Vážně? Tak to se těším protože je to moje nej město. Vím že takhle otázka sem nepatří ale- nevíte někdo jak se oženit s Lydii. Zkoušel jsem ten cheat, ale pořád mi to nejde.
Hard napsal:
Vážně? Tak to se těším protože je to moje nej město. Vím že takhle otázka sem nepatří ale- nevíte někdo jak se oženit s Lydii. Zkoušel jsem ten cheat, ale pořád mi to nejde.
To víš no. Nejoblíbenější jarl je ve Whiterunu a Stormcloaci ho chtěj vyměnit - to mě přimělo přidat se k legii.
BTW: S Lydií se de od patche 1.5 oženit normálně s amuletem
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
První jsem hrál za Hávy, pak za Legii (když jsem si dělal novou postavu).
Při prvním hraní jsem chtěl hnedka za hávy bez rozmýšlení, protože mi Ralolf přišel sympatičtější a navíc mne s*alo, že mi chtěli císařští useknout hlavu.
Jenže mi bylo docela líto jarla v Bílém průsmyku a po válce královny Elisif (chlap co jí sejmul manžela nyní velí Skyrimu)
podruhé jsem hrál za legii a bylo mi zase líto Šedovlasých a prakticky všech, kteří se nechtěli vzdát víry v Talose, a taky těm, kterým Legie sejmula rodinu.
Bych řekl že ve hře neexistuje "správné" rozhodnutí, ať se přidáš na kteroukoliv stranu tak tě bude část toho co se stane přesvědčovat že jednáš správně a část zase že jsi udělal chybu.
Ozzy je daedrickým princem cynismu, metalu, černého humoru a psaní kravin.
Jeho síla roste čtením a komentováním jeho děl.
ALDUINŮV SYN, POVINNÁ ČETBA PRO KAŽDÉHO, KDO NECHCE BÝT CHUDÝ, MÁLO VLIVNÝ, NEBO JINAK CELOSVĚTOVĚ ZBYTEČNÝ
http://cabadaj.hostuju.cz/Stahuj.htm
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.