Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Proměnil jsem se ve vampíra
goofysk
Zdravím,

nejsem zkušený hráč Elder Scrolls. Po chvíli hraní Skyrimu (lvl 10) jsem si všimnul, že je ze mě Vampír. Vždy když přijdu na denní světlo píše mi to že, se moje krev vaří, mám menší damage a míň health. Oči jak zalité krví. Mám díky tomu i jisté kouzelné dovednosti, ale ty stejně nepoužívám.

Asi sem nevědomky něco pomačkal/snědl/vypil. Nevíte jak se to dá vrátit, abych byl normální člověk/Nord?

Děkuji
 
krys96
nevím jak tady ale v oblivionu na to existoval určitý kouzelný nápoj
 
Algirion
Musel tě v boji kousnout jiný upír. Zkus se poptat v nějakém chrámu... A pozor, čím déle jsi bez krve, tím více jsi silnější, ale také zranitelnější na slunci a lidé na tebe budou útočit. Krev piješ tak, že se připlížiš ke spící postavě a stiskneš "e".
 
SkyrimAdmin
Podle gamefrontu.com:
• pokud jsi ještě i před tou první fází (tzn. bezprostředně po nakažení) pomůže ti i svatyně talose ve Whiterunu
• pokud ne, máš si jít promluvit s nějakým barmanem (nebo lidi okolo nej) do hospody a ptat se na zvesti (rumors) .. Ten vam pak rekne, ze zna nejakeho Faliona z Morthalu a ze se pry zabyva upíry. To odstartuje par ukolu (následuje hledání černého kamene duší a uvežnění duše člověka do něj ...)
 
http://skyrim.4fan.cz/
karmil
Nic jsi nesnědl ani nevipil,pouze jsi narazil na Vampíra.Nakažení Vampírismem se projeví červenými čísly u bargrafu Healt.Okamžitá pomoc je lektvar nebo kouzlo hojící nakažlivé nemoci,těmi se můžeš nakazit i od ostatních potvor - vlci,krysi,kotlivci atd.,to se projeví červenou číslicí u Staminy.Další možnost léčení je navštívit Templ a pomodlit se u oltáře.(Tak to fungovalo v Oblivinu) Pokud již vampírem jsi,je to problém,v Oblivinu zpětnou proměnu dělala jedna čarodějka,bylo k tomu potře ba dost ingrediencí.Zatím jsem na nikoho takového nenarazil.Nejednoduší by bylo vrátit se ve hře zpět,do doby kdy nejsi nakažen,pokud můžeš.
 
Authan
Jak už tu lidi píšou když už si upír musíš splnit sérii úkolů o kterých se dovíš z hostince(musíš se ptát po drbech),ale jestli ještě upír nejsi a jsi jenom nakaženy(z tvího popisu je jasný že už upír si) tak stačí vzít lektvar,kouzlo nebo se jít pomodlit.
 
goofysk
Wow to sem nečekal, že je to možný - nakazit se. Každopádně moc díky za rady, zkusím se s tím nějak poprat. Ale na nějaký zdlouhavý navracení zpět do člověka prdím - stejně se mi to potom může stát zas a zas... Asi si občas cucnu kve a bude...
Ještě jednou díky.
 
tonym95
já mám takový pocit že změna ve vampíra jde jenom jednou za hru .. po tom co se vyléčíš by to už nemělo být možné (alespon tak to bylo v ostatních TES)
 
goofysk
No tak to je jiná. Tak to možná zkusím. Dík
 
Ambushc
Mě se to stalo taky ale spíš mi přišlo že mě nekous ale po nějakym spelu od vampíra sem najednou zčervenal pak se vyšel z jeskyně a pak sem jel vesele dál naštěsti sem si to uložil 5 min před proměnou takže sem si pak stihl zajit eště do svatyně se jít vyléčit požehnáním Grin Smile
 
SirAndrew
Ahoj,

ja uz jsem skoro vampir, nastesti se mi podarilo nekde vypit krev a trochu jsem to prodlouzil, nicmene pit krev se mi uz nejak nedari, protoze me vzdycky pri plizeni objevi.

Sel jsem za Falionem z Morthalu a ten mi rekl, ze potrebuju black soul gem a naplnit ho dusi, ze musim nekoho zabit..

Gem jsem si koupil u nej, abych to urychlil a zkousel jsem zabit vesnicany a nic, nevim jak ten gem naplnit.. Koho musim zabit ? Duse draka asi taky nepujde ze? U toho questu je akorat napsany, at naplnim gem a vratim se k Failonovi ale at nejsem nenavidenej a hladovej nebo me nebude uz verit..
 
Ambushc
To musíš naplnit duší z mrtvýho člověka jesi ještě nemáš spell tak si ho kup menuje se uveznění duše a je to kniha dá se koupit u dvorního čaroděje v bílém průsmyku. A pak stačí když osobu zabiješ myslim do 60 vteřin a měl by se naplnit a jesi mas treba i kamene duší tak si je radši vyndej aby se nedobyl ten kámen duší místo toho gemu Smile
 
SirAndrew
Diky moc, no me vypadl proud, ja uz to predtim udelal Grin Koupil jsem soul trap v dragon s. od toho carodeje a zabil nejakyho farmare v domku v noci. Snad teda nemam zadny jiny gemy, juknu na to
 
SirAndrew
Tak upirem asi zustanu nafurt.. Failon mi rekl at jdu k tem kamenum, ze ze me tu bestii dostane jenze zkousel jsem asi 8x tam jit v jinou denni dobu i vecer a on je furt v ty svy boude a nedojde tam..

On tam je jen v urcitou hodinu ?

EDIT : tak se tam objevi v 5 rano
Upravil/a SirAndrew dne 17.11.2011 16:32
 
goofysk
Tak už sem ti to podařilo. PARÁDA Grin
 
raptorking
Zdravičko,
tak po pořadě. Taky se ze mě stal vampír ani nevím jak. Díky této diskusi jsem se dostal k čeroději do Morthalu, černý kámen naplěn duší už sem měl (někde se mi ho podařilo během cest najít) tak sem mu ho rovnou dal. Následně mi řekl, že se sejdeme nad ránem v bažinách a udělá ze mě zase člověka.
Dokonce tam na mě v tý bažině vážně čeká. Ale problém je, že když tam za nim dojdu a mám s ním promluvit, tak na výběr sou k hovoru jen ty stále se opakující témata "co novýho v morthalu, co bažina" atd... Ale nějaká interakce co by rozjela ten obřad něbo tak něco tam chybí...!
Věděl by někdo????
Upravil/a raptorking dne 19.11.2011 00:32
 
dandie
uplne stejnej problem
 
goofysk
@ raptorking a dandie:
Nesmíte mít počet životů na obrazovce se skilly (tab a šipka nahoru) v napsán červeně tj. těsně před obřadem (nejlépe to ráno) se napijte krve - jak je popsáno výše.
 
raptorking
Vím že nesmim byt žiznivý, je to přimo v zadání ukolu napsaný. Tak v noci než jdu na to místo obřadu, tak sem vypil krev 7! vesničanů, včetně samotnému jarlovi Grin (Ukazatel života nemám červený, ale zelený protože mám medailno pro zvýšení zdraví, když ho sundám tak je normálně bílý) Ve čtyři ráno už tam na mě ten kouzelnik čeká ale stejně žádný obřad nezačně. A jak padne pátá hodina raní začne se rozednívat. Objeví se hláška že se mi na slunci vaří krev. No a tim mi automaticky zčervená jak ukazatel zdraví tak i many! a obojí se mi krapet sníží a automaticky se to nedoplňuje. A když vypiju krev někomu až po tý páty hodině raní (uvnitř budovy všechny ukazatele mají bílou barvu) a pak vylezu ven tak mám tu manu a zdraví stejně pořád červený.
Takže stejně nic...
 
goofysk
Ten černý kámen sem měl naplněný OBROVSKOU duší nebo tak nějak. Možná záleží i na typu uvězněné duše měl hodnotu 750. Já sem ho měl z nějaké mlynářky. Jinak už fakt nevím kde může být zakopaný pes.
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Tamriel a reálný život, aneb: Jak jsem začal žít hrou. Skyrim - obecně 1 08.12.2020 02:06
Jsem upír a vypadám hnusně- diskuze o vzhledu upírů Skyrim - obecně 11 19.04.2015 18:23
Tak jak se jmenuješ ty? "Ahoj já jsem Dovahkiin" Skyrim - zajímavosti 9 16.02.2015 17:05
Nemám achievement když jsem byl v offline režimu. Archív zodpovězených dotazů 3 07.04.2014 20:25
Mod proměna v draka Archív zodpovězených dotazů 4 08.03.2014 21:42
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8045 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5468 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4644 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12479 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7323 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6220 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7413 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist