Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Ahoj já jsem....
koniaash
Ligos napsal:
Wau, koukám, že se z toho tady stává seznamka! GrinGrin


kdo zaváhá nejede Grin
 
koniaash
jo a zapoměl jsem napsat co nesnáším- takže námátkou Jirku Babicu, Hanku Zagorovou, Cradle of Filth, curacao, jaro, léto, podzim, zimu, Ordinaci v růžové zahradě, Maďary, kočky, barevné obelčení, world of warcraft, F-16ky, šlehačkové dorty, Wieveghovy knihy a jejich adaptace, revizory, FC Baumit Jablonec, Baník, Pepsicolu, svatby, vytírání podlahy a vůbec skoro všechno. Grin
 
evika
Ahojky.Já se taky ráda představím.Jmenuji se opravdu Eva a proto to "evika".Vlastně to vzniklo z filmu - Slunce,seno...No a protože i ve svém věku jsem povahově skoro stejná jak tá ve filmu,tak jsem si dala evika.Manžel mi pořád říká,že se mnou věčně clouma puberta.Jsem už babička - mám vnučku i vnuka.Nějak se na svůj věk necítím a tak ještě pracuji jako hospodyně a hlavně hraji hry na PC.Naučila jsem se to poměrně pozdě,ale o to vášnivěji.Dokonce jsem se přihlásila na rekvalifikaci,abych dokázala s počítačem vůbec komunikovat.Mezi mé oblíbené hry patří hledací a RPG.TES je srdcová záležitost a tak Skyrim je nyní můj denní program.Samozřejmě až udělám vše co je potřeba kolem domácnosti.Naštěstí nejsem takový domácí gemblér jak můj manžel.Ten miloval samé střílečky.Pak jsem od sousedky dostala Oblivion a jak jsem začala hrát, manžel se na to vrhnul taky.Nedokázal pochopit že i RPG může být tak dobrá hra.Od té doby hraje a hraje...Dokáže sednout k tomu v deset dopoledne a jít do postele až ve tři v noci.I když hraje tak často a dlouho pořád ho trumfnu.Jinak ráda čtu - historické romance - ,poslouchám ráda Rihannu,Anastácii,Shakiru,Arash...Snad jsem o sobě řekla dost - dotazy?xD
 
Martin156
Ahoj lidi
Já jsem Idiot Grin
A zajímaj mě samý kraviny Wink
Ale Skyrim to je něco jinýho Sad
Grin
LichFireStorm
 
nosgoth
Zdar,ja som Peter,prezívka nosgoth pochádza z hry Legacy of kain-soul reaver.Prvú hru ktorú som zaparil bol Tomb raider 1,a stala sa z toho srdcovka.Okrem toho ešte môžem,Gran turismo,Resident evil,Mafia 2,Ratchet and clank,a samozrejme fps.Z hudby si rád vypočujem kvalitný thrash metal,a určite aj black a death. .....a čo nemám rád ? Trhajúcu grafiku v Skyrime,je to fakt hrôza.Zabudol som na knihy,biografie skupín,hystoria 2.sv. vojny a ufo. Toť vše.Knight
 
hRDLA
Nazdar, já jsem hRDLA, v květnu mě bude 17, mám rád rock a metal, gamesy skoro všechny, kromě COD (1,2 jsou ale super), TES jsem začal s Oblivionem a datadisky jsem nehrál, ale hodně jsem si zjišťoval na uesp a wikii, a považuji se docela za znalce, dále mám rád historii, fantasy, sci-fi ...
Oblíbené filmy: Sherlock Holmes, The Book of Eli, Gamer
Oblíbené knihy: Vynález zkázy, Hadí sága
Upravil/a hRDLA dne 14.08.2012 22:01

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Ambushc
Zdarec, já jsem Vašek, přezdívka Ambushc vznikla tenkrát z CoD 5 z traileru Smile. Moje oblíbené herní žánry jsou: RPG,Střílečky a občasně nějaká ta strategie.Teď momentálně hraju Skyrim,Red Orchestra 2 Heroes of Stalingrad,World of Tank.
Od konce listopadu jsem tu Moderátorem.
Baví mě válečné filmy a historie ( Hlavně 2. Světová válka)
Do té sem ponořen úplně maximum. Skyrim hraju hned jak přijdu z práce to bývá někdy o kolo 15:30 Grin Grin. Momentálně čekám na Creations Kit Smile. Tak hry trochu prostřídám za ten den Smile.
No co víc dodat pokud by jste měli nějakou osobní otázku napište mi do PM. Smile Nebojte nekoušu. Grin
Upravil/a Ambushc dne 31.01.2012 19:50
Po dlouhé době jsem zpět! Smile Knight
 
lobo
zdar, tak taky trosku prispeji

jmenuji se Lukas, Lobo je supr komiksova postava Smile (kdo zna, tak vi). jsem zamestnan a k zajmum je fantasy, priroda + turistika (cundry jsou best), sem tan na nejakej ten filmek taky kouknu a hudba metal a rock. samozrejme pritelkyne (ne, nekouka mi ted pres rameno Wink ) a pak pivo Smile. Jsem neverici, ale zaroven mi vira nevadi (pokud se me teda nekdo nesnazi presvedcovat..pak narazi).

tot o me asi zatim vse Smile
 
Martin156
Martin156 napsal:
Ahoj lidi
Já jsem Idiot Grin
A zajímaj mě samý kraviny Wink
Ale Skyrim to je něco jinýho Sad
Grin


A teď VÁŽNĚ Smile
Jmenuji se Martin, Je mi 26 let
Jsem vyučený kuchar, tak že gulášek, svíčková nebo něco s Itálie nebo Francie atd. Smile
Hraju rád večer na Bonga ( k čemukoliv co se najde na you tube ale samozřejmně jestli to jde Smile
V létě rád jezdím na výlety ( Hrady, zámky atd. )
A co se týče počítačových her tak Rád hraju Heroes of might and magic V, Stronghold 2, Mount and Blade, Risen, Counter Strike, Scarface atak........ Wink
Nu tu aso staco
LichFireStorm
 
GaliaHent
Ahoj volam sa Juro mam 43 rokov a pracujem ako skolnik a som zavislak na hrach. Smile
Pocitacove hry hram od 1989 kedy som si kupil Didaktik Gama (klon ZX spectrum) vtedy ma najviac bavili simulatory ako Apache alebo Gunship 2000.
Potom nasledovala Amiga 600 a neskor Amiga 1200 tam som hral najradsej Hired guns, Another world, Flashback a podobne klasiky.
Potom som si kupil PCcko 486 tam som si uzil simulatorov ako Retaliator, Comanche ale najviac ma bavil Elite 2 Frontier a posledny dobry simulator ktory som hral F22 ADF a tiez IL2 Sturmovnik.
Vroku 2003 sa mi dostala do ruk RPGcka NeverWinter Nights tu som presiel a neskor mi zaviedli DSL tak som ju skusil hrat online a zacal som hrat na servery Demona tam som hral 4 roky potom prislo wipe a zmena sytemu hry co mi nevyhovovalo tak som isiel na server Kandelabria kde som hral dva roky ale aj tam prislo wipe a zase zmena systemu tak som NWN nechal ale tych 6 rokov som si bajecne uzival roleplaying za zlodejku ktorej meno bolo Galia Hent ktore som si oblubil hral som aj ine postavy ale najviac ma bavy hrat za zlodejku.
Potom som dva roky hral Lineage 2 na light roleplaying servery Dark Elmore s kuzelnickou Ghuliah ale tam to tiez wipli tak som skoncil s online hranim.RPGciek.
Medzi tym som si zahral Morrowind aj Oblivion a stale za elfku Galiu Hent Smile hide action mi vyhovuje najviac a som v tom dobry (bodaj by nie po 6 rokoch Smile ) ak by niekto chcel poradit s taktikou zlodeja pomozem.

Edit: No a moje mimopocitacove aktivity - cykloturistika a Airsoft.
Upravil/a GaliaHent dne 21.01.2012 10:14
 
Sachmet
Ave,
taky přispěji mou maličkostí do této diskuze.
Tak mé pravé jméno je Dominika, přezdívku mám podle egyptské bohyně Sachmet, někde jsem jako CyberSachmet což později vysvětlím.
Už jsem bohužel taky pracující 23.letý člověk tak že na hraní moc času nemám ale pro Skyrim si ten čas vždy najdu. Na sérii TES jsem narazila náhodou když jsem si koupila Morrowind, a hned mě zaujal. Jinak moc nehraji, ale TES je prostě má slabost, mám ráda historii a fantasy a to vše je ve Skyrimu. Jinak se zajímám o umění, když přemohu lenost nějaké i vyprodukuji, dále mám ráda fantasy - v knihách, hrách, filmech, jsem velkým fanouškem fenoménu Transformers (proto ten nick Cyber...) a jsem sběratelem jejich figurek i oficiálně sběratelských figurek. Ano asi bych se nedala zařadit mezi *normální* lidi. Ač sem nikterak moc nepřispívám, sleduju tento web, dále mě najdete na provizorním foru o Transformerech, na Xichtbooku (F.B.) , Youtube... O své povaze bych dodala jen to že nemám ráda pomluvy, lži a přetvářky...
Jo dodatek, ráda vymítám fesťáky - Pragofest, Festival Fantazie, Fancity...
Upravil/a Sachmet dne 21.01.2012 16:07
 
Diego
Nazdar! Sídlím tu na fóru již nějakou dobu a nic jsem o sobě ještě nenapsal. Tak něco málo:
Jmenuji se Daniel. Je mi za dva týdny 20 let. Mám rád fotbal, jízdu na kole, zvířata, PC, filmy, seriály.
Přezdívku Diego mi dal brácha když mi bylo 15 a časem se mi zalíbila.

Oblíbené seriály: Simpsonovi, Futurama, Smallville, Hospoda./ Bylo by i víc.

Oblíbené Filmy: série- Rocky, Prci prci prcičky. Zahulíme uvidíme, Odstřelovač, Patriot, Poslední mohykán, Batman(novej), Kurýr, Slzy slunce, Poldové, 60 Sekund, Doba ledová./ A bylo by jich víc.

Oblíbené hry: série Age of Empires, Risen, Two worlds, Heroes, Skyrim, série GTA, Fallout new vegas, Darksiders, série Assassins creed, Metro 2033, Diablo 1, Original war, Nfs 3- Hot pursuit.
Upravil/a Diego dne 03.09.2012 22:23
 
Tamaris_CZ
Nazdar já jsem Tamaris_CZ jinak Petr je mi 14 a rád hniju doma za Skyrimem nebo Minecraftem :D Pokud jde o Skyrim tak jsem Nord a Role Play neřeším :) (Řekl bych toho víc ale nechci nic spoilerovat). Když zrovna nehraju tak se snažím tvořit nějakou grafiku což bude i obor mojí střední školy tedy aspoň v to doufám. Mimo počítač chodím na základku a yoyuju (zadejte si do YT yoyo freestyle :) ). Oblíbený jídlo jsou Lasagne a Pizza a pití asi Monster Rehab ale to jenom tak na chuť protože jinak by jsem se za zubaře nedoplatil :D Filmy co mám rád jsou celá série Pána prstenů a doufám že i Hobbit až výjde potom Batman: Temný rytíř i Temný rytíř povstal jsou fajn a ještě třeba Project X je dobrá komedie :) Taky jsem vášnivý divák Let´s playerů a vlogerů jak česko-slovenských tak anglických a těch co anglicky mluví :) To je asi všechno :)
http://www4.picturepush.com/photo/a/8969747/img/8969747.jpg
 
dragonlord
Já jsem Dragonlord, mým snem je stát se dračím pánem a dobýt svět.Grin Jinak se jmenuju Honza, mám rád 2.světovou válku, Fantasy,Něáký to dobrý scifi (Starwars je nej.),a samozřejmně HRRYY.

Nejoblíbenější žánr.- RPG 2.Nejoblíbenější žánr-FPS 3.Nejoblíbenější žánr-Strategie(Medieval 2 total war).

Jinak miluju World of Warcraft :Wotlk, samozřejmě FREE na serveru Posterus free fun server. Nejoblíbenější filmy: Pán Prstenů 1,2,3 Starwars sága, Zachraňte vojína Ryana, Piráti z Karibiku.

Má oblíbená hudba je vážná (jako ve skyrimu,pánu prstenů nebo ve WoW).A taky techno.
MÉ OBLÍBENÉ SONGY zde: http://www.bandat...dtrack.htm !!!

Nejoblíbenější hra:TES: V Skyrim
Nejoblíbenější youtube video:

Sem z Plzeňského kraje. A SEM dragonLORD!!!!!!!

Yodahkiin:FUS YODA
Upravil/a dragonlord dne 13.08.2012 00:29
"Did I ever tell you the definition of insanity" - Vass

http://images.wikia.com/farcry/images/3/32/Far_Cry_3_logo.png
 
skyrim.4fan.cz
BadWolf
To se nějak roztrhl pytel, ale kdo to má všechno jako číst Grin (jsem strašně líný..)?

Já jsem Jonáš, je mi 14 let + 2 měsíce - 11 dní a narodil jsem se v 5:05 ráno (ohledně svého věku si potrpím na detaily Grin).
Filmy:
Mám rád fantasy (Pán Prstenů,...) i sci-fi filmy (Star Wars,...), ale převážně nějaké dobré a inteligentní komedie (BTW, se sestrou občas při sledování televize parodujeme různé filmy...), NAPROSTO nesnáším romantické filmy (Ale přesto se na ně někdy podívám. Já sám sebe nechápu.) i knihy a seriály... i když například Romeo a Julie, to se mi líbí (a vždycky se při pomyšlení na ten konec rozbrečím...). Z Shakespearových her mám rád třeba ještě Hamleta Wink Horory... no, nějak nevím. Teda jestli se Predátor, Predátor 2, Predátoři a Vetřelec považují za horory, tak mám rád i nějaké horory. Jo, Vlastně mám i nějaké rád, ale já mám rád horory například s hudbou co vás vyděsí k smrti ale ve filmu se vlastně nic nestane, než takové krváky.
Jinak mám rád třebas Sherlocka Holmese. .. ...
BTW obecně mám taková období, kdy se víc zajímám o jeden můj zájem než o jiný. Tak například, mám fantasy rád stejně jako sci-fi, ale teď prostě se zajímám víc o sci-fi.
Seriály:
Seriálů sleduji jen pár. Můj nejobílbenější, a... a... atd... (Whirt vám poví o čem mluvím, já mám obecně problémy s vysvětlováním) je Doctor Who.
A pak ještě sleduji (tak občas) Battlestar Galactica a Red Dwarf (ty mám rád tak nějak stejně, každý mně zabaví něčím jiným). A ještě Sherlock Holmes a The Big Bang Theory.
A občas torchu nostalgie při sledování Xeny...
Hry:
Nejradši mám samozřejmě TES, konkrétně v tomto pořadí: Morrowind (ach...), Oblivion (Jupí!) a Skyrim (FUS RO DAH! btw, tak řvu na svého mladšího bratra když mně otravuje a zním úplně jak Dovahkiin... Bohužel, asi nejsem, nebo jsem ještě nezískal dračí duši, protože to nefunguje Sad).
Zaklínače (1 i 2), a pak nevím, já moc her nemám... Jo, ještě semtam když mám čas hraji Spore.
A nesmím taky zapomenout na Mass Effect, ačkoli jsem zatím jen hrál demo druhého dílu, a první díl jsem si ještě neobjednal, už teď vím, že to je super hra, a bavil jsem se, jak jsem se už poslední dobou ve Skyrimu (ach ten stereotyp) nebavil, takže to tady nesmí chybět.
Knihy:
No, já bych radši napsal svých 5 nejoblíbenějších spisovatelů, ale nějaké knihy k nim třeba taky. Nejsou seřazeni podle oblíbenosti, myslím, že jsou všichni úžasní, seřadil jsem podle toho jak jsou staří (teda vlastně jen ten poslední ještě žije Grin):
William Shakespeare.
Jules Verne (Dvacet tisíc mil pod mořem, Ze země na měsíc, ...).
Sir Arthur Conan Doyle (Sherlock Holmes, Ztracený svět).
J.R.R. Tolkien (Hobit, Pán Prstenů)
Sir Terry Pratchet (cyklus Úžasná Zeměplocha [fakt super Wink])
BTW: Všimli jste si, že až na Julese Verna jsou všichni z Velké Británie Grin?
P.S.: Tak nějak předem už tuším, že tam přibude H. G. Wells a Marry Shelleyová...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Tib3rian
Hej, tak o tejto teme som nevedel. Takze pridam nieco o sebe aj ja.
Nick Tib3rian som si dal podla jedneho dielu hry C&C(asi je jasne ktoreho), pretoze som kedysi miloval realtime strategie a tato bola moja najoblubenejsia.
Hry som zacal hravat pred viac ako 2 dekadami, este v predskolskom veku. Som naozaj velky fanusik hier. Najprv som hraval na Atari 2600, potom na Sege megadrive, az prisla jesen 1999 a ja som od mamini dostal nove PC. Pentium III 450 Mhz, 64 MB RAM, Voodoo 3dfx. Stal som sa pc hracom a odvtedy som hral mnozstvo skvelych hier. Vyberiem par z tych najlepsich:
Half-Life 1 a 2-
Fantasticka strielacka, ktora posunula FPS hry niekam uplne inam. Nedosahuje mozno kultovost takeho System Shocku, ale pre mna je to kral zanru. Druhy diel bol zasa taky masterpiece.
Medal of Honor 2: Allied Assault- Najpamatnejsi moment v mojej hracskej "kariere" a to simulacia sceny zo Zachrante vojaka Ryana. Vyborna strielacka s paradnou atmosferou, najma teda nocne misie ma bavili.
Seria NHL:
Kedze som velky hokejovy fanusik, tato seria ma nemohla minut. Ci uz si pospominam na neuveritelne zazitky z hrania s kamosmi alebo na dobu konzolovej serie, rozhodne je na co spominat
Oblivion(a Skyrim)-
Oblivion je paradne RPG s uzasnym svetom, ktori ma pohltil tak, ako uz roky predtym nic. Zabava, zabava a este raz zabava. Uplne som tu hru zral a to iste sa mi stalo teraz pri Skyrime. Vdaka tejto serii som sa stal fanusikom RPG zanru.
Dalej mam velmi rad filmy, hlavne blockbusteri z 80 a 90 rokov. V poslednych 12 rokoch sa vsak urcite objavilo dost vela dobrych kuskov, ktore som si tiez oblubil. Dalej mam rad hudbu(ako samozrejme kazdy). Hlavne inklinujem k punku (a to aj ideologicky) a k rocku.
Nakoniec mam rad aj sport(teraz uz viacmenej len pasivny). Hlavne futbal a hokej. Mojimi oblubenymi hraci boli a su: Christiano Ronaldo, Messi, Henry, Del Pierro, Patrick Kluivert. Z hokeja: Marian Hossa, Gaborik, Malkin, E. Staal, Forsberg, Palffy.
Mam rad polievky, kolace(take moravske), vyprazane rezne, hamburgery. Viem pochopit zaujmi druhych ludi a v zasade neosocujem ziadne dobre hry. Som veriaci, rad sedim pri PC(ak sa da), niesom moc citatelsky typ. Mam rad sci-fi a fantasy zaner a na nervy mi lezu telenovely, reality show, soap opery typu Krasny a Bohati(alebo ako sa to vola), dotierave reklamy. Strach vo mne vyvolava sialena agresia v hokeji, horrory, spochybnovanie "istot", ktore sme mali.
Rozculuju ma hateri a trolovia, prehnana kritika, to kam sa ubrala nasa spolocnost a ludia, ktori nadavaju na krestanov a pritom na rozdiel od nich(teraz myslim tych skutocnych veriacich) nie su schopni pri pomoci druhym zajst za hranicu skutocneho sebaobetovania. Som realista a tym padom aj optimista Smile
Upravil/a Tib3rian dne 13.08.2012 07:30
 
maxinik55
No, tak proč ne? Takže já jsem maxinik55. v reálu se jmenuji Dominik. Je mi 14 let a 4 měsíce.
Hodně rád čtu, a z knížek mám asi nejraději sérii Eragon, teď mám rozečtenou sérii Hraničářůb učeň, která se sice Eragonovi ani za mák nevyrovná, ale čte se to dobře. Taky jsem přečetl všechny Harry Pottery, Narnie, a spoustu dalších. Po Hraničářovu Učni se vrhnu na Zaklínače. Hra mě sice nebavila, ale odradil mě bojový systém, tak si to aspoň přečtu. Taky jsem přečetl všechny 4 knihy z Mass Effect universa, a to se dostáváme k...
Hry.. Ano, hry, má nejoblíbenější série je Mass Effect (první díl dohrán 2x, druhý 7x. třetí 3x), pak je zde série Assassin Creed, která mě baví samozřejmě díky propracovanému příběhu, a taky díky tomu, že se odehrává v Renesančí Itáli (prostě krása). Bohužel, v Revelation tomu tak už nebylo, ale třetího dílu se nijak neobávám, v americe se mi bude líbit. Pak je zde asi TES, ke kterému jsem se dostal když jsem kámošovi ukazoval Gothic III, on mě naoplátku ukázal Obl. Tenkrát jsem si říkal (a co toto je za kokotinu? Grin ) A hraju ho dodnes. Ale Skyrim... ach Skyrim, jedna z nejlepších her co jsem hrál. Odehraných mám nevím kolik hodin, poněvadž nevím jak to zjistiti, ale bude jich hodně.
No, pak filmy, z filmů se mi líbil, když si tak vzpomenu: Forrest Gump, Počátek, Zachraňte vojína Ryana, Prokletý ostrov a série Rocky. A ze seriálů jsou to samozřejmě Simpsonovi, Futurama, HIMYM (Už to moc natahují a poslední série stojí za starou bačkoru) a tBBT (tady je to zase čím dál lepší, už se těším na podzim Grin)
No, co bych vám o sobě ještě řekl? Jsem poměrně malého vzrůstu, mám pouze 166 cm, nosím brejle, mám.. ne,dost osobních informací Grin Na sport moc nejsem, i když někdy si du zahrát tenis, jinak nic. Fotbal de naprosto mimo mě, ale Hokej alespoň sleduju. Každý rok sleduji Mistrovství světa a držím pěsti našim a slovákům.

No.. tak myslím že to by stačilo, takže, adios!
Ne, nestačilo, zapoměl jsem na hudbu! Kterou neposlouchám vůbec (jenom soundtracky z her (AC, ME, Skyrim)) Takže až teď, arrivederci !
Upravil/a maxinik55 dne 13.08.2012 09:32
Nothing is true, everything is permitted.

Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her. Wink

Ha! Jsem mamut OrkCool
 
Vitek222
Tak aby jsem nepsal žádné rományGrin :
nazdar ,jsem podle tušení asi vitekGrin a letos mi bude 13.
Már Sci - fi filmy a fantasy (Pán prstenů,StarWars....Atd...)
Nesnáším seriály na styl Ordinace v Růžové zahradě,Cesty domů,Výměna Manželek,Prostřeno,....atd....horory....atd....katastrofy
Ale mám rád seriály jako jsou Simpsonovy,Futurama a pokud to jde tak čumim na HospoduGrin
Mám rád komédie s Atkinsonem( Mr.Bean,Johny English...) a Jackie Chanem(ted si nezpomenu ... .Grin)
Nesnáším Barbie a poníky a politiku.
Mám rád Kočky,nějaké psy,plazy, ryby a ptáky(dravce ,spíš se mi libějGrin.)
Ted mě asi zabijete,ale já nemám rád hokej a fotbal.
Oblíbené hry: Skyrim,Heroes Might and Magic II - VI,Age of Empires II-III,Dragon Age I(II je propadák),různé staré hry(kocour,králíkGrin) a občas Dungeon Siege.

A na jiné věci si už nezpomenuGrin
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.

sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!


12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků



Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím - Grin

Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!

Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvímAngryAngryAngry
!

Momentálně hraji:
http://www.geek.com/wp-content/uploads/2011/04/Dragon-Age-Origins-Logo.jpg
Arniger - Trpaslík - Válečník -úrověň 20
Specializace:Templář + šampion
oblíbený společník - Alistair
Arcidémon mrtev!!!
 
Zarmr
Čau tak to taky zkusim.
Jménem jsem Radim, ale většina kamarádů mi neřekne jinak než Čadil, Čugan nebo Čadin - začalo to v 1. třídě od deváťáků. Je mi 13 let, 10. února mi bude 14. Co se týče her - Nejradši RPG hry, ale jen fantasy, sci-fi nemam moc rád, ani zombíky, ale Dead Island je vímkou - ten miluju.
No ještě k těm RPG hrám, 1. RPG hra, kterou jsem hrál byl asi Gothic III (dobrá zabugovaná hra).
Také mám rád historický akční hry např.: Assassin's creed (vlastně jiný dobrý neznám Grin). Teď zrovna hrajiRisen, na doporučení. Jinak taky moje jiný oblíbený série: Dragon age, TES, Drakensang online, LOTRO, LoL atd... Taky hraji poker online - já vím, že je mi 13 Grin.

Co se týče knih - nečtu. (to bylo rychlí Grin)
 
EldeR
Takže se taky pokusím trochu představit.
Moje civilní jméno je Roman a jako věkový údaj by mohlo stačit to, že když já jsem hrál Daggerfall, tak spousta obyvatel tohoto fóra nebyla pravděpodobně ani na světě. Jinak jsem začínal na hrách jako Golden Axe, Doom I + II, Dune I + II, Warcraft I + II, Diablo I a již zmiňovaný Daggerfall. Vypsal jsem jenom ty, co považuji za legendární tituly. A ze série TES mám na kontě Daggerfall, Morrowind, Oblivion a teď Skyrim.
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Tamriel a reálný život, aneb: Jak jsem začal žít hrou. Skyrim - obecně 1 08.12.2020 02:06
Jsem upír a vypadám hnusně- diskuze o vzhledu upírů Skyrim - obecně 11 19.04.2015 18:23
Tak jak se jmenuješ ty? "Ahoj já jsem Dovahkiin" Skyrim - zajímavosti 9 16.02.2015 17:05
Nemám achievement když jsem byl v offline režimu. Archív zodpovězených dotazů 3 07.04.2014 20:25
Proměnil jsem se ve vampíra Archív zodpovězených dotazů 24 04.03.2014 09:37
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8045 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5468 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4644 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12479 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7323 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6220 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7413 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist