Ale to je z jedničky takže si na to spíš VZPOMENEŠ než aby sis to zapamatoval
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tak, stahuju novou verzi MAC OS X Mavericks... vyšla dneska, tak shcválně, jak se mi to podaří.
Zajímavý, teď vyšla i Windows 8,1 ... zkoušel jsem včera a dnes.... tak porovnám dva nejnovější systémy proti sobě. Kupodivu, Windows 8,1 se mi líbí víc jak čistá 8... ale i tak... MAC OS X je prostě... mmmmm....
Já mám podobných technických hatmatilek a přednášek dost od bráchy z první ruky, takže podobné příspěvky automaticky ignoruji "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
jj, vyučuji balet, ale už netančím. Tedy jen příležitostně, ale nerozhodla jsem se tím živit
No, nic, po té výtce to nepůsobí tak profesionálně, ale loučím se jdu spát
Upravil/a PrincessLeia dne 23.10.2013 01:29
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Né díky tomu Jindy ti to vysvětlím, je to komplikované
Ahooj!
Upravil/a PrincessLeia dne 23.10.2013 01:30
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.