Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Zapomenuté proroctví
kissko384
Ak mám pri nohe nejaký kameň, zohnem sa a hodím ho po ňom. Dýky hádzať nechcem. Ak nie, pokúsim sa vyhnúť jeho útoku, spraviť protiútok a následne uhnúť za najbližší strom.
Ďakujem za každú raduWink
Jedného pekného dňa si snáď nastavím aj profilovku Grin
 
KinimodLP
Přistoupím k elfce sedící na lavičce a slušně se jí zeptám, jestli si mohu přisednout.
 
Adrian_S
"Na padlé bratry!" přiťuknu si s jarlem a ukážu mu rukou, aby se kdyžtak posadil k nám, "Jen jsme plnili váš rozkaz, pane. Navíc, s některými těmi zm*dy jsem měl nevyřízené účty..."

Ohlédnu se na Godfreye, "Jen něco málo vím o Ralvánských.. Jsou to bestie. Neznám jejich pány, ale do hlavy dostávají takové myšlenky, o kterých si MY můžeme jen nechat zdát. Navenek jsou horkokrevní jako MY, ale uvnitř jsou chladní a bezcitní. V boji to můžeš vidět.. jak si bojoval ty? Předpokládám, že s touhou zabít co nejvíce lidí a snažit se přežít, že? Oni právě ne!
Když... když jsme utíkali z Bronusu a pár z nás se muselo bránit, viděl jsem, jak se pět našich řítilo proti jednomu Ralvánskému." otočím se i na jarla, "Víte, co udělal? Než k němu doběhli, padl na kolena, zavřel oči, sepnul ruce a něco si říkal. A když byli naši tři sáhy od něj, poklidně vstal již se zbraní v ruce a s úsměvem je všechny zmasakroval... VŠECHNY!!"

Pokud mi ještě zbylo něco v medovině (tak na 4 loky), loknu si jednou a dodám, "Zabít jednoho Ralvánského je stejné jako dát nohu do klubka hadů..."

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Sarako
Adrian_S + MightRider
Když se Godfey zeptá jarla na bitvu u Černobažin, odpoví:,,Byla to velká bitva. Bojoval jsem v ní a můj mladší bratr tam padl po mém boku. Bojovali jste někdy proti Purpurovým helmám? Ve svých plátových zbrojích purpurové barvy se pohybují rychle, jsou to zdatní šermíři a jejich těžké kuše dokáží prorazit i to nejlepší brnění (Purpurové helmy jsou elitní jednotkou Ralvánského impéria). Ti se dokáží vyrovnat našim Huscarlům i Berserkům." na chvíli se odmlčí a pokračuje:,,Co já vím, tak tam bojovalo mnoho jarlů a lordů. Tehdy králové z Carygy byli jednotní, tehdy Dhurzgar nepletl nikomu hlavu s tím podivným světem Dhorlagu, velkých armádách, které tam čekají a Dhorlagskou ocelí, která prý umí pozřít duše padlých nepřátel. Viděl jsem ten kus temně zeleného kovu se spoustou malých pulzujících žilek a ani na chvíli jsem nepřemýšlel o tom, že bych ho vyměnil za svou víru ve staré bohy."
(Každý velitel, lord, nebo jarl dokáže vést družinu o velikosti max. 10x úroveň vojáků. Pro použití většího počtu vojáků v bitvě je nutné přesvědčit ostatní lordy a uspořádat vojenské tažení, nebo najmout žoldnéřské velitele. Vojenská posádka v hradech se nepočítá do maximální velikosti vojenské družiny.)
Pak se podívá jarl na Ragnara:,,Tak že ty jsi viděl bojovat jedno z těch Dětí světla? Jsou to Fanatici. Každého, kdo nevěří v toho jejich Pána světla zabijí. Pokud zemře se zbraní v ruce, má štěstí. Pokud ho dostanou živého, dlouho ho mučí a nakonec upálí."

Vojsko Jarla Olafa:
Hrdinové: 2 / 2
Pěchota: 26 / 70
Střelci: 9 / 30

Tondulin
Železnou mříž se ti povedlo otevřít na druhý pokus (padlo 8 a 17, +8 zkušeností).
V této místnosti se nachází čtyři zatím neotevřené sarkofágy a na kamenných dveřích před tebou se nachází hádanka psaná zlatým písmem:
Žena s křídly, neporadí.
Svým pohledem muže svádí.
Její náruč plná rozkoší,
připraví muže o duši.

Pod textem se nachází i čtyři pozlacená tlačítka s písmeny rozestavena do čtverce:
S B
C U

Odpověď na hádanku je klíčem ke dveřím. Pro zadání klíče je možné zmáčknout jedno tlačítko vícekrát.
(Stačí, když mi napíšeš jedním slovem odpověď.)
http://files.uloziste.com/86121f598d7d60f9/29062015055.jpg

KinimodLP
,,Samozřejmě." odpoví s úsměvem Elfka.

kissko384
Kámen na blízku není, a tak zaútočíš na loupežníka svými dýkami. Po sérii útoků padne loupežník mrtev k zemi (padlo 15, 8, 15, 12, 11 a 16, celkem -18hp, +8 zkušeností). Loupežníkovi se podařilo zasáhnout pouze jednou (padlo 13, 11, 7, 10 a 18, -5hp). Kouzelnice mezitím ledovými hroty zabila jednoho z loupežníků, kteří se jí snažily zadržet. Poslední loupežník zahodí kyj a prchá pryč.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sekce Vlastnost, Perky, Kouzla a Inventáře je pravidelně aktualizována.
http://www.skyrim...ost_163742

Upravil/a Sarako dne 30.06.2015 18:15
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
kissko384
Zložím dýky. Pobehnem kúsok za tým posledným, pozriem sa ktorým smerom beží. Potom sa vrátim a prehľadám telá.
Podľa čoho určuješ hp nepriateľa? Lebo každého zatiaľ zabil iný počet Grin
Upravil/a kissko384 dne 30.06.2015 18:30
Ďakujem za každú raduWink
Jedného pekného dňa si snáď nastavím aj profilovku Grin
 
Adrian_S
"Ano, pane, viděl jsem je." kývl jsem hlavou, "Nebýt mých rodičů, kteří se mě snažili dostat z vesnice co nejdál, asi bych tu už nemluvil s vámi..." na pár vteřin hodím hlavu do sněhu, pak se zase vrátím, "Proto říkám: Mrtvej Ralvánskej je dobrej Ralvánskej!"

Na chvíli se odmlčím, pokud bude Godfrey promlouvat k jarlu. Z batožiny si vytáhnu bochník chleba a najím se, a až rozhovor mezi jarlem a Godfreyem skončí, zeptám se jarla, "Co bude teď, pane? Potáhnem na ně, nebo se vrátíme zpět na državu?"

Upravil/a Adrian_S dne 30.06.2015 18:49
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
KinimodLP
Posadím se k elfce. „Tady v Nirikově dole je krásně. Přesný opak cesty sem.“ podívám se na svůj luk. „Víš, mám tu od otce doručit dýku pro nějakého Varise Balotha. Problém je v tom že nevím, kde ho mám najít, tak jsem se chtěl zeptat jestli by jsi mi nepomohla.“ mírně se na elfku usměju a počkám na její odpověď.
 
Tondulin
"Vskutku snadná hádanka."pomyslím si, zadám heslo Succubus a budu čekat co se stane.
 
MightRider
"Ach, tak nic. Vypadá to, že jsou stejně zdatní válečníci jako my, hlavně ti purpuráci."
"Nechť nad námi starší bdí."

"Jak moc znáte ralvánské lordy, můj jarle? Dokázal by jste říci, kterého z nich by jsme se měli bát a naopak, ze kterého by jsme si neměli dělat nic?"

Upravil/a MightRider dne 01.07.2015 13:54
http://steamsignature.com/profile/czech/76561198066457560.png
 
Sarako
Adrian_S + MightRider
Jarl Olaf se podívá na Godferye:,,Na to není snadná odpověď. Lord Falington byl nejlepším šermířem v celám Ralvánském impériu, dokud mu v souboji Daltmorský lord Alechandro neusekl ruku. Zkrátka každý z nich má své silné i slabé stránky. Například lord Qarton z Malverionu není nejhorší bojovník, ale je to zbabělec. Má k dispozici hodně vojáků, ale do bitvy posílá jen své generály a sám vše sleduje z uctivé vzdálenosti."
Ragnar si mezitím snědl kus chleba (inventář upraven) a pak položil jarlovi svou otázku.
,,Ztratili jsme hodně mužů a máme dost raněných." pronese jarl:,,Mým cílem bylo, aby lord Rawlton vylezl ze svého hradu Frigstone a vydal se k téhle prašivé vesnici. Zatímco bude pryč, Jarlové Heifnir, Thongar, Aedin a Fjorig napadnou Frigstone, který bude hlídán pouze stálou posádkou 170 mužů, takže se setkají s minimálním odporem. Lorda Rawltona není těžké vyprovokovat, proto si myslím, že by měl náš plán fungovat."
Jarl se usměje a napije se z láhve medoviny. Seveřané mezitím dokončují poslední přípravy k vyplutí.

Tondulin
Kamenné dveře se s rachotem otevřou (+12 zkušeností). Před zebou se nachází čtvercová místnost. U stěn napravo i nalevo jsou umístěny knihovny se spoustou polorozpadlých knih a u protější stěny se nachází psací stůl s několika zásuvkami a židle.

http://files.uloziste.com/86121f598d7d60f9/02072015056xx.jpg

KinimodLP
Elfka zavře knížku a povídá:,,Varis bude pracovat v dolech až do večera, pak půjde s ostatními horníky do hospody. Budete muset počkat, protože do rubínového dolu vás nepustí. Varise poznáte podle krátkých černých vlasů a dlouhé bradky." (padlo 16, úspěch, +1 zkušenost)

kissko384
(Někteří byli zraněni Ledovou aurou, kterou na sebe seslala kouzelnice. Rozhodla kostka.)
Popoběhneš za prchajícím loupežníkem. Utíká směrem na severovýchod. Když se dáš do prohledávání těl, najdeš několik mincí (Kořist: 9 stříbrňáků).
Při prohledání posledního těla za sebou uslyšíš hlas:,,Děkuji ti."
Otočíš se a hledíš do tváře mladé lidské dívky s dlouhými černými vlasy.
,,I když jsi ty loupežníky pobil nejspíš kvůli jejich penězům, jsem ti vděčná. Nejspíš by mě prodali do otroctví, pokud by mě předtím rovnou neznásilnili." pronese kouzelnice, na chvíli se odmlčí a pokračuje:,,Jmenuji se Mariana a studuji na magické univerzitě kousek od města Feruchio."

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sekce Vlastnost, Perky, Kouzla a Inventáře je pravidelně aktualizována.
http://www.skyrim...ost_163742
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
MightRider
"Doufejme, že plán vyjde."

Pak vytáhnu chleba a rybu a pořádně se najím, ať mám dost síly na návrat na Carygu.

Upravil/a MightRider dne 02.07.2015 21:41
http://steamsignature.com/profile/czech/76561198066457560.png
 
Adrian_S
"Měli bychom se připravit k bitvě... Možná.. nachystat nějaké pasti nebo je něčím překvapit." navrhnu jarlovi, "Pokud mě pánové omluvíte, najdu nějakého ranhojiče.. ta rána se mi moc nechce zacelit.." a ukážu na jednu z velice nehezkých neošetřených zranění.

Pokud nikdo nebude namítat, dopiju medovinu, zahodím lahev a odejdu do vesnice vyhledat nějakého ranhojiče, který nebude "zatížen" zraněnými (třeba bude odpočívat).

"Smím požádat bratra o pomoc? Potřeboval bych tohle ošetřit..." ukážu svá zranění a pokud nebude nic namítat, zeptám se, "Nemohl bys mi kdyžtak ukázat, jak bych si to mohl během bitvy vyléčit sám? Kdyby to náhodou... nedopadlo dobře a zůstal bych sám... abych přežil."

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
kissko384
"Ja som Haldir." predstavím sa a pristúpim k nej "Nie si zranená? Nemala by si tu zostávať, sledovalo vás aj niekoľko škretov." pomôžem jej vstať "A mýliš sa, nezabíjam kvôli peniazom." usmejem sa na ňu.
Ďakujem za každú raduWink
Jedného pekného dňa si snáď nastavím aj profilovku Grin
 
KinimodLP
„Ah, do večera času dost…“ odpovím a poškrábu se po hlavě. „Víte, co? Já mám tady v okolí ještě něco na práci. Kdybyste mi řekla kde pan Baloth bydlí tak bych mu dýku donesl přímo domů.“.
Upravil/a KinimodLP dne 02.07.2015 22:55
 
Tondulin
"Mají tu dveře s hádankou, musí tu někde být nějaké peníze a ne jen blbé knížky." povzbudím se a kouknu se do přihrádek stolu.
 
Sarako
Adrian_S + MightRider
Oba:
Godfrey se pustí do jídla (Inventář upraven. Jsi dost najedený, takže budeš moci vynechat večeři.) a jarl Olaf povídá Ragnarovi s úsměvem:,,Až sem lord Rawlton dorazí, tak už tady nebudeme. Najde jen spálenou vesnici."
Když se Ragnar zmíní o ranhojičovi, jarl nad tím jenom mávne rukou a pak s Godfreyem sledují, jak Ragnar sejde dolů do vesnice.

Adrian_S:
Když dojdeš do vesnice, většina domů stále hoří. Poblíž drakkaru se starají dva felčaři o zraněné, přitom jin pomáhá několik vojáků. Jeden z felčarů ovazuje zakrvácené čelo jednoho ze zraněných válečníků. Druhý se mezitím snaží vyjmout kulku ze stehna. Svým nožem nařízne seveřanovo stehno, zatímco ho tři další válečníci drží. Seveřan se silně zakusuje do klacíku a přitom třeští oči. Zraněných je tu celkem dost a jelikož tu jsou k dispozici pouze dva ranhojičové, nějakou dobu potrvá, než se dostaneš na řadu.

Tondulin
Při prohledávání psacího stolu najdeš, kromě starých pergamenů a dvou prázdných kalamářů, malou okovanou truhličku s visacím zámkem (střední zámek: 20) a několik stříbrných mincí (Kořist: 11 stříbrňáků).

KinimodLP
Elfka ukáže na kamenný domek na okraji vesnice:,,Tamhle, je to ten druhý od konce řady. Ten s dřevěnou lavičkou pod oknem, ale radši se ho snažte zastihnout, než vleze do hospody. Když se napije bývá pěkně sprostý a není sním rozumná řeč."

kissko384
,,To bude v pořádku, jen budu mít na rameni pěknou modřinu (1 zásah kyjem od loupežníka) a co se střetů týče, poslední dobou se jich tu po lese potuluje čím dál tím víc." odvětí Mariana a mne se rukou
,,A kvůli čemu tedy zabíjíš?" zeptá se Mariana, když jí pomůžeš vstát.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sekce Vlastnost, Perky, Kouzla a Inventáře je pravidelně aktualizována.
http://www.skyrim...ost_163742

Upravil/a Sarako dne 03.07.2015 20:50
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Adrian_S
Stoupnu si do řady a počkám, až se to trochu "vylidní"... Pokud bychom museli odjet a nestihli by mě ošetřit, požádám je až na lodi.
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
KinimodLP
"Dobře, pokusím se." vřele odpovím a poděkuji za rady. Potom vstanu z lavičky a odejdu elfce z dohledu na nějaké místo kde je pěkně vidět na hospodu. Tam budu čekat, dokud neuvidím Varise, jak z ní vychází.
Upravil/a KinimodLP dne 03.07.2015 22:03
 
MightRider
"Felčaři.. Pokud nejsou rány hluboké, měly by se zahojit samy. Tělo si musí zvykat. Pokud opravdu nejsou hluboké." Pronesu potom, co Ragnar odejde.

"Můj jarle, kolik mají ostatní jarlové dohromady vojáků? Víte to? A, co když jarl Rawlton nevytáhne paty z hradu?"

http://steamsignature.com/profile/czech/76561198066457560.png
 
kissko384
"Nie som vrah, ak sa pýtaš na to. Videl som, že potrebuješ pomôcť tak som ti pomohol. Telá som prezeral kvôli šípom, nemám ich zas tak veľa. A tých pár mincí im už chýbať nebude." chvíľu mlčím "Kam cestuješ, ak sa môžem spýtať?"
Upravil/a kissko384 dne 03.07.2015 22:24
Ďakujem za každú raduWink
Jedného pekného dňa si snáď nastavím aj profilovku Grin
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Zapomenuté proroctví: Diskuze, Statistiky, Inventáře, ... Zdejší kobky 46 29.06.2015 17:57
Mayská proroctví, fenomén 2012 Archív fóra 55 10.08.2012 17:35
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8041 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5466 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4644 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12477 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7322 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6219 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7411 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist