Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Magie pro bojovníka
nagasadowcz
Zdravím,
chtěl bych teď se svojí bojovnickou postavou nabrat nějaké magické dovednosti, aby se mi líp plnily questy z Ledohradské univerzity, které jsou bez magie dost obtížné. Už jsem to jednou projel s mágskou postavou, která mě ale brzo omrzela, takhle mě hra baví víc. Každopádně chci ale Ledohrad projet i s mým bojovníkem, navíc nějaký ten magický základ se vždycky hodí. Takže, máte nějaké tipy, jak rychle vyskillovat magii?
 
StupidFan
Uč se od jednotlivých učitelů na škole, je jich tam dost Smile
 
Maxator
Když deš od Riftenu do leva, podél toho jezera a potom podél řeky tak je tam tvrz. A za tvrzí je malej tábor kde sedí 3 lidi. Když jim pomůžes se dostat do tý pevnosti naučí tě kouzlo odhalení života ( magie proměny ). No a pak už jenom stačí aby si šel do Riftenu na náměstí a použiješ to kouzlo, počkáš hodinu ( aby se ti dobila mana ) zase to použiješ atd. A takle si skilluješ proměny i lvl.Smile
 
nagasadowcz
Ok, díky, vyzkouším. Btw, to kouzlo už mám, plnil jsem ten quest nedávno Smile
 
Savocecky
Dám ti pár rad chlapče. VYVOLÁVÁNÍ nejlíp naexpíš když v boji budeš vyvolávat zbraně obouručně nejrychlejc třeba při boji s drakem jen mu zdrhej a vyvolávej si pořád dokola zbraně. Smile
Ještě znám pár fintiček na ostatní kouzla ale už se mi chce spát je pozdě!
 
nagasadowcz
Jo jo, vyvolávání se takhle hezky skilluje u jednoho mamutího tábora. Člověk si zaleze do takové budky, kam na něho mamut nemůže, je v boji a vyvolává a vyvolává Smile Nebo do něho pouští plameny a to se dá taky hezky vyexpit. Znáte někdo něco šikovného na obnovu kromě toho, že se musím zranit a léčit, zranit a léčit?
 
Savocecky
Bohužel na OBNOVU jsem zaim nic nenašel ale taky bych něco potřeboval! Smile
 
Mew
Na obnovu : Vezmete kouzlo z magie proměn... Rovnováha se jmenuje...přemění 25 hp na 25 many..a do druhé dáte rychlé léčení a už jedete ;-)
 
ghrtz
Já používám obnovu a v pravé ruce meč jinak dík za radu jak se ućit obnovu kouzlo rovnováha mám dávno Grin
 
nagasadowcz
@Mew: díky moc, tohle pomůže Wink Btw, potřebuju být "v boji", abych expil obnovu uzdravováním se nebo to u téhle školy není třeba?
 
Savocecky
Nemusíš bejt v boji ale trvá to strašně dlouhooooooooooooooooooooooooooo! Já už jsem tenhle způsob zdal a snažim se najít nějakej jinej
 
Ariem
Když už jsme u těch kouzel nevíte někdo kde se dá sehnat kouzlo na zvedání přemětů ? Dík.
 
Tomash
Otazecka.. vas to takhle bavi ?... Overpowerovat si postavu na ukor hloupe UI ?
Upravil/a Tomash dne 26.01.2012 23:51
 
Savocecky
No u vyvolávání to ani neni zapotřebí ale u iluzí a proměn a možná i u obnovy trochu jo a navíc když už jsi jednou na magický univerzitě tak bys měl trénovat magii nejenom v boji ale i v tý hale. Jestli se chceš stát Arcimágem a šlehat z rukou ohěň s 8dmg a mít ničení na 25bodech a ostatní kouzla okolo 20 tak prosim ale já když se chci stát Arcimágem tak chci mít všechno alespoň mezi 50-70. Kdo kdy viděl Arcimága s kouzlama co vypadaj jako pouťovej trik! Grin Ha musíš hrát přeci trochu RP a k tomu patřík i tréning mimo boj. Někdo to může nazvat overpowrem ale já tomu řikám tréning!
 
Tib3rian
Mne prave nejvice bavi skillovani tech schopnosti, s kteryma to jde rychle. Jako treba kouzla, nebo kovarina. A taky se dobre trenuji zbrane na blizko na Shadowmerovi. Je to proste soucast hry. A cekat na stovku je nekdy dost otravne, takze proc si nepomoct, kdyz clovek vi jak. Je to jen treninig. To je pro TES prece typicke.
 
koniaash
já teď skilluju přesně podle pravidel- kovám, když něco potřebuju ( žádný železný dýky ) atd a je to no určitě když už ne zábavnější, alespoň zajímavější
 
Tomash
Je to muj nazor, ale to do TES nepatri. Pak hra postrada dle meho veskery smysl, kdyz prijdes za 3 hodky si nabouchas to co potrebujes a pak prijdes a vsecko pobijes hned.
Řadim se jak rika kamos mezi "Hard core" hrace, boj je vyzva (mistr/velmistr bez overpoweringu ,bez treneru a bez zneuzivani blbosti UI viz. tak kam si to tedkom zalezu, aby me nahodou ten pavouk nekousl) ne nudna rutina stylu serie AS.

Tim nikoho nekritizuji a nechci tu rozjet Flame.
Upravil/a Tomash dne 27.01.2012 12:39
 
GaliaHent
Podla mna craft kazi hru.
Uz ked som hral NewerVinter Nights mi to vadilo, ovela viac vas potesi ked najdete nejaky artefact ako ked si spravite super veci a dungom prejdete ako noz maslom.
 
koniaash
GaliaHent napsal:
Podla mna craft kazi hru.
Uz ked som hral NewerVinter Nights mi to vadilo, ovela viac vas potesi ked najdete nejaky artefact ako ked si spravite super veci a dungom prejdete ako noz maslom.


Craft hru nekazí. Kazí ji powergameři, kteří využívají skulin v mechanismech hry v nakraftění mečů +10000 a zbrojí nesmrtelnosti. Ale kazí ji sobě, tak se na ně nezlobme. Každému co jeho jest
 
nagasadowcz
Savocecky napsal:
když už jsi jednou na magický univerzitě tak bys měl trénovat magii nejenom v boji ale i v tý hale.


V té hale se dá taky natrénovat? To jsem nevěděl, jak se to dělá? Vrhám ničení na ty svítící koule tam nebo něco takového??
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Magie obnovy - perkování Archív zodpovězených dotazů 29 02.03.2014 15:06
Pod školou Magie Archív zodpovězených dotazů 12 02.03.2014 14:49
Magie Iluzí Archív zodpovězených dotazů 6 02.03.2014 13:18
balanc zbraní ,zbrojí, magie a boje Skyrim - modifikace 3 04.02.2012 11:20
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8045 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5468 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7323 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist