No dyť
To je ten typ ehm který znamená "odkašlávám si protože jinak bych se začal děsivě, dlouho a intergalakticky smát a praskl by mi močák"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Se mnou jako vždy
Ale jinak, rozhodl jsem s udělat volno, a tak nebudu nic psát a teoreticky odejdu klidně uprostřed konverzace. Ale jenom teoreticky, známe své lidi
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tak to tu asi budeme my dva...
Sakra, nemůžu se na ten tvůj avatar dívat, pořád mi připomíná Účetního. Vím že to nebyla komediální postava, ale já z něj nemůžu
Tak to tu asi budeme my dva...
Sakra, nemůžu se na ten tvůj avatar dívat, pořád mi připomíná Účetního. Vím že to nebyla komediální postava, ale já z něj nemůžu
Kdo koukáte na útěk z vězení =SPOILER!!! To je Alex Mahone, zvláštní agent FBI a je to fakt jednička, snad málem vyzrál i nad Michaelem. Ale pak byl za přimění vězně k vraždě poslán do vězení Sonia na 10 let . Ale je to fakt super herec.
Kterej parchant mi dal NP?! Je to naprosto kvalitní příspěvek, nemůžu za to že na to nekoukáte
Upravil/a Mahoney dne 22.07.2012 19:26
Aby jsi lépe pochopil to "večer tu semnou počítejte" tak jde o tom že vždy po půlnoci tu jsme já, hRDLA, Diego a Naga. Je to něco jako náš pánský doutníkový klub (bez dvojsmyslů ). Můžeš se k nám přidat
Jo, herec je to super
Nikdy jsem neviděl nikoho líp hrát scénu ve které přejíždí dodávkou tucty policejních aut a přitom poslouchá mírumilovnou hudbu, a ještě se hýbe do rytmu
Parrot napsal:
Já se s vámi loučím, jdu hrát Lotro.
Čau.
PS : A nespamujte tolik, jo ?
Hele ty tu hezky zůstaneš, taky můžu říct že jdu hrát Guild Wars 2 a využít tak poslední Betaweekend ale zůstanu tu. A Lotro navíc můžeš hrát kdykoli, ale my kecáme jen po večerech
BadWolf napsal:
Jo, herec je to super
Nikdy jsem neviděl nikoho líp hrát scénu ve které přejíždí dodávkou tucty policejních aut a přitom poslouchá mírumilovnou hudbu, a ještě se hýbe do rytmu
Zjistíme jestli i na Parrota funguje virus Bh. Teda momentálně jen virus B a bakterie Mpd
BadWolf napsal:
Jo, herec je to super
Ty na to koukáš?
Ne, to je z Drive angry
BadWolf napsal:
Jo, herec je to super
Ty na to koukáš?
Ne, to je z Drive angry
Tak já jsem zatím jen u 3. série ze 4 takže mě s Alexem Mahonem čekají ještě mnohá dobrodružství. (bez dvojsmyslů prosím )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.