Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Věk Vzestupu
scorpioncz
Aurelius a Mopidu:
Oba jste prošli dveřmi a na druhé straně vás čekal zajímavý výhled, celá místnost je snad sto metrů dlouhá a po stranách jsou seřazeny další kamenné rakve, i s vyobrazením kdo v ní leží (vyobrazení v podobě sochy ležící na rakvi). Přibližně ve středu místnosti, mezi dvěma z osmi sloupů podpírajících hrobku, stojí duch mrtvého krále se svojí královskou nemrtvou stráží a dívá se za oltář, kde stojí nějaká postava oblečená v černém rouchu. Postava si vás nevšímá a listuje v knize položené na oltáři z šedivého mramoru a přetaženou černou látkou se zlatými znaky. Oltář je schválně vyvýšený aby na něm bylo při pohřbívání dobře vidět, avšak už dlouho se tu pohřební obřady nekonaly. Eren se rozhlíží po místnosti a jen bez zájmu odpoví Aurenilovi "Ne promiň, neslyšel ... měl bych? udělal jsi něco velkého? jinak by se o tobě určitě někdo musel učit ..."

BadWolf:
Uvnitř hospody je jen jeden opilec, který prospal celou noc pod nízkým stolem, díky čemuž ho majitel nenašel a nevyhodil a ty sis ho málem také nevšiml. Nezdá se že by se chtěl probudit, spokojeně spí s flaškou od nějakého levného alkoholu pod hlavou místo polštáře. Zatím nikdo nevychází, ale ze shora jsou slyšet nějaké hlasy, jeden je ženský a mírně podrážděný (odhaduješ to na annalyn, která se snaží probudit ostatní) a nějaké mužské.

Matthew074:
"Ten dům je celkem nový, pokud vím ještě v něm žádný z cechu nebyl." řekl výmluvně Daren a pokrčil rameny "A jo radši zadem ..." prošli jste zadními uličkami, stříbrný měsíc začíná zapadat, blíží se ráno ... Dům je vysoký, jednopatrový, ve velmi dobrém stavu na tohle město, ale i tady je znát chudoba a střecha je celkem dost poničená. Chtěl jsi vejít na pozemek (což znamená přelézt asi dvou metrovou zídku), ale Daren tě rychle zastavil a šeptem řekl "Počkej! jsou tam nějací žoldáci, nebo stráže! neměl tam být nikdo!" i ty jsi uslyšel cinkání zbroje, jak na druhé straně prošel nějaký obrněnec ... Kamenná zidka se dá jednoduše přelézt, ale všiml sis i nedalekého otvoru, kterým by se možná dalo prolézt, ale roste v něm nějaký keř.

Tondulín

Superhunter

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
Přesunu se blíž abych slyšel co říkají ale taky aby o mě nevěděli. A budu je poslouchat.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
matthew074
"Žoldáci? Tahle banda přizdisráčů mě o tenhle kšeft nepřipraví i když... žoldáci nejsou zrovna milosrdný když nás chytnou tyhle nedopadne to nejlíp. Hmm co teď přes tu zíďku je blbost přelejzat už svítá mohl by si nás některejch z těch blbů všimnout."
Chvilku nahlas před Darenem uvažuju vypadá to jako bych mluvil sám se sebou když po chvilce přemýšlení zaměřím svojí pozornost k otvoru v zíďce. Štouchnu do Darena abych získal jeho pozornost a ukážu na otvor.
"Co kdybychom se tam zkusili dostat přes tu ďouru. Akorát chtělo by to ,aby jeden z nás dával bacha na toho cápka nebo ho nějak odlákal. Tákže chceš jít dovnitř nebo mě zbavíš toho trotla ,ale co když jsou i vevnitř moc riskantní kruci."
Porozhlídnu se po okolí a po chvilce přemýšlení zase promluvím k Darenovi :
"Nebó udělat něco čím by jsme získali pozornost všech a odlákali je od našeho cíle. Založit požár například." Než se na to vrhnu budu ještě s Darenem probírat různý možnosti.
 
Matthew
Aurelius
"Hmm.. pak vás tam učí úplný prd.." poznamenám směrem k Erenovi. "Tohle nevypadá vůbec dobře.. nějaký plán?" dodám a otočím se na Erena.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
Aurelius a Mopdu:
"O temných elfech si se nemohl učit ani ty ... protože by to mohlo ty děti k temnému učení přivést ..." řekl směrem k Aurenilovi Eren "Podle mě by bylo nejlepší zatím jen vyčkávat co se stane ... " Tal odpověděl "A nebylo by lepší pomoct tomu králi? zdá se že ten duch si myslí že je živej ... takže by nám mohl možná i pomoct ... ale taky možná ne, byla by to střela na slepo." Tal pokrčil rameny. Najednou osoba v černé róbě zaklapne knihu a začne mluvit "Vítejte králi, nečekal jsem takovou návštěvu ..." jeho hlas přijde Aurenilovi povědomí, jako by ho někde slyšel ... a osoba pokračuje "Kazíte mi plány, vás jsem přece neoživoval ... asi budete muset odpočívat nadobro ..." král hned odpověděl "Jak mluvíš se svým králem! tvoje rebélie bude potrestána a ty budeš popraven!"

BadWolf:
Přesunul jsi se ke schodům, jelikož jejich pokoj je hned nad schody, tak je slyšíš celkem zřetelně. "Vstávejte! musíme jít! nechceme přece přijít pozdě!" následuje chvilka ticha "No tak! kdyby jste se včera tak neopili ... mohli jsme už dávno vyrazit! pohněte nebo vás poleju vodou!" následovalo zabručení, ve stylu nech nás spát, kdyť je teprve ráno ... "Dobře ... řeli jste si o to." pak jsi uslyšel jen zvuk vody dopadající na novice doprovázený užaslými výkřiky "Můžeme už jít? ... oblečení si můžete usušit při cestě ..." poslední slova zněla jakoby s úsměvem.

Matthew074:
"Založit požár? přece ale nejsme žádní žháři navíc jsme ve městě, a to by mohlo mít hodně velké a špatné následky ... i když nápad je to dobrý ... jdi dovnitř, já najdu něco z čeho by se požár nerozšířil, tak je odlákám a získám ti snad dost času." po chvíli rozmýšlení dodal "Hodně štěstí ... nevíme co na tebe může uvnitř čekat ..." a odplížil se směrem k hlavnímu vchodu, za zídkou jsi uslyšel řinčení zbroje, jak obrněnec prochází.

Tondulín

Superhunter

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
matthew074
"Žhaři nežháři něco udělat musíme." Utrousím počkám až stráž přejde místo kterým se chystám dostat na stranu hlídaného území. Rozhlédnu se pozorně po pozemku abych neměl u vchodu nějaké nečekané překvapení a pokusím se svůj vnik do domu načasovat přinejlepším tak aby si mě ozbrojenec nevšiml. Nejdříve se dovnitř zkusím dostat přes sklep pokud to nevýjde najdu si něco kolem díky čemu bych se dokázal nachvilku schovat před stráží a měl dost času na to zjistit kudy by se dovnitř dalo dostat jiným způsobem.
 
Matthew
scorpioncz
Matthew074:
Po tom co stráž přešla jsi se dostal dírou na pozemek obchodníka a rozhlédl se. Tady vzadu za domem, kde právě jsi, není skoro nic ani postaveného, ani položeného a je tu jen nízká zelená tráva. Od domu je zídka vzdálená tak jeden a půl metru a pár schůdků vedoucí ke vchodu do sklepa, který vypadá odemčený, jsou od tebe vzdálené tak metr. Ještě sis stihl všimnou zbroje toho strážce než jsi slezl ke dvířkům a otevřel je, ta zbroj byla kupodivu celá stříbřitě lesklá, takže je asi z kvalitní ocele, ale ještě před tím jsi jí neviděl. Vklouzl jsi do sklepa, který je slabě osvětlen jednou jedinou pochodní zasazenou do zdi poblíž schodů do domu. celý sklep je plný nějakých sudů a beden, které jsou ještě trochu cítit rybami z lodi, na které byli nejspíše převezeny sem.

SuperHunter:
neaktivita: Mladíkům se podařilo tě dostat pomocí bleskové dýky, mezitím co jsi ležel v bezvědomí tě okradli o mapu a utekli. Ráno tě našel jeden ze zbývajících stráží a dotáhl tě na marodku v kasárnách ...

Aurelius a Mopidu

Tondulín

Badwolf

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
matthew074
"Tak to bychom měli." Oddechnu si a začnu hledat východ ze sklepa do horních pater budovy sudů s rybami si všímat nebudu. "Doufám že na mě ten šmejd na mě nezapomněl to by bylo abych to nejtěžší odřel sám a on pak schrábl odměnu." Pomyslím si a dál budu pokračovat s hledáním východu ze sklepa.
 
Matthew
Tondulin
Budu dál sedět a pozorovat je, až půjdou z hospody pryč, budu je následovat.
 
scorpioncz
Tondulin:
Chvilku se ještě bavili a pak jeden zvedl a nahlas řekl "Myslím že máme právo si odpočinout, dostal jsem to nejtěžší co si snad mohli vymyslet." a zazubil se, ostatní se po krátkém váhání také zvedli a následovali ho ven. Nenápadně jsi šel za nimi, Vrabčák a Tas zůstali sedět a odpočívat. Skupinka kterou sleduješ se vydala za roh do jedné úzké uličky a došli až k nějakému honosně vypadajícímu domu, jednomu z mála tady ve městě, před dveřmi se na chvíli zastavili a když se otevřeli dveře, tak vešli dovnitř.

Matthew074:
Sudů sis nevšímal a přiblížil se k pochodni u schodů vedoucích nahoru. Najednou ti něco proběhlo pod nohama, a hned potom ti do druhé nohy něco narazilo.

Aurelius a Mopidu

Badwolf

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
matthew074
Natáhnu se pro pochodeň a posvítím si na to co mě to vůbec řádilo pod nohama. "Že by pasti? To snad né." Nevěřícně zakleju a podívám se na zem.
 
Matthew
Tondulin
Dojdu ke dveřím a zkusím jestli jdou otevřít.
 
scorpioncz
Tondulin:
Zkusil jsi vzít za kliku ale dveře jsou zamčené, ale skoro vzápětí jsi uslyšel zvuky chůze a začal na tebe z druhé strany dveří mluvit nějaký člověk "Kdo jste a co si přejete?" zní trošku nabručeně.

Matthew074:
Posvítil jsi na zem a hned se rozutekli asi tři šedivé krysy, přitom jedna narazila do nějakého džbánu a ten se s zařinčením rozbil. Zezhora od schodů se ozvalo "Slyšel jsi to? Co to bylo?" a někdo mu odpověděl "Nevím ... běž se tam podívat ..."

Aurelius a Mopidu

Badwolf

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
matthew074
Vrátím pochodeň zpět na místo a urychleně se vydám k sudům nejdřív se podívám jestli není nějaké místo kde by se dalo schovat za bednami či sudy. Pokud ne podívám se po prázdném sudu či bedně do které by se dalo schovat přinejhorším opustím sklepení.
 
Matthew
scorpioncz
S3cR3:
Procházíš se po náměstí Ratostu, po minotauřím útoku, kde zahynul tvůj žoldnéřský kamarád už tu není ani stopy. Všude kolem tebe procházejí lidé, a nakupují u stánků všelijaké různorodé věci, největší fronta je určitě u stánku s exotickými věcmi z ostrovů Xarasianů. Je brzy ráno, ale to občanům města nevadí a nakupují všelijaké špeky, suroviny či exotické pokrmy z jiných zemí ...

Matthew074:
Pochodeň jsi snadno a bez hluku navrátil na její bývalé místo v držáku ve zdi, a začal rychle hledat nějaké místo na schování. Už jsi slyšel zbuky jak někdo těžkopádně slézá po schodech dolů když jsi uviděl prázdný sud s mírně odklopeným víkem, neváhal jsi a skočil do něj a uzavřel se. Slyšíš jak se cinkání zbroje přibližuje, jak někdo sundává pochodeň a přibližoval se k hromadě beden a sudů ve které jsi byl mimo jiné schovaný i ty. Kroky se zastavili před tvým sudem ... výkřik a zaklení "K sakru měli by si tu dát pasti na krysy!" dotyčná osoba začala dupat, asi se snaží ty krysy rozmáčknout botou, pak jsi uslyšel jen znovu zaklení a kroky se začali vzdalovat. Ozval se ti známí zvuk zasouvání pochodně do držáku a kroky po schodech nahoru.

Aurelius a Mopidu

Tondulín

Badwolf

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
S3cR3
Půjdu se podívat do místní krčmy, a optat se po nějaké práci.
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
matthew074
Počkám až dotyčný dojde nahoru a poté pro jistotu ještě chvilku počkám než se vzdálí ode dveří nakonec ze sudu opatrně vylezu a vrátím víko zpět na jeho místo. Až vrátím vše do původního stavu pomalu tiše si to namířím k východu ze sklepa. Vyšlapu schody a přitisknu se ke dveřím kde chvilku budu naslouchat zvukům z druhé strany ,abych případně věděl jestli za nimi ještě někdo je.
 
Matthew
scorpioncz
S3cR3:
Přišel jsi do krčmy kde jsi stále ubytovaný, uvnitř jsou jen nějací cestovatelé, dále vidíš nějaký pár v kožených lehkých zbrojích, což budou nejspíše nějací cestovatelé a krčmáře. (dovol mi abych ti připomněl že můžeš ještě zkusit splnit úkol který jsi zde v téhle krčmě dostal naposledy, jednalo se o navštívení minotaurské hrobky Atar Minarea, ležící severovýchodně od Ratostu, nalezení amuletu a následné dopravení do domu v Lonadu)

Matthew074:
Přitiskl jsi hlavu ke dveřím, z druhé strany slyšíš něčí dech a občasné zacinkání krouškové zbroje, z venčí se ozvalo několik výkřiků "Hoří! ... přineste vodu!" a za dveřmi začal ruch, jakoby všichni najednou zbystřeli a rozhlíželi se co se děje. Slyšíš ještě jak někdo ze stráží začal dávat rozkazy "Vás pět jim tam půjde pomoct! vy dva budete držet ostatní od ohně! a zbytek tu zůstane a bude hlídat třeba je to past!" za dveřmi jsi pak uslyšel řinčení zbroje, jak obrněnci odcházejí. Po chvilce už neslyšíš kromě slabých zvuků zvenčí nic.

Aurelius a Mopidu

Tondulín

Badwolf

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
matthew074
"Zatraceně to je v tomhle baráku snad každej žoldák z města." Naštvaně si pomyslím a pomalu pootevřu dveře ze kterých lehce vykouknu a obhlídnu okolí. Pokud v přízemí nikdo nebude vylezu ze sklepa zavřu dveře a začnu hledat stopy po tom šutru kvůli kterému tu vůbec jsem.
 
Matthew
scorpioncz
Matthew074:
Nenápadně jsi vykoukl, ale v nejbližším okolí nikdo není, v okolí tebe jsou různé věšáky a poličky s botami a oblečením, nejvíc tě zaujala asi bohatě vyšívaná modrá vesta, pak kožená vesta a dokonce i kompletní zbroj těch stráží co jsi viděl procházet venku před domem. Máš před sebou schody do prvního patra, nebo můžeš zkusit začít prohledávat přízemí, vlevo od tebe je hlavní vchod a vpravo vidíš další dvoje dveře. Jedny z těch dveří jsou pootevřené a můžeš nimi zahlédnout větší stůl s připravenou snídaní.

S3cR3

Aurelius a Mopidu

Tondulín

Badwolf

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Věk Vzestupu • Diskuze Zdejší kobky 12 15.09.2016 22:47
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4089 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8053 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5478 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4653 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12492 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7332 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6403 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6225 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7423 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist