Co říkáte na tzv. kruhy v obilí, které se přes noc objeví v poli.
Dnes informoval internetový zpravodajský server novinky.cz o nových úkazech: http://www.novink...tstvi.html
Viděl jsem hodně nádhernejch obrazců na obrázcích.. A říkám že tohle by člověk nevytvořil.. (teda až na vyjjímky, ale to vypadá úplně jinak.. ) To si musíte uvědomit. Protože takhle dokonale obrovské výtvory s dokonalou přesností člověk nemůže vytvořit.. Je to nějaké varování z vesmíru..
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Hej ty keď sa nudíš ideš hrať Skyrim. Keď sa nudí zelený/ružový/fialový/priesvitný/ duhový (ešte neviem aký) človiečik v loďke tak si ide kresliť do poľa.
A týmto nechce spochybňovať že to bolo niečo iného ako človek. Ale pokiaľ nie su dôkazy že to bolo niečo iné a čo tak tomu neverím
Prvá hra
Nord, 61 level, Full Mág Druhá hra
Khajit, 37 level, Assassin
Já jsem realista, vycházím z důkazů, čísel a faktů. A i kdyby to udělali mimozemšťané, myslíš že by si jich nikdo nevšiml? Bude to žvást. Na neviditelné létající lodě tu doufám nevěříte nikdo..
Chtěl bych vidět tebe jak bys naplánoval a přes noc vytvořil něco takovího aniž by si tě někdo všiml.. Hm.. a co duchové? To ti dává větší smysl?
Nemůže nikdo říct jestli je to tak nebo tak.. Ty nejdokonalejší kruhy co jsem viděl člověk vytvořit nemůže a i kdyby tak by se ti úmělci přiznali.. Ještě je tam spoustu otazníků. Proto tady diskutujem a já tady už z únavy plácám...
Upravil/a Lord Rade dne 10.08.2012 01:04
Ne, na duchy nevěřím. Ve vesmíru nejsme sami, ale budou to možná jen nějaké bakterie, pochybuju že existuje vyvinutější civilizace než lidé. Jestli věříš na to že tohle dělají létající talíře, vysmívám se ti.
myslím si že existuje niečo múdrejšie ako ludia, pretože česť výnimkám ale latku sme vysoko nenasadili si myslím
You can kill yourself, or die trying...
Stačí pouhé úvahy a kdyby jsi o tom něco četl, tak bys to bral jinak. Jsou jen 2 druhy lidí ti kteří v mimozemský život věří a ti kteří ne.. a nerozmluvíš jim to.
Si vem že bys ani na ty bakterie nevěřil kdyby nebyly objeveny a popsány..
Jistě, že nějaké ty obrazce nevytvořili lidé, vždyť jednou se přes noc, nevím kde přesně, objevil na poli obrázek mimozemšťana, který držel cd a na něm byl vzkaz v binární soustavě. http://nd05.jxs.c...092_o2.jpgNothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.