Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Kovařina
ZeRen
TOM_cz napsal:
Jinak jak už tady psali tak nejlepší, nejlevnější jak se zlepšovat v kovařině je lovit zvířata a z nich vyrobit kožešiny a z nich kožené proužky (v poměru 1:2) a pak vyrábět "leather bracers" na ruce stojí vás 1kůži a 2kožené proužky. Nestojí vás to nic a kovařina letí nahoru...


jde to rychle, ale dlouhou dobu kolikrát na žádné zvíře nenarazím

1. zná nekdo dobrý loviště?
2. vypadne z mamuta i kůže?
 
castle
Já jsem zatím nekoval, ale už brzo budu, a taky si musím sehnat ocel.Grin
http://img811.imageshack.us/img811/5613/skyrimsignature.jpg
PŘIŠEL JSEM, VIDĚL JSEM, ZVÍTĚZIL JSEM.Wink WinkI am Dovahkiin!!!!!Wink Wink
 
Widl_CZ
Co se kovařiny týče, hodí se hned ze začátku zajet do Riftenu, kde vám jeden z místních argonianů zadá quest, navrátit kostku zvanou Lexikon zpátky na své místo do dwemerských ruin. Po dokončení získáte, mimo jíné, i bonus k výuce kovařiny, takže se ji učíte o 15% rychleji. A to se vyplatí Wink
 
karmil
Agrael napsal:
Vyplatí se vyrábět šperky zkoušel to někdo ?


Určitě ano,skilluješ kovařinu,vyrobené šperky ještě enchtnu petty soulem,opět skilluju encht,zároveň navýším cenu a prodejem další skill.
 
Jecman
asi po 10m z toho co sem měl v truhle +7k zlatých jsem dodělal 52-100 kování...ale nevíte jestli/jak vylepšit artefakty (např jitřní ostří) na Legendární? můžu jen prvotřídní a perk sem nenašel.
btw: jinak sem čučel na dračí zbroj (se štítem a full perky na lehkou) 480 armor O.o
 
LokiTT
Na legendarní mužeš pokud dobře vím tak jenom věci co si sám vyrobíš Sad
 
feanor
dalu78 napsal:
Hanzales napsal:
dalu78 napsal:
Ambushc napsal:
dalu78 napsal:
Zdar,

zasekl jsem se u výroby kožešinové helmy. Poradí někdo, kde a z čeho se dá udělat? Kožená helma není problém, ale kožešinová ano Smile

Díky za rady



Na kožešinovou helmu musíš mít myslím kůže nezpracované a pak kožené proužky zřejmě a můžeš jí vyrobit v jakékoliv kovárně ale já celou kovařinu udělal v bílém průsmyku za branou u tý ženský Smile))


myslím, zřejmě ... hezké slova, ale nezpracované kožešiny z vlka mám, kožené prožky z kůže mám taky - to není problém - problém je ten, že mi kovárna vůbec nenabízí možnost udělat kožešinové věci. Můžu dělat věci usňové, kožené, železne, ocelové, ... a mnoj´ho jiných - ale kožešinové prostě NE. Ty v navídce prostě nejsou. Musím mít nějaký lvl kovařiny nebo kožešinové věci se dělají někde jinde?


Jestli myslíš ten úkol "vyrobit kožešinovou helmu" tak vyrob koženou.... v tom konkrétním případě jde asi jen o chybu v překladu ;o) Taky po mně chtěl kožešinovou a já koukal, že umím udělat zatím jen koženou, tak jsem udělal tu a úkol se posunul dál ;o) ...


To já zkusil taky, ale úkol se dál neposunul Sad No, uvidíme, vyzkouším to udělat ještě v jiném městě a vrátit se k němu.


vyrob ušňovou
 
Ulf
Jak to tu tak pročítám, tak se mi zdá že v kovařině, zvláště ve vylepšování dost plavete.

Možnost vylepšení určuje hodnota vašeho skillu. Je šest základních úrovní.
I legendární se dají dále vylepšovat, jen přívlastek se nemění. Každé úrovni odpovídá určitá hodnota skillu. Příslušný perk tuto hodnotu snižuje přibližně o polovinu, tady je rozpor s popisem v českém překladu (orginál neznám). Již jednou vylepšené věci se dají dále vylepšovat.
Na vylepšení zbraně, brnění na (první) úroveň legendární je třeba hodnota skillu více jak 168, nebo jen asi 92 s příslušným perkem. Není problém vylepšit na úroveň legendární např. Mehrunes Razor.
Vylepšování se dost vyplatí, legendární ocelová zbraň je silnější než normální daedrická.
 
mita
ZeRen ne z mamuta kůže nevypadne ale 4 kůže získáš z medvědích a šavlozubích koček
 
millis
Jecman napsal:
asi po 10m z toho co sem měl v truhle +7k zlatých jsem dodělal 52-100 kování...ale nevíte jestli/jak vylepšit artefakty (např jitřní ostří) na Legendární? můžu jen prvotřídní a perk sem nenašel.
btw: jinak sem čučel na dračí zbroj (se štítem a full perky na lehkou) 480 armor O.o



draci...... ae lco budes teprv delat az uvidis staty daedricke na legendary + perk tezky zdroje uplne na max Wink
SPARTA
http://img852.imageshack.us/img852/9900/43129.gifhttp://img856.imageshack.us/img856/6401/43117.png
 
Kyjak
kde se da sehnat ebenit ? nikde sem na nej nenarazil
 
Marty
Vytěžít někde, myslim že i na vrcholku světa je, nebo koupit, až budeš mít větší lvl
 
PET77
Tak jsem konecne dotahl smithing na 100 a udelal si draci zbroj a ...?
musim rict, ze zklamani!

Hodnoty vylepseneho lehkeho draciho brneni jsou uplne stejne jako napriklad gilded elven. Vlastne jeste o dva body nizsi, abych byl presny. S helmou je to jeste horsi, ma sotva 2/3 staty co napr. vylepseny Volsung...

Jedine, co je asi pozitivni je, ze si clovek muze vylepsovat zbrane a zbroje, ale tvorba vlastnich? Bud neco delam spatne, nebo je to proste zklamani... Leda bych si jeste dotahl enchanting na 100, abych na ty svoje zbroje mohl davat poradne efeky. Ikdyz i toho se bojim, protoze na konkretni kus zbroje me to necha dat jen nejake efekty (cim je tohle omezeno-mym skillem/podminkami hry?)
 
Trhanec
Každá část zbroje má přidělené enchanty který na tu část můžeš dát.. Každopádně jestli se ti nelíbí, že je vykovaný brnění slabý, tak si vypij potion na posílení kovařiny nebo si to nastackuj až budeš mít enchanting a alchemku 100
 
fristajlo
ako sa da co najrychlejsie vyskillovat alchemy a enchanting ?
 
Trhanec
že by děláním potionů a enchantů? Grin z ničeho jinýho to neroste pokud vím(u enchantingu ještě doplnovaním zbraně, ale málo) a je jedno jakej elixír/enchant děláš..
 
sankuri
Enchanting je jednoduchy. U kovare si udelej tak 100 zeleznych dyk, nakup hromady kamenu naplnenych (nebo i prazdnych kdyz chces jit chytat) kamenu dusi a vsechny je naenchantuj a znovu.

Alchymie je porod, je to asi jedina dysciplina kde se vyplati chodit k terenerum (Babeta u bratrstva do 90). Jinak nejrychleji to asi bude kdyz si das kolecko mezi vsema mestama a vykoupis alchymisticke kramky, provaris to a zase dokola. Jde to ale hodne pomalu
 
buth
na skilovanie ocarovanie pouzivajte len drobne alebo max. male kamene dusi.Hodte si ench na luk co nabije kamene a mozte sa vybrat na lov blatokrabov,vlkov a inej slabej havede.Date to na IK.Mozte pouzit aj 4 oblecenia co zvysia skill sipy.Mam to po 40%...t.j. 160% dohromady.Zbierajte alebo aj kupujte vsetky luky ktore potom ocarujte s tymi kamenmi.Zozente si ench vysatie zdravia...Su z toho obrovske prachy.A veci takisto predavajte s nasadenimy vecami co maju +ceny a presvedcovanie.Momentalne nemam moc....okolo 200k

-Vela vas place ze mate malo prachov.Prachy co platite za trenerov si nasledne aj ukradnite spet...problem zacina byt u sumy okolo 2k...co je okolo 65-70 skilu.Takisto pouzivajte ocarene veci na kradnutie...je to s nimi jednoduchsie.
Upravil/a buth dne 22.12.2011 01:23
 
skype   svatikptr
Arnim Daggerfall
Na Dragon set seru, je to zbytečné pižlání, kovařinu mám na 86, tak si ještě hodinu expení počkám a udělám si Deadric set, dle mě nejlepší zbroj ve hře. Jinak na Ebony set jsem se vybodl, v pohodě mi stačí na maximum vylevelovaná orkská zbroj, je lepší než střední ebenit. Kámoš si jinak z kování rozjel slušný byznys. Jinak k Deadric setu doporučuji skleněné, deadrické, nebo orcké zbraně, je to fakt síla.
 
petermiles
Agrael napsal:
Vyplatí se vyrábět šperky zkoušel to někdo ?


jestli chceš rychle skilovat proměny, kovařinu a přesvědčování a ještě z toho mít kačky, tak šperky sou na to asi nejlepší. sežeň co nejvíc železný rudy, pomocí kouzla transmutace si je hoď na stříbrnou nebo zlatou rudu, z toho udělej ingoty a z nich zase šperky. na tohle se i tu rudu vyplatí kupovat :-)

jinak teď spíš běham a lovim, tak shánim duše a kožešiny a z toho dělam kožený nátepníky, který následně očaruju a pak prodam, tak skilluju lukostřelbu, plížení (abych se přiblížil), kovařinu, očarování a přesvědčování, ale časově to je trošku náročnější :-)
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Kovařina Archív zodpovězených dotazů 7 03.10.2012 21:26
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4082 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8039 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5464 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4642 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12475 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7320 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6396 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6217 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7409 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist