Leneren napsal:
Leio jednou jsem balet zkoušel a den jsem pak nechodil
No, vidíš, a já to musela dělat 8 let Nechodila jsem často
Tasi: nj, taky mě napadlo, že to bude tou pozdní hodinou Ale užívala jsem si to.
Já chodím spát kolem 23.hodiny. To je můj průměr, který však chci stáhnout na 22.hodinu. Včera se to však nějak zkomplikovalo "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Mňam, koala nadívaná jablkem! Tady vrchní, tady! Ale to zítřejší menu mě neláká Možná bez té pracky bych si dala říct.
Whirte, ty koukáš na Avatara? Vyníkajícně upravený podpis!
Upravil/a PrincessLeia dne 23.10.2013 16:20
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Leia: Původně jsem Nadívanou koalu chtěl nakreslit, ale radši jsem si to odpustil Každopádně zde je, slečno. *podávám tácek s koalou*
Ad. podpis - Ano, koukám, díky Mopi, ta mě to doporučila. Už jsem ho dokoukal a teď nadšeně sleduju druhou sérii Korry. Jsou to podle mě jedny z nejlepších animovaných seriálů (a seriálů vůbec). Momo do toho mého podpisu prostě musel za nějakou dobu jít
Souhlasím. Naprosto výýborný seriál Zrovna včera jsem s bráchou dokoukali poslední dvojdíl, co zatím vyšel z Korry. Viděl jsi už?
Jen je škoda, že u nás ho skoro nikdo nezná :\ Tedy já aspoň nikoho osobně nepotkala.
"Děkuji! Mám hlad a jdu se do toho pustit." Ano, to mi možná bylo trošku morbidní"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Jako poslední jsem viděl "The Sting". Většinou díly sleduju s několikadenním zpožděním, hlavně kvůli tomu, že si na seriály poslední dobou dokážu udělat málo času. A v pátky mám s kamarádem večer Doctora a Dextera.
Každopádně je opravdu škoda, jak málo lidí ten seriál zná - potkal jsem zatím jediného (když nepočítám internet, že ).
"Přeji dobrou chuť." odkráčím do kuchyně. Ještě bych na fórum přivolal ochránce zvířat
Koukám, nádivka už není, tak si dám aspoň tu pracičku Ale ouška by nebyly ?
(BTW, koho napadlo že když si o tý kuchyni přečet Mike tak se tvářil jako jako jeho koalí avatar ?)
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Ligos napsal:
Volal tady někdo ochránce zvířat? (Jakožto vyštudovaný ekolog bych k tomu mohl něco říct)
Ale protože vůbec nevím, o čem tu je poslední dobou řeč, radši si mě nevšímejte...
Jú A jo vlastně. Ale ne, jen, že koaly a eventuálně i pandy by měli míti ochranu před některými zdejšími uživateli, administrátory a moderátory, hm, hm, hm...
Ligos napsal:
Volal tady někdo ochránce zvířat? (Jakožto vyštudovaný ekolog bych k tomu mohl něco říct)
Ale protože vůbec nevím, o čem tu je poslední dobou řeč, radši si mě nevšímejte...
Jú A jo vlastně. Ale ne, jen, že koaly a eventuálně i pandy by měli míti ochranu před některými zdejšími uživateli, administrátory a moderátory, hm, hm, hm...
Jo jo.... ochrana je potřeba .... třeba taková plechová s pokličkou
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Ligos napsal:
Mike napsal:
No tak ta absolutně nepřipadá v úvahu!
Ale no tak .... rostou houby, myslím, že taková koala na hříbkách by nemusela být k zahození. A z toho co zbyde uděláme koalí karbanátky, tkzv. "koalnátky", kosti vyvaříme na polívku (taková koalí cibulačka zahřeje v nadcházejících sychravých dnech) no a kůži použijeme na oblečení, nebo jako dekoraci...... Prostě recyklace koaly do posledního chlupu
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.