Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hlas Anglie
Nerevar
hezky se to čte! Smile tohle se mi líbí daleko víc než ten prolog je to tu líp líčený Wink
 
Diego
Dík, cením si toho.
 
Diego
Kapitola 2 - Vůdce a jeho vícenež podivný tunel.

Hned jak vyšlo slunce jsem šel spát, sice ve dne, ale po nocích pátrám po vrahovi.

Vzbudily mě nedaleké rány, znělo to jako kladiva bušící do oceli. Vzal jsem si vybavení a hlavně svůj oblíbený klobouk a šel se podívat co se děje.
Od mého domu to bylo vzdálené asi jen 2 kilometry a tak jsem tam byl coby dup. Zprvu jsem neviděl nic podivného, jen staré zříceniny a velké balvany, ale zpovzdálí už zase ten zvuk, tentokrát už jsem uviděl i nějaký kouř.
Ale jakmile jsem to uviděl, nemohl jsem uvěřit svým očím. Nechápu jaktože jsem si toho nevšiml, když je to pár kroků od mého domku. Tunel, který vedl jen těsně nad zemí, protože byly z povrchu vidět mříže, a několik velkých komínů z kterých se valil kouř.
Slyším kroky a už vidím kdo sem jde, ten nejvyšší vůdce naší kdysi dobré Anglie a spolu s ním pár dalších vysoce postavených pohlavářů. Bez nějaké větší ochranky, protože předpokládá že lidé si nic nedovolí a to také byla pravda.
Bylo to jenom pár mužů a žen s meči a revolvery u opasků. Musel jsem se schovat za jeden z balvanů, aby mě neviděli.
Vedli mezi sebou rozhovor, ale "takzvaný vůdce" nemluvil jsen poslouchal kdo mu co říká. Moc jsem toho neslyšel, jen že se půjdou na něco podívat.
Vešli do tunelu, který měl velký vchod a to jediné se mi taky poštěstilo zahlédnout, protože tam byla hlídka a já když je tu ten sráč, nechtěl nic riskovat. Jelikož jeho ochranka, je by se dalo říci, bývalá trestanecká skupina hrdlořezů, které jak se po městě tiše povídá, náš samozvaný vládce kdysi velel. Ale pak se dostali do vězení, jen on ne, zatím je mi záhadou, jak se mu podařilo dostat na vrchol a zároveň uniknout tehdejšímu zákonu. Jeětě k tomu začalo zničeho nic hustě pršet, takže nebylo nic moc vidět.
Nadruhou stranu povrch nad zemí nebyl kdovíjak hlídán, spíš vůbec, hlídány byly jen vchody a místa, o kterých si mysleli, že by se tamtudy dalo dostat dovnitř onoho záhadného tunelu.
Ale já našel poměrně širokou trubku, ze které se valil onen kouř a přes ní bych mohl proklouznout dovnitř. Jen co s tím blcem co u ní stojí.
No, když prší stráže kašlou na hlídku a já se rychle dostal k té trubce. Vlezl jsem tam a ocitnuj se v nějakém skladě se zbraněmi. Ale všechny jsou rezavé a určitě by se nedali použít. Snad jen roztavit a vyrobit z nich něcojiného. Ano! Roztavit! Proto ten kouř.

Slyším rozhovor, je ve vedlejší místnosti a je to ten šmejd co špiní mou Anglii. Vylezl jsem na jednu z beden a poslouchám za mřížemi jejich rozhovor.

"Pane, za pár týdnů to bude hotové."

"Jste si jistí, že o tom nikdo neví, kromě nás co tu jsme v téhle miístnosti?"

"Ano jsme, jak nejvíce můžeme."

"Dobrá, o dalším půběhu mě průběžně informujte. Teď musím vyřešit jednu neodkladnou záležitost."

"Doprovodím vás, šéfe."

To bylo vše co se mi podařilo odposlouchat, a proto jsem vylezl zpět na povrch, abych šel domů pro pár věcí.
Hned jak jsem vešel do domu přestalo pršet, celý promoklý jsem se šel převléknout.

Mám pocit že mě někdo sleduje....a to i doma, asi si někdo všiml mých podezřelých aktivit po nocích.





Pokud mi sem dáte komentář, ať už kladný nebo záporný budu rád.
Upravil/a Diego dne 07.10.2012 19:51
 
Norbi
paráda Wink Smile
You can kill yourself, or die trying...

http://scontent-v...e=5678314E

Aint no party like a Time Lord party, cause a Time Lord party never ends !

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lfzax5zuSU1qfxioto1_500.jpg
 
Diego
Díly budu přidávat vždy když bude nějakej čas. Náladu na takovou povídku mám každý den, takže není problém něco sepsat.Ork
 
Nerevar
prostředí starý Angile je krásný Smile vyprávění je krásný Smile příběh vypadá sslibně Smile pokračuj Wink
 
Diego
Kapitola 3 - Smutek za mřížemi

Zrovna když jsem se převléknul, tak byl najednou klid a bylo slyšet jen podivné praskání dřeva, ze zhora mé věže.
Šel jsem se tam podívat a pomalu otvírám dvířka a....objevuji tam jen malého chlapce, měl asi deset nebo jedenáct let, ale zarazilo mě co tu dělá a hlavně jak se na mě dívá. Byl tak vystrašený, chtěl jsem k němu natáhnout ruku, ale najednou se mi zatemělo před očima.

Stejný den, večer: Probudil jsem se a marně vzpomínám kdo nebo co mě sem doneslo, pamatuji si jen ránu do hlavy a pak jsem upadl do bezvědomí. Ležím a těžko se mi vstává, jsem v nějakém vězení, všude jen mříže a zdi.
Sakra, někdo jde ke mě, nemám nic než své ruce na obranu, ale jakmile jsem uviděl ty dva hromotluky, tak mé tělo zkoprnělo.

"Vstávej špíno! Půjdem na procházku..." řekli jen a dali mi okovy na ruce, nohy mi nechali volné.
Došli jsme k mučícímu křeslu, snažil jsem se jim vzpírat, ale nic nebylo platné. Už mě dali do křesla a přikovali okovy k němu. Začali se vyptávat, třeba proč chodím po nocích venku a jsem pokaždé u všech vražd, pro koho pracuji, co jsem zač....Ani nevědí kdo vůbec jsem! Začínají mě mučit břitvou....musím vydržet a nic neříct.
Omdlel jsem, celého od krve mě odnesli zpět do cely. Začalo vycházet slunce, sice tu není okno, ale je tu malá dírka ve zdi, tak jsem se jí díval a viděl jak vedou tři vězně na popraviště. Mají na ně nachystanou hranici, zřejmě se od nich nic nedozvěděli tak se jich jednoduše zbaví. Už hoří.....hrozný pohled...a ten bolestný řev. A ticho...

O tři dny později: Je to tu hrozné, spoluvězni křičí když je mučí a někdy i umírají. Mučí mě každý den několikrát, už to ani nepočítám. Konaly na mě různé způsoby mučení od řezání, pálení žhavými předměty, natahování kočetin.....
Ale já vydržel, protože jsem nepřestal doufat, že zničím to zlo, které obklopuje Anglii. Proboha jak, se mohu odsud dostat ven?

Jdou si pro mě, tentokrát budu bojovat, třeba do posledních sil. Už mě asi mají za mrtvolu, protože přišli dva chlápci a rovnou s pytlem. Chtějí mě tam dát, nesmím vydat ani hlásku, je to má jedinná šance odtud.
Podařilo se, pořád si v hlavě říkám, že už jsem to jednou zažil a taky že jo. Stále se ale divím, že ta stráž nedokáže poznat ani živého od mrtvého, asi to umím dobře hrát. Ikdyž je pravda, že mě zřídily dost, ani máma by mě nepoznala.

Už si mě nesou, živý-mrtvý v pytli. Celkem úsměvné. Slyším téci řeku, nejspíš naši Temži, takže jsem blízko svobodě.

"Už pěkně zapáchá, pohni sebou ať se můžeme konečně jít napít"
"Hop! A je tam, moc toho nevydržel, a řval jak podvinče"
"Ha, ha, ha(směje se)..... Pojď, jdem se ožrat za dobře odvedenou práci."

Jen se smějte šmejdi, však já se vrátím a všechny vás stihne trest. Vylezl jsem z pytle, a doplaval na břeh. Tentokrát to plavání bylo lehčí než poprvé, asi už v tom mám cvik(směje se).

Musel jsem rychle pryč od toho vězení, aby mě neviděli.
Bylo zrovna ráno a já pomalu došel ke svému domu, musel jsem jít oklikou, protože ve městě by mě znova mohli chytnout.
V domě byl stejný pořádek, v jakém jsem ho "opustil".

Už mě bolel celej člověk, šel jsem spát....
Upravil/a Diego dne 09.10.2012 22:48
 
Diego
Zdravím, teď když nefungují hodnocení, tak mi napište komentář, kdo to čte a v něm klidně nějaké připomínky a podobně.
 
SuperHunter
Je to naprosto EPICKÉ
 
Diego
SuperHunter napsal:
Je to naprosto EPICKÉ

Dík.Wink
 
Diego
Kapitola 4 - Procházka růžovým sadem

Probudil jsem se až po nějakých dvanácti hodinách, protože již zapadalo slunce. Když jsem se chtěl po dlouhé době na něj podívat, jak zapadá, tak něco bylo slyšet. Z půdy....
Musel jsem zjistit co nebo kdo vydává ty podivné zvuky. Otevírám dveře od půdy......zamrazilo ve mě, já vydržím hodně, ale tohle bylo prostě moc, na místě jsem se pozvracel. Ten pohled... oběšená těla, všichni měli vydloubnuté oči a uříznuté prsty. Ohledal jsem těla, ty mrtvoly tu nemohli být dýl jak den, možná proto to nešlo v nižších patrech ještě cítit, ale na půdě už to začínalo být k nevydržení.

Pomalu jsem začal "uklízet" ta těla s rouškou přes pusu. Ihned jak jsem je všechny odnesl na dřevěný vozík, připravil jsem hranici, několik desítek metrů před domem.
Odvezl ta těla na místo a postuně je naházel na hranici. Pomodlil jsem se a rozdělal oheň.

O několik hodin později.....

Již zhořeli, já seděl na věži a pozoroval oheň, který začínal pohasínat.
A zase zvuky, opět z půdy, vlastně ani nevím jestli vůbec přestaly nebo jsem je přitom pálení ignoroval. Jdu tam znovu, ještě je světlo, nic jsem nenašel, ale zvuky mě upozorňují kde bych měl hledat. Vidím jedinný temný roh na půdě a jdu tam.....bože! Až jsem se lekl. To je ten kluk, kterého jsem potkal na věži těsně před tím než mě omráčily.
Byl svázaný, plný modřin, jistě hladový a nejvíce vystrašený, určitě tu byl déle než ty mrtvoly a nejspíš viděl jak je pomalu trýzní a zabíjejí.

Rozvázal jsem ho, nic neříkal jen se celý klepal, odnesl jsem ho na postel kde spím. Dal jsem mu najíst a napít, jen co všechno snědl, jsem mu řekl, že se vrátím v noci, možná až ráno. Ale on nechtěl být sám doma a proto jsem ho vzal sebou. Šli jsme pomalu, ale nakonec jsme dorazily k mé známé v jednom zapadlém hostinci a zároveň hotelu, který se jmenoval "U černé vdovy", vede ho již několik let a vynáší jí to.

Zeptal jsem se jí jestli jí ho tu mohu na chvíli nechat, že si musím něco zařídit. Přijmula ho a dala do jednoho pokoje, hned vedle jejího. Chtěla abych jí o něm něco pověděl, ale řekl jsem jí, že je to na dlouho a řeknu jí o tom příště.
Když jsem procházel ulicemi Anglie, už se stmívalo a já viděl na radnici vyvěšený leták, že se koná divadlo pro několik politiků a jejich přátele. Naskytla se mi šance, jak se jim alespoň částečně pomstít.
Jakmile jsem došel k onomu divadlu, ihned bylo vidět pár mocných mecenášů. Pár lidí na ně hodilo vajíčka, ale stráž je zmlátila, že se sotba odbelhaly pryč.

Divadlo začíná, i pro mě....všichni sedí na svých místech, žerou a chlastají víno. Venku byly sice stráže, ale nebyli moc dobře rozmístěni, takže se mi kolem nich podařilo proklouznout.
Divadlo hraje, zatarasil jsem všechny dveře, až na jedny, budu v centru dění.......
Měl jsem v ruce pochodeň a vešel jedinými volnými dveřmi, které vedly do místnosti kde se herci připravovali a pak hned na jeviště. Uvnitř jsem našel takovou "smějící" se masku, úsměv měla od ucha k uchu, jak příhodné na tuto slavnost. Nikde, nikdo.....to se mi hodí...

Vcházím na jeviště, v masce a s pochodní, v hledišti se všichni začali smát... promluvil jsem k nim:
"Jen se smějte, vy proradný krysy, prolezlí korupcí, vyživující se ve vraždách, nebudete poslední kdo tohle uslyší. Viděli jste někdy jak dobře hoří divadlo? ne? Všechno co v něm je hned chytne a vzplane plameny. Dnes to všechno pocítíte na vlastní kůži. Třeba vás oheň očistí od vašich hříchů...... Pardon, upadla mi pochodeň....."
Jen co jsem ji upustil, divadlo začalo hořet a mě se naskytl nádherný pohled, jak se bojí o své životy. Naposledy jsem se na ně koukl a pak mazal ven, zatarasit poslední dveře.

Po chvíli byl slyšet křik a pláč žen i mužů, stráž nevěděla co dělat a jen blbě civěla na tu zkázu. Já byl schovaný již na jedné z vyšších sousedních budov a jen pozoroval ten obrovský pohřeb zaživa.

Očista začala....
Upravil/a Diego dne 14.10.2012 19:56
 
Norbi
taký, plamenný diel Grin

EPIC
You can kill yourself, or die trying...

http://scontent-v...e=5678314E

Aint no party like a Time Lord party, cause a Time Lord party never ends !

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lfzax5zuSU1qfxioto1_500.jpg
 
Diego
Norbi napsal:
taký, plamenný diel Grin

EPIC


Já mám rád prostě ohýnek.pes
 
Leneren
Taký pyroman!Ty se mi líbíš Diego Grin
 
Diego
Leneren napsal:
Taký pyroman!Ty se mi líbíš Diego Grin

Abych pravdu řekl, tak to možná do příběhu zakomponuju, jako "očišťující nástroj pomsty". Jen občas, možná, uvidím jak to tam zapadne.


EDIT: Další díl čekejte MOŽNÁ až nejdříve za dva-tři týdny.
Upravil/a Diego dne 19.10.2012 22:51
 
Norbi
Prečo ? Shock to hádam nie Shock
You can kill yourself, or die trying...

http://scontent-v...e=5678314E

Aint no party like a Time Lord party, cause a Time Lord party never ends !

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lfzax5zuSU1qfxioto1_500.jpg
 
Diego
Norbi napsal:
Prečo ? Shock to hádam nie Shock

Mám to v podpisu....

Sakra, já už ani nemůžu z toho stresu spát, několikrát se probudím v noci, v pět vstávám a vůbec nejsem vyspaný, jsem zvědav kdy tohle skončí.
 
Norbi
Aha Sad no, dúfam že sa skoro vrátiš Sad ....
You can kill yourself, or die trying...

http://scontent-v...e=5678314E

Aint no party like a Time Lord party, cause a Time Lord party never ends !

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lfzax5zuSU1qfxioto1_500.jpg
 
Diego
Norbi napsal:
Aha Sad no, dúfam že sa skoro vrátiš Sad ....

To já též.....Sad
 
Leneren
Chudáku Sad
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Pochmurná Anglie - Diskuze Archív příběhů a her 107 14.03.2013 22:14
Pochmurná Anglie Archív příběhů a her 162 09.03.2013 02:19
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8046 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5469 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4646 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12481 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7324 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist