tendle sem taky stahoval , ale pak sem si stahoval mody po jednom , že třeba vylepší jen jednu věc ,třeba pavučiny , a takhle sem toho stáhl skro 6GB a s timhle se nedá srovnat , mám to ještě hezčí a mám přehled co všechno sem si vylepšil
"HD Texture pack DLC" do Skyrimu nezlepší textury tak, že budou přenádherně nádherné, jde o to, že udělají to, aby když se na to kouknete z blízka, tak aby to nebylo rozmazaný jak kravský lejno.
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Honzas4400 napsal:
"HD Texture pack DLC" do Skyrimu nezlepší textury tak, že budou přenádherně nádherné, jde o to, že udělají to, aby když se na to kouknete z blízka, tak aby to nebylo rozmazaný jak kravský lejno.
Zrovna krávy jsou pořád rozmazané a to ani ne z moc velké blízkosti.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Honzas4400 napsal:
Zrovna krávy jsou pořád rozmazané a to ani ne z moc velké blízkosti.
fousX napsal:
A co by jste chtěli hledat na krávě hezkého. Nevím čim to je, ale odkaz mi hodí 502 Bad Gateway
No, vyděl jsem živé krávy na farmě a opravdu nevypadali takhle rozmazaně
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.