Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Konečný odpočet...
Ambushc
Den 4
Už mě vlečou do paláce. Proces vykonává jakási Jarla Laila Zákono-zrádkyně. U soudu sem, se obhájil i několik svědků z tržiště mi pomohlo. Vyšel sem, tedy na nádvoří před palác blízko tržiště.
Ihned mám namířeno ke kováři prodat nějaké ty nepotřebné věci… kovář mě přijal s radostí a dokonce mě nechal, abych si u něj nabrousil dvouruční sekeru.
Chvíli na to sem utíkal do lihovaru. Medovina chutnala dobře dokonce sem, mohl i nahlédnout do sklepa kde se vše připravuje a vaří.
Po prohlédnutí následovala návštěva kostela…. Začalo několika minutové modlení a nakonec sem dostal i požehnání od Talose. V tomto městě nemám už co dělat. Začalo další putování do Větrné Škarpy…
Na cestě sem narazil na jakýsi okultistickou skupinu, která se jmenovala „Okultisté Čtvrtého věku“.
Řekl sem si „Nemám co ztratit“ a šel na návštěvu. Ihned sem požádal o audienci u velitele té skupiny. Než mě přijal konal se jakýsi rituál o kolo velikých balvanů postavených do kruhu. Uctívali jakéhosi Reicha. Začal sem tedy poslouchat o jaký rituál jde.
Slyšel sem „Ó všemocný Reichu co poroučíš“.
Z neznáma se ozvalo rozšiřujte své řady, až budete stejně známí jako je například Temné Bratrstvo poté vám dám další instrukce.
Bohužel rituál skončil a já si nadával že sem nepřišel dřív abych slyšel vše.
Chvíli poté mě přijal Pilos(velitel). Začal dlouze mluvit o tom, že na mě už dlouho čekají. Dříve sem o nich neslyšel tak jak mohli vědět o mě? Vůbec tomu nerozumím.
Po chvíli mi předal deník, který psal jejich bývalý velitel a v něm bylo popsáno od vzniku těchto okultistů až po budoucnost. A na jedné stránce byla zmínka cituji „Jednoho dne přijde neznámý muž, který změní celou tuhle přiblblou válku k lepšímu a thalmoři se konečně přestanou roztahovat“.
Jsem to já Flex nebo někdo jiný kdo přijde po mě no uvidíme. Po rozhovoru mi zadal první úkol mám přinést hlavu nějaké čarodějnice, která prý svádí lidi k tomu aby uctívali Thalmorské brašny… tudíž je nebezpečná.
Ihned sem vyrazil na cestu mělo to být necelých 5 kilometrů od tábora Okultistů Čtvrtého věku. Zhruba po 3 kilometrech cesty sem se musel vydat roklí kde číhal bezzubý a odpudivý otrhanec. Hned po mě vyjel brnění měl silné tipoval sem to na dračí zbroj a měl na ní dokonce očarování tudíž na něj neplatila kouzla. Měl ji čímsi tvrzenou neváhal sem a zasadil první ránu po, které měl useknutou ruku tudíž zůstal o jedné ruce. Další ránu sem se pokusil zasadit do žeber avšak se mi zlomila dvouruční sekera můj jediný miláček. Musel sem tedy použít nutně krajní prostředky pro jeho zabití.
Ihned sem tasil Fórklorský meč, který mi před lety věnoval otec. Měl prý prorazit všechny zbroje. Fórklorský meč sem si připravil za hlavu a mrštil ho po něm projel mu hrudníkem a sekl se v otrhanci. Ani chvíle nazmar…. Ihned sem ho vytáhl a oddělil mu hlavu od těla jeho zbroj už asi nebyla tak magická jak se zdálo předtím. Kusy mé sekery sem zvedl a doufal že jí pomocí okultických umění opraví v táboře. Pokračování dál za tou přiblblou čarodějnicí.
Poslední 2 kilometry mě dělili od její smrti …. Na cestě se nic zvláštního nestalo až na smečku vlků, kterou sem ochcal pečeným masem hozeným do dálky. Ihned běželi za masem a mě si nevšímali. Přišel sem před jeskyni kde měla údajně přebývat čarodějnice. Po příchodu dovnitř nikde nikdo asi si myslela že se ubrání sama avšak její chyba. Určitě je dost namyšlená.
Pokračoval sem dál jeskyní a najednou se ocitl před ní a hned mi řekla chceš určitě k thalmoru viď jinak by si nepřišel. Vytasil sem meč čarodějnice však použila kouzlo se, které bylo tak silné až sem meč upustil. Kouzla tu bohužel nefungovali a tak sem musel spoléhat na svoje pěsti. Ihned dostala pěstí do té její olezlé papulky. Ani nevím jak byl úder silný akorát vím že vyplivla tři prohnilé zubiska.
Začal tedy souboj na život a na smrt. Seslala na mě kouzlo a tím mě paralyzovala nemohl sem se hýbat. Obcházela o kolo mne a snažila se mi vtlouct do hlavy ty přiblblé důvody proč jít k thalmorské brašně. Avšak se ve mně probudil vztek a kouzlo nebylo tak silné aby mě paralyzovalo ihned sem jí začal řezat pěstma.
Po chvíli se svalila na zem než stačila vyslovit nové kouzlo tak sem jí uzemnil tak dokonale, že mohla mluvit tak k jeskyní havěti. Nezaváhal sem rychle sebral Fórklorský meč a uťal jí hlavu. Konečně z téhle zapáchající díry na odchodu. Venku podle zpěvu různých pěvců sem odhadl, že by mohl být tak 5 hodin odpoledne. Nasadil sem svižný krok a šel zpátky do ležení okultistů.
Avšak zase ta rokle ten mrtvý idiot, který mě prudil tam byl znovu to se naklonoval nebo co. Začal s ním tedy boj porazil mne na zem a když už se zdálo že mě usmrtí. Někdo na něj vypálil z luku a šíp mu prolétl týlem a on se svalil k zemi. Byl to jeden z okultistů, který měl dávat pozor na mojí bezpečnost při cestě. Společně sme došli do tábora okultistů.
Po příchodu mě všichni zdravili a pogratulovali k mému úspěchu s tou zapáchající čarodějnicí. Pilos mi řekl že se semnou následující ráno setká ve své velitelské budově a pohovoří semnou a důležitých věcech. Přijal sem pozvání od mých druhů kteří seděli u ohně v kruhu. A začali jsme slavit avšak strážní museli být na stráži a hlídat tábor před nepřáteli ….. lituji je ale bezpečnost musí být. Po hodech sem ulehl do přichystané postele a usl…….

Deník bude vycházet v Pondělí,Pátek,
Upravil/a Ambushc dne 17.06.2012 10:40
Po dlouhé době jsem zpět! Smile Knight
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Ako konečne riešiť svadbu a rozvod Skyrim - obecně 1 23.10.2018 18:32
Inventář a "Oblíbenné" neb konečně dobrá katalogizace Skyrim - modifikace 8 13.02.2012 23:53
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8041 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5466 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4644 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12477 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7322 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6219 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7411 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist