Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Věk Vzestupu
BadWolf
"Jo, slyšel jsme je taky. A hmm... asi si... no možná.. ne, nic si nedám... zatím. Díky."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
matthew074
Ihned čapnu klíčky dokud mám čas odemknu postupně zamčenou skříňku ve skříni a poté trezor. Prozkoumám jejich obsah.
 
Matthew
scorpioncz
BadWolf:
"Dobře ... kdyby jsi změnil názor jen řekni ... včera jsi to tu celkem rozproudil." dořekl s úsměvem krčmář a vrátil se za pult. Za chvíli se nad schody otevřeli dokořán dveře a rozespale z nich vyšel jeden z noviců, za ním se hned ozývalo "No no! tak jdeme! dělejtéé!" hned se vynořil další z noviců a začali pomalu scházet dolů a hned jak tě uviděli tak si k tobě šli přisednout "Dobrý ráno!" začal jeden z nich a druhej si jen sedl.

Matthew074:
Otevřel jsi malinkým klíčkem dřevěnou truhličku ve skříni a uvnitř jsi našel perlový náhrdelník s lístečkem s červeně napsaným vzkazem "Miluji tě" takže to bude nejspíš dárek nějaké ženě. Poté jsi přešel k trezoru, je to menší kovový trezor, ale i tak musí být pěkně těžký, zasunul jsi klíček a otočil v zámku ... otevíráš dvířka ... a tam leží nějaké papíry, které podkládají dva nádherné a skvěle vybroušené modré safíry! nemusíš být znalec aby jsi uhodl že to nebudou nějaké levné odštěpky nebo nekvalitní kopie. Za safíry sis všiml ještě malého váčku plného mincí. Ze zadveří jsi uslyšel výkřiky, jakoby někdo křičel ve smrtelné agónii ... ještě jsi uslyšel jak se odněkud vynořili další obrněnci, kteří nejspíš běželi pomoct těm dvěma co jsi vylákal, po chvilce jsi uslyšel tasení mečů a další výkřik.

S3cR3:
Pomalu cestuješ do hrobky (1/4). Jdete po pobřeží moře a v okolí vidíš jen les ... a to moře. V dálce před sebou vidíš ještě hory, tedy ty vlastně vidíš i na druhé straně od moře a za sebou ještě vidíš zavřené brány města.

Aurelius a Mopidu

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
matthew074
Náhrdelník schovám do kapsy u kalhot a přikročím k sejfu otevřu ho safíry čapnu a schovám do té nenápadné kapsy ve své vestě. Papíry také nenechám ležet ladem seberu pár lístů složím a uložím do kapsy poté co uslyším výkřiky rozhlédnu se po místnosti jestli zde není jiná cesta ven například okno. Pokud ne pomalu přistoupím ke dveřím a chvilku budu pozorně poslouchat zvuky z druhé strany. Pokud se bude zdát že je vzduch čistý výjdu na chodbu a pokusím se budovu opustit oknem které jsem nechal otevřené jestli nebude jiná možnost vydám se po schodech dolů zpět do sklepa a zase ven nebo hlavním vchodem.
 
Matthew
Aurelius
Nejbližšího kostlivce se pokusím několika údery meče domlátit. Následně mu oddělit hlavu od těla, protože kostlivec bez hlavy toho moc nezmůže. Následně si prohlédnu bojiště, co dělá král nemrtvých ?


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
BadWolf
"Hohohó! Studenti co se vyhrabali z postelí! Se jen tak nevidí!"

"Takže, na kolik ještě budem čekat?"

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
Aurelius a Mopidu:
Aurenil se ještě rychle přesunul k dalšímu kostlivci a oddělil mu hlavu od těla, dva kostlivci se oddělili od dalších tří útočících na tajemnou osobu a vyběhli na Aurenila. Tal mezitím přirazil jednoho kostlivce štítem ke zdi a snažil se ho drtit. Eren mezitím nepřestal odtravovat postavu v černém, které se to nejspíše přestalo líbit a vyčarovala si nafialovělý magický štít, od kterého se šipky začali jen odrážet. Králův duch se chůzí začal přemísťovat ke zbytku svých útočících jednotek ... tedy blíže k té osobě v černém.

S3cR3:
Pomalu cestuješ do hrobky (2/4). Dále jdete po cestě a přiblížili jste se k lesu, ten zastínil slunce takže jdete ve stínu. Sofii se asi zdálo být na cestě potichu ... trochu trapné a tak se tě začala ptát "Ty jsi odsud? je to tu nádherné, čerstvý vzduch, moře hned za městem ... možná bych tu i vydržela bydlet ... jak se tu žije?" řekla s úsměvem.

BadWolf:
"Ještě na Zartera a tu démonku ..." řekl rozespale jeden z nich "Nechápu proč musíme jít tak brzo ... vždyť na nás počkaj." z pokoje se vynořil vysoký člověk z pouští, ani nevypadá moc rozespale, tedy spíš to na něm není moc poznat. za ním se hnedka vynořila Annalyn s ocelovou holí s modrým kulatým krystalem připevněnou na zádech "Tak můžeme vyrazit." pak se zastavila a koukla ne tebe "Dobré ráno, takže jsi také přišel! jen tedy zapomněla jsem tvoje jméno ..." roztomile se usmála a stočila oči do země ... "Doufám že mi to odpustíš, ze včera si pamatuju mála, ale jsem ráda že jdeš s námi!" Zarter si tě prohlížel, z jeho tváře se stále nedá nic vyčíst.

Matthew074:
Chvíli jsi se zaposlouchal s uchem na dveřích, z druhé strany však bylo slyšet jen hrobové ticho, dokonce i zvuky hašení a pokřiky lidí ustaly. Pomalu jsi otevřel dveře a před tebou na zemi ležel jeden z obrněnců, ale bez noh což vypadalo jako kdyby mu je utrhlo nějaké divé zvíře, což bylo ale nejstrašnější, ten muž ještě žije. Jak jsi otevřel dveře tak zvedl hlavu a připlazil se blíž k tobě, za sebou nechával na podlaze krvavou stopu a když se přiblížil tak ti začal chraplavým tichým hlasem říkat "Pomoz mi ... pomoz ... " utihl a hlava mu dopadla na podlahu. Dveře do toho pokoje jsou otevřené, tedy spíš vytržené z pantů, náhle jsi uslyšel odnikud zpěv nějaké písničky, slovům moc nerozumíš ale melodie je slyšet dobře, skoro jako by byla uspávací. Okno na druhé straně místnosti je zavřené a u něho leží tělo dalšího obrněnce.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
matthew074
Zhluboka polknu lehce se usměju s takovým výrazem ve tváři "Jsem v řiti." poté mě ukápne slza začnu pomalu našlapovat chodbou s přimhouřenýma očima si tiše začnu šeptat : "Ku*va ku*va ku*va." občas když šlápnu do kalůže krve lehce sebou zaklepu když mě po zádech přeběhne mráz. Můj hlavní cíl je tedy co nejrychleji odtud vypadnout a při nejlepším se obloukem vyhnout místnosti ze které vychází ona píseň takže si to snažím tiše našlapovat ke dveřím při cestě se modlím ke všem bohům co znám.
 
Matthew
scorpioncz
Matthew074:
Blížíš se pomalu ke schodům, najednou melodie ztichla a neslyšíš nic jiného než hrobové ticho ... pak jsi za sebou zaslechl hlas nějaké opravdu malé holčičky, zní opravdu skutečně, jen je takový vzdálený ... "Počkej ... neodcházej ... potřebuji pomoci ... zachraň mě ..." hlas se trochu přibližuje ale neslyšíš žádné kroky ani krůčky ... na stěně vpravo od tebe se objevila rudá, slabě svítící, klikatící se čára, která jde i přes dveře ...

Aurelius a Mopidu

S3cR3

Badwolf

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
matthew074
Zhluboka polknu a pomyslím si : "Dohajzlu už to ví že tu jsem." Když se otočím a podívám se na těla rozházená po zemi je mi jasné že nemá smysl utíkat před něčím co dokázalo způsobit takový masakr. Tichým a vystrašeným rozklepaným tónem hlasu ze sebe vyloudím pisklavě : J..J..Jak tti mu...můžu pomoci? Skoro jak malé dítě které se bojí tmy. Bezmocně zůstanu stát v půlce cesty za svobodou a východu z této noční můry.
 
Matthew
S3cR3
"Nejsem odsud, hodně cestuji kvůli práci. A ano, dokáže to tu být hezké když na město zrovna neůtočí horda Minotaurů.."
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
BadWolf
"Z toho si nic nedělej, dokonce i já sám zapomínám svoje jméno" zasměju se "Jmenuju se... počkej... Hmm... Říkám že si vzpomenu... Suchlislav! Ach ano, ta ironie!"
Pokynu Zarterovi "Dobré ránu i tobě."
Odkašlu si.
"Takže vyrážíme? Ono se to nezdá, ale je to docela lán cesty. Zvlášť ty bažiny." zasměju se ještě jednou.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
S3cR3:
Pomalu cestuješ do hrobky (3/4). "Útočí na město? o útocích jsem nikdy neslyšela ... a ani to tam nevypadalo že na město často útočí minotauři ..." Uslyšel jsi běh, to se k vám blíží už s naostřenými zbraněmi Modrik. Když se dostal až k vám, zadýchaně promluvil "Kovář tam nebyl ... tak jsem to naostřoval sám, snad jsem je ještě víc neztupil." pak se zazubil a pokračuje s vámi, Sofie se napila z čutory a podala jí Modrikovi "A ty pomáháš město bránit? nebo jak dlouho tu vlastně jsi?" zeptala se ještě Sofie.

BadWolf:
"Jo jasně že vyrážíme!" řekla radostně Annalyn "už se nemůžu dočkat věže a nových kouzel!" všichni se zvedli od stolu, jeden trochu nedobrovolně, ale taky se zvedl "Tak jdem!" zavelela Annalyn a ostatní se za ní vydali ven. Hostinský to sledoval a usmíval se, když odešli ven tak ti řekl "Jo jo ... když jsme byli mladí, tak jsme si venku hráli na kouzla, ne každý má dar magie a ne každý si ho zaslouží ... kdybych uměl čarovat byla by tahle hospoda nejlepší ve městě." zasmál se a začal čistit korbel, přitom ještě vytáhl nějaký lístek a napřáhl ruku že ti ho podává "Mimochodem tohle jsem dneska ráno dostal, jde o nějakej lístek pro tebe, kdyžtak si ho přečti ať už mam z krku tuhle poslíčkovinu." usmál se a čeká až si papírek vezmeš.

Matthew074:
Otočil jsi se a naproti tobě stojí malá holčička s černými dlouhými vlasy trošku schrnutými do obličeje, vidíš že má tmavé oči a je oblečená ve stejném jako ta mrtvá holčička v tom pokoji, ale tahle je trochu průsvitná, tím nabývá dojmu že kdyby jsi se jí jen dotkl ... rozplynula by se. Na druhé stěně se začala objevovat stejná rudá čára jako na protější stěně, holčička zvedla hlavu a smutně znějícím dětským hláskem ti začala říkat "Byli tu zlí lidé, podobní jako jsou tihle ..." ukázala na mrtvolu před sebou "oni mě chtěli někam vzít ... ale já nechtěla opustit maminku ... a jim se to nelíbilo a tak ke mě přišli a pak to už jen bolelo ... " smutně se zahleděla do země "najdeš mi mojí maminku? někam se ztratila a nemůžu jí najít ... jen vím že se někteří ještě než zmizeli dotkli a začali říkat nějaká strašidelná slova toho modrého kamene ... který je v ložnici na podstavci ... najdeš mi mojí maminku? ..."

Aurelius a Mopidu

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
matthew074
"Ehm..." Strachem bez sebe se snažím rozmýšlet co udělat polknu zbytek odvahy která neskončila jako zbytek v trenkách a odpovím "Modrý... teda maminku? N..neboj najdu jí jen zůstaň v klidu ve svém pokojíčku." Celý rozpolcený mokrý od potu se pokusím dostat do ložnice dávám si pozor abych neuklouzl na kalůži krve ,které tu za sebou nechali stráže nebo spíš to co znich zbylo.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
S3cR3
"Ano, jsem žoldák, a pracuji tu už pár měsíců.."
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
Mopidu
vystřelím na toho černýho
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
BadWolf
"No jo, já dar magie mám, a co umím? Udělat jednu, dvě kaluže" zasměju se.
"Hmm... ukaž... co to je..." vezmu si papírek.
"Díky. Tak zase příště!" rozloučím se a jdu ven. Při cestě ze dveří si papírek přečtu.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
V rychlosti vyčaruji pavučinu, abych zpomalil kostlivce běžící na mě, následně se připravím k obraně. Pokud provedou útok, pokusím se uskočit a následně je seknout mečem.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
BadWolf:
Lístek se vzkazem je jen malý, podle písma by se dalo usuzovat že to nepsal nikdo z dospělích, ale spíše nějaké dítě. Vyšel jsi z hospody a přitom si četl "Slyšela jsem že vyrábíte hračky, můj bráška bude mít narozeniny y chtěla bych vás poprosit jestli by jste mi nějakou hračku nevyrobil. Mám i nějaké ušetřené peníze, ty bych vám dala. Pokud by jste tedy něco vytvořil, není těžké mě najít. S pozdravem Anisha." tím psaní končí, nic k něm ti hostinský nedal. Venku tě na chvilku oslnilo slunce a uviděl jsi modravou, až za obzor se linoucí mořskou hladinu. Novicové cestující k věži jsi spatřil u malého stánku s ovocem, nejspíš malé občerstvení před cestou ...

Matthew074:
Holčička se usmála a šla do svého pokoje, dveře se sami zavřeli, tedy zbytek dveří a ty jsi prošel přes rozsápaná těla a kaluže krve do ložnice. Rudé čáry na stěnách pomalu mizely když jsi procházel. Oteřel jsi dveře do ložnice a opravdu, na podstavci před postelí leží zajímavý modrý kámen, je velký asi jako tvoje pěst, také na něm je nějaký symbol který vypadá jako kruh s nějakými nápisy v tobě neznámé řeči. Nejlepší by bylo se o tom kameni poradit s nějakými mágy, ve městě jedna pobočka cechu mágů v bohatší čtvrti je, tam by ti asi jako na jediném místě ve městě mohli říct co to vlastně je.

S3cR3:
"A jsi na volné noze nebo pracuješ pro nějakou skupinu?" vyzvídala dál Sofie, mezitím jste došli na dohled od minotauří hrobky, která se nedala přehlédnout i když je vchod zabudovaný v kopci. První co jsi uviděl byly dvě sochy minotaurů v životní velikosti a otevřený vchod do podzemí, ale před tím vchodem je také stan, i když v něm nidko není, je tam.

Mopidu a Aurelius:
Eruwien vystřelila a její šíp proletěl štítem a protrhl cíli na rameni roucho, to ho však nevystrašilo ale ještě více rozzuřilo "Už bylo dost srandy!" zařvala osoba a zrovna když Aurenil seslal na kostlivce pavučinu, která kostlivce málem shodila na zem, tak seslala ohnivé kouzlo které prostřelilo nejbližší kostlivce, tedy i ty kteří útočili na Aurenila. Na rukou které ten oheň seslali ohořela róba a odhalila kostěnné ruce, v tuto chvíli jsou v místnosti jen dva nemrtví, a to ten v černé róbě a duch krále, kterým kouzlo proletělo a spálilo mech na zdi za ním.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
S3cR3
"No původně jsem byl v partě trpasličích žoldáků, ale většina šla za prací jinám nebo jsou mrtví.." Půjdu prohledat stan
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Věk Vzestupu • Diskuze Zdejší kobky 12 15.09.2016 22:47
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8045 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5468 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7323 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6220 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7413 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist