Tak já to zas otočím. Je tu vůbec někdo, kdo si dá o volnu pár pětipiv? Nebo sklínku tvrdého na chuť? Pivu UŽ taky neholduju, stačí mi občas k jídlu nebo na grilovacím večeru
Pak jsem pil č. víno, ale kombinace s cigaretama není dobrá takže whiskey, to je moje gusto...
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Jako ta kocovina druhý den je opravdu na dvě věci, ale ten požitek před tím stojí za to...
Děláte věci, za které byste se jinak styděli či je nikdy jindy neprováděli a je je vám to úúúúplně šumák...
Tak například já jsem hrál jednou opilý na housle na benzince, když jsem se ve čtyři ráno vracel z akce...
(Rok jsem na tu benzinku pak nejezdil tankovat)
(Tím jsem vlastně odpověděl na dotaz výše...)
Upravil/a Ligos dne 14.02.2014 09:03
hmmm kdysi sem se rád napil, ale jistý čas strávený s alkoholikem způsobil, že mě to už vůbec neláká. Třeba na silvestra sem letos měl asi tak jednoho panáka......což je změna oproti letům, kdy sem na silvestra vysrknul litr rumu.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
vy máte takto koľko rokov??? nikomu z vás nechutí pivo, neviem či som poznal toľko ľudí čo ho nepije ako je vás tu ja pijem len pivo dá sa povedať a keď tvrdé, tak len domáce víno len tak na posedenie alebo na plese
@fulo77: Nechápu spojitost mezi věkem a pitím ..... osobně si nemyslím, že by se dospělost projevovala právě konzumací alkoholu, i když znám spoustu případů, co je přesvědčená o opaku. Jak sem už psal ... vzhledem k soužití s alkoholikem jsem se z dřívějšího poloprofesionálního pití přesunul mezi okruh občasných konzumentů minimálního množství a popravdě mi to vůbec nechybí, ani nevadí.
.
@Elder: ide skôr o to, že pivo ti začne chutiť v neskoršom veku, nie celkovo o pitie aj napríklad olivy väčšinou chutia starším ako mladým ja nejako nepijem, ale keď idem na pivo, min. 5 ich je proste to chutí
fulo77 napsal:
@Elder: ide skôr o to, že pivo ti začne chutiť v neskoršom veku, nie celkovo o pitie aj napríklad olivy väčšinou chutia starším ako mladým ja nejako nepijem, ale keď idem na pivo, min. 5 ich je proste to chutí
pivo sem začal pít až v 28 a olivy nemám rád doteď
.
Pivo mi nechutnalo nikdy, olivy mám rád (spíše ale zelené), kafe jsem pil v patnácti, šestnácti, pak ne, colu piju tak rok... chutě jsou různý, co ale vim jistě, že pivo ne - díky.
u mňa to vyhralo skoro všetko, tvrdé ale fakt nemusím, to keď som mal tak 17 len vodku nikdy nikdy, rovnako ako borovičku a pivo od 15-tich doteraz môžem hocikedy, aj keby som po o!@#%§ ako sviňa aj plesnivý syr mám rád
EDIT: prečo mi zo slova o!@#%§ zakrylo tú časť?
Upravil/a fulo77 dne 14.02.2014 12:42
Fulo: Protože cenzura je nastavená na nějaká slova, takže jakmile to vidí u sebe písmena p-i-c-e/a, tak to okmažitě cenzuruje, takže o-p-i-c-e je tam také ihned bloknutá, atd. ...
Tasemnice napsal:
Dusila mě tam dvě a půl hodiny, nervy mám na dranc a spánkový deficit, jaký jsem snad ještě neměla...
...ale mám za sebou všechny zkoušky!!!!
Jdu se vyspat do vlaku.
Gratulace
.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.