Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Vrazi a zabijáci
milfein
Zdravím temnou stranu světa Tamrielu. Zakládám tohle forko pro ty z nás, co se potulují Skyrimem a vydělávajíí si na živobytí trošku poněkud odlišným způsobem než plněním skutků hodných hrdinství. Chtěl bych se tímto přesvědčit, kolik z nás je vrahy a nájemnými zabijáky.
Nevím, jestli se to tu ujme, ale já bych si to asi představoval tak, že sem každej napíše svou cestu, kterou absolvoval a jak postupuje v umění zabíjet.
Já se jmenuji Connaire, jsem Khajiit. Dnes jsem cestoval krajem kolem Bílého Průsmyku a šmejdil kolem po duších, jež nebyli hodni obývat Skyrim. Snad se na mě Matka noci usměje...Cestou jsem potkával mnoho šelem, vlčích, kočičích i medvědích, až jsem narazil na dosud neprobádanou jeskyni Volruund. Na konci mě čekal Valken Zlý jazyk. Ač jsem na něj neměl kontrakt, za trochu tréninku s lukem to stálo. Odešel jsem s úsměvem na rtech.
Cestou do Bílého Průsmyku jsem narazil na opuštěné dračí hnízdo. naučil se část dračího jazyka a vyadal jsem se odpočinout si do svý oblíbený hospody. Vyrazím zase zítra.
https://lh3.googleusercontent.com/-g4t_oUEzmE0/UMJDgpQ7nJI/AAAAAAAABaI/tmg3kIXqjmk/s1280/2012-11-23_00002.jpg
Neboj se neznámých věcí, ale vyhledávej je a snaž se je pochopit, protože každá nová zkušenost je víc, než hora zlata!
 
nagasadowcz
Já teď Skyrim nehraju, ale musím se k tomu vyjádřit, protože se mi ten nápad dost líbí. Takové nefalšované sdružené zápisky zabijácké. Jestli se to ujme, bude to pro tenhle typ hráčů určitě fajn a pro nás ostatní možná zajímavé čtení. Thumbs up.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga Grin
 
Sniperius
SPOILER!!!!!!! CHtel bych ze zacatku rict ze moje postava ve Skyrimu je povahove presny opak vrahu z DB , avsak styl boje je stejny tak jsem se rozhodl sem dat svuj pribeh - zlouni prece potrebuji opozici nebo ne ? Grin

Jsem Lesni elf Sniperius , moje matka byla lesni elfka a muj otec byl cisarsky - Legat u Cisarske legie ktery bojoval ve Velke valce od mladi jsem se ucil ctit sve protivniky a ruzne bojove styly ( predevsim lukostrelbu a dual wield protoze pro to mam nadani) nekdy ve svych 20 letech jsem se dozvedel ze Legie ma ve Skyrimu potize s Ulfrikem a jeho bournymi havy a tak jsem se rozhodl , ze nastal muj cas abych se pridal k Legii. Potom co jsem prokazal ze mohu byt legionarem jsem absolboval nekolik velice dulezitych misi vcetne boje o korunu z Korvajundu. Diky tomu jsem byl povysen na Kvestora a mim ukolem bylo donest zpravu Jarlu Bileho Prusmyku Balgruufovi , ten me poslal za Jarlem Ulfrikem s jeho osobni valecnou sekerou. Kdyz jsem vsak dorazil do Vetrneho Zlebu Doslechl jsem se o chlapci jmenem Aventus Arentino , ktery se pokousel provadet cernou svatost . To pro me jako rozumnemu elfovi nepripadalo v uvahu a proto jsem mu to rozmluvil , on mi rekl ze je bohuzel prilis pozde a bratrstvo ma vykonat zakazku zitra v noci , proto jsem se okamzite vypravil do Riftenu kde udajne zila nastavajici obet temneho bratrstva. Byla hluboka noc , mesic byl v uplnku ona obet - Grelod Laskava majitelka sirotcince ( i kdyz mi opravdu moc laskava neprisla podle jejiho chovani k detem) se sla ocividne nadychat cerstveho vzduchu , postavala u Riftenskeho jezera 5 - 10 minut , kdyz v tom ... z cista jasna behem okamziku vezel v jejich zadech hazeci nuz , nikdy jsem nevidel tak smrtici rychlost a v duchu jsem se proklinal ze jsem prestal davat pozor. Vrah povazoval praci za dokonanou a me si vubec nevsiml , z prirucniho batohu vytahl pero - nepochybne melo byt smoceno v krvi obeti jako dukaz uspechu.Nez vsak stacil dojit k mrtvemu telu uz jsem byl skoro u nej ... ne u ni byla to zena (taky dovedu byt rychly pomyslel jsem si ) seknul jsem svym kratkym mecem smerem k vrazedkyni , ta vsak stacila na posledni chvili ranu vykryt . Moment prekvapeni jsem tedy ztratil .... oba jsme vytahli i svoji druhou jednorucni zbran a chvili jsme si spolu vymenovali udery , byla s dykami velice zkusena , ale i presto jsem mel navrch ,preci jen se hodiny tvrdeho treningu vyplatili .. po necelych 2 minutach souboje byl vitez jasny , kdyz tu nahle , podobne jako tvorove ze Zapomneni se tam zjevil prizracny kun temne aury , vrazedkyne na nej okamzite naskocila a zacala ujizdet , mel jsem malo casu...vytahl jsem svuj daedricky luk , vyndal z toulce sip , natahl tetivu a vystrelil ,bylo slyset jemne svisteni leticiho sipu , ktery trefil svuj cil. Clenka Temneho bratrstva vypadla ze sedla k zemi , kdyz jsem k ni pribehnul zjistil jsem ze rana byla smrtelna. Kun se v tu ranu opet rozplynul a byl pryc. Podle obleceni ale predevsim podle cepele strasti jsem poznal ze se nejednalo o pouheho clena ale o vudce temneho bratrstva. Ustedril jsem Temnemu bratrstvu velkou ranu a od tohoto dne jsem si slibil zeznicim temne bratrstvo jednou provzdy.
Upravil/a Sniperius dne 22.09.2012 03:23
Jmeno: Sniperius
Rasa: Lesni elf
Frakce: Cisarstvi , druznici , cech valecniku, cech zlodeju
Nepritel: Thalmor , upiri
Styl boje: stealth, luk +mec , Kontaktni boj s 2 zbranemi
Povolani: Valecnik,Lovec,zlodej
Vybaveni: lehka zbroj , luk , 2 mece
kladne vlastnosti: cest, inteligence, vynalezavost , hbitost, silna vule
Zaporne vlastnosti: kradeni, prilisna obezretnost , mirna nevrazivost vuci nove poznanym High elfum
nemam rad mrazivy magy
Šaman Luk
http://www.nodiatis.com/pub/19.jpg
 
Mopidu
Má ppostava má jméno Khajane a je to Khajiitka. Putuje Skyrimem, vydělává si, někdy ne docela čestně, ale ani ne od Dark Brotherhood. Ve městech by jste si jí všimli snad jen díky netradičnímu Dwemerskému brnění, ale na cestách ať si někdo nepřeje zkřížit jí cestu. Již mnoho farmářů, orků, vojáků i vězňů za to zaplatilo a občas, když se nachomýtne i Thalmorská hlídka, vykouzlí to khajane úsměv ve tváři.
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
milfein
Jsem rád, že se tohle téma chytlo, ale po přečtení třetího příspěvku nechápu jednu věc. Proč si vymýšlet něco, co ve Skyrimu nefunguje a nebo to tam vůbec není. Například házecí nůž nebo to, že se v Riftenu objevil přízračný kůň s vůdcem Temného bratrstva.
Pište sem vaše skutečné výpravy a pište česky lidičky. :-) DB - Temné bratrstvo atd.
https://lh3.googleusercontent.com/-g4t_oUEzmE0/UMJDgpQ7nJI/AAAAAAAABaI/tmg3kIXqjmk/s1280/2012-11-23_00002.jpg
Neboj se neznámých věcí, ale vyhledávej je a snaž se je pochopit, protože každá nová zkušenost je víc, než hora zlata!
 
risozl
Tak ja som začal tak obyčajne. Niekto sa mi nepáčil tak som ho zabil. A potom znova a znova. potom ma napadlo pridať sa k Temnému Bratstvu. a už to išlo
Upravil/a risozl dne 22.09.2012 12:29
wowLuk
Prečítajte si moje príbehy z Elder Scrolls sveta Príbeh Khajiita
http://skyrim.4fan.cz/forum/viewthread.php?thread_id=2773&pid=33591#post_33591
 
risozl
Ja som vždy v Elder Scrolls hrách hral za "zlého" baví ma naháňať obete premýšľať si postup a potom bang! zabiť ho. Ale myslím si že zlá strana nie je. je to len uhol pohľadu. napríklad aj Temné Bratstvo zabilo veľa zlých ľudí ktorý obťažovali občanov. napr. upír hern. vodca banditov v tom trpasličom dungeone atď.
wowLuk
Prečítajte si moje príbehy z Elder Scrolls sveta Príbeh Khajiita
http://skyrim.4fan.cz/forum/viewthread.php?thread_id=2773&pid=33591#post_33591
 
milfein
Vyrazil jsem z Bílého průsmyku časně ráno. Vyrazil jsem k Morthalu a mezitím pročesával okolí. Našel jsem nějaké další jeskyně, byli obydlené místní cháskou banditů. Pro mě jako rozeného zabíjáka žádný problém.
Vydal jsem se dál směrem k horám. Po chvíli jsem narazil na nějaký dům, patří temnému elfovi Drelasovi. Moc komunikativní nebyl a tak jsem si návštěvu rozmyslel. Pokračoval jsem dál do kopce, když najednou říkám si hele schody.
Vydal jsem se nahoru a užíval si krásný pohled do okolí. Při mém zkoumání mě vyrušili dva trollové. Boj to byl krutý, ale mé mrštné kočičí tělo využilo výhody na skalce, odkud jsem krásně mířil a trolly postřílel, neměli šanci se ke mě dostat.
U dalších schodů vedoucích ke stěně, od které se ozývá známý zvuk dračí řeči, jsem narazil opět na trolly a opět ve dvojici. Nálákal jsem je znovu k mé sestře skalce a opět jim vysvětlil, kdo je na vrcholu potravního řetězce.
Po naučení dračího slova jsem si to štrádoval dál k nějakému průsmyku a narazil jsem na menší odpor nemrtvých a nějakých podmaněných duchů, co se mi vždy před smrtí omlouvali, že to nechtěli. Řekl jsem si, že to nebude jen tak a rozhodl jsem se to tu podrobně prohledat a co jsem nenašel, dveře. Otevírám a vkročím. Nějaká temná kobka říkám si, pár zlaťáčků tu i onde, sbírám vše, co se třpytí. Odpor, opět ty duchové a opět žádný problém pro Khajiitského zabijáka Connaira.
Narazil jsem na velkou místnost, rostlo tu spousta zeleně, divné, bez světla. Na konci té místnosti ležela truhla.
Chvíli jsem přemýšlel a zdálo se mi, že tu něco nehraje. Držel jsem se při stěně a čekal léčku a ta přišla, jenomže mé smysly byli rychlejší. V zemi byl otvor, past! Hezky jsem jí obešel abych zjistil, že ta truhla je prázdná! Někdo si tady pěkně hraje s těmi, které láká poklad, ale na mě si nepřijde, ať je to kdokoliv.
Další dveře a cesta dolů, určitě to vede tam, kam vede ta past.
Nárážím na místnost s klecema, všude mrtvá těla a jeden živý černokněžník, neviděl mě. Opatrně si beru luk a šíp, potírám ho jedem. Černokněžník se ani nestačil představit a šíp mu projel mozkem jako nůž máslem. Pro prohledání místnosti s klecema jsem našel deník, palo se v něm o nějakých pokusech s truhlou a otevíracích dveřích vedoucích do pasti, které jsem si díky Matce noci všiml a nespadl do ní. Pokračuju ve čtení a najednou žbluňk! Otočím se a do zamčené klece s vodou spadl nějaký bandita, nepřežil pád, spadl sice do vody, ale byla mělká. No nic, zavírám deník a razím si to ven.
Po cestě narážím na nějaké zelené prameny, obra a dva mamuty, mám to ale pech sakra! Zkouším se proplížit a zjišťuju nevídanou věc, mamuti i obr se tváří přátelsky, co to, říkám si? Stojím u nich, přímo u nich, jsem ohromen jejich velikostí. Jako malý dítě jsem s nimi šel pěknej kus na jejich procházce. Ten obr mamutům dělal pastýře, no úchvatné.
Po několika hodinách prochzky s těmito tvory odcházím unešen tímto vzácným okamžikem, nedaleko jsem si všiml další jeskyně...
https://lh3.googleusercontent.com/-g4t_oUEzmE0/UMJDgpQ7nJI/AAAAAAAABaI/tmg3kIXqjmk/s1280/2012-11-23_00002.jpg
Neboj se neznámých věcí, ale vyhledávej je a snaž se je pochopit, protože každá nová zkušenost je víc, než hora zlata!
 
milfein
Škoda, že nápad se líbil jen krátce. Uzavírám proto tento deník a nyní již budu pokračovat sám...
https://lh3.googleusercontent.com/-g4t_oUEzmE0/UMJDgpQ7nJI/AAAAAAAABaI/tmg3kIXqjmk/s1280/2012-11-23_00002.jpg
Neboj se neznámých věcí, ale vyhledávej je a snaž se je pochopit, protože každá nová zkušenost je víc, než hora zlata!
 
Diego
milfein napsal:
Škoda, že nápad se líbil jen krátce. Uzavírám proto tento deník a nyní již budu pokračovat sám...

Neboj, zrovna před pár dny jsem rozjel Skyrim tak tu přibyde i můj kousek příběhu.
 
milfein
Budu čekat. :-)
https://lh3.googleusercontent.com/-g4t_oUEzmE0/UMJDgpQ7nJI/AAAAAAAABaI/tmg3kIXqjmk/s1280/2012-11-23_00002.jpg
Neboj se neznámých věcí, ale vyhledávej je a snaž se je pochopit, protože každá nová zkušenost je víc, než hora zlata!
 
Diego
milfein napsal:
Budu čekat. :-)

Sorry, ale v poslední době se objevil extra problém, který musím řešit, takže na tohle bohužel nemám myšlenky. Mám to i v podpisu.
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Zabiják až na půdu :-D Skyrim - dotazy, návody,.. 10 01.03.2015 03:05
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8045 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5468 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4644 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12478 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7322 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6220 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7412 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist