Já mám bez komentáře nejradši RPG, ale ne kvůli Morrovindu či Oblivionu, nebo kterémukoli novému počinu (tím neříkám že nejsou kvalitní - Oblivion, Kotor, ME, Gothic...).
Tomuhle žánru sem přivykl už jako dítě když vycházeli pecky jako TES:Arena, Ultima Underworld 1,2, Ultima 8: Pagan, Ravenloft, Eye of the Beholder, Stonekeep atd....a dodnes si stojim za tim, že takhle kvalitní dungeony už se nedělaj.
Bezpochyby v mém žebříčku velmi vysoko, ne-li na samém vrcholu co se nových her týče. Neuvěřitelná pařba.
Ale holt nostalgicky tíhnu spíše k době kdy RPG byli složené z kostiček a Andrej Anastasov byl šéfredaktorem SCORE namísto šéfadminem FREEVIDEA :-)
Upravil/a Strasak dne 31.08.2011 15:06
Moja je Final Fantasy asi preto ze to bola prva RPG a aj hra aku som hrala a proste som sa nevedela oddrhnut...aj ked tato nova 13 uz nemala v sebe to co tie pred tym.....
no a potom Oblivion
Mě k hraní přivedl bratr, na PC sem hrál vlastně jen takový ty starý "křápy" který začínaly hrou, která je prostě nehutná, pak jsem asi na 2 roky přešel na starou, dobrou Amigu
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Moja je Final Fantasy asi preto ze to bola prva RPG a aj hra aku som hrala
Final fantasy moc nemusím (asi kvůli grafice - vadí mi její styl, pixely ne, jinak mě příběh chytl), ale první dva díly sem dohrál a bavily mě třetí mě nějako pustil. Ale jinak Final fantasy první RPG nebylo byla to jedna hra s velice podezřele známým názvem DnD a vyšla v roce 1975. Bohužel ji hráli pouze v podstatě její vývojáři, kteří ji vyvinuli na škole...
Upravil/a Whirt dne 18.09.2011 23:32
Tak já jsem byl vždycky stratég ale k RPG mě přivedl Dark Messiah a nyní již vesele hraji skyrim a říkám si jak by asi bojovali císařští proti Arantirovi.
Tak u mě vedou jasně RPG (Gothic a TES), strategie (Age of Empires a Age of Mythology), jinak nepohrdnu i nějakou kvalitní střílěčkou (Vietcong, COD4) a simulátory (IL-2 Sturmovik).
U mě vedou Strategie.
Ikdyž jich moc nevychází-bohužel. Jen samý online. Tak mi zbyli jen RPG, protože střílečky jsou většinou tunel dohraný za 5 hodin.
Upravil/a Diego dne 14.06.2012 10:46
Nejvýše jsou u mě jednoznačně RPG (TES, Gothic, Zaklínač, Mass Effect, Diablo 2, SW:KotOR 2 a další), občas si zahraju i nějakou tu strategii, ale většinou u ní nevydržím, taky některé ty střílečky (CoD 2, Vietcong, Mafia, GTA - prostě když je to chytlavé a má to dobrý příběh; taky S.W.A.T. 4 mě bavil), no a pak občas návykové akční sekačky jako LotR:RotK nebo na PS2 God of War 2 (tu jsem si dnes po letech zase zahrál a nemohl jsem se odtrhnout ). Tož tak, no.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
ErPéGé... nazdar...
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.