Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Darrenův deník
hRDLA
Reject napsal:
Já to píšu rovnou sem a ani to nemusím stopovat Smile Chvilku hraju a když mám čas tak napíšu co se událo. Tím to hasne Wink


Nějak tak.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Mahoney
hRDLA napsal:
Reject napsal:
Já to píšu rovnou sem a ani to nemusím stopovat Smile Chvilku hraju a když mám čas tak napíšu co se událo. Tím to hasne Wink


Nějak tak.


Já třeba dvě hodinky hraju a pak sem napíšu co se událo Smile Nepřijde mi na tom nic složitého. Nejdřív jsem teda musel věty pořádně skládat, aby to aspoň hezky vypadalo. Ale po pár delších příspěvcích už to jde lépe Smile I když teď teda příspěvky ještě moc dlouhé nejsou.. nemám moc času ale dělám co můžu aby na jeden den vyšla 1,2 kapitoly.. hold někdy jich přidám míň, někdy víc..Smile
 
Mahoney
Tak před chvílí jsem sem chtěl přidat další příspěvek.. bohužel stránka mi řekla že je to prý spam a nechtěla mě dál pustit..

Takže to sem přepíšu zítra, dnes už na to nemam nervy Smile
 
Mahoney
Temné bratrstvo


"Kde to jsem?! Co tu dělám?!" byl jsem v úplně jiné místnosti, než U kobyly a praporce, kde jsem včera usnul. "Ahoj" ozval se ženský hlas. Otočil jsem se a uviděl jsem menší, zahalenou, ženskou postavu sedící na dřevěné skříni. Porozhlídl jsem se po místnosti. Nejspíš to byl malý domek. Na stolku vedle mně leželo několik mučících nástrojů, u zdi několik klecí. Měl jsem opravdu strach, co se bude dít.

"Co po mně chceš?" zeptal jsem se opatrně ženy. "Neboj se nic. Zabil jsi Grelod? Je to tak že?" ptala se. "Ano, zabil jsem ji..." "A právě proto jsi tu. Grelod měla být záležitostí temného bratrstva, ale ty jsi tu práci udělal za nás. Ne že by to bylo udělané špatně, půlka Skyrimu teď mluví o nebohé paní, kterou někdo ubodal. Každopádně, chci jedinné. Vyber si někoho z támhletěch a zab ho!" Až teď jsem si všiml tří postav, s černými pytli na hlavě, které klečeli na druhé straně světnice. Vraždění lidí mi navadilo tak jsem se dal do práce.

Se všemi postavami jsem si promluvil a nejvíc mě naštavla žena, klečící uprostřed. Podíval jsme se na Astrid, jak se žena zadávající úkol jmenovala a ona jen kývla na povel, že se mohu dát do zabíjení. Ženě s pytlem na hlavě jsem pořádně nic nerozuměl. Pomalu jsem ji bodnul do krku až se svalila na zem. V tu chvíli se ve mně něco naplnilo. V tu chvíli jsem se cítil jako pravý temný elf. Jako pravý vrah. V tu chvíli jsem zjistil, že se chci plně oddat Temnému bratrstvu. Že chci oddat své zabijácké schopnosti paní Astrid. A to také udělám. Už jsem se chtěl vrátit zpět ke skříni, ale nakonec jsem si řekl, že by Astrid udělalo radost, kdybych pozabíjel i ten zbytek.

Tak jsme také udělala vrátil jsem se k zadavatelce úkolu. "No vidíš, proč je nezabít všechny, viď?" usmála se. "Tady máš klíč a nezapomeň, že pokud by jsi se chtěl přidat k našemu spolku, heslo ke dvěřím zní "Ticho, bratře." Rozloučili jsme se a já odemknul dveře z domku. Vylezl jsem do jakýchsi bažin. Všude byla mlha a já se rozhodl, navštívit Helgen. Vypadalo to tam jako po vypálení. Vrhla se na mě skupinka banditů a dali mi docela zabrat. Sebral jsem se a vydal jsem se ke svatyni. Stály předemnou masivní, černé dveře. Dotknul jsem se jich a ozvalo se "Co je hudbou života?" "Ticho, bratře" odpověděl jsem. "Vítej doma" řekli dveře a pootevřeli se.

"Vešel jsem do vlhkých chodeb. Hned za prvním vchodem vedli menší schody, které mě zavedli do místnůstky s velkým stolem, na něm byly nějaké knihy, brka a inkoust. Na rohu této místnosti stála Astrid a hned mě vítala. Po chvíli mi podala nějaké oblečení. Jiným slovem než "nádhera" se to nedalo vyjádřit. Byla to zbroj Temného bratrstva, tvořená dvěma materiály - nejkvalitnější, červenou látkou a pevnou, bytelnou ale zato pružnou, černou kůží. Hned jsem si ho nasadil a uchvátili mě především boty, jejíchž podrážky byli tvořeny zvláštním kovem, který byl narozdíl od ostatních kovů, mnohem tižší, což se hodilo především při plížení.

Mé schopnosti se zvyšovali, plížení se zlepšovalo, brzy bych prý mohl dosáhnout toho, že bych nespouštěl nášlapné pasti. Rána do zad způsobila 6x větší zranění a to není tak špatné na to, že tento život žiji jen pár dní. To samé bylo s lehkou zbrojí, vyháčkováním a kapsářstvím. Stával jsem se pěkným "lumpem" jak by řekl můj tatínek. Z mého rozjímání mě vyrušila Astrid, která mi řekla, že jeden z jejích nejvěrnějších členů, by pro mě měl nějaké smlouvy.

Hned jsem se za ním vydal. Byl to redguard a byl mi dost sympatický. I když mě nazval náfukou, pokecali jsme a dostal jsem nějaké fušky. První, na koho bych se chtěl vydat, byl poblázněný žebrák Narfi, žijící v Ivarově dvoře. To bylo shodou okolností město, skrz které vedla moje výprava do Vyšného hrothgaru.

Cesta tam, byla neuvěřitelně únavná. Když jsem tam dorazil, řekl jsem si, že že nejdřív dojdu cestu k šedovousím a pak až se vrátím a postarám se o Narfiho. U mostu, po kterém jsem měl přejít, stáli dva muži a bavili se o té výpravě. Z jedním z nich jsem se dal do řeči a zjistil jsem, že jednou za čas, nosí nahoru šedovousím nějaké jídlo. Teď má ale prý problémy ze zády. Nabídl jsem se že tam pytel donesu místo něj, každý kamarád se teď přeci hodí.

Prošel jsem si ještě město a doslechl jsem se, že u místní mohyly, hnízdí nějaké strašidlo, he. Záhady jsem ale nechal na později a rozhodl jsem se odejít tu tůru co nejdřív. Schody byly kluzké. Šel jsem snad půl hodiny a potkal jsem ledního trola. Hned se na mě vyřítil. Dal mi opravdu zabrat, v rychlosti jsem vypil elixír ale nakonec jsem ho přeci jen zdolal. Stejně tak jsem zdolal i 7000 schodů a konečně jsem narazil na sídlo šedovousých. Byla to taková malá, hezká pevnůstka. Do truhly u schodů jsem vložil věci, které mi dal ten chlápek tam dole. Po schodech jsem otevřel kamenné dveře a vešel jsem dovnitř. "Takže ty jsi ten drakorozený?" zeptal se jeden z vousatých mužů v kápy. "Odpovídám na vaše zavolání, pane" snažil jsem se být slušný. "Výborně. Teď se přesvědčíme jestli se umíš, nebo jestli se alespoň chceš učit." "Naučíme tě druhou část řevu, kterou ses již naučil ze stěny v mohyle temných vod."

Přešla do mě zváštní energie, jako z té zdi. Jenže tentokrát to bylo z úst jednoho z mistrů. "Teď se budeš moci předvést. My vyvoláme několik postav a ty je musíš odhodit svým řevem." Jeden z mistrů vyvolal postavu a já v zápětí zařval. Smetl jsem postavu a mistr vyvolal další. Udělal jsem to samé ještě jednou. "Výborně, a ještě naposledy." Zařval jsem tolik, že jsem smetl postavu i s jedním z mistrů, naštěstí se mu nic nestalo.

Po chvíli jsem vyšli ven a mistr Borri mě měl naučit úplně nová slova moci. Na zem vyčaroval podobná neznámá písmena která jsem minule viděl v mohyle. Četl jsem je a najednou jsem jim porozuměl. Znamenalo to něco jako "smršť". "Já teď otevřu bránu, mistr Borri proběhne díky řevu a ty to zkusíš hned za ním. "Bex" řekl jeden z učenců. Otevřela se vrata a já v zápětí použil "smršť" a obrovskou rychlostí jsem se řítil vzduchem. "Je pozoruhodné, jak rychle se učíš, drakorozený, tohle je Tvá zkouška - musíš přinést roh Jurgena, vládce větru. Najdeš ho v jedné z mohyl, ukážu ti to na mapě. Nemusíš stím pospíchat." Rozloučili jsme se a já mířil zpět do Ivarova dvorce.

Chlápkovi místo kterého jsem zanesl nahoru potraviny, jsem udělal radost a on mi dal 500 septimů, což bylo dost dobré. Chtěl jsem Astrid potěšit pěknou prácí. Počkal jsem tedy až Narfi usne a až potom jsem zamířil do jeho polorozpadlého domu. Bodnul jsem ho do zad a hned zemřel. Jeho tělo jsem odvlekl do řeky aby už ho nikdo nikdy neviděl. Tomu říkám čistě odvedená práce. Teď odpočívám na posteli u kobyly a praporce a zase přemýšlím, jak rychle mě situace změnily. Co asi bude zítra..? Pokud právě ty čteš tenhle deník, měl by jsi být vděčný že nemusíš čelit konci světa v podobě obřího draka, nemusíš zabíjet chudé blázny a vystupovat hory, které tvoří 7000 schodů.
_____________________

Dnes jsem to udělal trošku delší, vzhledem k tomu, že jsem dva dny nepsal Smile Snad se vám to líbilo a večer ještě článeček přidám Smile
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Deník khajiita » Skyrim - Váš svět 62 10.08.2015 16:16
Výňatky z Dovahkiinova deníku » Skyrim - Váš svět 5 15.03.2015 14:29
Z deníku draughira » Skyrim - Váš svět 21 24.01.2015 14:13
Deníky lovce odměn » Skyrim - Váš svět 30 17.10.2014 18:00
Deník Drakozrozeného Archív příběhů a her 21 19.08.2014 19:36
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8045 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5468 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7323 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist