Woha, přiměla jsem další kamarádku hrát Amnesii! Sic jsem to nikdy nehrála, tak holky od nás ze třídy maj horory rády a teď je posraná strachy (to je v rámci mého programu který má víc holek naučit hrát )
Macraschley1 napsal:
Je to tam. Kdybyste někdo neměl co na práci, nebo byste se nudili, či snad chtěli přečíst nějaký ten řádek, pak se určitě podívejte: http://skyrim.4fa...post_57015
Hmmm... Tolik částí, to si nechám až nebudu doma mít co číst... A to se mi stane již velice brzy
Mopidu napsal:
Woha, přiměla jsem další kamarádku hrát Amnesii! Sic jsem to nikdy nehrála, tak holky od nás ze třídy maj horory rády a teď je posraná strachy (to je v rámci mého programu který má víc holek naučit hrát )
Skvělý vzdělávací program! Jen pokračuj, ale myslím, že pro začátek si je nemusel zabít strachem...
Macraschley1 napsal:
Je to tam. Kdybyste někdo neměl co na práci, nebo byste se nudili, či snad chtěli přečíst nějaký ten řádek, pak se určitě podívejte: http://skyrim.4fa...post_57015
Hmmm... Tolik částí, to si nechám až nebudu doma mít co číst... A to se mi stane již velice brzy
To je slabota, ty díly jsou velmi krátké, řekl bych.
Ať je gothicz jaký chce, ti, kteří tam píší Fanart, tvoří komiksy atd. jsou opravdu na úrovni.
Udělal jsem s kamarádem i komiks z Gothicu, ale pozastavili jsme vývoj, kvůli tborbě alan wake webu/fora.
Pokud by ses nudil hodně, tak tam na gothic psal i jeden fakt dobrej spisovatel. A jeho povídky jsou boží.
Takže pokud nuda, tak web gothicz.net, sekce fanart ...
Mopidu napsal:
Doufám že nemají slabí srdce a jsou vynalézavé. Jinak to není hra pro ně
A musí mít pro strach uděláno, já se u toho klepu jak ratlik
Mopidu napsal:
Skvělý vzdělávací program! Jen pokračuj, ale myslím, že pro začátek si je nemusel zabít strachem...
Nemusel? Já myslel, že mopidu je osoba opačného pohlaví- žena.
Mopidu napsal:
Skvělý vzdělávací program! Jen pokračuj, ale myslím, že pro začátek si je nemusela zabít strachem...
Ale ona nic jinýho nechtěla Fakt, zahrála si Nverhood (dohrála), pak Bulánky () a pak už nechtěla pokračovat, ale pokaždé když ji potkám tak začne mluvit o hororech tak jsem jí nabídla Amnesii, že prej je to horor jak sviňa a teď si to skrz výkřiky děsu nemůže vynachválit
Mopidu napsal:
Doufám že nemají slabí srdce a jsou vynalézavé. Jinak to není hra pro ně
A musí mít pro strach uděláno, já se u toho klepu jak ratlik
Mopidu napsal:
Mopidu napsal:
Macraschley1 napsal:
To je slabota, ty díly jsou velmi krátké, řekl bych.
Ať je gothicz jaký chce, ti, kteří tam píší Fanart, tvoří komiksy atd. jsou opravdu na úrovni.
Udělal jsem s kamarádem i komiks z Gothicu, ale pozastavili jsme vývoj, kvůli tborbě alan wake webu/fora.
Pokud by ses nudil hodně, tak tam na gothic psal i jeden fakt dobrej spisovatel. A jeho povídky jsou boží.
Takže pokud nuda, tak web gothicz.net, sekce fanart ...
Někdy až budu mít zase zkoumací náladu, tak tam mrknu... Ale stejně mi největším problémem fanartu týkajícího se spisování příjde, že lidé nedokáží zachytit poetiku řekněme daného díla (ano některé hry nazývám dílem, protože ony mají myšlenku)...
Dám příklad (ale netýká se to přímo fanartu, ale dokáže to vyjádřit moji myšlenku) - LotR je sice šíleně odlišný od své knižní předlohy, ale Peter Jacskon dokázal zachytit poetiku, kterou do toho Tolkien dal...
Whirt napsal:
Btw... Já tu jeden čas taky vydával povídku, jenže pak se mi nenacházelo času, tak jsem ten "projekt" pozastavil: http://skyrim.4fa...?page_id=5
Pak si to přečtu
Arenu bych zkusila, ale když nerozjedu ani Morr, tak Arenu asi tuplovaně (proklínám nové počítače a nechápu proč mi staré hry nefungujou!! Podle všech by měly fungovat, ale ani táta to nerozchodil a to se prací s kompama živí)
EDIT: Ale no tak... Citace nespolupracuje
Upravil/a Whirt dne 09.08.2012 20:51
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.