Ano půjde, a ovlivní to i příběhovou linii
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Ochočím si krabíka, koupím mu zbroj a pak stejně zjistím že je to úplně na nic jelikož mi ho první vlk kterýho potkám sežere i se zbrojí
Společník se dá výborně použít jako nosná mula a také jako aktivátor smrtonosných pastí.
Nebo si ochočím 20 krabů a koupím jim všem zbroj pak se s nima pudu projít na procházku přiletí drak a spálí je všechny na uhel i se zbrojí a zase odletí někam prič a moje peníze za zbroj jsou prič. Kresuky: Já rád pomáhám těm bohatý pomůžu k ještě většímu bohatství a pak je zabiji a seberu jim to ještě větší bohatství.
Upravil/a castle dne 09.10.2011 14:40
Castle: Já zase poštvávám několik frakcí na sebe ať se povraždí navzájem a pak beru loot
Společník se dá výborně použít jako nosná mula a také jako aktivátor smrtonosných pastí.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.