Už je to dávno co jsem dostal toho koně od bratrstva. Jenže za nějaký čas jsem neštastnou náhodou spadnul i s koněm ze skály. Kůň zemřel ale podle kamaráda by se to u tohohle koně stát nemělo protože je prý nesmrtelný. Co je natom pravdy a kde případně se dá znovu oživit?? Byl to nejlepší kůň a rád bych ho opět vlastnil.
Lunthatcoss napsal:
Už je to dávno co jsem dostal toho koně od bratrstva. Jenže za nějaký čas jsem neštastnou náhodou spadnul i s koněm ze skály. Kůň zemřel ale podle kamaráda by se to u tohohle koně stát nemělo protože je prý nesmrtelný. Co je natom pravdy a kde případně se dá znovu oživit?? Byl to nejlepší kůň a rád bych ho opět vlastnil.
Díky
Nesmrtelný není, jen má hodně moc životů. Někde sem četl, že když ti umře tak by se měl objevit znovu před tou svatyní, kde jsi ho získal. Ale nevím co je na tom pravdy.
Já jsem už byl před původní svatyní bratrstva ale neobjevil se tam. No ještě zkusím a uvidím. V nejhorším případě se budu muset spokojit chodit a běhat pěšky ikdyž to je asi nejlepší ve Skyrimu
No já bych věděl jak si ho přivolat zpět.Ale je to přes konzoli jestli ti to nevadí.A jinak nesmrtelný není a když umře neoběví se před svatyní.Taky jsem tam stál jako ujo a čekal ale nic se nestalo.A podle netu kde jsem našel že ho jde přivolat zpět pomocí konzole je potom nesmrtelný tak nevím.Já to nezkoušel já na něm pořád jezdím a je na něj opravdu velký spoleh.
Edit:Jo tak teda ten příkaz je:
player.placeatme 0009ccd7
Upravil/a JohnYsh dne 11.04.2012 16:52
For the Dawnguard.For Skyrim!
JohnYsh napsal:
No já bych věděl jak si ho přivolat zpět.Ale je to přes konzoli jestli ti to nevadí.A jinak nesmrtelný není a když umře neoběví se před svatyní.Taky jsem tam stál jako ujo a čekal ale nic se nestalo.A podle netu kde jsem našel že ho jde přivolat zpět pomocí konzole je potom nesmrtelný tak nevím.Já to nezkoušel já na něm pořád jezdím a je na něj opravdu velký spoleh.
Edit:Jo tak teda ten příkaz je:
player.placeatme 0009ccd7
Díky. Přivolám ho zpět ze záhrobí.. ovšem časem ho zabiji jelikož bude kničemu, pokud se neosvědčí
A nebo Bublinku
Ne, já si Shadowmere chráním hlavně proto, že to je stará známá (podle mně je to kobyla). Kolik mil jsme spolu projeli po pláních Cyrodiilu...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Ano, stín je úžasný/á Až na ty oči, ty by teda svítit nemusely no.. ale jinak ho mám taky nejradši. Na aktuálním účtu mám zatím Mráze, ten je taky moc super..
Reject napsal:
A co třeba zkusit Mráze? To je taky moc šikovnej a spolehlivej kůň..
Kde pls najdu Mráze ?
Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
Quest ti dá chlápek v Riftenu v hospodě. Neboj se, poznáš ho, je to ten nejošklivější chlap pod Mundem
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Shadowmere je super. Nic ho nerozhodi. Jine kone se splasi, maji strach ale Shadowmere je klid sam. Nakonec co byste cekali od demonickeho kone pohaneneho mocou Sithise.
Shadowmere je klid sám? A to když nakopává zadky drakům, banditům, armádám atd., to je jako klid ?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.