Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Věk Vzestupu
SuperHunter
"Klid ! Nikdo tu není...jen já...sem tu nový a poslali mě sem.."
Upravil/a SuperHunter dne 25.09.2013 22:34
 
scorpioncz
Aurelius:
"Opravdu by jste chtěl? To bych byla ráda!" řekla šťastně a málem tě objala "Ou omlouvám se, ale prý to má být krásná oslava, ano ... chci jít s vámi, a ten dárek vám hned přinesu, počkejte tu!" odběhla a za chvíli se vrátila se se zlatým náramkem vykládaným tygřím okem, také ale přinesla toulec, dřevenný, zelený toulec vykládaný slonovinou do obrazce květiny, na hořejší a spodní straně potažený kůží, byly v něm normální elfské šípy. "Princezna je známá tím, že ráda střílí z luku, nebo aspoň se to o ní povídá, vyberte si jeden dárek a dejte jí ho." Celou dobu se na tebe upřeně dívala a usmívala se, člověk by řekl že vypadal trochu i omámeně, nejspíš zamilovaně, kdo však ví do koho?

SuperHunter:
"Ou ... aha ... vyděsil jsi mě! tohle už mi radši nedělej! myslel jsem si že je po mě, ti nean-ji můžou bejt všude!" po chvilce nahmatal svíčku a znovu jí rozsvítil "Takže ty jsi tu nový? dobře, jen si tě tu zapíši ... jméno, zaměření, doporučení a proč si myslíte že by jste mohl být dobrým vojákem?"

Mopidu:
"Aha, zase jsi mluvila s tím hvězdářem že? Víš to že se o něm povídá že je tak trochu ... jiný ... víš co tím myslím, asi bych si za ním taky měl zajít." zasměje se "I když co jsem slyšel, tak jeho výklady jsou zajímavé, ale nepochopitelné."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
SuperHunter
"Jmenuju se Wei Shen, boj s dvěma meči, doporučil mě strážce co vybíral rekruty na univerzitě. No dobrý voják bych mohl být protože umím dobře zacházet se zbraněmi a rád pomáhám...stačí ?"
 
Tondulin
"Pane potřeboval bych jednu drobnost nevíte komu patří tento prsten?"
 
scorpioncz
handa999:
"Řekl jsem že pokud něco potřebuješ, řekni támhle zástupci, o prsteny se nezajímám." Král odešel z pokoje a k tobě přišel zástupce, který držel Tase za vlasy a táhl ho k tobě "Měl sis na něj dát pozor! už tu chtěl něco ukrást!" Tas hned odpověděl "Já nekradu! chtěl jsem to do zítřka vrátit! připadá mi to zajímavé!" zástupce se na něj tak zle podíval, že i Tas na chvíli umlkl "Máte štěstí že jsem ho chytl takhle rychle, jinak by se váš rod nedoplatil! chtěl vzít prastarou vázu s obrazci dávných válek." šoupl Tase k tobě "Hlídejte ho!"

SuperHunter:
"Hmm ... ne. Ještě se mi omluv za to vyděšení, a pak běž za nějakým důstojníkem venku, ukáže ti kde budeš přebývat, taky tě vyzbrojíme." zapsal si tě do knihy a čekal na omluvu.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Zrovna jsme na odchodu pojď Tasi."
 
SuperHunter
"no dobře...omlovám se že jsem vás vyděsil když jste "pracoval"(:D)" řeknu a pokusím se odejít.
 
Mopidu
"No prospělo by ti to." zasměju se "Když se chce všechno jde. Když už jsme u toho, jdu nakrmit holuby." otočím se "taky nevím jak mě to najednou napadlo." dodám, zazubím se a odejdu pro chleba
Upravil/a Mopidu dne 26.09.2013 18:33
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Aurelius
"Hmm.. vezmu si ten náramek, moc děkuju." řeknu a usměju se. "A jsem moc rád, že se mnou půjdete na oslavu." podívám se jí do jejích krásných zelených očí.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
Aurelius:
"Já také ... no, asi bych se měla převléci, oslava začne brzy, takže ten pokoj co jste hledal je támhle ... já tedy už jdu ... ahoj" ještě jednou se na tebe usmála a odešla zpět do svého pokoje.

handa999:
"Dobře, jak si přejete, cestu znáte." zástupce se ještě jednou zle podíval na Tase a pak odešel za králem. Vy jste sešli po schodech dolů, až zpátky na nádvoří.

SuperHunter:
"Pfff takovýhle nováčky většinou brzo srovnaj ..." zamumlal si pro sebe a ty jsi vyšel ven na dvůr.

Mopidu:
Nejbližší viditelný chleba je na stole, který je na louce, kde se bude konat tvoje oslava, zrovna ho tam nesli, na stříbrnném táce, úplně čerstvý! voňavý! chutný! ok ještě jsi ho neměla ale myslíš si to ... Gil ještě než jsi se rozhodla sledovat tác s chlebem dodal "Ty máš ale nápady, řekl bych že sis u toho hvězdáře dala i ty jeho houbičky, který si sám pěstuje, mimochodem nezměnilo ti to úsudek hmm? jako že chceš jít s tím podivným mágem, co ho měli popravit na tu ... výpravu?" pak se vydal s tebou za tácem ...
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
SuperHunter
Půjdu za tím důstojníkem
 
Aurelius
"Ahoj.." řeknu a pomalu budu kráčet k pokoji, který mi dočasně půjčil mluvčí.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Tondulin
"Tak tohle se mi nechce vůbec líbit zdá se že tu někdo má spadeno na otce. No nic Tasi tady se rozloučíme přijď v 23:00 k mému domu a počkej tam na mě zatím čau." Řeknu a půjdu směrem domů.
 
S3cR3
"Uvidíme se ve věčné kovárně, bratře" řekl jsem, a podíval jsem se na bezvládné tělo svého padlého přítele. Copak to máme, pomyslel jsem si, a vzal jsem do rukou jakýsi kus papíru.
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
scorpioncz
Aurelius:
Rozloučil ses a vydal se do svého, jednonočního pokoje. Přišel jsi ke dveřím, otevřel je a nahlédl dovnitř. Na to že tu už léta, to se elfové dožívají hodně let, nikdo nebyl, tu je dost dobře uklizeno, žádný prach a podobně. Bylo tam však pomálu nábytku a to jedna postel, nějaká skříň a stolek se zrcadlem, závěsy nebyly zatažené, a asi se ani nikdy nezatahovaly. Na stolku ani po zemi nebyli žádné věci, asi byli uklizené a tak jsi mohl zahlédnout velice zajímavý koberec, který připomínal louku, na stěně také jsou dva obrazy, jeden té zmizelé dcery a jeden nějaké zimní krajiny.

handa999:
Tas tam chvilku stál, když najednou doběhl k tobě a zeptal se "A kde vlastně bydlíš? já jen že jsem tu zavřenej asi jen dva a půl roku ... nějak se mi předtím nechtělo pod nebe, ale teď bych docela rád šel, přeci jen tam jsou kostlivci, upíři, velcí zlatooranžový mamuti a ..." začal vyjmenovávat co cšechno tam vlastně je a může být, nebo naopak bylo.

S3cR3:
Ten kus papíru, byl zmačkaný do papírové kuličky, velké asi jako tvoje pěst, Thralin měl větší ruce než ty, také byl o mnoho starší a papír nejspíš velice silně umačkal, když umíral ve smrtelné agónii. Papír se zdál být, křehký, když byl namočený krví, když se ho pokusíš rozbalit teď, je možnost že ho roztřhneš vejpůl.

SuperHunter:
"Á ... výborně, jsi tu nějak rychle, asi už ten rýžovej nanuk neměl nervy něco dělat že? ... no každopádně vítám tě znovu v kasárnách, chceš si nejprve uložit věci nebo to vydržíš s nima ... tu prohlídku?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
Pěkný.. pomyslím si, zavře dveře. Projdu se po pokoji. Potom prohledám zásuvky ve skříni.
Upravil/a Aurelius dne 27.09.2013 21:37


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Tondulin
"Pojď se mnou já ti ten dům ukážu."
 
S3cR3
Schovám si ten papír, a vyrazím se podívat jak to vypadá po boji.
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
SuperHunter
"Já to nějak vydržím. Můžeme jít."
 
scorpioncz
Aurelius:
Když jsi se procházel po koberci, zdálo se ti jakoby jsi byl na nějakém trávníku, nejspíš nějaká kouzelná iluze a když jsi prohledával skříň, tak jsi našel kožené roucho, nejspíše vhodné do zimy což ti trošku nešlo do hlavy, jelikož tady zima nikdy není, na rouchu sis také všiml vyšité runy, nevíš co ta runa dělá ale určitě jsi jí ještě neviděl. Při dalším hledání jsi narazil na nějaké zimní boty a také hůl, hned jsi poznal že jde o ohnivou hůl z nějakého černého dřeva, s měděnným hrotem na jedné straně a malým ohnivým krystalem ve tvaru koule na straně druhé. V úplně spodní části skříně, pod nějakou látkou, nebo hadrem, je skryta nějaká kniha s červeným obalem.

handa999:
Tas hned nadšeně dodal "A máte tam kovárnu? a kamna? a kuchyň? a nějaký trezor? to trpaslíci většinou doma mají, ale hlavně mi nejde do hlavy proč to všechno zamykáte, přece jen je to jen ztráta času ... musí se hledat klíč, a pak zase zamykat a uklízet, mezitím by se stihlo mnoho věcí! třeba hodit po šváboj kámen, nebo jiné věci!" vyrazili jste směrem k tvému domu.

S3cR3:
Moc k vidění toho nebylo, město vypadalo skoro stejně, až na vyraženou bránu, rozmlácené tržiště, a hromady mrtvol na ulicích, boj skončil rychle ale docela krvavě, kdyby minotauři použili obléhací zbraně, nejspíš by město vypadalo úplně jinak. Vojáci pomáhali odnášet zraněné do chrámu Wairy, bohyně léčitelství, který postavili vedle chrámu boha Jarata, místní ošetřovna byla už plná a nezbývalo už nic jiného než je odnášet do chrámu.

SuperHunter:
"Tak výborně ..." šel nejprve k bráně kterou jsi vešel "Tak tady je naše brána, což sis už určitě všimnul, je to jediný vstup sem, teda pokud nechceš lézt po hradbách, támhle naproti jsou naše nejdůležitější budovy a tím myslím kuchyni, ubikace důstojníků, nějaký kanceláře, jídelna a takovéhle věci takže když si budeš chtít stěžovat zamiř tam, a hledej velitelku stráže Rai-Renzo, jinak tady jsme na dvoře, kde se budeš moct cvičit a další věci co se tu budou dít se dozvíš už zejtra. Nějaké otázky nebo můžeme jít dál?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Věk Vzestupu • Diskuze Zdejší kobky 12 15.09.2016 22:47
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8045 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5468 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7323 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist