Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Aurelius
http://i.imgur.com/BxFHp2R.png

http://i.imgur.com/F2npHxp.jpg

Velká válka se pomalu blíží ke konci, legie jsou zničené a oslabené. Zatím co Altmerská vojska jsou připravené na poslední velký úder. Císař Titus Mede II. se ovšem nehodlá vzdát a shromažďuje armádu. Spolu se svými Generály se připravuje na poslední bitvu která rozhodne o osudu Císařství.

Hammerfellu se v boji proti Altmerům poměrně daří, žoldáci a zbytky legie se spojili pod velením legáta Fasendila a vůdce žoldáků Zethira. Hammerfell také posílilo prolomení obležení města Hegathe, prolomení obležení vedlo ke smíru mezi frakcemi Korun a Předků. I přes toto spojenectví se ale podařilo lady Arannelye povedlo poušť Alik'r. Zde ale lady Arannelye narazila na Deciamovu legii, došlo ke krvavému střetu a po nerozhodné bitvě Generál Deciamus ustupuje, lady Arannelye tak získává Skaven. Altmerské armády jsou ale příliš oslabeny nato aby mohli pokračovat dál.


Na co se můžete těšit v druhé kapitole Hrozby ?
Svitky předků záhadně zmizí z knihovny v Imperial City.
Ukončení Velké Války.
Markarthský incident.
A mnoho dalšího...

Příběh Hrozby II. se nachýlil ke konci a po dosažení 300 stránky a uzavření děje byl přesunut do nového tématu s názvem Hrozba III. do kterého stejně jako do předchozího dílu můžete přejít kliknutím na odkazy níže.

http://i.imgur.com/pCzH0y8.jpg
http://i.imgur.com/XKQWI9F.jpg

Pevně doufám, že se všem hráčům příběh Hrozby II. líbil a děkuji jim za účast v této textové hře. Veškeré inventáře a informace o postavách byli přesunuty do aktuálního dílu Hrozby nebo Diskuze.
V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte vypravěče textové hry.

Achievementy
(Achievementy budou časem přibývat, získat je lze při nějakém výjimečném činu a nebo jen tak když budete cestovat. Achievementy z Hrozby I. naleznete na konci Hrozby I.)

Achievementy


• Poslední aktualizace: Dne 8.8. 2016
Upravil/a Aurelius dne 08.08.2016 14:28


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Aurelius
Scorpioncz, hRDLA, Mopidu, BadWolf, Whirt
hRDLA: Záře po minula, pomalu jsi otevřel oči. Uslyšel jsi hlas "Zavolejte, nějakého kněze... zdá se že žije.", naklonil se nad tebe, když jsi konečně přestal vidět rozmazaně, všiml že vedle tebe stojí Garrus. Byl celí špinavý od krve nepřátel, také sis všiml velmi výrazného krvavého šrámu přes oko. "Výborně, žije!" křikl, a podal ti ruku.

Mopidu:
Pomalu otevíráš oči, vidíš obrys jakého si legionáře jak k tobě přibíhá a po chvilce povídá "Ta, khajiitka taky žije!", potom se na tebe usmál. A odhodil kus prkna kterým jsi měla přimáčklé nohy, ucítila jsi mírnou bolest. "Počkej, někde jsem tu měl lektvar.. zbaví tě bolesti." řekl, a vyndal z malého vaku malou lahvičku, a podal ti ji.

Skorpioncz:
Vidíš Arteriuse a Aurelia Viciho, jak spolu bojují na jakém si srázu. Arterius na sobě měl černou róbu, a vypadal velmi mladě, a neměl na tváři jizvu. (Róbu měl úplně stejnou jako Dremwus když jsi se s ním setkal po prvé), Aurelius Vici na sobě měl těžkou legionářskou zbroj, v ruce držel zahnutý meč (meč, který právě vlastníš ty), rozeběhli se proti sobě, Aurelius několikrát praštil Arteria štítem, ale Arterius se stále držel na nohou, Arterius vyčaroval ohnivou kouli a hodil jí po Aureliovi, ten spadl na zem, ihned po té se zvedl a povídá "Ty mi ji nevezmeš! Nikdy mi nevezmeš Lauranu! Nikdy!" Arterius který k Aurelivovi pomalu kráčel s mečem v ruce křikl "Zavinil sis to sám! Dal jsi ji do sirotčince, nestaral ses o ní! A teď ji chceš zpět!" Aurelius se zvedl a podívá "Bylo dobře, že jsme vás s otcem vyvraždili! Nebyla to chyba, teď to vím!" Aurelius se zvedl, a rozeběhl se proti Arteriovi sekl ho do tváře, a pak několikrát udeřil štítem. "Zabil jsi mi otce! Zabil dceru! A další jsi mi sebral!" a pomocí kouzla shodil Arteria z útesu.

Zdá se že jsi opět prožil jakou si vizi, ke konce vize jsi zaslechl nelidský smích. Otevřel jsi oči, a zhluboka se nadechl. V ústech jsi měl prach, ležíš vedle Tilma. Tilmo se také probral. Vidíš taky nějakou altmerku. Která vedle něj stojí.

BadWolf
Otevíráš oči, nejsi si jistý jestli vůbec budeš schopný vstát, cítíš totiž starašlivou bolest, a máš drobné popáleniny na rukách a zřejmě i na nohách (po zásahu Ancanovím bleskem). Všiml sis že k tobě přiběhla jaká si redguardka, je to knězka, po dává ti lektvar "Vypij to, uleví se ti od bolesti."

Whirt
Otevřel jsi oči, cítíš jak ti z čela teče krev. Trochu se ti motá hlava, ale jinak žádnou bolest necítíš. Ležíš na chladné zemi, po chvilce slyšíš Tariin hlas "Tilmo?! Konečně jsi se probral.."

Breza77
Otevřel jsi oči, uviděl jsi několik legionářů jak pobíhá po Univerzitě. Po chvilce jsi uslyšel "Žije, výborně.". Ohlédl jsi se, viděl jsi legáta, a mága (toho ze Skyrimu). Ležel jsi na ošetřovně, na lůžku. "Thorusi, obávali jsme se že vás kouzlo dostalo, ale nakonec se ukázalo že máte stále vůli žít." řekl mág s úsměvem.

SH
"Dobře.." řekl chlapec, a žena na něj křikla "Běž domů! A budeš mít domácí vězení! Večer si ještě popovídáme!", chlapec svěsil hlavu, a pomalu vyrazil k domovu. "Moc se omlouvám.." začala se omlouvat žena. Dav přihlížejících se pomalu začal rozcházet.
Upravil/a Aurelius dne 24.03.2013 20:34


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
BadWolf
"Dobře." Vypiju to. "Kdo ty si? Doufám že ne ten Mrzout v ženský podobě nebo jeho sestra, to bych se šel totiž někam vyzvracet..."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
SuperHunter
"To je v pořádku. Hlavně že se to vyřešilo" řeknu a odejdu, pokud už nic nebude říkat.
 
scorpioncz
(rozkašlu se ... abych ten prach neměl v puse ... rozhlédnu se abych se zorientoval ... a pokusím se vstát ... mezitím se taky podívám jestli nejsem zraněný)
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
hRDLA
Chytnu ho za ruku a vstanu. ,,To nic jsem v pohodě, kdyby to někoho zajímalo, to jsou jenom škrábance. Kde jsou ostatní?" zeptám se.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Mopidu
Vypiju to "Co se to tu kurňa děje? Vyhráli jsme?"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Whirt
"Uhh.." opřu se o lokty. "Co, co se stalo? Jsou všichni v pořádku?"
 
Aurelius
Scorpioncz, hRDLA, Mopidu, BadWolf, Whirt
hRDLA: Garrus ti pomohl vstát, a když jsi se rozhlédl uviděl jsi Tilma a vedle něj altmerku, Škorpiona jak leží opodál. Vlka jsi také spatřil, stála u něj jakási redguardská knězka. Ra´Jaza ležela opodál, a pomáhal jí nějaký legionář. Všude kolem vás pobíhali legionáři. "Zdá se že žijete, měli jste štěstí. Zdá se že Psijiské kouzlo vám narušilo teleportaci, proto jste skončili tak hle. Naštěstí se tomu mágovi podařilo najít nás. A proto tu teď jsme."

Mopidu:
Vypila jsi to, ucítila jsi úlevu od bolesti. A legionář povídá "Nevyhrál, altmerové byly zřejmě zabiti během kouzla. Ale některým šikovným se určitě podařilo přežít, a Lord Naarifin uprchl."

Skorpioncz:
Zakašlal jsi, a pomalu vstal. Necítíš žádnou bolest, ani nikde nekrvácíš, máš sice nějaké modřiny a trochu roztrhané roucho ale jinak nic vážného. Rozhlédl jsi se Zarath stále velde Garruse opodál. Vlka jsi také spatřil, stála u něj jakási redguardská knězka. Ra´Jaza ležela opodál, a pomáhal jí nějaký legionář. Všude kolem vás pobíhali legionáři. A Tilmo který byl poblíž tebe, mluvil s Tariou.

BadWolf:
E.. no, nevím koho myslíte. Ale já jsem Dibellina kněžka.." řekla, a dala ti lahvičku, vypil jsi ji. A ucítil jsi úlevu od bolesti.

Whirt:
"Ano, jsou... Škorpion je kousek od tebe. A zbytek různě po místnost. Falwus je se svým bratrem, cosi řeší. A myslím že to co se stalo ti spíš vysvětlí nějaký mág." řekla a usmála se.

SH
Žena už nic víc neřekla, pomalu jsi vyrazil pryč. Prošel jsi kolem síně mrtvých, až k modrému paláci.
Upravil/a Aurelius dne 24.03.2013 21:56


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
hRDLA
,,No my něco vydržíme, spíš by mě zajímalo jak jsme na tom, co altmerové," zvýším hlas aby mě ostatní slyšeli: ,,a taky by mě zajímalo jestli to tyhle TŘASOŘITKY přežijou."

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
scorpioncz
,,copak se to roucho nemůže někdy neroztrhat?"(zastavím nějakého novice či novicku a zeptám se na Lauranu)
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Whirt
Usměju se na ni také a políbím ji, pak se pokusím vstát a společně najít nějakého mága a zeptat se ho.
 
Mopidu
"Je Imperial City v pořádku?"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
BadWolf
Aha... Počkat, jak jsem se dostal k Dibellinm kněžkám, a jak to že mě ošetřují? V Imperial City žádný chrám Dibelly ani jejích kněžek není, a co víc, její kněžky neošetřují! Na tomhle mi něco smrdí Grin!
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
SuperHunter
Mrknu do té knížky co je poviná četba jestli tam nejsou nějaké písně co bych zvládl zahrát
 
Aurelius
Scorpioncz, hRDLA, Mopidu, BadWolf, Whirt
hRDLA: "Myslím si že nějaký přežili. Generál Scipio už své muže připravuje na průzkum. Ale i tak, je Imperial City dost poničené, bude dlouho trvat než se vzchopí." řekne Garrus, a ohlédne se a po chvilce pokračuje "Většina je jak se zdá v pořádku, jen ta bretonská zdechlina je v rukou Psijiků. Pochybuji že přežije, ale jsou to psijikové, vládnou velkou magii. Takže má šanci, bohužel."

Mopidu:
"Není, je mi líto.. bude to těžké, je hodně zničené. Počkej až to sama uvidíš." řekl legionář.

Skorpioncz:
Odchytl jsi jednoho z noviců co zrovna procházel, a nesl léky. "Laurana, myslím že bude na shromáždění mágů co přežily. Je to v Arcimágově komnatě, jeden z mála pokojů co nebyl poškozen."

BadWolf:
Když kněžka viděla že jsi zaražený povídá "Já jsem sem přijela navštívit matku. A zůstala jsem tu, protože bylo město obleženo. Sotva umím léčit, jen dělám to co mi řeknou mágové, snažím se být alespoň trochu pomáhat... když už mě nepustili bojovat."

Whirt:
Pomalu jsi vstal, hlava se ti trochu zatočila ale Taria tě podepřela, a povídá "Půjdeme pomalu, dobře.". Políbil jsi ji, a vyrazili jste k jednomu z mágů. "Promiňte, já jsem pouhý novic moc toho nevím... ale běžte do Arcimágovi komnaty, tam se shromažďují mágové co přežili, možná vám to tam vysvětlí."

SH
Našel jsi několik lehkých písní, kdyby jsi je nastudoval. Byl bys schopný se je naučit.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
BadWolf
"Takže... Zaprvý, ty neumíš léčit ale bojovat ano? A zadruhý, to už jsem všem fakt tak ukradenej že jim je jedno kdo mě léčí? Bez urážky."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
SuperHunter
Zkusím se naučit nějakou co se mi líbí z nich nejvíc
 
scorpioncz
,,shromáždění mágů? hmm ... možná bych tam měl být taky ... díky za informace"(půjdu do arcimágovi komnaty)
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
hRDLA
,,Tak vzhůru do boje," vyskočím, ale v zápětí si otřu oko. ,,No možná by se na to měl někdo nejdřív podívat."

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5090 16.04.2024 16:21
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8045 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5469 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7323 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist