No říkal jsem si, že kdyby to měli na svědomí mimozemšťané (nebo starověkým slovem bohové a démoni) tak by se to objevilo už v minulosti. Jen je škoda, že tenkrát neměli foťáky. Zajímavé. Možná tuto záležitost zapojím i do svého Vikingského díla
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Ví.. nejsem sice na houby, ale mám dojem, že je to tím, že to podhoubí má počátek někde uprostřed kruhu, postupně se rozrůstá do všech stran a na koncích začne v určitou dobu dělat plodnice. A protože rostlo do všech stran rovnoměrně, vznikne kruh Takže je to celý vlastně jedna houba s centrem uprostřed.
Upravil/a Tasemnice dne 20.01.2014 00:52
Ono je to hezký i tak Vůbec se mi houby hrozně líbí, jsou takové pohádkové.. některé tvoří vílí kruhy, některé ve tmě svítí, některé způsobují halucinace, některé jsou zářivě barevné, některé voní jak česnek nebo ředkvička... strašně úžasná stvoření
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.