Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Co tě žere?
SuperHunter
Zavřu dveře od místnosti, v které leží Kamil a půjdu vyzkoušet otevřít, popřípadě odemknout, dveře co se nachází přede mnou.
Jsou klíče nějak označené ? Mám hlad nebo žízeň ?
 
S3cR3
Pomočím jeho mrtvolu, vemu brokovnici a další užitečné věci pokud je u sebe má. Potom se vydám na lov zbylejch důchodců zpět dovnitř.
Upravil/a S3cR3 dne 17.06.2014 20:45
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
Lord Rade
Alyx začíná docházet, že už od rána nejedla ani nepila. S sebou má pouze lahev vody, kterou naprala z kohoutku na kameni s "léčivou" vodou. Všímá si, že jsou některé klíče označené barvami, ale když nezná jejich zámky, tak je jí to k ničemu. Přistoupí k nejbližším dveřím a začne zkoušet jeden klíč za druhým. Když je u šestého z nějakých patnácti klíčů, tak se v zámku pootočí a dveře se se cvaknutím otevřou. Za nimi se nachází o větší operační sál, než ten předchozí. Je tu však tma, a tak vidí jen na pár kroků. Pomalu dojde až k jakémusi plášti, který je okolo něčeho obklopen - pravděpodobně okolo dalšího lůžka pro pacienty. Pak zpoza něj zaslechne mručení.

________________


Sergej se starci pomstí tím, že ho také pomočí a pak si vezme jeho brokovnici a osm nábojů k ní. Potom se vrátí zpět do domova, namáhavě zvládne schody, projde chodbou v druhém patře a dostane se až do herny na konci místnosti. Jsou tu stoly a židle na hraní binga a úplně vzadu velká postel. Zde nalezne dva poslední obyvatele. Jsou to dvě báby spící spolu na jednom velkém lůžku. Je tu místo i pro třetího.

http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
S3cR3
Rychle, pořádně a potichu prohledám místnost abych nevzbudil stařenky, a pokud bude čisto tak se potichoučku vrátím pro kanystr s benzínem který jsem nechal dole u schodiště, vemu ho nahoru, a začnu spící stařeny polejvat benzínem. Pokud se nevzbuděj, zkusím rychle najít nějaký zdroj ohně, pokud se vzbuděj tak na ně namířím brokovnicí "Ani se nehněte..." a se stále namířenou brokovnicí budu hledat zdroj ohně.
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
SuperHunter
Pomalu dojdou zase ke vchodu a pokusím se najít vypínač na světlo. Pokud žádný nenajdu vyjdu z místnosti, zavřu dveře a pokusím se najít místnost odkud vyšel Kamil.
 
Lord Rade
Sergej nejprve poleje ženy benzínem a pak teprve hledá něco, čím by je upálil. Stařeny se probudí ihned, co benzín ucítí. Sergej jim pohrozí brokovnicí a dá se do hledání. Je tu však mnoho úložných prostorů a najít v nich zapalovač je složité. /I s jestřábím okem jsi neuspěl./
V momentě, kdy je Sergej ztratí z dohledu, protože otevírá šuplík, tak ho za zády překvapí jedna žen. Sergej ji postřehne jen koutkem oka a ve stejnou, co vystřelí, tak mu přistane váza na hlavě. Střepy se rozlétnou všemi směry, Sergej bolestí zařve a stařena s prostřeleným břichem se svalí k zemi.
Poslední přeživší však také vstala a v momentě, kdy je Sergej nepřipraven, tak se po něm napřáhne kuchyňským nožem. Sergej se pokusí uhnout, ale nůž mu probodne tvář a čepel vyleze z té druhé. Sergej zmáčkne spoušť a stařena klesne k zemi s rukou držící si pohromadě vnitřnosti.
,,Proč? Proč, ty satane?" skuhrá skoro neslyšně.

____________________

Alyx se otočí na podpatku a vrátí se ke dveřím. Tam stiskne vypínač a pokusí se rozsvítit. Je to nejspíš tím, že je přebarvená blondýna, jinak by se to vysvětlit nedala. Nic se nestane a Alyx dojde, že před skoro deseti lety nastala apokalypsa a elektřina nefunguje. Po neúspěchu se pokusí rozpomenout v jaké místnosti to byla předtím. Pak se podívá ze dveří a místnost znovu najde. Je hned naproti ní. Tak za sebou zavře a přejde zpět do místnosti, kde se setkala s Kamilem.

http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
SuperHunter
POdívám se ještě jednou po místnosti jestli tam není něco jako poznámky nebo tak něco. Cokoliv co by mělo spojitost s tím co tu Kamil dělal. pokud ne půjdu do poslední zamčené místnosti.
LR nemocnice mají většinou záložní generátor. Myslel sem že Kamil je šikovný a nějak se mu ho povedlo zprovoznit...i když 10 let...no mohlo mě to napadnout
 
S3cR3
"Vrátil jsem se z pekla abych dokončil to co jsem začal MUAHAHA" začnu se smát jako z nějakého horroru.Pak někde najdu kus nějaký látky nebo něčeho, a obvážu si hlavu kde mám ty bodné rány. Poté se dám na prohledávání místnosti, zkusím najít nějaké zbraně zásoby atd, a hlavně svou odstřelovací pušku. Ihned jak dokončím prohledávání, tak pokud najdu konečně ten zdroj ohně tak budu pokračovat s litím benzínu až dolů před vchod, a pak ten domov důchodců zapálím.
Upravil/a S3cR3 dne 20.06.2014 15:50
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
Lord Rade
Alyx se podívá, jestli v místnosti s nakaženým na lůžku nejsou nějaké Kamilovy záznamy, ale nic nenajde. Pokud si nějaké dělal, tak je ukrývá někde jinde.
Přistoupí tedy k posledním dveřím a odemkne je. Tam vidí malou místnost, která Kamilovi očividně sloužila jako úřadovna. Jsou tam tři stoly, které dohromady tvoří půlkruh a u zdí železné skříňky se zásuvkami. Uprostřed místnosti se těsní židle na kolečkách.
Alyx přistoupí ke stolům a spěšně prolistuje štosy spisů. Některé jsou potištěné starými záznamy o pacientech. Nejsou teď důležité a tak je Alyx přehlíží, ale jeden si přeci jen přečte. Je na něm záznam o jakémsi Jakeovi Nukemovi a jeho potížích s erekcí. Dole je podepsán doktor Thomas White.
Když Alyx spis otočí, tak vidí další nenavazující text psaný tužkou.
,,Slyším kroky a rámus... Další člověk mi vnikl na mé území. Když je neodradí ty falešné kamery a neodradí je ani ta krev, tak mi nezbývá nic jiného, než to, co s nimi dělám... Ale má to i své výhody... Alespoň si můžu s kým povídat. Ovšem pokud přijde zas někdo nový, tak musím toho starého zabít. Nemůžu si dovolit živit tolik lidí... Nemůžu hlídat tolik lidí a doufat, že mi nebodnou kudlu do zad... Ten poslední človíček je, ale docela fajn. Škoda, že ho budu muset zabít kvůli někomu, kdo sem opět leze."

Alyx odloží papír a hledá dál. Čte různé poznámky a deníčky, které nejsou nikterak zajímavé a pak narazí na ten nejnovější záznam:

"Konečně! Možná, tedy zcela určitě jsem přišel na něco, co může pomoci v boji, proti nemrtvým. Jak jsem si všimnul už dříve, tak tyto "nakažené lidi" ovládá pouze a jen hlad. Tedy ne úplně od začátku! V první fázi přeměny v nakažených zůstává něco z dřívějšího života. Možná i slyší a rozumí slovům, ale přesto nedokážou ovládnou svou agresi. Na svých subjektech jsem zkoumal všechny možné příčiny. Tělo, které by mělo být mrtvé ovládá mozek (tak jako dříve) - to jistě každý ví. Ale impulsy, které vedou k tomuto chování a kanibalismu nesídlí v mozku. Mozek je totiž otrokem žaludku! Jinak si to nedokáži vysvětlit. Nakažený, kterému jsem vyňal tento orgán z břicha, se ihned po operaci zklidnil! Nemůžu se dočkat na budoucí objevy!"


________________________



Sergej ženě odpoví, že přišel z pekla dokončit to, co započal a dá se do podlého smíchu. Potom ženu nechá krvácet a přejde k posteli ze které si utrhne kus prostěradla a obváže si tím čelist a zranění na noze. Rozhlédne se také po své výbavě, kterou nakonec najde v jedné ze skříní. Vše si vezme a vyrazí z domova důchodců. Přitom za sebou nezapomněl udělat benzínovou stopu. Když vyjde do noci, tak popadne brokovnici a vystřelí do kaluže přede dveřmi. Ta rychle vzplane a oheň se šíří dál dovnitř. Brzy se ze dveří začne linou dým.

Upravil/a Lord Rade dne 21.06.2014 23:44
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
SuperHunter
Zahodím cigarety a obušek co u sebe mám a sbalím poslední záznam. Pak se pokusím najít nějaký přenosný zdroj světla. Pokud se mi nějaký podaří najít půjdu do temné místnosti.
 
S3cR3
Jakási hodná část mého já mě srazí na kolena a rozbrečí mě "Co jsem.. to udělal ? .. sem to vůbec já ?..." Když se zadívám na hořící dům ovládne mě zase mé zlé já. "Hihi.. Byl jsem pověřen ďáblem abych seslal pomstu na lidstvo.. JÁ JSEM SYN APOKALYPSY!!" Začnu jako blázen křičet do tmy a pak se rychle odklidím někam do pryč, abych se vyhnul zombíkům který to všechno nejspíš přilákalo "Tak.. teď musím najít svou kamarádku Alyx"
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
Lord Rade
Alyx si odlehčí ze zátěže, kterou vláčí na zádech a odhodí policejní obušek a chce vyhodit i cigarety, ale když se podívá do krabičky, tak v nich najde zapalovač, který se jí bude hodit. Krabičku odhodí a se zapalovačem se vydá do místnosti, kterou předtím kvůli špatnému světlu neprozkoumala.
Malý plamínek ji dovoluje mít alespoň trochu přehled, co má kousek od sebe. Její kroky se rozezní místností a kdosi za oponou začne znovu mručet. Alyx si říká, že pokud by nebyl připoutaný, stejně jako ostatní, tak by na ní už zaútočil, a tak se jde podívat blíž. Opatrně odkryje plachtu a vidí před sebou dalšího člověka na řetězu. Hledí na Alyx s vytřeštěnýma očima. Ústa má zadrátované čtyřmi železnými sponami podobným kancelářským svorkám a ruce má svázané za zády. Krátký řetěz na noze mu dovoluje udělat pouze několik kroků ve vymezeném prostředí mezi kýblem na potřebu a lůžkem. Má tam dokonce i konzervu a lahev s vodou. Je to živý a nenakažený člověk. Má dlouhé hnědé vlasy, knír, bradku a na obličeji staré jizvy.

_____________________


Sergej se vyřádí a pokračuje k nemocnici. Vzhledem ke zraněním se pohybuje pomalu. /Pár příspěvků nehraješ./

http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Sarako
Zoufale se podívám se na Alyx a pokusím se jí naznačit, aby mi pomohla...
(víc toho asi už nesvedu)
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
SuperHunter
Opětuju jeho vytřeštěný výraz a pomalu k němu přijdu. Podívám se jestli se pouta na rukou dají přeříznout. Pokud ano tak je přeříznu. Pokud to jsou želízka projdu klíče co u sebe mám u sebe jestli nějaký není od nich. Potom se pokusím zbavit ho toho řetězu. Budu se snažit tím zapalovačem nic nepodpálit.
 
Lord Rade
Alyx po chvilce váhání přistoupí za vězňova záda a přeřízne mu provaz na rukách. Potom se sehne k jeho nohám, posvítí si na zámek a najde na klíčence vhodný klíč. Ústa má však ještě stále spoutaná. Kamil ho takto poutal kvůli tomu, že nenašel jiný funkční způsob na jeho umlčení, když s ním zrovna nechtěl mluvit - izolepa totiž nedrží tak pevně, jako spony, které mu udělají čtyři díry nad horní i dolní ret. U zrcadla by se jich mohl zbavit sám.

Neměl jsem připojení na net, tak píši teprve teď.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Sarako
Najdu si zrcadlo (kdybych neměl dost světla, vezmu si zrcadlo k oknu) a spon se zbavím.
Pak se obrátím k Alyx se slovy: ,,Walter, Walter Mc'Cloud, díky za pomoc. Ten šílenec Kamil mě překvapil, když jsem tu hledal léky. Kdykoliv budeš něco potřebovat, stačí říc, jsem tvým dlužníkem.“
Potom se pokusím najít svoje věci a nějaké léky.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
SuperHunter
Pokud se mu nepovede najít zrcadlo nebo zdroj světla pokusím se mu s těmi sponami pomoc.
"Alyx, Alyx Redfield...to nestojí za řeč. V téhle době by si měli lidé pomáhat."
Potom co se nám povede zbavit těch spon podám mu autolékárničku.
 
Lord Rade
Je noc a z oken dovnitř neproudí nic jiného, než tma. Alyx Walterovi pomůže a opatrně mu při světle ze zapalovače ústa uvolní. Hned nato se oba seznámí a Walter se dá do hledání svých věcí. Brzy v oné místnosti najde svou historickou pušku se šesti náboji, dvě velké pasti a lovecký nůž. Napadne ho, že by měl najít i nějaké léky, ale zde žádné nejsou. Vzpomíná si, že na informační ceduli u vstupu četl, že je lékárna spolu s čekárnou a recepcí v přízemí.
Alyx mu zatím nabídne netknutou autolékárničku.

Upravil/a Lord Rade dne 30.06.2014 02:53
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Sarako
Použiji z autolékárničky trochu dezinfekce na díry po sponách (člověk nikdy neví), potom se pokusíme dostat k nemocničním garážím (mají tu pokoje s lůžky a podle povídání s Kamilem i dostatečné chirurgické vybavení, podle toho usoudím že tu musí být garáž se sanitkami, sanitky v nemocnici mají většinou i benzín, navíc jsou bytelný a celkem rychlý).
Cestou se usměju na Alyx: ,,Už jsi někdy řídila sanitku?"
Snažím se pohybovat tiše, a nanejvýš opatrně. Svojí starou pušku mám stále s prstem na spoušti.

Upravil/a Sarako dne 30.06.2014 13:21
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
SuperHunter
"Ne, řídila sem párkrát tátovo auto, ale sanitku nikdy..." odpovím mu a budu ho následovat s pistolí v ruce
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Co tě žere? • Diskuze/Statistiky Zdejší kobky 465 20.09.2016 23:57
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4087 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8052 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5475 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4650 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12489 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7328 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6402 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6223 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7418 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist