Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Báj o Stínovém Assassinovi
Mopidu
Chtěla bych Vám přispět i svojí vlastní povídkou, nebo jak to pojmenovat, protože poslední dobou nemám moc co dělat. Můj příběh ovšem nebude o dracích a Dragonbornech, já vám chci vyprávět o někom úplně jiném. Prosím berte ohledy na případné pravopisné chyby, psát budu hlavně o nocích a epizody budu vydávat od desíti do půlnoci, podle toho jak budu ospalá (což já nikdy nejsem a to nepiju kafe). Hodně míst je vymyšlených, tak se nedivte. Nečekejte žádný horor, ale snad se bude líbit. Takže jdeme na to!
________________________________________________________________________________________________

Můj život začal smrtí. Ale ne mou smrtí, smrtí někoho cizího. Ne že bych předtím nežila, jen jsem to nedokázala. Dovolte abych se Vám představila. Anria, stínový assassin.

Můj příběh začal v malebné hospůdce U Kozího Rožku.

Anria seděla u stolu vedle okna. Dívala se ven a přitom si pohrávala se svým korbelem piva. Venku sněžilo. Anrie sníh nevadil, ve Skyrimu žije už odmalička a naopak ji sníh přináší pocit štěstí. Jako malá si nesměla ve sněhu hrát, její rodiče sníh nenáviděli. Hnali se do Skyrimu za prací i přesto že na tamnější podmínky nebyli zvyklí. Však také dlouho nepřežili. Anria se stala samorostem v patnácti letech, poté co rodiče zabil troll.

"Omluvte mě, smím si přisednout?" otázal se jí znenadání galantně vyhlížejcí chlapík. Anria na chvíli odtrhla zrak od okna, kývla, a pokračovala ve svém zasněném pozorování. Muž se uvelebil na židli naproti ní a pozorně si Anriu prohlédl. Anria si toho všimla a znepokojivě po muži cukla pohledem. Měl kaštanově hnědé vlasy, rozcuchané ale příjemně vyhlížejcí, hnědé oči avšak vcelku bledý obličej. Na čele měl malou vrásku, zřejmně od přemýšlení a neustále tikal pohledem od Anrii ke dveřím. Anria se k něu konečně pořádně otočila a zvídavě se ho otázala "A vy jste prosím kdo?" Cizince tato otázka zřejmě pobavila "Záleží spíše na tom, kdo jste Vy." Anria nasadila opatrný výraz "Já? Anria... Anria z klanu Levandulového Štítu. Ale když dovolíte, ráda bych znala i odpověď na mou otázku." "Tak je to pravda. Vy jste tedy poslední žijící od Levandulového Štítu? To je ovšem... Zajmavé." V cizincově tváři ovšem bylo vidět že to věděl od začátku. "Musíte jít ihned se mnou. Když ovšem dovolíte." zvedl se muž od stolu. Teprve teď si Anria všimla jeho oblečení. Vypadalo jinak než většina oblečení co kdy viděla. Bylo černé, zdobeno ebonytem, ale co bylo na nich znepokojujcího, byl znak. Znak rudé ruky který nejde na první pohled vidět. Pečlivě ukryt mezi kabátem a košilí. "Dobrá. Ale nejprve jméno." "Ovšem, málem bych zapomněl. Rick Thompson" uklonil se muž a zmizel ven ze dveří.

"Kam vlastně jdeme?" volala Anria na Ricka přes hukot větru, ale Rick se neozýval. "Haló! Slyšíš mě?!" zkusila Anria zavolat znovu. Rick se jí ztratil z dohledu. Před ní jen obrovská jeskyně a v té jeskyni Troll.
Upravil/a Mopidu dne 28.05.2012 15:32
 
hRDLA
Co furt všichni něco píšete? Grin Mě se to všechno líbí, ale taky chodim do školy Grin To by mě zajímalo, kdo mě bude doučovat francouzštinu Grin

P.S.: Prostě Wink

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Parrot
Těch deníků už je moc. Nic ve zlém, ale nikdo to už číst nebude. Jen malá rada...

EDIT : Ale musím uznat, že je to napsáno pěkně. Zase trochu jiný styl. Lepší styl...
Upravil/a Parrot dne 28.05.2012 00:16
 
hRDLA
No jo, jenže nikdo to nevydrží. Dlouho píšící jsem tu jen já a Ozzy.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
nagasadowcz
hRDLA napsal:
Co furt všichni něco píšete? Grin Mě se to všechno líbí, ale taky chodim do školy Grin To by mě zajímalo, kdo mě bude doučovat francouzštinu Grin


Ha, vidím, že i jiní se trápí s tím zpropadeným jazykem. Naštěstí mám konečně po matuře (kterou jsem měl z fr povinnou xD), takže už tak nikdy nehodlám mluvit Grin. Každopádně přeju hodně štěstí a umírněné francouzštináře (ti naši byli tak trochu fanatičtí, obzvlášť někteří Grin. Co ti vaši?)
 
koniaash
hRDLA napsal:
No jo, jenže nikdo to nevydrží. Dlouho píšící jsem tu jen já a Ozzy.


héééj, lidi taky musej makat! Grin a pak toho maj dost a dou spát... jo, nějak asi zas začnu, aspoň jednou tejdně psát
 
Chell
podla mna je to dobré. a tých denníkov zatial ani zdaleka nieje toľko. s prehľadom ich stíham čítať všetky a ešte aj písať ten môj.
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!

Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.

Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
http://fc05.deviantart.net/fs71/i/2011/123/9/7/alex_mercer_by_ravenmadwolf-d3fi3ra.jpg
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte? Grin
 
Mopidu
Jestli chcete, nemusíte to číst Wink já píšu protože mě to baví. Když nebudou čtenáři, nevadí. Jinak opakování slov spravím dneska odpoledne (nikdo si na to sice neztěžová, ale mě to bije do očí)
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Chell
ja to budem čítat!! Knight
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!

Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.

Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
http://fc05.deviantart.net/fs71/i/2011/123/9/7/alex_mercer_by_ravenmadwolf-d3fi3ra.jpg
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte? Grin
 
Diego
Velice pěkný! Jen ať Ti to vydrží!Wink
 
oregure
Taky se přidávám,máš to dost dobrý,jenom v tom pěkně pokračuj Wink
 
Mopidu
Tak díky *.*
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Mopidu
Tak již druhý díl. Teprve teď začne opravdový příběh.
______________________________________________________________________

Anria se svalila do sněhu. Nikdy předtím neviděla nic tak děsivého. Troll se vyřítil z jeskyně, postavil se nad Anriu a začal si bušit do hrudi. Anria se rychle vysoukala na nohy a utíká co nejdál od toho hrozného místa, ale troll je rychlejší. To ne, jsem v pasti. Pomyslel si Anria když za svými zády nahmatala namrzlou skálu. Už není kam utéct. Troll zvedá paži a připravuje se ke smrtelnému úderu. Anria přivřela oči, nechtěla to vidět. V tom přilétá z mlhy zapálený šíp a Troll padá na Anriu mrtev k zemi. Anria se jen ztěžka vysoukala zpod těžkého těla a úlevou si oddechla. Po sněhové pokrývce k ní zklouzla ohmataná kniha. Anria odfoukla sníh z obálky a přečte si název "jak zabít trolla" zvedne pohled a na malém kopečku uvidí stát Rocka a po jeho obou stranách dvě postavy v kápi, z níhž jedna má napjatý luk připraven k dalšímu výstřelu. "Základní četba, nic ti to neříká?" zakřenil se Rick. Anrie přišlo divné že ji najednou Tyká. "Omlouvám se, ale tohle jsem nečetla" odověděla obezřetně Anria. Najednou jí pohled cukl k postavě nalevo, která zrovna schoval luk. Měla... Jak to říct. Ocas. Byl to muž s ocasem, zatímco osoba po Rickově pravici byla úplně obyčejná žena. "Jistě by tě zajímalo proč jsi tu." Řekl Rick a vystoupil o pár kroků vpřed. "Budiž...

Rod Levandulového Štítu byl od dávných dob našim spojencem. Obstarávali prostředky i krytí, samozřejmě za rozumnou cenu. Ano, jistě, zapomněl jsem říct kdo vlastně jsme. Assassinové z Dark Brotherhood k Vašim službám. A řekněme že jsme... Ehm... 'našli' jednu určitou listinu. Listinu o Vašem rodu a o 'stínech'. Poslyš. Umíš slyšet stíny?" Rick se na Anriu podíval. Opravdu nevěděla co odpovědět. Nejen že Rick pletl jednu informaci za druhou a zjevně nebyl moc dobrý řečník, ale Anria ani neuměla mluvit se stíny. Bála se že když řekne Ne, zabijí ji a když řekne Ano, časem poznají že lže.
"Ne, neumím" nakonec zdráhavě odpověděla Anria. "Aha..." uslyšela Rickovým směrem. Začal si něco mumlat s kumpány, ale skrz vítr jim Anria nemohla rozumět. Po chvíli se k ní Rick znovu otočil "Dobrá, ale i tak půjdeš s námi. Pro jistotu. A být tebou bych nekladl odpor" zvážněl a vráska na čele se mu ještě prohloubila.

Po hodině chůze to Anriu začalo štvát."Řeknete mi alespoň kam jdeme?" zavolala za Rickem. Tentokrát jí ale odpověděl sykavý, zřejmě mužský, hlas " Už jsme skoro tam" a tak Anria znovu mlčela. Když došli k tmavým dveřím s velkou lebkou, rudou rukou a jakýmsi sedícím mrtvým tělem, zdálo se jí že někdo mluví. Poté uslyšela Rickův hlas a dveře se otevřely. Vešla dovnitř. Byla to prapodivná základna. Všude visely cáry látky se znakem ruky a po policích byly rozházené kosti a lebky. Skupinka prochází dlouhou chodbou. Mnozí assassinové si na Anriu ukazují a pošklebují se. Anria jako by nic neviděla, s hlavou hrdě vztyčenou dál prochází chodbou. Došli až k velkému psacímu stolu, zřejmě kancelář, s velkým rudým křeslem a jednou židlí. "Vy dva můžete jít a ty se posaď." Ukázal Rick na židli naproti stolu. Anria si sedla a Rick se uvelebil do křesla. "Víš... Chceme aby ses přidala"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Mopidu
Mimochodem SPOILER stín není jako stín a kniha není jako kniha. Zajímavý spoiler, co? Copak asi může znamenat? To vím jen já (.\ u /.)
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
hRDLA
Wink

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Mopidu
Tak třetí díl, dalších pár odstavců a dnes o trochu dřív
______________________________________________________________________

Anrie zamrazilo v zádech. To se ji ptá jestli se stane taky assassinem? Ale co odpovědět? Anrie to nepřišlo jako dobrý nápad, ale zároveň nikdy v životě nezkusila něco napínavého. "Já... Já... Já nevím. Ale opravdu." zakoktala Anria a pevně se chytila židle, snad aby se neklepala. Anria nebyla nijak zbabělá, ale takhle před assassinem, odpovědět na těžkou otázku a být bezzezbraně není nijak snadné. "Prosím, snaž se odpovědět rychle." znervozněl Rick, zvedl se a začal chodit z rohu do rohu. "No... Já... Já..." "Tak dobrá..." obrátil se Rick Anriiným směrem. Opřel se o stůl a upřeně se podíval do Anriiných tmavých očí. "Chceš se přidat, nebo ne?" Anria najednou nemohla odtrhnout pohled od Ricka. Začala se jí točit hlava a Rickovi oči poněkud zvláštně zrudli. Najednou v její hlavě něco přeskočilo. "Ano. Ano, přidám se." Odpověděla až podezdřele rozhodně. "Výborně!" narovnal se Rick "Ale aby ses přidala oficiálně, musíš potvrdit první kontrakt. A taky ho splnit. Můžeš jít a na chodbě se zeptej po K'Raikovi. Dá ti zbraň a zbroj." Anria se zvedla ze židle a odešla. Rickovi oči jsou už opět hnědé.

Na chodbě se Anria zeptala jednoho Dunmera kde najde K'Raika. Bylo jí řečeno že je často u krbu v jídelně. Anria chvíli bloudila, ale když se konečně dostala do jídelny uviděla vedle krbu se opírat již známou postavu. Stála s lukem napjatým, připraveným k dalšímu výstřelu. Byl to muž, muž s ocasem. "Omlouvám se. K'Raik?" přiblížila se k němu Anria. Ocas se najednou začal hýbat a Anria uslyšela sykavý hlas "Ano?" "Já jsem Anria, ta z Levandulového štítu. Mám si jít pro vybavení." "Jistě. Následuj mě" Zvedl se K'Raik a zamířil si to do chodby. Anria šla za ním, ale celou dobu se dívala na jeho ocas. Kdo to může být? Kdyby si alespoň sundal kápi.

Anria s K'Raikem dorazili do malé místnosti s jednou truhlou. "Dýky nebo luk?" zeptal se K'Raik ale stále se na Anriu ani nepodíval. "Luk" řekla Anria a K'Raik jí podal Vojenský luk. Takový nosí legie. Anria si ho vzala, ale hned ho přendala do druhé luky. Byl téměř celý zkrvavený. K'Raik si jejího pohybu všiml "To se ještě bude muset vyčistit. Předchozí majitel neměl zrovna lehkou smrt" zasyčel K'Raik. "A tady šípy" podal jí ještě pouzdro s ocelovými šípy. Pak se přesunuli do jiné místnosti kde jí dal ještě brnění a poslal ji se převléct do komory.

Když Anria vyšla, K'Raik se na ni konečně podíval a Anria se mu stihla podívat pod kapuci. Byla tím značně zaskočena, že K'Raik je kočka. Nikdy předtím nikoho takového neviděla. Znala Argoniany protože jako malá bydlela ve Windhelmu a tam jsou Argonianové v docích všude. Ale kočku ještě neviděla.

"Tvůj první cíl. Grelod the Kind. Žije v Riftenu a je to učitelka v sirotčinci. Tady máš mapu a jdi se o ni postarat"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Hurty
Brutus, Pokračuj Wink
The Elder Scrolls V : Skyrim - X360
 
Mopidu
Tak dnes mám spoooooooooooustu času, takže dneska je příběh hodně brzo a snad bude i o něco delší než obvykle (vím že nepíšu zrovna dlouhé kapitoly, ale na druhou stranu vychází každý den Grin )
______________________________________________________________________

Anria se tvářila jako by ji K'Raikův vzhled vůbec nezajímal, ale když ji K'Raik gestem hlavy naznačil, že má jít opět za ním, neovládla se a musela se zeptat. "Hele, ale, víš... Co ten ocas? Ty nejsi Argonian že ne?" K'Raik sevřel ruce v pěst. Tato otázka mu zřejmě nebyla nijak příjemná. "Já opravdu nejsem Argonian." sykl na Anriu a opatrně si sundal kápi. Zpod kapuce najednou vyskočil párek uší a Anria si ho mohla konečně pořádně prohlédnout. Byl černé srsti, oči žluté svítily přes celou místnost, ale neměl žádné vousy ani vlasy. Ne že by to u koček nějak vadilo, spíše mu to slušelo. "Já jsem Khajiit." odpověděl jí podrážděne na otázku. "Jo, promiň. Já jen že jsem neviděla..." "To je v pořádku. Spousta lidí nás ještě neviděla. Ve městech nás nemají rádi a tak táboříme u hradeb. Tedy ostatní, já ne. Já jsem po většinu času tady u krbu" když K'Raik mluvil o krbu, v očích se mu zablesklo a ocasem začal mávat sem a tam. Zřejmě bude něco pravdy na tom že kočky se rády vyhřívají, pomyslela si Anria. "Tak pojď" otočil se K'Raik, nasadil si znovu kapuci a vyšel ze dveří. Anria ho poslušně následovala, až došli k oněm dveřím s lebkou. "Tudy ven. Přeju dobrý vítr. A až se budeš vracet, tak odpověď je 'Ticho, můj bratře.'" K'Raik Anrie podržel dveře a když vyšla ven tak prudce zabouchl.

Anria se podívala na svou mapu. Šla sice celý den, ale k Riftenu už to nebylo daleko. Po další chvíli cesty se jí Riften konečně zjevil na obzoru. Teď ještě se dostat nepozorovaně dovnitř. Kdyby ji stráže uviděli v tomhle brnění, jistě by již ven z města nevyšla. Naštěstí jsou hned vedle Riftenu stáje. Anria vyšplhá na střechu po sudu co se válel vedle, teď je hlavní zachovat klid. Polehoučku se v podřepu doplahočí až na druhý konec střechy a hradby jdou v pořádku přelézt.

V Riftenu se Anria snaží vyhnout všem strážným. Naštěstí pro ni, právě padla tma. Tudy rovně, přez most, doleva na náměstí... Opakuje si v duchu Anria a už má sirotčinec na dohled. Usmála se, ale polevila na opatrnosti a přímo před ní se objeví stráž s loučí v Ruce. Anria ucukla a rychle se schovala za jeden ze stánků. Strážný se rozhlédl, ale když usoudil že ho od té louče už bolí oči a byl to jen přelud, znovu odešel. Anrie bušilo srdce až se divila že ho Strážný neslyšel. Podívala se za roh a dál potichu pokračovala. Stála před Sirotčincem. Pomalu otevřela dveře, aby nevrzaly a lehkým krokem vešla. Hned v předsíni uslyšela z vedlejšího pokoje "Tak děcka, jdeme spát a kdo bude vzhůru, bude bit." a následně se ozval několikahlas "Ano Grelod." Děti zněly docela smutně. Anria se připlížila ke dveřím které už byly pootevřené, sundal si ze zad luk, napjala tětivu a... Něco uvnitř jí v tom bránilo. Notak Anrio, soustřeď se. Anria se zhluboka nadechla, vydechla a pustila šíp. Přesná trefa do hlavy a Grelod padla mrtva k zemi. Děti byly v rozpacích, ale nakonec začaly jásat a Anria se potichu zase vykradla ven. Někdo by byl tím činem pohoršen, ale Anriu to spíše hřálo. Byla ráda že řekla Ano a s úsměvem na tváři se dostala z města znovu ven.

Po dalším dnu cesty se konečně dostala zpátky k základně. Byla ospalá a zhroucená. Z opatrnosti si nikde nelehla, aby ji nenašli a už opravdu potřebovala šlofíka. Došla ke dveřím a pokusila se je otevřít. Nešlo to. Anria zkusila zatlačit víc, ale dveře se nehýbaly. "Haló! Je tam někdo?" zavolala, ale odpověděl jen tichý šepot "Co je hudba života?" a Anria si ihned vybavila K'Raikova slova. "Ticho můj bratře." Odpověděla dveřím a ty se otevřely.

Anria se dopotácela až ke kanceláři kde Rick sepisoval nějaké lejstro. "Hotovo." řekla a s úlevou si sedla na židli. Rick zvedl hlavu a usmál se "Výborně! Věděl jsem to. Teď jsi mezi námi, sestro." řekl a rukou jí naznačil ať jde ven. Anria se znovu ztěžka zvedla a chystala se odejít ze dveří. Na Prahu ji ale zastavil Rickův hlas "Tvůj pokoj je rovně a třetí dveře z leva!" Anria kývla a šla se vyspat.

Příštího dne seděla v jídelně a čistila svůj starý luk. Vedle krbu stál ovšem K'Raik a u stolu baštil polévku nějaký Redguard. Při tom pohledu si Anria uvědomila jak dlouho nejedla. "Kde jsi to vzal?" obrátila se k Redguardovi. "Kdo? Já? Aha, ty jsi ta nová, jak to bylo... Anria! Já jsem Nazir. Chceš taky? Támhle vzadu si řekni, já na té polívce pomáhal." Nazir dořekl a pustil se do další porce. Anria si pomyslila že je hrozně užvaněný. No jo, to ti Alikové jsou velcí válečníci, ale jak dojde na jídlo tak se jeden diví že nemají sto kilo. Anria si tedy došla k jedné Assassince pro polévku, sedla si a dala si do pusy první lžičku. Hned to ale musela vyplivnout. "Co v tom je?!" zavolala na assassinku. Místo ní se ovšem ozval Nazir "Mrkev, voda, maso, brambory a Ninroot. Ten jsem tam přidal já." pochlubil se Nazir a šel si pro další misku. "No jo no, ti dva a ten jejich ninroot. Jako by nevěděli že je to jedovatý. To bude tím že je to Redguard, jinak by nejspíš pošel už dávno a ta holka to ani nejí." Ozval se zezadu K'Raik. "Jestli chceš nějaký normální jídlo tak si ho musíš udělat sama a doporučuju to vařit někde daleko od Nazira tak hodně štěstí." K'Raik sebou zavrtěl a opřel se o krb a Anria šla prošmátrat šuplíky, jestli nenajde alespoň trochu chleba.
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Mopidu
Dnes budou kapitoly dvě. (Protože mám spooooooooooooooooooooooooooooustu času)
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Chell
to som rada. Wink
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!

Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.

Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
http://fc05.deviantart.net/fs71/i/2011/123/9/7/alex_mercer_by_ravenmadwolf-d3fi3ra.jpg
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte? Grin
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Nové DLC Představy o Skyrimu 44 07.04.2021 23:41
Používání kovářstí a očarování, nové postavy... Skyrim - obecně 5 07.07.2016 20:25
Nové levely Skyrim - dotazy, návody,.. 13 25.06.2014 17:35
přihlášení na novém PC Archív zodpovězených dotazů 6 04.03.2014 01:09
Nová kouzla Dawnguard Archív zodpovězených dotazů 9 04.03.2014 01:05
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8046 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5469 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4646 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12481 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7324 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist