Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Věk Vzestupu
matthew074
Na nic už čekat nebudu čapnu kámen a rychle si to namířím k východu z týhle díry. Jakmile se dostanu z domu začnu hledat cech Mágů a cestou zkoumat kámen.
Upravil/a matthew074 dne 21.02.2014 15:25
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
scorpioncz
S3cR3:
"To mě mrzí ..." řekla Sofie a Modrik se tě pak zeptal "A ty jsi vlastně trpaslík z Thorameru nebo jsi vršecký? všichni trpaslíci mi připadají stejní." zasmál se zatímco jsi začal prohledávat stan. Uvnitř jsou dvě kožešiny, upravené do praktického tvaru na spaní, také tam je nějaký plátěnný pytel velký přibližně jako tvoje hlava, dokonce je i plný. Krom pytle tam však nic není, až na zajímavou stříbřitou přilbu skrytou pod jednou z kožešin.

Matthew074:
SEbral jsi kámen a ucítil slabé zabrnění, to však trvalo jen chvilku a zase pominulo. Vyrazil jsi hned z domu, prošel jsi prostě jen hlavním vchodem, ostatní stráže se ještě zabývali zbytky ohně a tak si tě ani nevšimli. Kde je cech mágů víš jen přibližně, do bohaté čtvrti se dostáváš jen velice vzácně, ale vyrazil jsi nejspíš správným směrem na náměstí, mezitím prozkoumáváš podivný kámen který jsi měl za úkol dostat. Je velký jako tvoje pěst, jak jsem říkal, je tmavě modrý, skoro ve stejně modré barvě jako mají safíry, akorát ne lesklou ale matnou. Při bližším prozkoumání sis všiml že na celkem hladkém modrém povrchu jsou slaboučké nitky světle modré barvy kterých by si normální oko všimlo jen ztěží, pak je na kameni ještě ten symbol, je zlatě vyrytý a vyplněný, a je to prostě kruh s nějakými runami ... kterým nerozumíš. Najednou tě vylekal Daren který se u tebe prostě ... zjevil ... nebo jsi se tam zabral do prozkoumávání že jsi ho ani neslyšel přicházet "To je ten kámen? vypadá ... zajímavě, takže to za to stálo? byly nějaké potíže? ... eee vypadáš jako bys viděl ducha ..."

Badwolf

Aurelius a Mopidu

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
matthew074
Jakmile uvidím tak najednou Darena leknu se a uskočím div mě kámen nevypadne z ruky celý roztřesený vyhrknu na Darena : "Kurde aspoň se ozvi! Jo asi je to ten šutr a vůbec co to mělo bejt za kšeft tohle?! Nikdo mě neřekl že to bude strážit nějakej posranej duch malý holky teď mám na krku další fušku najít matku tý mrtvý holky jinak mě zabije taky a to nechci! Fuh za tohle budu chtít dvojnásobek. Koukni na to. " Podám mu kámen a vytáhnu z kapsy jablko do kterého se zakousnu poté budu sledovat Darenovu reakci a ještě s jablkem v puse dodám : "Tho prhrej... *polknu sousto* Ta malá holka říkala něco o tom že ten šutr dostal ty svině co jí zabili někam pryč možná je to nějakej klíč k portálu nebo co já vím takovýhle kraviny věděj ti vzdělanci v cechu mágů zrovna tam jdu jen přesně... už si nepamatuju kde to je. Nevíš to náhodou? Kdyžtak mě tam zaveď." Dořeknu a vytáhnu druhé jablko z druhé kapsy a nabídnu ho Darenovi. "Jo a díky za ten požár."
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
S3cR3
"Copak to tu máme" řeknu, a vyzkouším si helmu jestli mi padne. Poté se půjdu podívat do pytle. "Ano jsem vršeckej"
Upravil/a S3cR3 dne 21.02.2014 21:27
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
scorpioncz
S3cR3:
Helma ti je trošku uzká, ale vešel jsi se do ní, jen tedy trošku tlačí na okrajích, poté jsi se přesunul k pytli a otevřel ho, uvnitř na tebe čekaly dvě jablka, nečeho plná čutora, a dokonce i malý měšec u kterého odhaduješ tak 10 zlaťáků. Úplně dole v pytli jsi ještě našel trochu otloukanou mrkev a dvě brambory, podle čehož usuzuješ že to musí být prostě jen zásoby které tu vlastníci nechali, aby je nezatěžovali. Modrik nakoukl do stanu "Našel jsi něco? ... hmm zajímavá přilba ... no vlastně bych se ani nemusel ptát na to odkud jsi, trpaslíci z Thorameru se tma zabarikádovali a vykašlali na svět ... tedy samozřejmě nic proti ale oni jsou podle mě divní ... ale každej má svůj vlastní názor." pokrčil rameny a šel se podívat nejspíš ke vchodu do hrobky.

Matthew074:
Daren na tebe užasle koukal, nečekal takovouhle reakci, když jsi mu vrazil do ruky kámen tak se probral z úžasu a zmohl se na slova "Počkej cože? asi v polovině jsem tě přestal chápat, co by tam dělal nějakej duch a proč by tě posílal teleportem někam pro maminku? ... hele jsi v pořádku? jako ne jen fyzicky ale i psychicky ... protože to prostě musíš uznat ... zní šíleně" pokrčil rameny a začal prohlížet ten kámen "V magii se moc nevyznám ... ale tohle jí je nacuclý určitě hodně ..." Pak začal sahat na ten symbol a zeptal se tě "Nevíš co to znamená? vypad to důležitě ... jo ptal ses jestli vím kde je ceh mágů ... jo vím, když teďka půjdeme na náměstí ... no kašlu na vysvětlování ... dovedu tě tam, na tady máš kořist." podal ti kámen a vzal si s díkem jablko "Jo s tím požárem, až tak těžký to nebylo, spíš bylo těžší se odtamtud ztratit ... ale tak myslím že pokud máš pravdu s duchem tak jsem udělal jen málo." pokrčil rameny a společně jste vyrazili přes náměstí k cechu, za chvilku tam budete ...

Badwolf

Aurelius a Mopidu

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Mopidu
Vystřelím po tom v róbě, po králi asi nemá moc smysl
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Aurelius
Pakliže mám ještě dostatek sil, sešlu na krále kouzlo Pavučina, abych mu zabránil v pohybu. Následně na osobu v černém rouchu paprsek světla.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
BadWolf
Zkontroluju jestli mám s sebou svoje řezbářské náčiní a nějaké dřevo. Doufám že ty narozeniny nebudou tak brzo, abych stihnul jak doprovodit novice, tak vyřezat hračku pro malýho.
Dojdu k novicům. Pokud nemám to náčiní tak řeknu že si ještě musím odběhnout, pokud mám, tak už vyrazíme.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
matthew074
"Pořád se můžeš vrátit do toho baráku a sám se přesvědčit že si z tebe prdel nedělám." Sklesle pronesu. Cestou k cechu mágů si ještě přečtu ty papíry ,které jsem našel v trezoru. Jakmile dorazíme k cechu mágů zabuším na hlavní dveře a toho kdo ty dveře otevře se zeptám : "Hoj hele máte tu nějakýho experta na kouzelný kamínky? Kdyžtak nás k němu zaveď máme tu něco co by ho mohlo zajímat." Pokud bude mít kecy tak mu ukážu kámen.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
S3cR3
"No jen nějaké jídlo.. " Vezmu si 2 jablka, měšec, a přičuchnu co je v té čutuře, pokud to bude něco poživatelného, vemu si to taky.
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
scorpioncz
Mopidu a Aurelius:
Šíp vystřelený z Eruwienina luku letěl přímo nemrtvému do hrudi, ten si však jen šíp vytáhl, a s šípem utrhl i kousek róby, díky čemuž mu začaly vykukovat žebra. Aurenil seslal pavučinu, která duchem bohužel jen proletěla a chytila se na podlahu, paprsek však svůj účel splnil a nemrtvý, který zlostně zahazoval šíp a nedával pozor, málem upadl s propálenými žebry na pravé straně. Aurenil se však už cítí unavený, zatímco Tal se vydal se štítem proti nemrtvému k Aurenilovi a Eren začal očarovávat Eruwieniny šípy.

S3cR3:
Vzal sis jablka a měšec, bylo v něm 11 zlaťáků, pak sis vzal i čutoru, která je plná červeného vína. Sofie už trošku netrpělivě začala přešlapovat před stanem ...

BadWolf:
Náčiní u sebe nemáš, nechal sis ho doma, kde normálně nad takovými věcmi pracuješ. Došel jsi k novicům a řekl jim že si ještě musíš pro něco skočit a Annalyn ti odpověděla "Jo jasně, jen by bylo fajn kdyby to netrvalo dlouho." řekla trochu ustaraným hlasem "Už tak tu jsme celkem dlouho." a kousla do jablka které si zrovna koupila.

Matthew074:
"No pokud bych se tam vydal tak by mě určitě chtěla zabít nějaká malá hóólčička ..." to ó tam strašidelně protáhl a zasmál se "Ne budu ti věřit, už tak máme práce ještě dost." ty sis cestou vytáhl papíry které jsi našel u safírů a začal sis číst. Z většiny jsou ty papíry spíš pro tebe nedůležité obchodní seznamy, účetní listiny a objednávky, cechu zlodějů by se to mohlo hodit, ale ještě ti nevěřili tak, že by tě pustili do hlavního sídla. Cech zlodějů je pro tebe tedy zatím celkem záhadou, jinak jsi mezi listinami ještě našel nějaký milostný dopis, ale to jste už došli k cechu mágů a ty jsi zabušil na dveře. Zpoza dveří na tebe vykoukl hubený mág, oblečený v možná až moc svítivě žluté róbě a hned se ptal co potřebuješ, jen co jsi mu řekl že by mohlo někoho něco zajímat, už otevřel dveře dokořán, avšak ke komu máš jít, to ti neřekl. Daren jen pokrčil rameny a vešel.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
matthew074
Budu se toulat po budově kdyžtak se pokusím něco štípnout ve vhodný okamžik. "Hmm je to trochu... nevím takový přihřátý skoro jak v bordelu pro nějaký ty teplý šlechtice, no nikdy jsem mágy moc nechápal." Pronesu k Darenovi a pokrčím rameny. Jinak budu procházet budovu dokud na někoho nenarazím nebo mě někdo nezastaví.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
S3cR3
"Jestli chcete, zbylo tam nějaký jídlo" půjdu ke vchodu do hrobky
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
BadWolf
"Jasně."
Rychle se rozeběhnu domů pro náčiní, a po cestě si pomyslím "Pročpak asi tak spěchá?..."

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
S3cR3:
"No my máme vlastní ... kdo ví jak je tamto staré ..." odpověděla ti Sofie a ty jsi přišel k Modrikovi, který zaujatě sleduje vchod. Vchod je zabudovaný do malého kopečku, takže by z druhé strany byl asi těžko spatřitelný. Na této straně jsou však jasně viditelné dvě kamenné sochy minotaurů v životní velikosti ozbrojené kamennými sekyrami a oblečené v zajímavě tvarované zbroji, též z kamene. Mezi sochami je brána s nedávno rozbitou mříží a schody které vedou do podzemí ... a do tmy. Modrik tu scenérii chvíli sledoval a pak ti řekl, ještě než k vám přišla i Sofie "Když tu někdo před námi je, tak třeba budeme mít štěstí a aktivují všechny pasti, třeba to ani nepřežijí, to by nám hodně věcí ulehčilo."

BadWolf:
Vyběhl jsi a málem jsi se složil kvůli kamenu na cestě, ten tě však od tvého cíle neodradil a po chvíli jsi statečně doběhl až ke svému domku. Dveře jsi předtím nechal odemčené, takže se ani nemusíš namáhat s hledáním nějakého klíče a vpadl jsi dovnitř. Vše leží jak jsi to tu nechal, své potřeby na vyřezávání a několik kusů dřeva máš na stolečku a pod ním. Co jsi přemýšlel proč by mohla spěchat, kdo ví proč ... třeba tam má někoho známého, nebo jí jen žene touha po vědění, na přesnou odpověď by ses jí musel zeptat.

Matthew074:
První místnost, která je hned za dveřmi, je takový skoro by se dalo říct i krámek, naproti vám je v této obdélníkové místnosti půlt plný alchymistických pomůcek a přísad. Za pultem pak jsou dvoje dveře a ještě skoro v rozích místnosti vedou nahoru na každé straně jedny schody. Všechny dveře jsou zavřené a v místnosti nikdo nebyl, tak jsi se nenápadně dostal ke skříňce nadaleko vchodu a podíval se co na ní leží. Leží tam celkem velký železný vyleštěný prsten s kruhovými rytinami, stříbrnný talíř a na něm nějaké hrozny a stříbrnné lžičky, a ještě sis tam povšiml květináče se zajímavými rudými květinami, který stojí před železnou dýkou. Zezhora jsi uslyšel hlasy a kroky, to už se o tvojí přítomnost někdo začal zajímat.

Aurelius a Mopidu

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
S3cR3
"I tak musíme být opatrní.." Vejdu do hrobky
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
BadWolf
Vezmu věci, ZAMKNU, a bežím zpátky.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
matthew074
Čapnu prsten schovám ho do kapsy když uslyším kroky ještě tiše řeknu Darenovi :"Nech mě mluvit." A počkám na nově příchozího.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
scorpioncz
S3cR3:
"To nepopírám, i kdyby pasti spustili, tak jich tam může být víc na které ani nenarazili." potvrdil ti Modrik a všichni tři jste začali sestupovat po nízkých ošoupaných kamenných schodech do tmy, Modrik ještě vyndal ze zdi pochodeň a za pomoci nějakých, tobě nesrozumitelných slov jí zapálil a usmál se. Světlo dopadlo na zeď před kterou končí schody a která vám brání dalšímu postupu, nikde nejsou žádné dveře, jako by tam ta chodba prostě končila.

BadWolf:
Sbalil sis věci do vaku a ten si přehodil přes rameno, zamkl jsi a vyběhl zpět. Skupinka stále čeká, jen se přesunula k jinému stánku a teď obdivují zajímavé exotické věci, Annalyn si se zájmem prohlíží stříbrný náhrdelník s fialovým krystalem, ale po chvilce pokrčila rameny a vrátila ho obchodníkovi. Skupinka se pak přesunula k dalšímu krámku, tentokrát s magickými svitky a lektvary.

Matthew074:
Prsten sis schoval a ještě šeptl Darenovi, hned na to jsi uviděl přicházet zvláštní postavu. Je to podle zeleného a už trochu odřeného roucha určitě mág a to mág země, jeho róba nemá kápi a má zajímavě tvarované boty skoro jako sandály, až na to že jako sandály nevypadají. Zpod jeho už šedivých vlasů a hustých vousů na vás těkají dvě šibalská malá očka a pozorují vás, pod očky mu z vousisek vyčuhuje až moc velký červený nos tvaru okurky. Celkově je stařík vyhublý a v mohutném rouchu se skoro ztrácí, v jedné ruce drží úzkou dlouhou hůl se zeleným prasklým krystalem na vršku, který je ještě obklopen hnědými usychajícími listy, hůl vypadá jako by se měla každou chvíli rozpadnout, ale stařík se o ní bezstarostně opírá. Když sešel schody, chvíli vás zvídavě pozoroval a pak zvídavě řekl "Slyšel jsem že pro mě něco máš, a také jsem slyšel že by mě to mohlo zajímat."

Aurelius a Mopidu

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
"Koukám nakupujete."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Věk Vzestupu • Diskuze Zdejší kobky 12 15.09.2016 22:47
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8041 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5466 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4644 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12477 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7322 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6219 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7411 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist