Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Overlordi
Sarako
,,Přeci nemůžu nechávat všechny úkoly jenom na tobě. máš nárok si taky odpočinout." řeknu s úsměvem Yereně a napiji se.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
hRDLA
Sednu si a budu se tvářit důležitě než se něco stane.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Aurelius
Vyčkám a vyslechnu si s čím přichází Loreth.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Tondulin
"Dobře já zatím půjdu najít vhodné místo, pro most." odpovím Draeinovi a poté půjdu najít nejúžší místo řeky poblíž tábora kde bychom mohli postavit most a nestálo nás to tolik dřeva.
Upravil/a Tondulin dne 31.01.2016 12:19
 
Leneren
Mírně pozvednu obočí a seženu nám nějáké židle na které se můžeme posadit "pokračujte" promluvím, jakmile se usadí
 
Mopidu
"Zatím, nic lepšího než udělat si stabilní opevnění teď asi cenu dělat nemá, hlavní je, mít pevný bod. A čluny rovnou využijeme, pamatuje si někdo, kudy byl ten dým na obzoru?" promnu si ruce "Jestli tam někdo přece jen je, tak útok z vodní strany budou čekt nejmíň"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Killiaden09
Tondulín

Rozloučil jsi se s Draienem a vyrazil se porozhlédnout po břehu řeky aby jsi nalezl vhodné místo pro most (potrvá 2 příspěvky).

Sarako

Když jsi se napil ucítil jsi jemnou chuť červeného vína dosti (pravděpodobně z Acheronských zásob ) "Máme ještě pár hodin před sebou než zapadne slunce. Pak si klidně odpočinu." Řekla Yerena s úsměvem a začala si prohlížet plány města.

BadWolf

Jak jsi procházel okolo jednotlivých karavanů viděl jsi své lidi jak se snažili užitečně využít svůj čas. Řemeslníci kontolovaly vozy, Kněží stály na stoličkách a přednášely o tom že zničení Acheronu bylo znamení vašich bohů Sugrama a Nerana. Ženy procházely okolo s košíky plnými jablek a nabízely je lidem jako svačinu. Vojáci buď stáli na kraji tábora nebo seděli u provizorních ohnišť různě po táboře. Za chvíli jsi si všiml ženy a muže (oba v poloplátových zbrojích s červenými plášti a meču u pasů) jak kráčí k tobě .

Len

Naznačil jsi sluhovy aby tě i se zvědy dovedl ke tvému stanu. Když jste se k němu dostaly a všly dovnitř viděl jsi menší ohniště uprostřed stanu vedle kterého byly rozmístěno několik lavic z černého dvřeva. Když jsi u sedl a pokynul zvědům poklekly a podaly hlášení: "Můj pane zjistili jsme že cesta dolů je dostatečně velká a bezpečná k tomu abychom sešli i s vozy až do podzemí. U východu z teto cesty je velká jeskyně s jezerem osvětlená mohutnýmy krystaly které rostou ze stropu. Bohužel našli několik desítek stop a vyhaslích ohnišť ... mohlo by jít o trpaslíky ale také o gobliny nebo jiné temné elfy..."

Mopidu

"Ale ale né tak zhurta. Především proč posílat lodě když mužeš po vodě poslat své nemrtvé ? Oni kyslík nepotřebujou a mohou nepřítele napadnout bez toho aby si jich všiml ... Navíc ani nevíme jestli to je vesnice nebo jen bojiště." Řekl známý hlas za tebou a když jsi se ohlédla spatřila jsi svou Salyz jak se k tobě pomalu přibližuje. Salyz je Lich a mistrině v Temné a vzdušné magii. Jakožto lich již nepotřebuje Hůl na vyvolání nemrtvých přesto ji však stále nosí neboť jí dělá ještě mocnější než je.

hRDLA

Vešel jsi dostanu a všiml si velkého ohniště okolo kterého byly rozestavěno několik lavic a lehce zdobené křeslo do kterého jsi usedl. Svengir si sedl vedle tebe a společně jste čekaly než s eshromáždí zástupci kast. potrvá 2 příspěvky. mužeš komunikovat s Svengirem nebo čekat

Škorp

"Když bude potřeba mužeme nějaké jídlo vyčarovat ne ?" usmála se Trea. "To je pravda ale moc ho nebude... uvidíme jak si vystačíme ... no půjdu říct novicům aby vztyčily ledovou zeď a vy Scorpiasy by jste s Treou mohly obstarat nějaké zkušené Ledorytrce aby z té stěny pak udělaly pořádný val ... zbytek nechte na mě. " Řekl Kreon zveda je se od stolu.

Aurelius

"Mám dobré zprávy. Několik lovců zahlédlo velké stádo jelenů ... bylo v něm několik slabých kusů které by bylo třeba odlovit."

MightRider

"No dobrá seženu to ale bude to chvíli trvat ... " Řekl Garm uklonil se a ztratil se v davu lidí. Mezitím jsi se vydal oblížet okolí. Řeky okolo tvořily výbornou obranu před nepřítelem a les byl na první pohled zdravý tudíš z něj jistě budou kvylitní stavby a jiné výrobky.
Upravil/a Killiaden09 dne 31.01.2016 12:47
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
BadWolf
Počkám, co mi rytíři chtějí.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Mopidu
"mmmm, to je pádný argument, dobře, vrátil se už skaut? Docela by se hodilo vědět, jak na tom teda jsme, ale nevadí, pošlete jich tak dvacet skrz vodu to pořádně omrknout"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Leneren
"Hm.... Pošlete další jednotku zvědů ať zjistí okoho jde. Zatím budeme tábořit na povrchu"
 
scorpioncz
"Hmm ... dobře, ale potom bych rád pokračoval oním skladištěm, když bude všechno pod střechou, tak to vydrží déle. Nemluvě o tom že se to dá využít jako dočasný přístřešek a podobně." Krátce se rozloučím a vyjdu ze stanu ven. Otočím se na Treu, "Nějaké nápady kde se momentálně zdržují nejlepší Ledorytci? Od příjezdu sem jsem je neměl možnost spatřit."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,To záleží na tom, jestli zvědové objeví v blízkosti nějakou menší osadu, vesnici, nebo nomádský tábor, kde by neměl být problém přinutit zdejší obyvatele k poslušnosti, nebo je zotročit. Jelikož se naše zásoby ztenčují, chci mít připravené všechny jezdce k útoku." potom už jen budu sedět, usrkávat vína, kochat se stepní krajinou a vyčkávat příjezdu zvědů.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
„Výtečně.. tak hned vyrazíme..“ odpovím s úsměvem a pokud nebude mít Loreth nic proti požádám o oštěp (popř. o luk pokud jsme zvyklí lovit s lukem) a vyhoupnu se do sedla, „..ať přiložím ruku k dílu.“ dodám poté.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
hRDLA
tak nakonec budu čekat

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
MightRider
Půjdu blíž k řece a pořádně si ji prohlédnu (od oka zjistím čistotu a kolik je v ní ryb přibližně). Poté si půjdu projít davy, s konkrétním cílem najít stavitele.
http://steamsignature.com/profile/czech/76561198066457560.png
 
Killiaden09
Tondulín

Šel jsi proti proudu ale nalezl jsi pouze rozbouřenější řeku rozhodl jsi se tedy vydat po proudu Zbývá jeden příspěvek

Sarako

Po nějaké chcíli jak jste tam seděli jsi v dálce zahlédl blížící se skupinku jezdců."Hmm do bylo rychlé ... mám svolat nějaké jezdce ? Ikdyž je pravda že to nemusí být naši..."

BadWolf

Rytíři k tobě došli a uklonily se :"Dobrý den Sire hádám že právě směřujete na směm... Smíme vás doprovodit ?" zeptal se muž Muž se zdá být velitelem kvůli lépe zdobené zbroji než jakou má žena vedle něj a všiml jsi si že se mu pod pláštěm u pasu rýsuje rukojeť parírovací dýky. Žena vypadá že je druhá ve velení a má za opaskem dýku s delší čepelí. Oba u jsou vyzbrojeni dlouhými meči které se dají použít jak jednou tak oběma rukama.

Len

Při tvých slovech jeden ze zvědů vzhlésl a řekl :"Můj pane dovolte mi velet druhé skupině ušetří nám to čas při hledání posledního nalezeného ohniště." S jeho slovi k tobě vzhlédli i ostatní zvědi. Všichni se zdají být celkem unavení ale zachovávají si výrazy profesionálů.

Mopidu

Salyz na tebe pohlédla a pronesla "Hmm ... možná by bylo lepší s další akcí počkat do setmění ... nejen že budeme mýt výhodu noci ale budeme moct zaútočit z více stran než jen z vody ... a mezitím co budeme čekat tě naučím vyvolávat víc než jen kostlivce a zombie co ty na to ? A při tom mužeme počkat na toho špeha.."

hRDLA

Čekal jsi ve stanu společně se Svengirem který si mezitím připravil a zapálil svou dýmku. Po nějaké chvíli se začali dostavovat první zastánci kast. Zbývá jeden příspěvek

Škorp

Trea za tebou vyšla ze stanu a na chvíli se zamyslela. Pak se podívala na jednu stranu průsmyku "Myslím že jsem nějaké viděla jít tímhle směrem když jsme stavili stan.... " usmála se a pomalu se vydala k místu kde by měli být Ledorytci

Aurelius

Loreth se na tebe udiveně podíval ale nic neřekl. Vzal jsi si luk a teoulec z jednoho vozu který byl naložen zbraněmi a vyrazil za Lorethem který mezitím připravil koně. Když jsi ho našel držel již dva koně -bílého a černého."Lovci na nás čekají na kraji tábora. Cesta bude nějakou chvíli trvat pane ... až dorazíme na místo budeme muset sesednout a vystopovat jě pěšky."

MightRider

Došel jsi až na kraj řeky a viděl naprosto průzračnou vodu. Zpozoroval jsi jednoho staršího muže jak sedí na břehu a loví ryby. Vypadalo to že mu docela berou jelikož měl vedle sebe dva kýble z nichž jeden byl plný. Poté jsi šel hledat stavitele. Našel jsi je zhruba po hodině hledání u jednoho z povozů který na sobě měl spousty beden. Všichni byly odění do bílé zástěry. Někteří seděli u ohniště a připravovali si jídlo, jíní, kteří stáli o kousek dál, pokuřovali jemný tabák za pomoci dřevěných dýmek.
Upravil/a Killiaden09 dne 03.02.2016 20:41
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
BadWolf
"Ano, za jisté." odpovím. Po nějaké době se zeptám "Co váš řád? Jak to zvládáte?"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
hRDLA
čekám

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
MightRider
"Pánové? Doufám, že máte pohodlí. Užijte si ho co nejvíce, brzy začneme budovat nové místo k žití a to bude dřina. Teď jste novým cechem stavitelů, vyberte si prosím cechmistra a pošlete ho za mnou. Taky bych potřeboval někoho spolehlivého, aby vyslal měřiče. Chci vědět, kolik tahle oblast měří. Pokud neumí počítat obsahy a takové věci, ať zajdou za matematiky."
http://steamsignature.com/profile/czech/76561198066457560.png
 
Leneren
"za hodinu vyrážíte zpět, tentokrát si vemte více lidí. Konec" propustím je a budu čekat až se vrátí jiní zvědi
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Overlordi - Diskuze, nápady a otázky Zdejší kobky 20 11.01.2016 18:51
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8046 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5469 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7324 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist