Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Piráti ze Skyrimu
Norbi
epic Wink
You can kill yourself, or die trying...

http://scontent-v...e=5678314E

Aint no party like a Time Lord party, cause a Time Lord party never ends !

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lfzax5zuSU1qfxioto1_500.jpg
 
EldeR
Akemo-rektální-deformátor GrinGrinGrin dobrý Wink
.

Reverzní upír (Vampire Reverse)
diagnosed by Whirt



Povídky


 
Chell
EldeR napsal:
Akemo-rektální-deformátor GrinGrinGrin dobrý Wink

súhlas Grin dragonozzy si proste boss!
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!

Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.

Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
http://fc05.deviantart.net/fs71/i/2011/123/9/7/alex_mercer_by_ravenmadwolf-d3fi3ra.jpg
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte? Grin
 
DragonOzzy
Zkažená mládež

(pro dnešek kratší kapitola co mi jen tak bleskla hlavou, aneb, jak to bylo odoopravdy?)

Argos se probíral z kocoviny.
Spolu s partou dalších, asi půl tuctu chlapů, plus otravná redguardka Sumi, včera hledali nocleh. Našli ho. Útulný baráček, kde se usídlila parta banditů. Bandité se jaksi odmítali podělit o místo na spaní, tak se strhlo zuřivé vyjednávání, na jehož konci Agros prohodil posledního žijícího banditu oknem.
S křoupáním v kostech se dlouhoclasý barbas protáhl a prozhlédl se. Většina jeho skupiny ještě spala. Brzy dorazí do Vořanova, tam se snad najdou potenciální zákazníci.
Dveře do chatrče se rozletěly, stál v nich Vivec, vyhublý lesní elf ve zbroji legionáře, kterou kdysi ukr... vypůjčil bez plánu vrátit.
"CHLAPI!!! TO MUSÍTE VIDĚT!!! NAŠEL JSEM SEXY ŽENSKOU CO SE NEBRÁNÍ VŮŮŮBEC NIČEMU!! KE VŠEMU SVOLNÁ!!!" Jásal hubeńour, zatímco po něm Argos mrštil třínohou stoličku.
"Doháje Vivecu, drž hubu!!! Bolí mne hlava z toho včerejška... Flaška chlastu očividně není nejzdravejší večeře..."
"Co to kecáš, můj táta pil medovinu každý den a dožil se požehnaného věku, třiceti pěti!!!" Držel se za hlavu další člen posádky.
"Já už jsem si zašpásoval, půjde ještě někdo?" Jásal Vivec.
"Ehm... Je aspoň pěkná? Upravovaná? Nerad bych něco chytnul..." Podíval se na něj koutkem oka Argos.
"No..." Zamyslel se Vivec. "Já nevím, hlavu jsem nenašel..."

*****

"No dopr..." Skupina pirátů stála v kruhu kolem bezhlavé mrtvoly nějaké ženy, oděné v kovové zbroji. Ze zadku jí trčela rukojeť katany.
"Kdo tohle udělal je zvíře." Zbledla Sumi, která se najednou chytila Argosova rukávu, jako Malé děcko taťky.
"Muselo to být pěkné prase, dokonce jí ukousl bradavku!!!" Zadržoval zvratky vousatý pirát s šátkem na hlavě.
"To jsem byl já." Řekl Vivec. Argos znechuceně kopl do mršiny.
"Nemůže být kuchnutá dýl, jak den, možná dva. To znamená, že ten trhač prdelí tu pořád někde řádí. Každopádně, je nás víc, tak si na nás snad netroufne.... Pokračujeme, kdo má mapu?"
Argosova družina mlčela.
"Ptám se KDO MÁ MAPU!!!" Opět bez odpovědi. Nakonec zvedl ruku Vivec.
"Ehm... Asi js em si ji zapomněl u Anis."
"Jaké Anis proboha?!!!" Zíral na něj nechápavě Argos.
"Té kozaté ježibaby co tancuje v lesích."
"Cos dělal v lese?!!"
"Víš že jsem náměsíčnej."
Argos začal uvažovat o tom, že udělá trhači prdelí konkurenci, ale nakonec se ovládl.
"Dobře, dobře... Pamatuješ si kde má ta ježibaba chýši?"
Vivec přikývl.
"Vlastně máme mít dneska druhé rande."
"Druhé rande?!!!"
"Prý jsem moc sympatický chlap a že poprvé po sto padesáti letech zvažuje vztah. A kde dneska seženeš ženskou co má vlastní barák a umí skvěle vařit..."

(o dvě hodiny později)

"Vivecuuuu!!!"
"Anis!!!" Scéna jak z romantické balady. Teda až na to, že tam se neobjímá kdo ví jak stará ježibaba s úchylným elfem se sklony k nekrofilii.
Okolí její chýše bylo asi tak příjemné, jako hlavní stoka Imperial City. Ze stromů visela kuchnutá zvířata, kolem byly napůl zpracované kožešiny a skrz vymlácená okna šlo vidět, že Anis má sklony vytvářet různé lektvary pochybného účinku.
Argosova skupina stála opodál a se znechucením sledovala "tanec jazyků". Sotva však Vievec přešle na druhou metu, Argos je odtrhl.
"Paní..."
"Slečno." Anis se zazubila. Teda, kdyby měla čím. V ústech už toho zrovna moc neměla, pokud se teda nepočítají podivné skvrny na dásních. Argos skryl horko těžko znechucení.
"Náš přítel Vivec tu prý... Nechal mapu Skyrimu a my jsme tak trochu dezorientovaní, nemohla byste ji prosím vrátit? A ještě něco, nabízíme vám na prodej tu nejkvalitnější scoomu."
Anis podala barbarovi svitek, což byla ve skutečnosti mapa. Byl však nějak nažloutlý a podivně smrděl. Radši neuvažovat nad příčinnou...
"Děkujeme... Slečno... Ehm... už musíme jít..."
"Ale kam ten spěch mládenci? Jste mými hosty!! Chystám večítek pro mé kámošky vranice, začínáme o půlnoci!!!" Baba se roztančila kolem ohně, přičemž ze sebe začala strhávat oblečení.
"Ehm... Promiňte ale povinnost volá takže..."
"Hele šéfe... Stejně potřebujeme mít kde přespat a ráno se jí můžeme zeptat kde se dá co prodat. A kdo ví, ty vranice možná taky nejsou abstinentky..." Mrkla na něj Sumi.
"Navíc, kde se zadarmo nažerem a opijem?" Zazubil se vousatý pirát s šátkem. Argos byl nakonec přehlasován, tudíž se posádka připojila k pařbě babizen, zatímco Agros zápasil s chutí vypíchnout si oči nad těly polonahých ohyzdných stvoření.
Večírek se protáhl až do rána, kolem půl druhé všichni usnuli. Ráno je však čekal šok.
Argos se probral před Anisiným domem. To by bylo v pořádku, kdyby nehořel. A polonahá Anis neležela v tváře v dírou v břichu a v hlavě.
"Co to sakra?!!!" Argos vběhl do hořícího příbytku, aby vytáhl bednu se scoomou, byla však nějak podezřele lehká. Otevřel ji a se zděšením zjistil, že to svinstvo je pryč!!!
"CO se to tu sakra stalo?!!!" Zeptala se Sumi, když se probrala z opileckého spánku.
"Zábava se nám trochu zvrtla..." Zamračil se barbar.
"Teď nemáme mapu ani scoomu!!! Jsme nahraný!!! Neví někdo o tom co se stalo? Šel jsem spát brzo."
Opdovědí mu byl akorát Vivecův nářek nad ztrátou spřízněné duše, jehož sprosté nadávky a výhružky směřovaly na toho, kdo tragicky ukončil romantický příběh jeho lásky s Anis.
"Byl jsem na šrot, poslední co si pamatuju je, jak vranice odcházejí a Anis si ještě chtěla zatancovat..." Držel se za hlavu holohlavý člen posádky.
"Že by práce... Trhače prdelí?" Zděsil se vousáč. S Vivecovým sdělením, že Anisino rectum je (zatím) nepoškozené ho však vyvedlo z podezření.
Argos propadalal v zoufalství. Ne jen, že neví kde to prodat, ale ještě to musí najít. Dokud však budou jeho druhévé napůl ještě v lihu, nemá cenu je tímto faktem zatěžovat.
Každopádně, ten kdo mu vyfoukl scoomu toho bude litovat...
A rozhodně to nebude v sedě!!!
Ozzy je daedrickým princem cynismu, metalu, černého humoru a psaní kravin.

Jeho síla roste čtením a komentováním jeho děl.

ALDUINŮV SYN, POVINNÁ ČETBA PRO KAŽDÉHO, KDO NECHCE BÝT CHUDÝ, MÁLO VLIVNÝ, NEBO JINAK CELOSVĚTOVĚ ZBYTEČNÝ
http://cabadaj.hostuju.cz/Stahuj.htm
 
EldeR
Grin.... dobrý Wink
.

Reverzní upír (Vampire Reverse)
diagnosed by Whirt



Povídky


 
DragonOzzy
Cheese... FOR EVERYONE!!!

"No tak Ozzy... Pojďme udělat nějakou kravinu!!!" Znuděný daedrický princ seděl na svém trůnu, kolem kterého poskakoval jeho kolega Shreogorath.
"Řekni Hircinovi... Mám tu práci." Daedrický lord, oděn v černém plášti prošívaným zlatem si prohrábl své ježaté vlasy připomínající hřebíky.
"Ale s Hircinem není žádná sranda!!! Vždy při lovu podvádí!!!" Sténal Shreogorath, který před chvílí vyhrál hádku sám proti sobě. Být schizofrenik není asi až tak špatné. Člověk se alespoň necítí osamělý.
"Lov nemá žádná pravidla magore... Od toho je to lov. Jeden je kořist, druhý lovec." Svraštil obočí Ozzy. Shreogorath se zachmuřil.
"S tebou také není žádná zábava!!!"
"Jsem princ cynismu, co ode mne sakra čekáš?"
"Jsi také princ kravin!!! Čekal jsem že je budeš dělat se mnou!!!"
"Při poslední "Srandě" jsme přesvědčili jednoho ožralého elfa ať si založí frakci Thalmor, což po čase vyústilo ve velkou válku a vyvolalo sled nešťastných událostí." Ozzy vstal z trůnu.
"Což samozřejmě dalo za vznik mnoha vtipům černého humoru, což mne učinilo silnějším. Ti smrtelníci jsou podivná stvoření..."
"Říká ten co má jednu smrtelnici za manželku." Zazubil se jeho šílený kolega.
Ozzy se vydal ke dveřím, ale v půlce se zastavil. Shreogorath udeřil na slabou strunu.
"Kdy jí máš v plánu říct, že tvá "rodina" jsou vlastně smrtelníci, kterým si pomohl v nouzi a oni tě přijali mezi sebe? Kdy jí řekneš že tvé pravé jméno není Helias, ale Ozzy? Jak dlouho před ní chceš ty a tví smrtelní kámoši lhát? Jak je možné že cynická daedra najednou projevila soucit?" Shreogorath se zubil čím dál víc.
"Mimochodem, hezky ses vypořádal s tou Thalmorskou hlídkou co pronásledovala to nordské děcko, že bys začínal měknout?" Ozzy svého daedrického kolegu odstrčil.
"To děcko mi bylo u prdele... Prostě se mi líbil justicionářův ohoz, to je celý..." Ukázal na svůj oblek a vydal se pryč, zajistit dostatek cynismu a zla v Tamrielu.

********
„Zapisujte, nalezena Anis, žena neurčitého věku se smrtelnými poraněními, pravděpodobně se stala obětí pokusu o znásilnění, pachatel pravděpodobně Akemo, rektální deformátor…“ Člen městské stráže diktoval na jedné z poboček stráží državy Bílého Průsmyku zprávu o vyšetřování vraždy.
„Já vám nevím, pane. Anisina řiť byla tentokrát ušetřena. Nebyl to náhodou Urg-Pyroman-Zvrhlý Onan? Už jsme dlouho o něm neslyšeli.“ Oponoval písař. Strážný však pokrčil rameny.
„Kdo ví, možná jsou s Akemem, rektálním deformátorem, komplicové. Nicméně, na místě jsme zabavili láhev neznámé kapaliny, která půjde náhle do Dračí síně dvornímu čaroději na rozbor… Je na ní pečeť Elsweyrského přístavního města, nevím přesně kterého…“

Jen o pár metrů dále zastávku míjela parta pirátů, zhrzená ztrátou cenných halucinogenů, navíc vedena neustále vynervovaným Argosem, který s vědomím, že kvůli tomu prasákovi Vivecovi přišli o dobrý kšeft, připomínal chováním orkyně když má své dny.
„Chápu, že ztráta Anis a konec vaší desetihodinové lásky tě zdrtil, ale ONANOVAT JSI KOLEM JEJÍHO PŘÍBYTKU NEMUSEL!!!“ Seřval Viveca vousatý pirát s šátkem.
„Nemohli dojít daleko!!! Prohledáme nejbližší vesnici a tam snad někdo kápne božskou. Neříkejte mi že někoho kdo s sebou vleče tolik lahví scoomy si nikdo nevšimne!!!“
„Taky to mohlo být více lidí a naše lahve už mohou spočívat hezky ve skladišti nějakého alchymisty nebo se na tom sjíždí banditi.“ Zavrčel Argos. V tu chvíli je minula drobounká, asi patnáctiletá Imperiálka. Vypadala roztomile, nemít hnusnou jizvu přes ksicht.
„Hele malá, být tebou se nepotuluji po lesích samotný, může ti tu někdo natrhnout prdel…“ Vivec najednou zapomněl na svou roli perverzního loupeživého piráta a skoro otcovsky se na dívku podíval, ale v tu chvíli ho za jeho číro na hlavě chytil Argos.
„A já ti natrhnu brzo tu tvoji, jestli nebudeš držet hubu a krok!!!“
Parta po dvou hodinách dorazila do Vořanova. Vesnička to byla malebná, krásná a příjemná, člověk by skoro zapomněl na ty zmlácené místní a pobíhajícího hospodského s palcátem, kterému z úst tryskal proud hnědozelených zvratků. Civilové leželi na zemi zlanaření tak, že sotva mohli chodit, ostatní byli zabarikádovaní doma.
„Co to ku*va je?“ Pozvedla obočí drobounká Sumi.
„Možná stopa…“ Řekl Argos. Holohlavý týpek vedle něj už-už vytahoval meč, avšak barbar mu ruku pozastavil.
„Ne, tohle zvládnu sám.“
Hora svalů nakráčela k nebohému blijícímu hospodskému křičícímu cosi o fialových slonech. Ten v tu chvíli zařval že Argos není jeho táta, a ohnal se po něm palcátem, jenže pirát mu zbraň chytil, druhou rukou chytil pod krkem, rozpřáhl se a mrštil s hospodským přímo do okna jeho podniku.
„Co teď?“ Zeptal se Vivec.
„Teď půjdeme na jedno…“

V pajzlu bylo tma a smrad. Argos by přísahal, že cití i moč a neztrávený obsah lidských střev. Když rozkázal plešounovi, bývalému vojenskému mágovi, aby zapálil krb, zjistil příčinu.
Proud zvratků chrlil nyní i z ústr většiny jeho posádky, zatímco Sumi začala pistět jako malá holka a Argos jen nevěřícně zíral. A když Sumi piští, když piští holka, co tráví život s drsnými piráty a ve volném čase podřezává bandity, má k tomu sakra důvod.
Po celé místnosti byli poskládání jeden přes druhého bouřné hávy, legionáři i bandité, tu a tam nějaký civil. Každý měl v zadnici zaražený meč. Na zdi byl čokoládovo-krvavou barvou namalován vzkaz: „Akemo-Rektální-Deformátor byl zde“.
Ozzy je daedrickým princem cynismu, metalu, černého humoru a psaní kravin.

Jeho síla roste čtením a komentováním jeho děl.

ALDUINŮV SYN, POVINNÁ ČETBA PRO KAŽDÉHO, KDO NECHCE BÝT CHUDÝ, MÁLO VLIVNÝ, NEBO JINAK CELOSVĚTOVĚ ZBYTEČNÝ
http://cabadaj.hostuju.cz/Stahuj.htm
 
EldeR
Grin ... mazec Wink
.

Reverzní upír (Vampire Reverse)
diagnosed by Whirt



Povídky


 
Chell
tá prvá časť sa mi páči najviac Grin
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!

Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.

Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
http://fc05.deviantart.net/fs71/i/2011/123/9/7/alex_mercer_by_ravenmadwolf-d3fi3ra.jpg
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte? Grin
 
DragonOzzy
Ulfric the Gaycock

*Pozn. Nemohli by páni admini nebo moderátoři nějak označit tenhle topic že obsahuje... "Dospělá" témata? :DD Jen abych nekazil mládež, dík*

"Co to furt píšeš?" Podíval se Adram Alexovi přes rameno, když se trojice rozprostřela kolem ohně uprostřed Skyrimské divočiny.
"Ále, můj vejlet do Skyrimu za účelem odhalení vlastní identity se stává zajímavým, tak si říkám, že bych to mohl sepsat... Jako epos nebo tak." Pankáč psal takovou rychlostí, že to skoro vypadalo, že si vykloubí zápěstí.
"Netušil jsem, že umíš psát...." Vrtěl hlavou Adram. To Alexe očividně nasralo tak, že psát přestal.
"Hele,, za mou vizáž může má menší epizoda v Elsweyru, tam je to u těch kočiček běžné. A navíc, mě se to líbilo, tak jsem si to nechal taky pořídit."
"Jak dlouho se už flákáš po světě?" Zeptal se Adram, přičemž jedním okem sledoval společníka a druhým četl jeho literární výtvor.
"Bude tomu už asi pět roků, z domova jsem vypadl v osmnácti. Ovšem nepocházím z Tamrielu, ani z Nirnu. Portálama a dalšími prostředky jsem se různě dostával do jiných světů a v každém něco prožil a nabral zkušenosti. Ty jakožto šlechtický synek víš kulový o tom, jaké to je se v osmnácti prodírat sám divočinou. Já vyrůstal v drsných severských krajinách kde byla celý rok kosa, tohle jsou oproti tomu tropy..." Alex se opět pustil do psaní.
"Nepřibarvuješ to trochu vole?" Ozval se Grog, který nyní koukal Alexovi přes druhé rameno.
"Co přesně?" Zeptal se Alex.
"No třeba to, že jsi vynechal to naše dobrodružství na Ledohradské univerzitě a toho draka v Bílém Průsmyku jsme nezabili tak hrdinsky jak tu popisuješ, ale tady pan "bretónec" má obě ruce levé a nechal ho explodovat." Alex jedním okem koukl na Groga.
"Pokud tohle bude někdy někdo číst, chci, aby si mne pamatovali jako borce. Navíc nejsem kronikář, nějaká menší kosmetická změna v příběhu neuškodí."
Adram se v tu chvíli podíval na Groga.
"Ehm... Kde najdeme Mawa? Toho kočičáka pro kterého princ aktuálně maká."
Ork pokrčil rameny.
"Těžko říct, možná už nejsou v Tamrielu. OVŠEM zásobují obě strany konfliktu, lze očekávat, že tu přeci jen ještě nějakou dobu budou. Mawo také shání zboží od kočičáků, Khajitských karavan, se kterými málokdo normálně obchoduje, proto preferují Mawa jako prostředníka, dodávají mu zbraně, které on dává oběma stranám konfliktu pro jednodušší zabíjení se navzájem."
"O politice toho víš nějak hodně na orka. Měl jsem za to že býváte většinu času zalezní v těch svých pevnostech." Řekl překvapeně Adram.
"Popravdě vím o politickém dění a poměrech v Tamrielu téměř vše." Zazubil se Grog.
"Vím vše o věcech, o kterých si jiní jen našuškávají zda opravdu vůbec existují. To s tebou udělá podsvětí. A navíc Mawovi ještě dlužím nějaké "staré splátky" z minula..." Grog ukázal na svou jizvu přes oko.
"Kočičky škrábou... No nic chlapi, sežereme naše poslední zásoby, zejtra vyrabujeme nejbližší bandity a poté začneme pátrat po karavanách. To by musela být vážně náhoda aby žádnej kočičák nám o Mawovi nic neřek!!!"

****************************************

Argosova skupina chvíli jen tupě zírala na hnusy načmárané po zdech.
"Tady to někdo pořádně rozjel..." Kopl barbar do mršiny. Zbytek posádky začínal kontrolovat těla, ale už bylo jasné, že tohle anální dobrodružství nikdo z přítomných nepřežil. Skoro nikdo.
"Vyzpovídáme toho hospodského?" Podíval se na Argose plešoun Obi. Argos Norda profackoval, ovšem bez zjevného účinku. Byl v hlubokém opileckém komatu, ze kterého se jen tak neprobere.
"Hele co jsem našel..." Vousatý člen posádky s šátkem na hlavě, Brien, zvedl prázdno láhev. Scooma. Dvakrát přepálená.
"Že by se z toho zfetoval a poté začal tuto... Anální genocidu?" Brien se podíval na Agrose. Ten chvíli váhal.
"Zfetoval se určitě. Ale pochybuji že takový hospodský sám přemůže tolik lidí. Nene, tohle byla skupina a nebo nějaký profík. Hledejte dál a bacha, trhač prdelí může být pořád zde..." V místnosti se skoro nedalo dýchat, každopádně posádka pokračovala v hledání. Nakonec se Obi ozval z patra.
"Šéfe!!! Tady je někdo živý!!! Je to khajiit!!!" Piráti jak vystřelení z balisty vyběhli po schodech nahoru. V jednom z pokojů pro hosty seděl na posteli skutečně khajit v dlouhém rouchu s kápí. V jedné tlapce držel knížku a četl si. Jen tak, v klidu.
"Ehm... Ty jsi..." Sumi, nedobrovolná mluvčí skupiny se po milimetrech přibližovala ke kočičce.
"Ty jsi... Akemo-Rektální-Deformátor?" Cizinec si ji konečně všiml a podíval se na ni.
"Mé jméno Maiq a ty moc zbytečných otázek. Nechaj Maiqa číst." Poté obrátil pozornost zpět na knihu.
"Ehm... Nevíš náhodou jak se o patro níž ocitla ta halda mrtvol s meči v zadnicích že ne?" Naklonil se k němu Argos.
"Skyrim byl kdysi domovem mnoha motýlů víš? Ve Skyrimu moooc sněhu, Maiq nerad sníh, jen motýly." Khajiit se opřed zády o stěnu a dále četl.
"To je sice hezké ale já se ptám na to, kdo je sakra odpovědný za tu sviňárnu!!!"
"Možná to byli žralokodlaci..."
"Drž hubu Vivecu!!!"
"Aaaa žralokodlaci, Maiq jednoho znal, ale on umřel protože se bál vody."
Situace pokračovala ještě nějakou dobu, přičemž křik a nadávky, které byly z venku slyšet, musely kolemjdoucím připadat, jako kdyby se uvnitř právě prováděla rekonstrukce bitvy o Imperial City.
Obi byl nakonec ten, kdo situaci zachránil.
"Šéfe, to je Maiq Lhář!!! Největší kecka a drbna v Tamrielu!!! Možná ví kde je ta naše Scooma!" Argos, mírně nepříčetný, připraven kočičáka odpravit na podřízeného vrhl nasraný pohled.
"Snažím se to z něj dostat už pár hodin, jestli sis nevšiml. A bez úspěchu. Ať toho ví kolik chce, nic nám neřekne." Obi se plácl do čela.
"Ne, neřekne, protože to je MAIQ LHÁŘ dává zásadně neužitečné informace." Kočičák přikývl.
"Ale je tu jedna možnost, jak jeho lhaní využít ve svůj prospěch." Ukázal vzhůru ukazovákem plešoun.
"Jak?" Pozvedl obočí Argos.
"Zkouříme ho. Když se Maiq zkouří, říká pravdu. Jen její přesný opak." Sumi nechápala.
"Opak pravdy je lež, k čemu nám budou užitečné jeho lži?" Argos však začal chápat. Vivec vytáhl něco ze svých zásob trávy a pracně ubalil obrovitánského jointa, který podal Maiqovi. Ten s jiskrou v oku pozvedl ouška, vrazil si ho do tlamy a nechal si ho zapálit od Obiho.

"Tak a teď jenom čekat jak se to vyvrbí...."
Ozzy je daedrickým princem cynismu, metalu, černého humoru a psaní kravin.

Jeho síla roste čtením a komentováním jeho děl.

ALDUINŮV SYN, POVINNÁ ČETBA PRO KAŽDÉHO, KDO NECHCE BÝT CHUDÝ, MÁLO VLIVNÝ, NEBO JINAK CELOSVĚTOVĚ ZBYTEČNÝ
http://cabadaj.hostuju.cz/Stahuj.htm
 
pagan
Buhuhuhuhu epic
Upravil/a pagan dne 27.03.2013 16:00
 
DragonOzzy
toto téma si ponechám pro případ že budu mít někdy náladu psát praštěné příběhy, tudíž nečekejte pravidelné přízpěvky
Ozzy je daedrickým princem cynismu, metalu, černého humoru a psaní kravin.

Jeho síla roste čtením a komentováním jeho děl.

ALDUINŮV SYN, POVINNÁ ČETBA PRO KAŽDÉHO, KDO NECHCE BÝT CHUDÝ, MÁLO VLIVNÝ, NEBO JINAK CELOSVĚTOVĚ ZBYTEČNÝ
http://cabadaj.hostuju.cz/Stahuj.htm
 
Chell
DragonOzzy napsal:
*Pozn. Nemohli by páni admini nebo moderátoři nějak označit tenhle topic že obsahuje... "Dospělá" témata? GrinD Jen abych nekazil mládež, dík*

too late for that ozzy Grin
Upravil/a Chell dne 25.11.2012 19:52
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!

Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.

Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
http://fc05.deviantart.net/fs71/i/2011/123/9/7/alex_mercer_by_ravenmadwolf-d3fi3ra.jpg
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte? Grin
 
DragonOzzy
"Tiše chlapi, nechceme na sebe upozornit..." Grog dal pokyn rukou, aby Alex i Ardram poklekli.
"Vypadá to na další vzrušující part do mé písně..." Zachrochtal blahem pankáč, který si už prohlížel loď "zaparkovanou" u zamrzlého břehu.
"Ale pamatujte!!! Faseila nesmíte zabít ať se děje co se děje!!! Jinak mne král Sněžných elfů oddělá!!!" Grog vytáhl z kapsy ocelový ingot a narychlo si nabrousil obouruční sekeru.
"Jestli nebude dělat krávoviny, nic se mu nestane... Ale bacha chlapi, Mawo-Mořský dráp je zatraceně tvrdý zkurvysyn... Nepodceňujte kočičáka!!!"
"Takže jaká je taktika?" Zeptal se Adram.
"Navrhuji jich usmažit co nejvíce těmi tvými kouzly, Groga nechat ať rozseká to, co zbude sekerou a já vás budu podporovat řevy a svými kung-fu chvaty." Řekl Alex a prokřupal si klouby.

"PRACHANTI CHCÍPNĚTEEEE!!!" Grog vtrhl doprostřed tábořiště Mawovy posádky, připravem rozsekat na kusy jakoukoliv živou bytost, která je dost blbá na to, aby se postavila ožralému orkovi se sekerou. V táboře však vládlo ticho. Adram si toho taktéž všiml a proto ani neseslal kouzla.
Grog se podíval do moře a pak na loď. Sklopil zbraň.
"Něco tu smrdí..."
"Jo, určitě nešli na patrolu, to by si tu nenechali zbraně a vybavení..." Začal se rozhlížet Alex po nepořádku v tábořišti. Grog však zavrtěl hlavou.
"Ne... Tady něco smrdí... Jak lejno... A jde to od lodi..." Adram tušil, že je něco v nepořádku a tak seběhl z malého zasněženého kopečku, odkud chtěl krýt své společníky.
"Nějaký problém?"
"Zjistíme..."

Všichni tři vyšli po prkenném můstku na palubu lodi. Nikde nikdo. Ale smrad byl stále intenzivnější. Ork vytrhl zamčený poklop a skočil dovnitř. Alex i Adram uslyšeli jeho nadávání.
"Chlapi... Sem radši nechoďte... Malakachu... Co to sakra je?"
Zelený válečník spatřil podpalubí, plné nahých těl Mawovy posádky, s meči zarvanými v konečnících. Po podlaze byla rozlita směsice krve a trávicí tekutiny. A uprostřed... Uprostřed sedělo chlupaté zpoutané Mawowo tělo, kupodivu ještě živé. Grogo mu sundal roubík, který byl půdovně... Kalhotkami?!!!
"Ach Mawo ti děkuje potvůrko, Mawo si myslel že skoná v této žumpě."
"Co se to tu sakra děje kočičáku?!! Kde je Faseil?"
"Mawo rád řekne, ale Mawo si špatně pamatuje když LEŽÍ V HOVNECH!!!" Grog kočičáka odpoutal a podal mu kalhotky.
"Obleč si alespoň tohle nudisto..."

Oba dva vylezli z podpalubí. Alex a Adram už netrpělivě čekali.
"Rád vás poznávám, Mawo jméno mé... Jak říkají vám?"
"Otázky tu klademe my, podle toho co říkali v Riftenu, jsi do posádky přijal sněžného elfa jménem Faseil, kde je?!" Namířil dýkou na kočičáka Adram. Kočičák však Bretonci ruku v klidu sklonil.
"Faseil byl unesen. Faseil bude trpět. Mooooc trpět. Víc než trpěla Mawova posádka. Nevím proč Faseila jediného nechala žít..."
"Nechala? Tohle má na svědomí ženská?" Vykulil oči Grog. Kočičák přikývl.
"Mawo potvrzuje, tuhle sodomii má na svědomí dívka... Dívka nevinně vypadající... Dívka však posílena podivným nápojem. Nápojem dodávajícím nadlidskou sílu. Dívka známá těmi kteří neví, že je to dívka jako AKEMO, REKTÁLNÍ DEFORMÁTOR!!!"

Legendy praví, že tehdá při vyslovení těch strašných slov, generál Tulius ve stejnou vteřinu podepsal rozkaz, aby všichni legionáři nosili extra část brnění, chránící zadnici.
Ulfrik ve stejnou chvíli předepsal každému Bouřnému Hávovi rezervní zásobu indulony.
Sám Alduin se začal bát o svou... Kolaku.
Ozzy je daedrickým princem cynismu, metalu, černého humoru a psaní kravin.

Jeho síla roste čtením a komentováním jeho děl.

ALDUINŮV SYN, POVINNÁ ČETBA PRO KAŽDÉHO, KDO NECHCE BÝT CHUDÝ, MÁLO VLIVNÝ, NEBO JINAK CELOSVĚTOVĚ ZBYTEČNÝ
http://cabadaj.hostuju.cz/Stahuj.htm
 
EldeR
Grin Wink

mimochodem to poslední slovo by asi mělo bejt "kloaku" ne ??
.

Reverzní upír (Vampire Reverse)
diagnosed by Whirt



Povídky


 
DragonOzzy
EldeR napsal:
Grin Wink

mimochodem to poslední slovo by asi mělo bejt "kloaku" ne ??


áno Grin
Ozzy je daedrickým princem cynismu, metalu, černého humoru a psaní kravin.

Jeho síla roste čtením a komentováním jeho děl.

ALDUINŮV SYN, POVINNÁ ČETBA PRO KAŽDÉHO, KDO NECHCE BÝT CHUDÝ, MÁLO VLIVNÝ, NEBO JINAK CELOSVĚTOVĚ ZBYTEČNÝ
http://cabadaj.hostuju.cz/Stahuj.htm
 
DragonOzzy
Dneska ještě krátký kousek, chytla mne můza.

***********************

"Opravdu o tom chceš říkat kapitánovi, Argosi?!" Tázal se opatrně Obi, když obrovitý barbar vyrážel směrem k kurýrní službě města Riften.
"Podělali jsme to a kapitán to musí vědět... Bohužel." Zamračil se barbar.
Maiq jim prozradil, že "Akemo rektální deformátor" jak si ten padouch říkal, mířil směrem k Riftenu. Pořád to prý vyřvával, že tam někomu zdeformuje konečník nebo co. Každopádně, byl to někdo, kdo dokázal bez problémů oddělat bezpočet vycvičených bojovníků. Pod vlivem scoomy. JEJICH SCOOMY!!!
V Riftenu sídlí obávaný cech zlodějů, beztak to ukradl někdo z nich, mělo ho to hned napadnout. Nejraději by tam vtrhl a rozsekal ty parchanty na kusy, avšak, s jeho malou skupinkou by to byla sebevražda. Ne, musí na to jinak. Na tohle je potřeba celé posádky. I kdyby zachránili jedinou láhev, bude to stát za to.
"Odešlu kapitánovi ten dopis... Vy ostatní, rozchod. Sejdeme se u včely a žihadla. A Vivecu!!! NECH KU*VA SÍŇ MRTVÝCH NA POKOJI JASNÉ?!" Barbar došel do kurýrní kanceláře, avšak sotva sáhl na kliku, dveře se rozletěly a vyletěl na něj drobný Nord.
"KTERÝ HAJZL KTERÝ HAJZL!!! AŽ HO NAJDU, ŽPŘELÁMU MU VŠECHNY KOSTI!!!" Poté udělal několik otoček a poskakoval jako vzteklý malý čokl.
"Žádné dopisy neodešlu, dokud nevydezinfikuji celou kancelář!!! Ne, radši ji zapálím a postavím novou, to se nedá vydržet, fuj!!!" Barbar na něj nechápavě zíral.
"Ehm pane... O co jde? Potřebuji naléhavě odeslat dopis, jde o životy!!!" Nord však začal mlátit hlavou o stěnu kanceláře.
"Prase!!! Které prase se mi vysralo do šuplíku!!! Tohle je zločin!!!" Argos si už uvědomil, že nic nenadělá, zmuchlal dopis a zahodil ho. Skyrim ho začíná čím dál více vytáčet!!! Že on na ten blbý obchod vůbec přistupoval!!!

Po návratu do hospody mu nebylo o moc líp. Posádka se bavila jako by se nechumelilo. Sumi si dávala páku s Nordskou válečnicí, zatímco jakýsi pomatený Mařin kněz vysvětloval Vivecovi kouzlo a důležitost lásky, přičemž rozdával letáky.
Argos se posadil do kouta hospody, kde byl sám. Potřeboval si provětrat hlavu. Ale ne, dnes žádný alkohol, už je toho na něj moc. Radši jen vodu....
"Smím si přisednout?" Ozval se chraplavý hlas jakéhosi starce.
"Pro mě za mě..." Argos ani neotočil hlavu. Starý muž si k němu přisedl.
"Vypadáte ustaraně..." Stařík, i přes pokročilý věk vypadající jako schopný bojovník si poposunul kapuci, aby mu šlo ještě méně, pokud možno vůbec, vidět do obličeje.
"Ani nevíš jak moc dědo..." Zamrčel s nezájmem Argos. Děda se však pousmál.
"Myslím že vím... Vy jste Argos, Železná paže, že? Pátráte po tom, kdo vám ukradl dvakrát přepálenou scoomu. Řekněme že z toho či onoho důvodu je ten člověk nebezpečný, nebo spíš nepohodlný, i mě. Zabil mou společnici a teď chce zabít mne. Nevím jak přesně vypadá, ale vím, že je v Riftenu... A možná s vaší pomocí budu vědět, jak ho najít..."
Argos zpozorněl. Že by jediná, byť falešná naděje?!!
"Kdo sakra jsi? A co chceš na oplátku?"
"Chci abyste mi pomohli zbavit se toho parazita, který po mě jde. Toť vše. Žiji ve stokách v zavšivené špinavé místnosti.... Tseh a to jsem kdysi byl vážený agent císařství.... Kde jsou ty časy. No, pokud chcete nutně znát mé jméno... Říkejte mi... Esbern..."
Ozzy je daedrickým princem cynismu, metalu, černého humoru a psaní kravin.

Jeho síla roste čtením a komentováním jeho děl.

ALDUINŮV SYN, POVINNÁ ČETBA PRO KAŽDÉHO, KDO NECHCE BÝT CHUDÝ, MÁLO VLIVNÝ, NEBO JINAK CELOSVĚTOVĚ ZBYTEČNÝ
http://cabadaj.hostuju.cz/Stahuj.htm
 
DragonOzzy
"Fakt si myslíte, že to zvládnete sami?" Díval se na obrovitého orka Alex, když se loučili. Zelenáč však trval na svém.
"Ať je ta zrůda kdokoliv, je dost silná. Tu legendu o Drakorozeném sice moc neznám, avšak, nebudeme riskovat že zemře. Doveď ho na Vyšný Hrotgar, ať si s ním Šedovousí udělají, co je nezbytné. Pak si jdi svou cestou, určitě jsi měl vlastní důvod, proč si do Tamrielu, přesněji Skyrimu přišel. Já a Mavo to zvládneme sami. Pokud princátko najdeme, pošleme ho obratem domů, vím kde to je, stavěli jsme se tam s posádkou."
Adram nic nenamítal. Jenom se mírně nervózně díval na Mava, Mořského drápa, jak si líně líže kulky, sedíc na kameni nedaleko potůčku, u kterého stáli.
"Tak... Zatím Grogu, opratruj se." Poplácal zelenáče po rameni Adram a spolu s pankáčem se vydali svou vlastní cestou.
(Pokračování jejich příběhu je v Alduinově synovi, tedy přesněji, Alduinova syna má na svědomí Alex, který tam ze sebe udělal nezdravě velkého borce, popravdě tam bylo méně hrdinství, více chlastaček, drog, děvkaření a roztržených análů, ale nezkreslenou verzi Alexova a Adramova příběhu sežraly dravé veverky)

Grog si povzdychl a sebral svou obouruční sekeru z pařezu, do kterého jí předtím zasekl.
"Pojď číčo, máme práci."
"Mavo by rád dokončil intimní hygienu."
"Eeeh... Kočka jako kočka. Až budeš hotový tak řekni..."

********************************************

"Poslušně hlásím, dorazila zpráva od kapitána Plamenné Želvy!!!" Kurýr s třesoucí se rukou vkročil do pajzlu, kde se Argosovi lidé ubytovali. Od setkání s Esbernem uplynulo pár dní, stařík nasliboval barbarovi slušné jmění, které nashromáždil ještě jako člen čepelí. Upřímně, pokud se ten starý paprika chce do konce života schovávat, budou mu poklady k ničemu.
"Příjemce, Argos, Železná paže!!!" Barbar dopil půllitr a vyškubl kurýrovi dopis.
"Tady máš a táhni." Hodil po něm pět septimů a roztrhl obálku. Sumi, dávajcí si páku s jedním z městské stráže zrovna třískla dotyčnému rukou o stůl a naklonila se k prvnímu důstojníkovi.
"Lidi, pojďte sem, přišla zpráva od kapitána!!!" Posádka byla v mžiku oka rozestavěná kolem Argose, jako malá děcka, čekající až jim máma přečte pohádku.
"Milý Argosi.... Cítím s tebou a je mi líto, že tě potkaly takové problémy, my již všechno prodali a užíváme si v samotě s místníma kur..." Argos následující odstavec popisující sado maso praktiky zdejších nordských "Kněžek lásky" přeskočil.
"Nicméně, ztráta bedny je tvůj problém. Jedeme do Elsweyru pro další náklad, máme domluvené další dávky tohoto svinstva. Vrátíme se tam za měsíc. Ty a tví debilové do té doby sežeňte tu bednu zpět, nebo alespoň finanční obnos či cennosti jako náhradu, pokud to neseženete, tak..." Barbar polkl nasucho.
"Co? Co se stane?"
"Tak naše další obchodní cesta bude do Morrowindu."
"No a?" Nechápal prasák Vivec.
"Kdysi jsem tam bydlel, pamatuju jak jsem se jednoho večera pohádal s ženou a pak jsem uslyšel křik své malé dcerky. No, vtrhl jsem tam a zjistil, že má žena si našla nového chlapa, nekromanta a dcerka řvala smíchy, když jí hrál divadlo se dvěma zombie zvířátkama."
"NO A?!"
"No a já tomu chlapovi tak trochu propích břicho. Sice to přežil, ale... No..." Barbar zavřel oči.
"Asi jsem mu porušil nějaký nerv či co, protože další půl rok se snažil najít náhradní díl u mrtvol, aby znovu zprovoznil svůj rozkrok. V Morrowindu je na mne vypsaná odměna a byl jsem v nepřítomnosti odsouzen..."
"Na smrt?"
"Kéž by. Byl jsem odsouzen k deseti ranám přes holou prdel a následně pěti hodinám v kobce s nadrženými temnými elfy, vězni, kteří už tak deset let neviděli ženskou."
Sumi zbledla, tak, že z Redguardky se tak na deset vteřin stala Imperiálka.
"O tom mi brácha Zarath vyprávěl, kdo ví, kde mu je konec, jestli ho taky nedostal Akemo-Rektální-Deformátor..."
"Každopádně, pokud chceme naše prdele v celku, musíme ho dostat dřív než on Esberna. Jinak jdeme do Morrowindu na služební cestu a já si odpykám trest." Argos zmuchlal kus papíru a hodil ho přes celou hospodu do koše. Teda, chtěl se tam trefit, místo toho kus papíru zmuchlaný spadl jedné malé imperiálce s hnusnou jizvou na tváři do pití. Ta se naštvala a vyskočila.
"Dívej se kam házíš debile!!!" Musela být už slušně nalitá, protože s "mohutností" na tom byla asi tak, že Argos by jí pohlazením po zádech zlomil páteř.
"Áááále sklapni, nemáš být už náhodou doma? Aby ti tu někdo nenatrhl prdel!!!" Hrkla směrem k dívčině Sumi. Drobounká redguardka byla snad jediná z posádky, které by se mohla tato žába rovnat, alespoň co se mohutnosti týče.
"Ticho nebo zavolám stráže!!!" Hostinský chtěl očividně zakročit, avšak strážní, kteří byli přítomní, vstali od stolů a začali řvát: "BITKA BITKA!!!"
Sumi, která měla už nejspíš taky vypito své, si vyhrnula rukávy. Plešoun Obi ji však chytil za rameno.
"Neblbni!!! Zabije tě!!!" Sumi se mu vyškubla.
"Pche, když tahleta si hrála s první hračkou, já podřezávala bandity velké dvakrát tolik co já!!! Co mi tahle může asi udělat?" Argos se naklonil k Sumi.
"Hodně věcí..." Ukázal na Imperiálčin pás. "Ta dýka."
"Co s ní?" Sumi nechápala.
"Takové nosí jen ti nejlepší z Temného bratrstva. Znáš to, nebo ne? Vypadají jako neviňátka, ale chvilku se nedíváš a máš dýku v krku."
"Nebo v řiti." Dodal Brien a dal si nohy na stůl.
"Před pár dny přece našli toho mrtvého zabijáka ve stokách, co když chtěl dostat Esberna? A tahle je jeho šéfka?"
"Není jí ani patnáct!!!" Sumi si začala imperiálku, která očividně hledala způsob jak vysouvat, prohlížet od hlavy až k patě.
"Potkal jsem i dvanáctileté zabijáky. Nikdy nevíš...." Argos chtěl Sumi zastavit,ale dívka přeci jen vytasila své dvě zahnuté dýky a vydala se k imperiálce, které začalo nějak docházet, že vyprovokovat bitku možná nebyl až tak dobrý nápad.
Otázka, zda si to samé nebude o pár minut později říkat Sumi...
Ozzy je daedrickým princem cynismu, metalu, černého humoru a psaní kravin.

Jeho síla roste čtením a komentováním jeho děl.

ALDUINŮV SYN, POVINNÁ ČETBA PRO KAŽDÉHO, KDO NECHCE BÝT CHUDÝ, MÁLO VLIVNÝ, NEBO JINAK CELOSVĚTOVĚ ZBYTEČNÝ
http://cabadaj.hostuju.cz/Stahuj.htm
 
EldeR
Shock to je sprostý..... skončit v nejlepším....já chci pokračování Wink


@Přesunuto do archivu na žádost autora...Ligos
Upravil/a Ligos dne 26.11.2013 07:37
.

Reverzní upír (Vampire Reverse)
diagnosed by Whirt



Povídky


 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Starec končí z hraním Skyrimu. Skyrim - obecně 5 19.06.2018 22:53
Khal - Zlodej od pirátov Renjira Krin » Skyrim - Váš svět 1 08.03.2018 18:45
Úpravy Skyrimu Skyrim - modifikace 2 28.01.2018 21:41
Hrajete někdo momentálně Skyrim? Chce si někdo psát o Skyrimu? Skyrim - obecně 62 01.11.2017 23:27
Adriho povídky III - Děti Skyrimu » Skyrim - Váš svět 37 14.06.2017 23:46
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8045 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5469 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7324 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist