Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Zachariášův meč
Norbi
asi by ma šlahlo Grin
You can kill yourself, or die trying...

http://scontent-v...e=5678314E

Aint no party like a Time Lord party, cause a Time Lord party never ends !

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lfzax5zuSU1qfxioto1_500.jpg
 
Mahoney
No, to mě málem taky..Grin

Mockrát děkuji za 1000 shlédnutí Zachariášova meče, jste úžasní Smile
 
Norbi
zaslúžil si si to Grin nejaký "prehmat" máš ospravedlnení Grin ale znova to nerob Grin
You can kill yourself, or die trying...

http://scontent-v...e=5678314E

Aint no party like a Time Lord party, cause a Time Lord party never ends !

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lfzax5zuSU1qfxioto1_500.jpg
 
Mopidu
Nám neděkuj, poděkuj Regimu za ta super dobrodružství (alias poděkuj sám sobě Grin)
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Mahoney
XVII. Kapitola


Za to jak jste museli čekat vám dám trošku delší Wink

Aktuální úkoly:
-Nalezni druhou část meče
-Vydej se s Borisem na dvoudenní výpravu za pokladem

Naposledy jste četli: Zejtra tě vyzvednu, já a chlapi a jdem hledat ten poklad.." říkal Boris. "Budu tě čekat.. Nikolet, tohle někam dobře schovej a nesmíš to nikde ukazovat!"podal ji Regi zabalenou první část. "Neměj starost Regi. A teď pojď domů. Musíš se na zítřek pořádně vyspat.." povídala Nikolet. "A půjdeš si lehnou semnou? ptal se. "Ale to víš" usmála se Nikolet a pohladila ho po vlasech.


Okenní tabulky byly pokryty mrazem, poprchávalo. Reginald viděl v mlze přicházet tři postavy. Ano, přesně jak čekal. Boris a jeho dva pomocníci. "Takže, připraven?" "To teda jsem, už se těším co tam bude." říkal Reginald. Malé vločky mu padali do vlasů a studily ho i přes jeho strniště. "Musíme se vydat na cestu, ať jsme odpoledne v hostinci.." popohnal ho mírně Boris a vydali se směrem za městskou bránu.

Nikomu nebylo do řeči, vítr jim foukal do obličeje, začínalo sněžit. "Kam že to jdeme Borisi?" ptal se Regi. "Do vesničky jménem Borová. Teď musíme hodinku pěšky, pak nás sveze můj dobrý přítel Arnold na povozu až k hospodě. Hodinka se ale zdála jako den. Mráz byl čím dál větší, nikdo nemluvil, ani nemohl - rty měli zimou slepené k sobě. "Tohle mělo být na večer.." povídal suše Boris. "Ale dáme si kouda už teď.." vytáhl z plátěné kabely tmavou láhev. Vytrhnul korkový špunt a pořádně se napil. "Dejte si taky.." pobízel ostatní, ti si lokli. Hned bylo tepleji.

"Už jen pět minut cesty, to zvládneme.." chlácholil je Boris. "Zvláštní, nekecal..." blížili se k dřevěnému povozu. "Tak jste konečně tu" říkal majitel povozu Arnold. "No jo, dali jsme si trošku načas.." odpovídal Boris. Všichni čtyři naskočili a vyjelo se. Cesta to byla dlouhá. Reginald přemýšlel. O všem. O tom jak se měl dříve, když nebyl stíhán časem a tím proklatým úkolem.

"Vstávej chlape.. jsme tady" vzbudil Regiho Boris. Vkročili do malé hospůdky. U zdi krb, po místnosti židle a stoly. Vyšel obtloustlý, ale mohutný hospodský. "Co si budete přát, pánové?" "Máte, dva pokoje, na každém tak dvě postele?" zeptal se Boris. "To máme.. jeden je támhle, v patře a druhý hned tady.." ukazoval pohledem. "Dobrá. Tak tedy ty Dane a támhle Bougy si vezmete ty nahoře a já s Regim ten dole." říkal jeho dvou pomocníkům.

"Pokoje by šly, ani se mi tam ven nechce.." pochvaloval si Boris. "Počkej, ven? Já myslel že kopat budeme až zítra.." protestoval Reginald. "Kopat jó, to jó. Dneska se jdem jen podívat, kde by se měla ta truhla nacházet konkrétně, prostě místo přímo." vysvětloval. "Tak dobře.." řekl, ač nerad Regi.

Všichni čtyři se sešli dole a Dan a Bougy vzali každý jednu lopatu. Na místo se šlo snad jen deset minut. "A ku**a.." řekl si potichu pod vousy Boris, když uviděl, že se před nimi tyčí velký kamenný dům. "Takže změna plánu. Jdi spát Regi, v noci tě čeká malá vloupačka. Když se nebude dát nic dělat a budeš kvůli tomu muset někoho zabít, nic proti tomu nenamítám." ujednával. "Cokoliv řekneš, chlape." chápal Regi. "Já a chlapi se jdem trošku vožrat, já tě pak vzbudím.

Reginald se vracel sám do hospody. Přichystal si dýku a luk, pro jistotu.. lehnul si na postel a ležel. Kapičky klepaly na okenní tabulky, sem tam zahřmělo.

...


"Ku**a, vstávej Regi!" křičel Boris. "Pšššt, nekřič. Pojď lehni si a vyspi se z toho" snažil se ho utišit Reginald. "Ale hov*o Regi!" křičel. ", šel jsem do hor, orat brambor, a já hojá.." zpíval písničku. Regi ho strčil na postel. Vydal se ven, k domu, kde měl udělat svou práci.

Stál u jeho dveří. "Okny se dovnitř nedostanu, jsou moc vysoko." Hledal vchod ale nic. Najednou ho ale něco zatlačilo v kapse. "Ach.. Nikoletina vlásenka.." vrtal se ji v zámku u dvěří. Nic. Otáčel sní a kroutil snad pět minut. Cvak.. konečně. Stisknul kliku a vstoupil do honosného sídla. Na horu vedly kamené schody. Reginald po nich pomalinku stoupal nahoru. Nikde nikdo, ani v ložnici. "Zřejmě nejsou doma.. snad to tak vydrží do zítřka."

Cesta k pokladu vedla do sklepení. Bylo otevřené. "Skvělé, hliněná zem. Bude se lépe kopat." Zavřel za sebou a odešel z domu. Konečně se mohl v klidu vyspat.

...


Ráno se všichni tři sešli u sklenky horké medoviny. Reginald snad jediný pořádně vyspalý. "Tak jak jsi pořídil Regi?" ptal se ještě rozepsale Boris. "Nikdo není doma. Dveře jsem nechal odemčené, zem ve sklepě je hliněná.." usmíval se. "Úžasná zpráva, do nového dne." liboval si Boris. Ještě se chvíli bavili a pak už mířili do onoho sklepa.

"Podle mých výpočtů, teď stojím přímo nad tou truhlou. Tak na co kruci čekáte, dělejte!" pobízel muže Boris. Ti kopali, až se z nich lilo. "Helejc, moje lopata na něco narazila" řekl ten drobnější - Dan. "Ale prdlajs vole.. a jó, má fakt pravdu šéfe" ujišťoval se Bougy. "Tak to přece otevřte!" velel zase Boris. Bougy a Dan otevřeli truhlu. Byla to nádhera. Šperky, zlaté mince, drahé kamení. "Nemám slov.. vezměte to a jdeme to trochu oslavit.." povídal Boris jako ze sna. Ani Reginald neměl slov, něco takového ještě neviděl.

"Né tak rychle šéfe.." řekl Dan. Najednou všichni uslyšeli cvaknutí kudly. Dan chytl Borise pod krkem a u hlavy mu držel ostrý nůž. "Reginalde, podej Bougymu ten provaz. Svázej je rukama k sobě Bougy" velel Dan. "Já a Bougy si odneseme ten poklad, vás s Reginaldem tu necháme chcípnout jako dva psy. Regi se nesnažil bojovat, věděl že Dan Borise podřízne, kdykoli bude chít. Nastavil tedy ruce. Náhle byli spoutáni k sobě. "Mějte se tu!" smáli se Dan s Bougym a i s truhlou odcházeli.

-- Pokračování příště
Upravil/a Mahoney dne 17.07.2012 01:12
 
Mopidu
Íbr supr, ostatně jako vždy Wink (sákra, jak jsem přišla na slova " íbr supr"?)
Upravil/a Mopidu dne 17.07.2012 01:32
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Mahoney
Mopidu napsal:
Íbr supr, ostatně jako vždy Wink (sákra, jak jsem přišla na slova " íbr supr"?)


To je německy? (myslím to Íbr supr ) Grin Grin Díky moc Smile
Upravil/a Mahoney dne 17.07.2012 14:26
 
scorpioncz
dobrý Wink už se těším na další díl Grin ( asi to čtu hodně pozdě podle datumu Grin )
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Mahoney
Nějak se mi teď do psaní nechce, musím si odpočinout. Ale od začátku srpna to zas začne přibývat ve velkém Smile Wink
Upravil/a Mahoney dne 26.07.2012 18:42
 
Mahoney
Pozítří přidám novou kapitolu. A rozhodl jsem se tak, že kapitoly budou přibývat 3x týdně a to v úterý, čtvrtek a sobotu. Wink
 
Mopidu
Super. Už se těším na další díly Smile
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Mahoney
To jsem rád Smile
 
Norbi
Ďaľší, ďaľší ďaľšíí !! Grin
You can kill yourself, or die trying...

http://scontent-v...e=5678314E

Aint no party like a Time Lord party, cause a Time Lord party never ends !

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lfzax5zuSU1qfxioto1_500.jpg
 
Mahoney
Omlouvám se, včera mi nešel internet. Zítra dostanete dvě kapitoly Wink
Upravil/a Mahoney dne 03.08.2012 12:31
 
Diego
Reject napsal:
Omlouvám se, včera mi nešel internet. Zítra dostanete dvě kapitoly Wink

No proto....Grin

Netrpělivě čekám na další díl.Wink
 
Norbi
my všetci čakáme Grin
You can kill yourself, or die trying...

http://scontent-v...e=5678314E

Aint no party like a Time Lord party, cause a Time Lord party never ends !

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lfzax5zuSU1qfxioto1_500.jpg
 
Mahoney
XVIII. Kapitola


Rozhodl jsem se že už sem nebudu psát tabulku aktuální úkoly ani "naposledy jste četli", myslím že je to zbytečné. Ale jestli to tam chcete, stačí říct a zase to tam začnu dávat Smile

Reginald a Boris seděli spoutaní ve sklepě. "Co budem teď dělat?" mluvil vážným hlasem Boris. "Nech mě přemýšlet.." odbyl ho Regi a rozhížel se po místnosti. Všimnul si starých, rezavých pantů přibitých ve zdi. "Pojď.." posouvali se k nim.

Asi po hodině třením provazu o panty ho konečně přetrhli. Bezeslov rozbili malé, sklepní okno a vylezly na měkkou trávu, ve které byly ještě otlačeny stopy Dana a Bougyho. "Kam šli?" zeptal se Regi. "No kam asi" vyštěkl nervózně Boris a vyběhl směrem k hospodě.

Oba naráz strčili do dveří a ty se hlučně rozlétly, narazili do nejbližšího stolu a shodili z nich několik misek, hrnků a jiných věcí. Hospodský zlostně vylítl směrem k Regimu. Ten ale jen poklepal ukazováčkem na svou dýku a hospodský se s omluvami vracel za pult.

"Budou nahoře.." pronesl udýchaný Boris a se sýpáním vyběhl vysoké schody. Regi byl hned za ním a pak šli klidným krokem až k Danovu pokoji. Pootevřeli na škvíru dveře. Dan i Bougy byli uvnitř a prohrabávali se zlatými mincemi, kamením a různými šperky, od prstýnků. přes náušnice až po masivní řetězy.

Boris vytasil svůj meč. "Ruce vzhůru!" zahřměl po místnosti jeho hluboký hlas. Dan rychle otočil hlavu a když si všiml, že mají společníky, otevřel okno a vyskočil. Ozvalo se hlasité křupnutí. Okno bylo vysoko a Dan ležel nehybně na písčité cestě. Ale Bougy, to bylo jiné kafe. Musel mít víc jak dva metry, ruce měl jako dvě lopaty. Na sobě černou, nejspíš koženou vestu, krátké, plátěné kalhoty pod kolena a mohutné, kožené boty s kovovou podrážkou.

Ohnal se po Borisovi až ho odhodil na postel v rohu. Jeho dalším, a vlastně i jediným cílem byl ještě Regi. Ten uskočil a seknul dýkou Bougyho přes prsty. Bougy jen sykl a už zvedal malý, noční stolek a mrštil jim po Regim. Trefil ho do holeně a Regi padl na kolena. Boris se pomalu zvedal, ale hned na to dostal další tvrdou ránu přimo do nosu. Začal z něj krvácet.

Reginald zabodl dýku Bougymu do stehna. Ten ale, jako by nic necítil a hned vrátil úder. Boris vytáhl malou, příruční dýku a hodil ji po Bougym. Zasáhl ho kousek od srdce, centimetr, dva a bylo by to. I přesto ale Bougy silně krvácel. Vrhnul se po Borisovi. Boris byl silný muž, ale proti Bougymu nic nesvedl.

Bougy sním mlátil o zeď jako s hadrovým panákem. Omráčil ho jednou hlavičkou. Vše zakončil tím, že Borise vyhodil z okna. Dan už pod ním neležel, zřejmě utekl. Boris se tam ale válel úplně bezvládně. Bougy se rozhlédl, strčil do Regiho a utekl z hospody. "Kde je tady nějakej doktor?" křičel klopýtající Regi na hospodského.

"Támhleta chalupa.." ukázal zmatený hospodský přes okno. Reginald vyběhl před hospodu a vzal Borise do náručí. Nehýbal se a silně krvácel, stále ale ještě žil. Běžel k oné chalupě a bušil na dveře. Vyšel starý, šedovlasý muž.
 
Norbi
super Smile
You can kill yourself, or die trying...

http://scontent-v...e=5678314E

Aint no party like a Time Lord party, cause a Time Lord party never ends !

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lfzax5zuSU1qfxioto1_500.jpg
 
Norbi
podla mňa tam tú tabulky úloh a to daj, ja neviem, som už n to zvyknutý Grin ale nemusíš Smile
You can kill yourself, or die trying...

http://scontent-v...e=5678314E

Aint no party like a Time Lord party, cause a Time Lord party never ends !

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lfzax5zuSU1qfxioto1_500.jpg
 
Mahoney
Norbi napsal:
podla mňa tam tú tabulky úloh a to daj, ja neviem, som už n to zvyknutý Grin ale nemusíš Smile


Ok, dám to tam Smile

V noci možná ještě jeden přidám.. ale nic neslibuju Smile
 
Přejít na fórum:
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8046 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5469 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4646 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12481 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7324 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist