel svoji ženu odkryl bílý závoj, jenž zahaloval tvář a teprve nyní spatřil na vlastní oči tvář své ženy. Anita působila nejistě a velmi nervózně. Zjevně nevěděla, co nyní čekat.
„A nyní vážený ženichu, polibte svoji překrásnou nevěstu.“ prohlásil Belius parodovaným hlasem místo kněžky, která mlčela. A jak řekl, tak také učinil. Naklonil se k Anitě a dlouze ji políbil, nebránila se a nevzdorovala. Možná se i trošku uklidnila po jeho slovech a polibku. Když se oddával nabídl ji rámě a společně pak vykročili za doprovodu slavnostní hudby pryč z chrámu. Přičemž stihl Belius ještě mrknout na svého svědka.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
Tondulin
Pobaveně se budu usmívat Beliovu komickému závěru, zatímco nabídnu rámě Carwen. "Vypadá to, že nakonec z toho jejich vztahu třeba i něco bude. A jak se vůbec taková obyčejná elfská služebná stane ze dne na den svědkem mladé hraběnky? Každopádně rád tě vidím." Upřímně zakončím svůj monolog a pak už budeme následovat Belia s Anitou ven z chrámu.
Upravil/a Tondulin dne 27.11.2020 19:02
 
Sarako
Při pohledu na závěr svatby se s myšlenkou na to, že je nový hrabě spokojený, jen usměji a vyrazím zaujmout svou pozici strážce za novomanželským párem.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 828

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako a Tondulin
@Oba: Belius s Anitou pokračovali bok po boku směrem k východu z chrámu, pár kroků za nimi je následoval svědek se svědkyní, Aedan a Carwen. Chytli se za rámě a cosi si mezi sebou šeptali.

@Tondulin

Za svědky vyrazil baron s baronkou, poté Delmus s Rolstonovou, následovala Adrianna v doprovodu argonianského muže (@Tondulin: Chocholkou). Doprovod po chvilce doplnila ještě De Peyranová, které dělal společnost sám kancléř a šestice rytířů ke kterým se přidal i Bílý Guar. Ostatní hosté zůstali prozatím sedět na místě a rytíři, kteří se nepřipojili k ochraně i nadále drželi své pozice.

Hraběnka s hrabětem mezitím vyšli ven za doprovodu nadšeného volání občanů hrabství a příznivců. Dvojice byla držena od davu lidí v dostatečné vzdálenosti, zbrojnoši udržovali bezpečný rozestup v pozoru, připraveni kdykoliv zasáhnout. Když jste vyšli z chrámu všichni, rytíři se ihned rozestoupili. Delmus s Rolstonovou se postavili spíše na stranu mladé hraběnky, zatímco baronka s baronem se drželi spíše na straně svého syna. Mladý hrabě držel i nadále svoji ženu za ruku a nyní společně mlčky hleděli na dav lidí, který je přišel podpořit. Carwen s Aedanem zůstali stát pár kroků za mladým párem.

„Teď se očekává nějaký proslov.“ upozornila Rolstonová zřetelně mladý pár. Anita se nejistě podívala na svého muže, který se rovněž nezatvářil příliš nadšeně, ale nakonec svoji tvář proměnil v úsměv od ucha k uchu a všem přítomným zamával. Následně koukl na svoji ženu.
„Také se usměj a zamávej.“ doporučil ji. Anita přikývla a rovněž volnou rukou s úsměvem zamávala. Následně Belius gestem ruky požádal všechny přítomné o utišení. Baronka Veronique se jen spokojeně podívala na svého muže, který se soudě jeho výrazu ve tváři tiše modlil, aby syn neprovedl nějakou hloupost. „Vážení občané Chorrolu…“ odhodlal se Belius k zahájení svého proslovu, „Jmenuji se Belius Arterius a společně s mojí…“ podíval se na Anitu, „Ženou Anitou jsme vašimi novými vládci. Oba vám slibujeme, že nebudeme vládnout hrůzou, tvrdou rukou a zastrašováním jako tomu mohlo být za vlády naší předchůdkyně… ale budeme se snažit vládnout spravedlivě, starostlivě, neodírat vás o vaše tvrdě vydělané peníze a společnými silami snad dokážeme Chorrolu obnovit jeho zašlou slávu.“ pokračoval pozvolna, nakrátko sklopil hlavu a přemýšlel nad dalšími slovy, „To je… to je asi vše.“ usmál se, „Děkuji vám za pozornost.“ řekl následně a podíval se na svoji ženu, která jen přikývla. Společně pak nanovo zamávali davu lidí a pozvolna vykročili připravenou uličkou mezi davy směrem k hradu kde měla probíhat svatební hostina a celá následná zábava. Lidé během jejich průchodu opět začali jásat a tleskat.

Rozešli se i ostatní. Nejprve svědci, poté baronka s baronem, Delmus s Rolstonovou, Adrianna s argonianem, kancléř s De Peyranovou a následně rytíři s Bílým Guarem v popředí. Ostatní hosté z chrámu začali v nejrůznějším složení odcházet teprve až nyní. Doplnili tak průvod směřující k Chorrolskému hradu.

@Tondulin:

@Sarako:

Pokračovali jste dál. Část zbrojnošů se k vám ke konci připojila a kráčela před manželským párem až do chvíle, než se došlo k branám Chorrolského hradu, před nimi opět utvořili uličku a nechali manželský pár se svým nejbližším doprovodem vstoupit na nádvoří hradu.

@Sarako:

Prošli jste branou a vstoupili na nádvoří. Zde již byla nastoupená skupinka služebnictva v čele s hlavní služkou, která měla veškeré přípravy nejspíše na starosti. Mezi služebnictvem nechyběl ani kuchař s kuchařkou. Všichni stáli před dveřmi do sídla. Když manželský pár došel se svým doprovodem až k nim, veškeré služebnictvo co nejuctivěji pokleklo. Část rytířů byla za sloupem s vlajkou, který byl nově postaven a určen pro vyvěšení vlajky, všichni rytíři měli vyleštěnou zbroj, ozdoby a taktéž plnou přilbu, proto nebylo možné poznat kdo se pod přilbou nachází.

„Prosím… povstaňte.“ vybídl služebnictvo Belius a služebnictvo s poděkováním poslechlo, hlavní služka se omluvila a popohnala zbylé služebnictvo zpět do práce. Velmi rychle proto všichni tyto aktéři zmizeli uvnitř sídla. Přičemž dveře ponechali otevřené.

Do Chorrolského hradu mezitím dorazili i ostatní hosté, kteří měli tu příležitost se dostat do chrámu a usadit se jako čestní hosté.
„Prosím… nějak rozumně se rozestupte.“ řekl následně Delmus a vybídl přítomné hosty, „Teď už nemusíte nutně držet dvojice v takovém složení jako jste teď… ale vy dva se prosím nerozdělujte.“ pronesl směrem k hostům a mladému páru, „Nejvyšší kněžka sice udělala vše správně, ale ještě vám stále chybí koruna hrabství a oficiální předání moci z mých rukou do vašich.“ dodal, „Nechal jsem všechno zařídit. Koruna hraběnky a hraběte vám bude přinesena již velmi brzy. Nebojte… vše je zařízeno.“ ujistil ještě Delmus zatímco stál vedle Rolstonové. Belius s Anitou jen tiše přikývli. Mezi přítomnými se tak začalo tiše diskutovat zatímco se čekalo až dorazí pověřené služebnictvo s klenoty.

@Tondulin

@Sarako:

Mapa situace:


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 29.11.2020 22:08
 
Sarako
,,Budeme doufat, že všech pět věží nechala Rolstonová dobře střežit. Pětice zkušených zabijáků a pár nádob s dwemerdkým olejem by mohlo udělat své." potichu odvětím Carině, abych zbytečně nešířil paniku ,,Taky doufám, že Delmus nezapomněl dostatečně prověřit personál hradní kuchyně. Při použití vhodného jedu s pomalu nastupujícím účinkem je i ochutnavač k ničemu." a za neustálého sledování okolí se pomalu přesunu k Rolstonové a Delmusovi, abych se od nich potichu ujistil, že žádný z těchto dvou katastrofických scénářů nehrozí.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Ve vaší nepřítomnosti dostal pan Von Champagne slib, že s nástupem mladého páru k moci se stane vrchním velitelem vojsk Chorrolu, takže Shael bude třeba lépe placena. Ale díky, že jsi ty šaty sehnala, aspoň z toho nebude průser. Mimochodem, myslím že by sis to jméno mohla ponechat, aspoň pro účely toho, aby jsi tady v Chorrolu měla vytoužený klid. Thalmor je všudepřítomný." Poznamenám a hodím přitom pohled na Spellorovou, aby to Carwen došlo. Pak už se vydáme do společnosti profesorů.
"Asi jsem se měl řídit tvojí radou, snad to nebyl moc velký trapas." Trochu zostuzen se usměju na svojí partnerku.

Upravil/a Tondulin dne 30.11.2020 23:39
 
Aurelius
→ Tah 829

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako a Tondulin
@Tondulin:„Trošku jsem se při jejich shánění zapotila, ale sehala.“ přikývla Carwen, „Víš, že mě to také napadlo?“ podívala se na tebe upřímně, když jsi jí doporučil ponechat si jméno Shael, „Ale vůbec se mi nelíbí.“ zakroutila hlavou a zaměřila se spolu s tebou na Spellorovou. „Ta je z Univerzity… tu uvidím jen dneska tady a víckrát už ne.“ pousmála se. Společně s Carwen jste se přesunuli k hloučku Cyrodiilských profesorů. Carwen slušně pozdravila všechny přítomné, přičemž se jí dostalo obdobného pozdravu.

„To jsi asi měl.“ usmála se Mirabelle, když ses postavil po jejím boku, „Ale myslím, že baronka si poradila a zvládla to s patřičnou noblesou… určitě z toho nějaký problém nebude.“ ujistila tě následně, „Baron se usmívá a vypadá spokojeně.“ poukázala hlavou směrem k baronovi a baronce, který se spokojeně dívali na svého syna a jeho ženu. Výhled vám po chvilce překazil Bílý Guar s LaRouchovou, kteří si vyrazili popovídat s Rolstonovou a Delmusem.

--------

@Sarako: „Určitě nechala, působí hodně pečlivě.“ řekla Carina a zaměřila svůj zrak na věže, „Spíš mi přijde, že té magické ochraně se příliš prostoru nedává. Zbrojnoši a rytíři jsou pomalu na každém kroku, neustále o ně skoro zakopáváme… ale kde je nějaký bojový mág?“ rozhlédla se, „Když nebudeme počítat partičku z Univerzity, která se spíše přišla pobavit.“ pohodila hlavou směrem k příslušníkům magické Univerzity. K profesorka Silverwoodová se držela v těsné blízkosti bosmera (graf. vzhled – zde), který měl na tváři známky nějakého nedávno zranění. Dvojice se k sobě nezvykle tiskla a je dost možné, že je mezi nimi více než jen čistě pracovní a přátelský vztah. Oproti tomu trojice jejich kolegyň, hnědovlasá bosmerka (graf. vzhled – zde) s Mirabelle Sarricovou a Fairwen Spellorovou mezi sebou diskutovaly a čemusi se smály až do chvíle, než se k nim připojila Carwen s Aedanem. Aedan se ihned postavil vedle Mirabelle se kterou začal hovořit. „Tak nám tu zůstane Balion, arcilektorka a baronova dcera… to je asi všechno. Opravte mě, pokud se pletu.“ zakroutila hlavou, „Buď jsou dokonale schovaní… nebo nevím.“ pokrčila rameny zatímco tě následovala za Rolstonovou s Delmusem.

Když jsi Rolstonové s Delmusem potichu sdělil své obavy, oba na sebe krátce koukli, a nakonec si slovo převzala Rolstonová. „Služebnictvo zůstalo převážně takové jaké tu za svého působení měla regentka, pár nováčků údajně přibylo, ale nebojte. Vyčlenila jsem část zbrojnošů jako dočasnou výpomoc. Takže v kuchyni máme nejenom lidi v utajení, ale taktéž zbrojnoše na stráži.“ řekla, „Opravdu jsem nic nepodcenila. Ochranu rodu Arteriů a jejich bezpečí beru velmi vážně.“ zdůraznila potichu a podívala se směrem k mladému páru, „Mezi námi.“ podívala se na tebe, „Je větší šance, že ho zabije sama nevěsta po několika minutovém společném soužití, než nějaký nájemný vrahoun, protože Belius je hodně ‚komplikovaný‘ člověk.“
Delmus se jen pousmál. Manželský pár se vaším směrem mezitím ohlédl. Rolstonová jen decentně zamávala s úsměvem Beliovi, který jí zamávání oplatil.

Mapa situace:


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
Tondulin
"Jak je to vůbec s tebou Shael, hodláš v Chorrolu teď pobýt nějaký čas? Mirabelle se stane vedoucím Univerzitní pobočky, já zase kapitánem. Vypadá to že nás tohle město trochu sváže. " Usměju se na Carwen, abych jí taky zapojil do našeho rozhovoru
 
Sarako
,,Výborně." pronesu s klidem, který mi Rolstonová vnesla do srdce.

Pak už se budu jen dál držet mezi hosty, připraven zasáhnout, kdyby se něco pokazilo.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 830

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako a Tondulin
@Tondulin: „Myslím, že naše cesty se brzy rozejdou Aedane.“ pousmála se Carwen, „Má role tvého mistra se pozvolna chvílí ke konci.“ pokračovala pozvolna a tiše, aby ostatní přítomní s výjimkou Mirabelle, která stále těsně vedle vás pokud možno slyšeli co nejméně. „Ale to vše prodiskutujeme zítra v klidu a v soukromý.“ dodala následně, „Ale hodlám se v Cyrodiilu zdržet.“ řekla nakonec a utichla, protože ze sídla vyšla dvojice rytířů v doprovodu služebné, která nesla na červeném polštářku dvojici korun, které nosí hrabě a hraběnka Chorrolu během oficiálností. (více viz. @Oba)

@Sarako: Rolstonová se po tvé reakci pousmála, zůstal jsi stát kousek od nich i s LaRouchovou. Netrvalo dlouho a ze sídla vyšla dvojice rytířů v doprovodu služebné, která nesla na červeném polštářku dvojici korun, které nosí hrabě a hraběnka Chorrolu během oficiálností. (více viz. Oba)

@Oba: Služebná v doprovodu rytířů došla až k Beliovi a Anitě, kteří se jejím směrem pootočili. Delmus opustil Rolstonovou a vyrazil ke dvojici, aby se mohl ujmout oficiálnostem. Hosté zanechali svých diskuzí a mlčky se obrátili na hlavní dění kolem ženicha a nevěsty.

„Belie Arterie, Anito Arteriová.“ promluvil slavnostně Delmus Helbone k mladému páru před nimiž nyní stál. „Prosím poklekněte.“ vyzval následně dvojici, aby dvojice bez jakýchkoliv okolků poklekla. „Belie Arterie.“ zopakoval jméno Belia, „Až nyní povstaneš, povstaneš jako hrabě Chorrolu.“ pokračoval pozvolna a zřetelně Delmus a položil na hlavu Beliovi korunu Chorrolského hrabství.
„Děkuji.“ poděkoval slušně Belius a zůstal klečet.
„Anito Haynová Arteriová…“ nadechl se nanovo Delmus a vzal do ruky korunku Chorrolské hraběnky, „Až nyní povstaneš, povstaneš jako Chorrolská hraběnka.“ položil korunku Anitě na hlavu, „Prosím. Nyní povstaňte, povstaňte jako hrabě a hraběnka Chorrolského hrabství.“ vyzval dvojici. Dvojice se chytla za ruku a povstala. Delmus jen přikývl a poklekl. Následovala Rolstonová, která poklekla téměř ve stejný moment jako Delmus a překonala většinu duchapřítomných hostů, kteří začali Delmusově činu rovněž poklekávat. Symbolicky poklekl i baron s baronkou, Adrianna Arteriová, Chocholka i další hosté postupně poklekli.

Mapa situace:


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
Sarako
Symbolicky pokleknu na jedno koleno, abych též prokázal úctu novému hraběti a hraběnce, přesto však nepolevím v pozornosti a i nadále budu sledovat okolí, připraven zakročit, kdyby hrozilo novomanželům nějaké nebezpečí.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"To neříkej ani ze srandy." Trochu nespokojeně odvětím Carwen a pak pokleknu spolu s ostatními.
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8045 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5468 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7323 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist