Jinak co se týče souboje, jsem k dostání prakticky kdykoliv, jen teď potřebuji opravit šablu. Opilý jsem s ní rozsekal starožitnou skříň a rzpadla se mi v ruce ( tedy jílec, je to originál z r. 1805 )
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
hRDLA napsal:
Já vám řeknu co se 21.12 stane. Všichni se strašně ožerou, jelikož si budou myslet, že je konec světa a další den ráno toho budou strašně litovat
já na truc půjdu do práce, koupím si sekanou a dám si k ní pivo. Spát pudu klasicky na jedenáctou a vůbec. Z trucu se budu chovat jako v absolutně normální den.
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Mopidu napsal:
A co uděláme my, kteří nepijeme? Opijem se pomerančovým džusem?
Tak jako já se dokážu opít pomerančovým džusem, ale proč, když v ledničce je pivo ?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Takže: v noci na přelomu 20.12.2012 a 21.12.2012 se všichni opijou (alkoholem, nebo pomerančovým džusem) a druhý den toho budou litovat
Takhle by to mělo správně být
Mopidu napsal:
Takže: v noci na přelomu 20.12.2012 a 21.12.2012 se všichni opijou (alkoholem, nebo pomerančovým džusem) a druhý den toho budou litovat
Mopidu napsal:
Ne:
Ve dne i v noci 20. či 21.12.2012 se všichni opijou (alkoholem, nebo pomerančovým džusem) a druhý den ráno toho budou všichni kromě BadWolfa litovat
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Takhle:
Ve dne i v noci 20. či 21.12.2012 se všichni opijou (alkoholem, nebo pomerančovým džusem) a druhý den ráno toho budou všichni kromě BadWolfa a pár lidí (a Mopi protože se opít džusem nedokáže a tak bude asi se sourozencema čumět na Spongeboba ) litovat
Mopidu napsal:
Takhle:
Ve dne i v noci 20. či 21.12.2012 se všichni opijou (alkoholem, nebo pomerančovým džusem) a druhý den ráno toho budou všichni kromě BadWolfa a pár lidí (a Mopi protože se opít džusem nedokáže a tak bude asi se sourozencema čumět na Spongeboba ) litovat
Takže... ty nejsi člověk ?
Mopidu napsal:
Ne nejsem člověk. Teda aspoň myslim. Svítí normálním lidem ukazováček?
Áá, to znám
Tak já asi taky nejsem normální člověk. Dokážou normální lidi přežít šest dní jenom s jedním hrnkem kakaa a jednou sušenkou denně ?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.