Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Overlordi
Sarako
,,Mí věrní válečníci, hordy orků drancují sousední zemi. Pokud naši sousedé padnou, jsme další na řadě. Naši předkové na nás shlíží a my opět vybojujeme jejich jménům čest a slávu." pronesu a pozdvihnu meč: ,,Dnes se země zbarví orkskou krví!" potom nasednu na koně, pokynu jezdcům, aby mě následovali a po boku zvědů vyrazím na pomoc onomu městu.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Dáme je nahoru, hlídka víc uvidí a když se něco bude blížit, tak nám to z vyššího místa mohou i signalizovat. Mezitím se tu pro každý případ připravíme a potom co dorazí, tak nám objasní přesně to co se děje. Vůbec nejlepší by bylo, kdybychom jim tam postavili menší věžičky, kde by se dalo i nějakou delší dobu v pohodě přežívat, ale zatím máme na práci důležitější věci. Zkus si to zapamatovat, k tomu nápadu bych se později vrátil." Pokud mám nějakého písaře, nebo svůj osobní deník tak si to tam zapíši.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
Když uvidím jak uvazuje Loreth koně udělám to samé (původně jsem si myslel, že budeme lovit z koně, ale tak asi ne.. proto jsem si bral ten oštěp) poté se napřímím rozhlédnu se kolem, abych měl přehled o okolí (aby mě něco během lovu nepřekvapilo - vše si prohlédnu očima, nebudu nikam chodit) a netrpělivě budu čekat na lovce.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
MightRider
Odkašlu si. "Ehm ehm, co se tady děje?"
http://steamsignature.com/profile/czech/76561198066457560.png
 
Tondulin
Vezmu si nějakou zajímavou knihu, udělám si pohodlí na židli a budu si číst.
 
Killiaden09
Tonda

Vytáhl jsi knihu která pojednávala o spirituální magii a začetl jsi se do jedné z kapitol která zmiňuje možné použití důchů předků tvých či nepřátelských.

Sarako

Vyrazil jsi v čele následován Yerenou která mávnutím naznačila formaci tvým jezdcům. Zvěd se zařadil vedle tebe a vedl tě k místu bitvy (dorazíš pravděpodobně v noci za 5 tahů)

BadWolf

Když k tobě došly a pozdravil jsi je oba se velmi významě uklonily "Je mi ctí vás poznat sire. Mé jméno je Naeris." řekla žena a nepatrným gestem si upravila vlasy. "Mé jméno jméno je Ashur. Sloužil jsem vašemu otci řadu let a bude mi ctí sloužit i vám." řekl muž nadechl se a pokračoval "No ještě tu nemáme kněží a jiné hodnostáře ale jelikož už se začíná smrákat mohli bychom usednout a začít projednávat nemyslíte pane ?"

Len

Procházel jsi se po táboře a všiml jsi si hloučku vojáků sedících okolo ohně. Byly oblečení v šedých zbrojích s černými rouchy. Všichni kontrolovaly své zahnuté meče a vrhací disky. Dále sis všiml malého zástupu klečícího okolo několika kněžek které mnohohlasem pronášeli modlitbu v Shallasse.

Mopidu

Pomalu se před tebou začínala formovat postava v černém hávu. Cítila jsi jak z ní vychází aura vzteku a nenávisti a čím déle jsi pokračovala v rituálu tím víc se její nenávist stupňovala a zaměřovala se na tebe.

hRDLA

Dění na sněmu


Škorp

Trea vytáhla malí kus pergamenu a přejela po něm prstem. Pergamen zazářil slabým modrým světlem a když zhasl byl na něm zapsán tvůj nápad. "Dám vám ho do stanu pokud půjdeme kolem." Usmála se "Takže co teď ? Zkontrolovat hradbu ?"

Aurelius

Okolo vás je lehký asi do výšky břicha vysoké keře které v lehkém vánku tiše šelestí. Loreth si všiml tvého oštěpu a poptal se " Nechcete spíše použít můj luk sire ? Nebo je plánujete trefovat z blízka ?"

MightRider

Muž i žena se na tebe podívaly :"Řešíme kdo má být cech mistr sire." Muž je starší s lehkou pleší a středně dlouhými vousy spletenými koženým řemínkem těsně u brady. Žena je mladá černo vláska s dlouhými vlasy spletenými do copu který měla přehozený tak že spočíval na jejím rameni. Oba měli na sobě bílou tuniku, hnědé kalhoty a vysoké boty. Muž měl k tomu navíc dlouhý hnědý kabát ,který byl ozdoben zlatými knoflíky ,a opíral se o hůl která byla zdobená psí hlavou s rubíny místo očí.
Upravil/a Killiaden09 dne 16.05.2016 12:48
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Tondulin
Budu pokračovat ve čtení kapitoli o vyvolávání svých předků, třeba se přiučím něco nového.
 
scorpioncz
"Ano, to bychom mohli ..." Rozhlédnu se a omrknu co se všechno vlastně staví. "Doufám že již zbudovali alespoň provizorní nemocnici, někteří mohou být po dlouhé cestě unavení ..." přejdeme k místu kde se staví hradba. Při cestě budu stále obhlížet vše co se staví, abych měl nějakou představu o tom co stavíme a co je potřeba dále stavět.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
"Když se ptáte tak bych dal raději přednost tomu luku." přiznám a pokud mi bude dávat luk vyměním ho s ním za oštěp.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
BadWolf
"Ano, ano. Čeká na nás nyní rozhodnutí zda postavíme nové město zde nebo se přesuneme - čekáme na návrat průzkumníků. Do té doby bych rád slyšel jaké máte stavy, jak na tom celkově jste... jestli někdo něco nepotřebuje a naopak jestli někdo nemá nějaký návrh. Tak prosím."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Killiaden09
Tonda


Po určité době čtení jsi si zapamatoval gesta potřebná k provedení kouzla a dočetl se o potřebě mít dobrou zásobu magické energie a (později nebude třeba) i notnou dávku soustředění. Také musíš být zadobře se svými předky a pokud jsi je určitá možnost že přijdou i bez toho aby jsi je zavolal. Najednou do stanu nakoukl Draien: "Ah už jsem se lekl že vás budu budit. Máme nečekanou návštěvu pane."

-Naučeno kouzlo Přivolání předků-

Sarako


4 tahy

BadWolf


Rytíř i oba příchotzí rádci se posadily. Jejich zástupci si stouply za ně. Po chvíli ticha jsi viděl přibližovat se dav lidí vedený Akronem který na tebe již z dálky mával. Za ním šlo dalších šest postav. Dvě na sobě mají roucha, dvě mají lehce zdobené avšak jednoduché fialové šaty a poslední dvě na sobě mají lehké kožené zbroje s pokovanými rukavicemi a rameními chráničemi.

Škorp


Jak jsi procházel táborem všíml jsi si že většina přístřešků už je hotových a někteří lidé jsi již začali vypůjčovávat krumpáče pro vykopání kamenů pro základy domů. Také jsi si všiml tří tyčí okolo kterých byla většina vozů s materiálem nedaleko od míst kde stojí ledová hradba místo budoucího skladiště. U samotné hradby na které se nyní houpalo velké množství ledorytců a opracovávalo jí do podoby hradeb pomocí svých dlát jsi našel i Arcimága se skupinou noviců jak stojí nad podobným modelem mapy jakou vytvořila Trea.

Aurelius


Loreth ti podal luk a toulec s dvaceti šípy a převzal od tebe oštěp. Jeden z lovců vystrčil hlavu z houští a podíval se na vás "Vystopovali jsme stádo na mítinu pouze kousek odtud. Geal čeká na místě a hlídá."

Tahy bez odpovědi

Upravil/a Killiaden09 dne 16.06.2016 21:07
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Leneren
Zeptám se někoho v mé blízkosti jestli se už vojáci vrátili
 
BadWolf
Uvítám příchozí a zběžně jim představím téma dnešní rady. Pak počkám až se někdo ozve.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
Doufám že tam vystaví dobré cimbuří a mnoho věží. Na věže můžeme dát (řeknu něco co můj národ dává ... asi kouzlící ledový krystaly), který budou bránit město." Kouknu spokojeně na hradbu. "Docela by mě zajímalo, jestli se v okolí vyskytují nějaké osady nebo města ... ale nemyslím banditů nebo podobných věcí, ale civilizací. Nebo pokud to dokázali i jiní zástupci naší rasy."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
„Fajn. Jdeme na to?“ optám se a přehodím si toulec přes záda. Nanečisto vyzkouším tětivu luku a následně uchopím šíp, abych byl připraven střílet. Dále již budu pokračovat podle pokynů zkušených lovců.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Tondulin
Po tom co mě Draien vyruší zaklapnu knihu a nechám ji ležet stole. "S kým máme tu čest?" zeptám se a vyjdu ven ze stanu.
 
Killiaden09
Tonda


"Zdá se že jde o zdejší Drakoniány pane ... zdají se být celkem vyděšení ..." řekl Draien a když jsi vyšel ze stanu opravdu před tebou stáli dva zástupci tvé rasy - dva muži a žena. Ovšem oproti hloučku vesničanů který stál okolo byly výrazně pohublý a měli pouze potrhané kusy oblečení. Ve tváři měli přesně dle Draienových slov směsici vyděšení a únavy ... avšak i něco co ti připomělo údiv.

Sarako


3 tahy

BadWolf


Hlášení zvědů:
Na východ odtud bylo nalezeno pobřeží moře. Většinou je to však otevřená planina beze stromů. Také tam jsou známky námořního střetu ale bez bližšího průzkumu není možné určit dobu před kterou se střet udál. Dále pak na severo-západ byl nalezen v horách pramen řeky. Je o dost dál a je tu možnost že ten střet mohl být nedávný a mohly bychom narazit na komlikace...

Dění na sněmu



Len


Voják sedící poblíž ohně zakroutil hlavou "Ne pane ale Stopaře občas doprovázý cvičení havrani ... určitě se brzy ozvou." Další ,aniž by se otočil jen suše konstatoval "Tuším že to byla Waerova skupinka ne ? Ten úkol už maj určitě touhle dobou splněný a jen po sobě uklízý nebo se rozhlíží po dalším cíli ..."

Škorp


"Možná trpaslíci by tu mohly být ne ?" řekla Trea s úsměvem a vydala se k Arcimágovy. Ten si mnul svůj dlouhý bílý vous a probýral s novici rozpoložení některých budov. "... ne nový magický dvůr a knihovna nebudou vybudované na štítu hory ... bylo by to zbytečně vysoko a komu by se tam chtělo šplhat hmm ?"

Aurelius


Loreth i lovec přikývli. Zkusil jsi tětivu a byl jsi překvapen jak snadno se dá natáhnout a s jakým tahem se vrací. Je možné že je to kvůli runám vyrýtých na něm ale nemáš dostatečné znalosti run aby jsi to poznal. Plížili jste se křovím když jsi zaslechl šum řeky. Po nějaké chvíli jste dorazili ke keři kde seděl druhý lovec který už měl vedle sebe zabodlé dva šípy a luk připravený k výstřelu. " Napočítal jsem celkem tři kusy na odstřel. Jenže ten poslední mi zašel mimo úhel ...měl by být někde vlevo u jezírka do kterého teče vodopád." řekl anižby spustíl zrak z mítiny.

Tahy bez odpovědi

I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
scorpioncz
"To je fakt ... trpaslíci by mohli ..." poznamenám tiše a zamyšleně, ale přitom ne moc nadšeně. Když přijdu blíže k arcimágovi, tak hned s úsměvem odvětím jeho plánům. "A proč by ne? Na štítu hory by to vypadalo krásně, jak by se stavba tyčila. Navíc by se lépe bránila při, nedej bože, útokům. Vždycky si můžete spravit nějaký teleport, který by vás dostával nahoru a dolů .. nemám pravdu? Mimochodem co jste vymysleli během mé nepřítomnosti?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Leneren
Počkám tedy
 
Tondulin
"Nuže, poslouchám, s čím za mnou přicházíte?"
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Overlordi - Diskuze, nápady a otázky Zdejší kobky 20 11.01.2016 18:51
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4100 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8069 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5491 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4663 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12502 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7347 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6418 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6236 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7432 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist